104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #85289
    Bazz...Fionál annyi director van, hogy nemtudok mindnek munkát adni :D
  • geo91
  • zorrobomber
  • LasDen #85286
    !!!I'm back in business fuckheads!!! :D

• BetonK
    Igen, az a következő lépés, viszont ahhoz pénz is kell általában
  • Zenszkij
    Apropó milyen az online mód? Valaki próbálta már a multiplayer részt? Elég jó mókaficek dolgok vannak ott ahogy néztem :D.
  • Rudee
    Afrikai klubokat is érdemes átnyálazni, mert vannak akik még nem voltak válogatottak. Legalább a 2 nagyobb kontinentális kupában indulókat lesd meg, van ott bőven játékos.
  • BetonK
    Akkor marad a következő nyár!
    Minden évben van börze :)!
  • bakkerman
    mondhatsz neki akármit,ha neki nagyobb a rep-je mint a te csapatodnak,akkor nem fog elmenni hozzád.
  • Zenszkij
    a 12 is hemzsegett ettől
  • Csacsi
    FM13-hoz kérdés.

Hogy van, az, hogy érdeklődök egy játékos iránt, dicsérem a sajtóban, majd azt válaszolja, hog yminden álma, hogy itt játszon, és reméli tényleg lépek. Teszek egy ajánlatot, amit elfogad a klubja, majd ő nem akar velem tárgyalni a szerződéséről.
  • cain
    sajna nem jött be, már mindet elkapkodták, még az ifiket is. =(
  • methyliso
    FM12-ben tudja valaki hol lehet megtalálni mennyi bonuszt ígértem a bajnokság+kupa eredményekért a csapatnak? Nem emlékszem rá, és most kiosztottam 275k-t a kapott 325k-ból a játékosoknak, egy kicsit sok :(
    A Championship-ben meg sok ülőhely kell, most aztán muszáj stadiont bővíteni jó sok pénzért.
  • Csacsi
    Nah töltöm a Juventust.Azthiszem az egész estém rá fog menni,de megpróbálom összerakni valhogy Conte taktikáját.
  • bakkerman
    áá a jó öreg steklo skin,köszi szépen,régebbi verzáknál is csippantottam!
  • szabii98
    köszi:)
  • uhnet
    természetesen
    http://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos
  • szabii98
    valami jó logopakkot tudsz linkelni?
  • uhnet
    parancsolj
    http://sortitoutsi.net/downloads/view/1422/steklo-x3
  • bakkerman
    skin amúgy van már a gammához? unom az alapot!
  • Zenszkij
    Izzítom a Manchester Unitedet! Amint látom a tavalyi logok, facepackok működnek idén is. Varázslatos!
  • Neoncsoves
    az se baj ha lány
  • bakkerman
    steamen oday nem szabad játékot venni,vagyis ha van pénze az embernek dögivel,akkor lehet :D
  • Zenszkij
    6625 ft-ot vontak le a bankszámláról. A kód nem azonnal jött meg, várni kellett rá két órát. És valóban jó, működik, megbízható. Köszönöm a tippet! A steam engine a 14e ft-os árával meg menjen a fenébe :D.
  • bakkerman
    természetesen 3 nap múlva megvertük 4-1-re hazai pályán a Bayern Münchent ASD:SADASG:ASSDGGSHD kiváncsi vagyok a hétvégi bajnokira,vagy kikapunk nullára vagy simán nyerünk.
  • Fyrex
    ha mindig a jobb csapat nyerne, elég unalmas lenne :) mennyi olyan csodálatos pillanatról maradnánk le, mint a City megalázó kizúgása a BL-ből
  • Mor3llo
    végülis jogos :)
  • Fyrex
  • LasDen #85261
    holnap végre én is izzítom a játékot...:D megbaszok mindenkit!!! :D
  • Fyrex
    de egyébként a fejlesztők is elmondták, hogy egyre nagyobb hátrányba fog kerülni évről évre, aki nem hajlandó meccsek előtt és meccs közben taktikát variálni az ellenfélhez mérten, és ne is lepődjön meg ha az utolsó percekben gólt kap, vagy egy gyengébb ellenféltől simán vereséget szenved
  • Fyrex
    ha a betegségek alatt arra gondolsz, hogy reális futballszimuláció, amit nem érdekel hogy a játékos úgy gondolja ő a jobb, akkor igen megmaradtak :)
  • bakkerman
    0-2 lett :DDDDDD

#85257: hát meg

• Mor3llo
    óó ne, szóval megmaradtak ezek a betegségek :(
  • geo91
    1-0 oda :D
  • bakkerman
    City - Swansea

Mi elsők voltunk a meccs előtt,a Swansea utolsó,4 bajnoki óta nem lőttek gólt,idegenben még pontot se szereztek. Gondolom az eredményt kitaláljátok FM
  • bakkerman
    Chelsea-City 3-0

Úgylátszik a végletek csapata ez a City...ha nyerünk,akkor minimum 2 gólos különbséggel nyerünk,ha kikapunk akkor minimum 2 gólos különbséggel kapunk ki. Majd kiderül ez mire lesz elég,én már nem nyúlok hozzá a taktikához.
  • Mor3llo
    Csak hétvégén leghamarabb, de közlöm majd!
  • Pethy23
    Köszi, azért írd meg a tapasztalatod ha megvennéd valamelyik helyről.
  • Mor3llo
    bevallom fingom nincsen, de nem tűnik olyan gagyi oldalnak, ahonnan ezt a linket vettem, ott azt írta a srác, h tudott bankkártyával fizetni, és minden rendben van! aztán ki tudja...én innen fogom venni!
    De van itt egy másik - ha ez szimpatikusabb -, kissé drágább!
  • Pethy23
    És ez mennyire "biztonságos" bolt?