104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
teljesen igazad van, rájuk nem gondoltam. bár én egy többszörös bl győztes sochaux vagy el győztes galatára gondoltam (amikkel játszottam) -
Solt #84766 Lásd: Videoton -
ja azt megkifejezetten érdekes találom az idei játékba, bajnokságba nyeljük a gólokat, de bl vagy el-be meg szinte gólt se kapunk, pedig ott sokkal jobb ellenfelek vannak. -
Solt #84764 Tegyél fel képeket a taktikádról, egyéni beállításokról... Hátha tudok ötletet adni... -
a védekezés nálam is mindig katasztrofális, kb 3-4-5 szezon után szoknak össze úgy a védőim h tényleg hozzák azt, h kevés gólt kapjunk egy bajnokságba -
Blum #84762 En is igy vagyok,Siofokkal szorakozok :D -
üdv. én előrendeltem, azt azt írták hogy megjelenés előtti két hétben vmikor küldik a kódot -
sajnos alap bug a 12-ben,hogy akarmilyen csapattal vagy kritikan aluli a helyzetkihasznalas -
na jó elegem van. Erre valakinek van tippje?
Folyamatosan a középhátvéd Klein van a góllövő listám elején, a csatárok iszonyat töketlenek, pedig nem rossz képességűek.
Szinte minden meccsen szétbombázom az ellenfél kapuját, ők meg ha kapura lőnek az egyből gól. Ez a legutóbbi meccs pl. a Győr ellen a ligakupában. Nagyon tipikus
9/3 és 22/7 a kapuralövési arány, az eredmény meg 3-3 (jó mondjuk itt volt a védelemben egy új srác is, de eddig is ilyen arányok voltak)
Mit lehetne tenni, hogy a csatárok megtalálják a góllövő cipőiket, illetve hogy a védők azzal a meccsenkénti néhány lövéssel boldoguljanak? Nem is emlékszem mikor volt legutóbb kapott gól nélkül lehozott találkozóm -
jelentem,visszaestem...nem birtam tovabb es kezdtem egy jatekot az fc nordsjaelland-al,amig nem jon ki a demo addig el leszek veluk :D -
StillAwesome #84757 Coventry City
1. szezon:
- Az angol másodosztálynak megfelelő Npower Championship küzdelmeiben 17. helyre jósolt Coventryvel indultam neki a szezonnak.
Az érkezők: Ahmed Soukouna, Németh K. Strestik (Győr), Nadal, Kádár (kölcsön, Newcastle), Tóth Balázs (Videoton), Kanta (Mtk).
Mindenki bevált az érkezők közül, a kezdőm így nézett ki: Murphy - Kádár - McPake - Wood - Cranie - Tóth - Clingan - Kanta - Strestik - Nadal - Soukouna (Németh K.)
A szezon közben voltak döcögések a sérüléshullámok miatt, azonban a végén 3 fordulóval a vége elött behúztuk a bajnokságot, jegyet váltva így a Premier League következő évi küzdelmeibe. A bajnokságból a Blackpool és West Ham jutott még fel. A kupákból hamar kiestünk, nem nagyon érdekeltek.
2. szezon:
- A csapatot elnézve erősítés nélkül valószínüleg könnyen kiesés lett volna a dologból, így nagy átalakuláson ment át a csapat az átigazolási szezonban.
Érkezett:
Bryan Ruiz (Fulham, átadó lista) 5,5M
Shaun Wright Phillips (QPR, átadó lista) 2,2M
Van Nistelroy (free)
Bosingwa (free)
P Ferreira (free)
Juhász R. (Anderlecht) 2,5M
Hargreaves (free)
Maniche , Rivaldo :) (free)
Landsbury (Arsenal, kölcsön)
Michael Turner (Sunderland, Átadó lista) 1.7M
Mignolet (Sunderland, Átadó lista) 1.2M
- Tehát kijelenthetem, hogy bevásároltunk rendesen, ennek tekintetében a jelenlegi kezdő 11 a következő: Mignolet - Ferreira - Turner - Juhász - Bosingwa - Tóth - Hargreaves - Landsbury - Ruiz - Wright - Nistelroy.
A teljesen új csapattal még a felkészülés közepén járok. A legérdekesebb meccs a Bolton 3:5 Coventry volt, amin az agyoncsillagozott Mignolet 3 potyát kapott.
Bajnoki nyitány a Liverpool ellen lesz, majd találkozunk a Chelsea-vel és a Man Utd-el is. Cél a bentmaradás, de titkos reményeim között szerepel a nemzetközi kupaindulást érő hely. Köszi hogy olvastad.
U.I.: Nem otthonról írtam, ha kellenek képek akkor holnap pótolhatom őket. -
water88 #84756 Sziasztok! Ha van olyan aki előrendelte a játékot attól kérdezném, hogy megkapta-e már a kódot. -
Am, nemhiszem, hogy sokakat izgat már egy fm '11-es beszámoló, de ha van rá igény, jönnék majd. Ott hagytam Lille-t (BL győzelem után nem motivált semmi, főleg, hogy fizetési keretet alig kaptam, stb), átmentem MU-hoz. -
Egyem a szíved, hányadik szezon? :D -
Ehhe fasza - UTE-Fradi 3-0 úgy hogy volt vagy 5 lövése az újpestnek én meg szétlőttem a kapujukat. Amint a kapum elé keveredtek gólt is lőttek. Ez az idény is faszán kezdődik...
A Loki is 4-1-re vert meg, pedig előtte egész jó sorozatom volt, a felkészlés is jóra sikeredett (1860 München, West Brom kiverése) -
Rudee #84752 Bízom benne, hogy a következő részben azért stabilizálják a helyzetet, mert nagyon nem szeretem.
Egyik kedvencem Toindouba, aki szinte mindig az NB1-be került (Győr, Honvéd, Újpest), közben meg a Lilleström alapembere lett amint leigazolták januárban. -
nono28 #84751 köszi -
nem igazán akarok rájuk támaszkodni, inkább saját nevelésekre majd, de ugye az még odébb lesz, pár szezont meg ki kéne húzni addig is. Szerencsére az ügynökök is mindig beajánlgatnak időnként 1-2 fasza játékost. Bár csak vettem egy dél-afrikai balszélsőt - 50k-ért 4,5 csillagos :D Mondjuk fehér legalább :D
nono28 - boardroom - affiliated clubnál keresd. feeder club a fiókcsapat, parent club az anyaklub -
nono28 #84749 Fiók csapatot hol lehet beállitani?Sajnos angolul nem tudok ezért kérnék segitséget! -
Rudee #84748 Afrikai játékosok amúgy is el vannak túlozva. Nagy részük alapember lehet bármely kupainduló csapatban, pedig van, aki még a kontinensről se fog kijutni életében. NB1-be meg szinte mindegyiket el lehet hozni, ez is vicces, mert nagy részük az életbe nem jönne ide. -
van még aki játszik a 12-vel, vagy mindenki tűkön ülve várja a 13-at? :D
Megint egy bosszantó dolog - takony afrikai kölyköt ki akarom emelni a porból, a 3-400 eurós fizuja helyett kinálok neki egy 2300 eurósat (ez a maxom!) minden anyám kinjával megspékelve, erre csak azért nem irja alá a szerződést mert kevésnek tartom a 190 ezres kivásárlási árat. Pedig még csak nem is 150 millásat akartam belevenni, de azért 1-2 milliót had kérjek már érte. És nemet mondott. Hát a jó nénikéjét! -
én játszogattam mig ki nem próbáltam a gépi verziót is. Kb 10 évvel ezelőtti szintet hoz szerintem és az újabbaknál is max adatbázis frissités van. Asszem a 08-at néztem meg poénból, egy az egyben ugyan a 12
Mi a kérdés vele kapcsolatban? :D
(amúgy tegnap irtam ezt a választ, csak pont mielőtt rányomtam a küldés gombra lekapcsolt a gép :D) -
én telón toltan a handheldet -
Piko888 #84744 köszi -
igen -
Piko888 #84742 Köszi, már csak az a kérdés tuti olyan, mintha Steamen vettem volna meg? -
szinkronizálod a 2 profilt és akkor az fm scoutos profilodon is láthatók lesznek az achievementek... -
Piko888 #84740 Sziasztok!
Előrendelném innen : http://www.fmscout.com/a-download-football-manager-2013.html
You can now sync your STEAM ACHIEVEMENTS to your FM Scout account and show them off on your profile. Mit jelent az show off on your profile?
Ez olyan, mintha a Steamen vettem volna meg?
Szerintetek? -
juvemarci0818 #84739 valaki játszik a Football Manager 2012 Handheld játékkal PSP-n??? -
penzugyi veszteseggel ne foglalkozz,amig sikwres a csapat addig no para -
methyliso #84737 Fifa managerben egy pozitívum van: nagyokat lehet nevetni/mérgelődni hogy miket csinál a meccs motorja :D
A legjobb az volt amikor 3 csatárom vezette rá az ellenfél kapusára a labdát, majd a tizenhatos vonalához érve az egyik visszarúgta a középvonalig a labdát.
Komolyra fordítva a szót FM-ben állandóan pénzügyi veszteségem van havonta. Nem lehet ennek rossz vége? Csak a szükséges játékosoknak van fizetésük azokat meg nem szeretném eladni :( -
áááá de fel tudnak húzni ezek a hülye játékosok. Otten végigjátszotta a szezont nálam, majdnem 30 meccse volt, lehozott egy erős 7-es átlagot de nem akar hosszabbitani pedig nagyon-nagyon jó szerződést kináltam a mostanihoz képest. Már hónapok óta próbálok hosszabbitani vele, de semmi. Szórakozzon még aztán berakom egy évre a tartalékcsapat padjára, nézzük onnan hogy talál csapatot majd magának! -
Water kolléga balfasz, és nem tud írni, ezért megkért, hogy szóljak: a demo 1 héttel a teljes játék megjelenése előtt jön ki valószínűleg. :D -
valaki előrendelte már az fm 13mat? -
nem tudom igazából. kicsit el vagyok havazva, mostanában nem volt időm informálódni. -
Huni szerinted van esély jövő héten a demora ? -
szép cikk, gratulálok a megírójának :DD
majd ő is meg foglya látni, hogy az FM idén is lenyomja a Fifat. :D
egyébként látom nincs nagy aktivitás, ti is ráuntatok a 12-re, de ha valaki még egy utolsó lendületet venne, szétverne néhány embert online, az olvassa el ezt a cikket. -
Solt #84730 Téved, méghozzá nem is ritkán! :) Bár gondolom ez az értékeitől is függ... a Fradinál én nem egyszer igazoltam olyat, akit kiszűrt... -
99%-ban igaza van az asszisztensnek, pont az az 1% az, ami miatt megéri mégis kilőni és egyenként végignézni mindenkit, mert bizony nagyon ritkán, de téved. -
kérdés - ha az asszisztens kiszűri a nem reális emberkéket akkor azokat tényleg felesleges keresnem, vagy lehet olyan hogy rosszul méri fel és mégis sikerül leigazolni?
Edző is, játékos is jó lenne, de csak a tucatsz.r elérhető ingyen