A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Villarreal - 2012/2013 - Liga BBVA
A tavalyi feljutás után a csapaton, a cél pedig a top10-be kerülés volt idénre. Nem is indult rosszul a szezon, sokáig a dobogón voltunk, megvertük 5-0-ra a Realt is például. Aztán a sérülések megtizedelték a csapatot, Callejón és Weiss kiválása rengeteg problémát okozott. Mintha kicserélték volna a csapatot, beleszaladtunk néhány méretes pofonba (példának okáért: 0-5 a Granada ellen, 1-4 a Real ellen), és szépen visszacsúsztunk a tabellán. Végig szoros volt a bajnokság, csak az utolsó fordulóban, a Bilbao elleni ki-ki meccsen dőlt el, hogy hol végzünk.
Jó ez az 5. hely, bsikerült erősíteniár ha kicsit összeszedettebbek lettünk volna, akkor jövőre BL-ben indulhatnánk.
Célkitűzés volt a kupa megnyerése is, ami végül sikerült. A tartalékos Barcát Callejón egy triplával elintézte.
Llorente nehezen indult be, kicsit el is maradt a teljesítménye attól, amit vártam tőle, főleg annak tükrében, hogy évi 5 milliót tesz zsebre, ez pedig most újabb 25%-kal emelkedni fog.
Isco volt a nagyobb csalódás, mert elég sokat fizettem érte, és nagyon hullámzó volt a teljesítménye. Fiatal még, remélem, hogy jövőre már jobban megy neki is.
Senna tavaly év végén 3 millió eurós fizetést kért, így nem hosszabbítottam meg a szerződését, télen pedig hazahoztam, mert kellett egy csere vkp :)
A csapat húzóemberei egyértelműen a támadószekcióból kerültek ki, Cani, Weiss, Rossi, a szezon második felében Llorente, valamint a meglepetésember Callejón voltak. 15 meccs után ez utóbbi volt a házi gólkirály, 15 góllal, pedig nem csatárt, hanem szélsőt játszott. Aztán lett egy komolyabb sérülése, ez pedig eléggé visszavetette a csapatot. Lőtt egy triplát a Madridnak és a Barcának is, szóval letette a névjegyét. A Real potom 3 millióért el is adná, viszont ő egyelőre nem akar beszélni a szerződésről.
Nyáron szeretném tovább spanyolosítani a keretet, csak legyen rá pénzem. Codina helyett egy minőségibb kapust kellene hoznom, mert bár nagy gond nem volt vele, mégiscsak kapott 63 gólt.
Jövőre jó lenne elcsípni a 4. helyet, de az idei szezonból kiindulva nem lesz egyszerű. A két nagy megfoghatatlan, és az Atletico Madrid Falcaoval szerintem befut a 3. helyre.