104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
StillAwesome #85209 Gyors kérdés --> Az NB2-be mi alapján jut fel csapat, ha alatta nincs betöltve bajnokság? 2014-ben járok, a Mór a fiókcsapatom, és kapják a durvábbnál-dúrvább ifiket.. ez befolyásolja a feljutásuk? Természetesen Fm12-ről van szó. -
Igen, egy kódot egy felhasználói fiókhoz használhatsz fel. De a felhasználói fiókot több gépen is használhatod, hol itt a probléma?
Mondjuk azt nem tudom, offline engedi-e játszani. -
Itsuki #85207 Na már ezért az infoért nem venném innen,én abban biztos vagyok hogy csak 1szer lehet a kódot felhasználni... attól steam. -
Ez így elég jó ár...
Főleg ha tényleg akárhány pc-re fel lehet tenni, akkor csak össze kell dobni páran és máris egy kaja árába kerül :) -
Itt egyébként 7400 Ft... -
nincs warez
-
játszotok vagy mivan nem pörög a topik! City-vel kezdtem egy betanuló játékot,elég nehéznek tűnik nekem az idei játék a tavalyihoz képest,eddig nem megy rosszul,Comunity Shieldet 5-2-re nyertük,3 bajnoki után pedig 9 ponttal állunk 8-0-ás gólkülönbséggel. Nem igazoltam senkit. -
igen -
Ha a demoval letolok egy fél szezont akkor később a mentést gond nélkül át tudom vinni a teljesbe? -
methyliso #85200 Mindig azt a tippet olvasom hogy ha rosszul megy a csapatnak akkor is bátorítani kell a játékosokat. Na de hát nem vagyok fából! Amikor össze-vissza bénáznak akkor már hagy gorombítsam le őket. Ráadásul nem is találok erre eléggé megfelelő mondatokat a kiválaszthatóak között :) -
próbáld meg...bejöhet, de nem sok esély van rá :D -
kár :D
mondjuk én úgy gondoltam, hogy magyar szövetségi és a klub is én lennék(vagy az adott játékos) aki csinálja -
nem nagyon...az lehet, hogy a csapatod kurva jó, de a bajnokság attól még nem lesz vonzó a jáétékosoknak...honosítani meg nem nagyon lehet, mivel ha kurva jó, akkor előbb hívják be az eredeti válogatottjába.... -
azt meg lehet oldani, hogy hosszútávon (50-60 játékbeli év) egy magyar élklubbot csinálni, amiben a világ legjobb játékosai vannak, őket honosítani és egy verhetetlen magyar válogatottat összetenni? -
nekem anno volt ilyen gond, hogy a fél csapatot eladták alólam (még a 11-el), aztán mondták az okosságot hogy be kell rakni valami jó nagy 100 millás kivásárlási árat. Aztán meg az volt a bajom, hogy igy meg még csak érdeklődés se volt a játékosok iránt. Szóval most csak a nagyon fiatal, 5*-os potenciállal rendelkezőknél rakok be jó magas kivásárlási árat, a többieknél pár millát, de még rá kell jönnöm a megfelelő egyensúlyra, mert még nem tettem le európai szinten olyan teljesitményt az asztalra hogy kapkodjanak a játékosok után.
De most akit elvittek az végül is ingyen jött, egy szezon után 2,5 milláért ment. Annyiért amúgy is eladtam volna, csak én még bele tettem volna egy olyat hogy következő eladás 20-30%-a az enyém.
Egyébként látott már valaki ilyet? - most átvettem a magyar válogatottat is és nézem hogy Brazilia a 30. helyen van a világranglistán. Azért ez már kicsit komolytalan. Ráadásul nem 2050-ben járok hogy feje tetejére álhatott volna a világ hanem pár szezon ment csak le eddig. -
Janika114 #85194 Velem sokszor volt már ilyen, ha egy kis csapattal vagy és kapsz egy nagyon jó ajánlatot akkor a vezetőség nélküled elfogadja és eladja. -
nekemis gyanús,hogy napról napra előáll valami általam nem tapasztalt anomáliával :DDDD -
Zenszkij #85192 valami nem stimmel a te virágbolti verzióddal :D -
helyettem anno egyszer sem döntöttek, ez wtf -
De pofára estem most, azt a mindenit. Volt egy jó balszélsőm, 23 éves, ingyen jött, én meg csak egy 250 ezres kivásárlási árat tettem a szerződésébe, mert előtte meg sztem a túl magas kivásárlási árak miatt nem kellett egy játékosom se más kluboknak. Baromi jól teljesitett, nekem meg eszembe se volt ez a záradék, csak azt láttam hogy van még 3 éve a szerződésből. Na most jött az Utrecht és már igazolta is le a srácot. Pedig a statjai is jók meg a teljesitménye is nagyon jó volt. Most aztán keresgélhetek új embert oda a következő szezonra. Ráadásul eladta a vezetőség a fejem felett az egyik legjobb játékosomat is. Argentin U20-as válogatott kp, ingyen jött, még lett volna pár éve hátra, 10 millás kivásárlási ár, de 2,5 millióért szó nélkül elengedték. Plusz egy szintén ifiválogaott brazil támadómat is vinnék, de szerencsére eddig még nem adtak olyan ajánlatot hogy a vezetőség helyettem döntsön -
liverpool19 #85189 bajnokság, csapat, játékos rep-je, milyen szerződése van (mennyit keres, mennyi van még vissza), forma -
Én a 11ben Vujovicot( a vidis vujovicot ) 130 ezer euróról 3 millára vittem fel. Folyamatos nemzetközi szereplés, 1 kör minimum, majdnem minden évben átlag két gól nemzetköziben(csoportkörös évben lőtt kb 5-t), emellett 4x gólkirály :D, már majdnem 45 gólt lőtt utolsó két szezonjában összesen :D
-
Mi a fene alapján határozza meg a gép egy játékos árát?
Van egy csatárom, ontja a gólokat, tavaly 40 meccsen 25 gól, 12 assziszt, 8x volt a meccs embere, idén a szezon vége felé 43 meccsen 27 gól, 9 assziszt, 4x MoM és 90 ezer eurót irnak hozzá (26 éves, tehát ideális korban van). Mit kellene még letennie a srácnak az asztalra ahhoz hogy legalább egy fránya csapat kopogtasson egy 100 ezres ajánlattal?
Ja és poén, hogy transzferlistára tettem és a kutya nem jött érte. -
szoktak kidobni olyan listát is ami nem a milliomos csapatokra van szabva, hanem mondjuk egy nb1-esnek is hasznára van? Mert ránéztem pl. a wonderkid lista első pár nevére és annak a pár játékosnak annyi az értéke mint a komplett nb1 :D -
Blum #85185 En Hoiletet raktam be csatarnak,eleg meggyozo a srac :D
Mohamed Aboutrika is jo igazolasnak bizonyullt,IF szerepkorben mar bizonyitott egy parszor o is. :) -
nem csak neked, de hátha segít...:D
FM13 legjobb szabad listásai
fm13 legjobb wonderkidjei...:D -
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy a 08-ban meg lehet valahogy oldani, hogy több válogatott közül lehessen választani? kipróbálnék ilyen san marino, luxemburg szintű csapatokat :D
előre is köszi -
Neoncsoves #85182 tud valaki jó befejező csatárt aki el is jönne a QPR-hez? Cissé meg Zamora barátunk helyzetkihasználása botrányos, 10ből 8 1on1 helyzetet elbasznak. Jesét hoztam kölcsönbe a Realtól de ő még fiatal, meg hát ő sem az az igazi befejező csatár, bár a ratingje rendre jobb mint Zamorának vagy Cissének. -
mostmár jó sikerült,csak elég bonyolult a kezelőfelülete ennek a rohadék rapidsharenek :D -
Neoncsoves #85180 A Cutout facepackhoz van torrent fájl, azzal hamar lejön. -
Neoncsoves #85179 hogyhogy? nekem simán lejöttek egymás után a fájlok, várni se kellett meg semmi. -
ja azt néztem,de ott csak rapidshare-s linkek vannak,én meg onnan nem tudok tölteni -
Neoncsoves #85177 sortitoutsi-n van logopack, facepack, kit pack. logo és facepack nekem fel is van rakva. -
methyliso #85176 Sajnos nem mindig jön be a rossz sorozatban játszunk egy kiscsapat ellen megoldás :(
A kiscsapat ellen se tudják egymáshoz passzolni a labdát :( -
van már valami nagy logopack a 13-hoz? -
methyliso #85174 Még nagyobb grat!
(Bárcsak én eljutnék idáig a Hinckley United-del)
-
Blum #85173 Ez igen,grat! 
-
én Zidane-ra bíztam Bale leigazolását. azt mondta eséytelen, a Spurs tárgyalni sem akar.. gyorsan ráküldtem egy scout-ot. kiadta hogy olyan 40 misi körül hozható lenne. ajánlottam és elfogadták. leigazoltam egy hét alatt... viszont a részletfizetésben makacskodtak... nem akarták elfogdni a 48 hónapra a 40 misit csak 11+29-ben tudtam elhozni Bale-t. -
hamary #85171 Nagy grat, hasonló a tervem a Madienheaddel. :) -
jaja,nálam is egyfolytában igazolt megfigyelőt,edzőket,így inkább a stábtagok igazolását én végzem. szerintem ez javítva lesz majd az első pöcsben