104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Tomiii723
    Hali!
    Egy kis segítségre lenne szükségem. A problémám a következő: Eddig tökéletesen működött a játék a gépemen, de mióta újra telepítettem mindig crash dumpot kapok. Az az érdekes benne, hogy az előszezon lemegy és úgy a 3-4. fordulóba kezdődik általában pont a meccs előtt vagy közbe. Onnantól akármit csinálok, megpróbálom lejátszani többször, elmegyek szabadságra stb. max kibír egy-két meccset utána megint előjön. Próbáltam több bajnokságba is, más adatbázis mérettel, több mentést csinálok, crash dumps mappát törlöm de semmi.
    Ha valaki tudna segíteni megköszönném, legalább az FM13-ig tolnám még kicsit.
  • Huni92
    Videóblog, 2. rész
    Edzés, sportigazgató, új pozíciók.
  • firefly22
    Ennyi év után még meg tud lepni az FM..:D Tavasz, a BL egyenes kiesés első köre az Ajax ellen. Enyhén eltátottam a szám, mikor megláttam, hogy ki az egy szem kezdőcsatár náluk... Ráadásul valami érthetetlen módon dc/am(r) a posztja, tehát a gép is használja az átképzést...:D
  • Huni92
    Lightos szezonkezdet:
  • LasDen #84563
    fogadd el....ennél jobb nem lesz :D
  • Huni92
  • Huni92
    Villarreal - 2012/2013 - Liga BBVA

A tavalyi feljutás után a csapaton, a cél pedig a top10-be kerülés volt idénre. Nem is indult rosszul a szezon, sokáig a dobogón voltunk, megvertük 5-0-ra a Realt is például. Aztán a sérülések megtizedelték a csapatot, Callejón és Weiss kiválása rengeteg problémát okozott. Mintha kicserélték volna a csapatot, beleszaladtunk néhány méretes pofonba (példának okáért: 0-5 a Granada ellen, 1-4 a Real ellen), és szépen visszacsúsztunk a tabellán. Végig szoros volt a bajnokság, csak az utolsó fordulóban, a Bilbao elleni ki-ki meccsen dőlt el, hogy hol végzünk.
    Jó ez az 5. hely, bsikerült erősíteniár ha kicsit összeszedettebbek lettünk volna, akkor jövőre BL-ben indulhatnánk.

Célkitűzés volt a kupa megnyerése is, ami végül sikerült. A tartalékos Barcát Callejón egy triplával elintézte.

Llorente nehezen indult be, kicsit el is maradt a teljesítménye attól, amit vártam tőle, főleg annak tükrében, hogy évi 5 milliót tesz zsebre, ez pedig most újabb 25%-kal emelkedni fog.
    Isco volt a nagyobb csalódás, mert elég sokat fizettem érte, és nagyon hullámzó volt a teljesítménye. Fiatal még, remélem, hogy jövőre már jobban megy neki is.
    Senna tavaly év végén 3 millió eurós fizetést kért, így nem hosszabbítottam meg a szerződését, télen pedig hazahoztam, mert kellett egy csere vkp :)

A csapat húzóemberei egyértelműen a támadószekcióból kerültek ki, Cani, Weiss, Rossi, a szezon második felében Llorente, valamint a meglepetésember Callejón voltak. 15 meccs után ez utóbbi volt a házi gólkirály, 15 góllal, pedig nem csatárt, hanem szélsőt játszott. Aztán lett egy komolyabb sérülése, ez pedig eléggé visszavetette a csapatot. Lőtt egy triplát a Madridnak és a Barcának is, szóval letette a névjegyét. A Real potom 3 millióért el is adná, viszont ő egyelőre nem akar beszélni a szerződésről.

Nyáron szeretném tovább spanyolosítani a keretet, csak legyen rá pénzem. Codina helyett egy minőségibb kapust kellene hoznom, mert bár nagy gond nem volt vele, mégiscsak kapott 63 gólt.
    Jövőre jó lenne elcsípni a 4. helyet, de az idei szezonból kiindulva nem lesz egyszerű. A két nagy megfoghatatlan, és az Atletico Madrid Falcaoval szerintem befut a 3. helyre.
  • myke10
    Hali!
    Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudom letölteni a magyar megyei kiegészítést a játékhoz, mert az fmhungary-n nem működik a link!!
    A 2008-hoz kéne, nem tudom, hogy külön van e hozzá, de már játszottam vele!!
  • Huni92
    Segítek :D
  • Neoncsoves
    Az oldal 24fontot ír, de nekem csak 50-ről viszi le 40eurora, ha valakit érdekel akkor

katt (fm13 előrendelés)
  • Neoncsoves
    jónak néz ki, köszönöm szépen! közben még nézelődöm, bár még messze van a megvétel csak próbálok tájékozódni a laptokon belül :)
  • Huni92
    kicsit több, mint 150k, de hátha még belefér: katt
  • Neoncsoves
    aranyszabály hogy számítástechnikai eszközből nem veszünk használtat. legalábbis nálam ez alapelv:D
  • LasDen #84553
    használt macbook pro...
  • Neoncsoves
    mondom 150ezerig :D:D
  • LasDen #84551
    macbook pro...
  • Neoncsoves
    off:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tud valaki valami jó laptopot amin large adatbázissal és több ligával is tudnék játszani a Football Managerrel? Ballagás alkalmával meg akarom majd ajándékozni magam, ha esetleg főiskola felé fúj a szél akkor ne unatkozzak analízis órákon, meg úgy általában :D:D 150ezer körül már gondolom lehet jobbakat kapni... azt tudom hogy a Dell az jó laptop, de másikról fingom sincs. előre is köszi :)

• Neoncsoves
    nem is tudtam :D lehet azért mert a Real Madriddal vagyok és hát a pálya állapota nem szokott rossz lenni :D
  • LasDen #84548
    már a mostaniban is volt ilyen...legalábbis úgy emlékszem
    egyik meccsnap az egyik meccsnél az elhalasztva volt kiírva....:
  • Huni92
    van már olyan, hogy elmarad a meccs. télen szokott előfordulni, ha a havazás miatt a pálya állapota annyira rossz, hogy nem lehet azon játszani :)
  • Neoncsoves
    mivel az időjárás ennyire befolyásolja már a meccset, akkor ennyi erővel belerakhatnák hogyha zordabb időjárás van (esetleg szakad a hó, vagy nagy a szél, stb) akkor elmarad a meccs vagy eltolódik fél órát... :D persze nem minden 2. meccs lenne ilyen... mondjuk ez már részletkérdés, egyáltalán nem fontos csak vicces lenne ilyeneket olvasni hírfolyamban
  • LasDen #84545
    mert mindenkinek leformázom a winyóját, aki csinálni mer....:D
  • geo91
    ő annyira laci, amennyire te gyuri :D
  • geo91
    jaaa, vágesz :D tényleg, ezt el is felejtettem hogy nem alap db-vel játszol.
  • Huni92
    és honnan tudod, hogy csak te csinálsz rajtam kívül? :D
  • LasDen #84541
    ha csak én csinálok, nem mindegy?? :DDD
  • Huni92
    inkább csinálnál egyet, de az legalább normális lenne. :D

na, vége az offnak, mert banolom mindkettőnket. :D
  • LasDen #84539
    apád f@sza a lacika...:DDD

és még nincsenek készen...meg akarok még 1-et csinálni :D
  • Huni92
    real time editor :D
    amúgy frissített détbész, így van ebben.

Isco meg a Malaga üdvöskéje IRL.

Lacikám, kurvagyorsan kűggyed el őket :D
  • LasDen #84537
    faza

(olyan bannereket csináltam, hogy még a facod is leesik tőle :DDDD)
  • geo91
    llorente hogy a jóéletbe került szabadlistára? :D ráadásul egyetlen szezon után.

amúgy ki ez az isco akire ennyit áldoztál? dobsz egy képet róla?
  • Huni92
    esküszöm :|

Igazolások
  • LasDen #84534
    nebassz
  • Huni92
    hó van az Alpokban :o
  • LasDen #84532
    mi????
  • Huni92
    Hoppmitörtént. :D
  • kosheen
    akkor nálam lehet valami gebasz. feltettem a 12.0.4-est és csak az nb1-est töltöttem be vele, és mégis ott van vagy 50 ember a keretben
  • Huni92
    Van valakinek NB2-es facepackje? Egy szerb srác írt nekem az FMHungary facebook oldalán privit ezzel kapcsolatban, de én sehol sem találtam. Ha valakinek van, akkor dobjon egy linket hozzá :)
  • Rudee
    Akkor csak a te verzióddal működik, korábbival nem.
  • firefly22
    Ott valószínűleg valami komoly adatbázis kavar van. A Felix félék ugyanis pl. már nincsenek a Fradiban a legújabb gyári update után, tehát kb vissza kellett volna raknom őket, hogy megjelenjenek. :D Amit nyilván nem tettem.
    Vagy régi az adatbázisod, vagy nagyon esetleg a cache zavarhat be, bár ez utóbbiról nem tudom, hogy okozhatnak-e ilyen problémát.