104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Off: Torres irl nem szar, (12 meccs 6 gól) sztem sose volt az, mind1.
On: És Hazard aránylag kurvajó vagy kibaszottul szenzációs?
(statot róla pls)
Jó ez az anglia, Kara és Sóbis jött volna 'ingyé, persze egyik sem kapta meg a munkavállalásit...persze miért is kapták volna, az egyik 8X brazil válogatott, a másik meg 12X szenegáli. -
Kikaptam, vezettem 1-0-ra, kb 80. percben beálltam bekkelni, és csak kaptam 2 mocskos gólt. Viszont Ramires marha jól tolja Box-to-box-ba.
Torres meg ritka szar, mint a valóságban itt is mindent kihagy, 10 meccsen van 2v3 gólja :D
Két igazolásom volt amúgy, Demba Ba és Fellaini, de eddig egyik se váltja meg a világot. -
Zenszkij #85370 Én is onnan vettem és semmi probléma nem volt, azóta is tolom. A promo oldalt kell nézni, akciózzák a játékot. Nem attól függ, hogy megbízható-e valami, hogy méregdrága. A Steam, a Media Markt, meg az össze vacak csak pénzlehúzás. Azért érik meg nekik, mert itt VÁMMENTESEN kapod meg, nem basznak rá kismillió adót, jutalékot, lófaszt. -
Hol tudom most megvenni ahol egybol vagyis kb 1 ora mulva mar jatszhatok? -
Eyong Enoh-ról valakinek valami tapasztalat? -
És végül mi lett a City ellen? Hogy állsz? -
Én is gametap-ról vettem, 2 óra volt és kaptam is a kulcsot, egyébként az oldal megbízható, konkrétan rengeteg játokot kínál ingyen a kliensén keresztűl. -
Since #85365 Megvettem a játékot, de sajnos német nyelvet nem találok benne, és az jobban megy mint az angol. Van rá lehetőség valahogyan aktiválni? In-gameben nem találtam. Köszönöm! -
o0Sagem0o #85364 Csak azért vagyok bizalmatlan, mert EZ UGYANAZ A BOLT s itt meg 25 font az ár, a kettő meg közel sem egyforma összeget ad ki. Dollárban egyébként a legolcsóbb helyen (ezen a bolton kívül) 38 dollárért láttam, szóval nemigen értem, hogy miképp éri ez így meg nekik, ill hogy miért nem árulják akkor az angol siteon is olcsóbban.
-
Aki kevesebb mint 7000 Ft-ért meg akarja venni:
LINK -
Én onnan vettem és semmi gond nem volt. -
o0Sagem0o #85361 Szerintem óvatosan ezzel az oldallal,..
Ok, hogy olcsó, de egyrészt túl olcsónak tűnik (a többi cd kulcsos oldal sem árulja még ennyiért, majd 1-2 hét múlva talán már igen!), másrészt a viszonylag kis méretű FB oldalukon is sok panaszt olvastam (nem az FM-el kapcsolatban , hanem általánosan)- Én is vadászom jó árra, de én a magam részéről még várok, hamarosan lesz "fekete péntek" , olyankor mindig sok akció van, s addigra már nem számít annyira friss megjelenésnek sem a játék, biztos lesz jóáron valamerre:) -
megnéztem ezt a challenget...érdekes...teljesen más a megjelenése mint a rendesnek...
ehunt választottam a színhelynek és a Diót...ezt dobta a gép...és ugye a cél, hogy bent kell maradni a végére :D nem tűnik egy lehetetlen feladatnak, bár az az 5 rúgott gól 17 forduló alatt eléggé aggasztó :DD
-
nejad #85359 hellosztok! online-ban csak egy egy mecset lehet játszani vagy esetleg egész bajnokságot is végig lehet játszani ? -
cain #85358 /off
nem. hívd fel majd hétfőn a bankodat, hogy próbáltál venni valamit neten, ekkor és ekkor, nézzenek utána, miért utasították el a tranzakciót. ugyanezt kérdezd meg ott is, ahol venni akartál.
/on
ez elég jól lecsúszott.
-
valószínűleg, akkor azér nem ment.... -
Nekem nem dombornyomott, akkor ez lehet a baj? -
Zenszkij #85355 de attól én még szívok :D, a City meg csak tőlem kapott ki, 100%-os ezen kívül 26. fordulóban
kártyám nekem is dombornyomott volt -
A bankkártyás kérdésre. Lehet hogy nem dombornyomott, elírtad az ellenőrző számot, nem pontos adatokat adtál meg (lakcím, név, fordított sorrendben úgy kell, ahogy a kártyán szerepel).
A rossz eredményekre, meg nézzetek rá a preferences menüben, a match alatt a processing mire van állítva. -
Zenszkij #85353 Mastercarddal fizettem én is. Nem értem. -
miszka #85352 Üdv, régi magyarítást elfogadja a játék? -
nálam a southampton szopatja a fél premier ligát,a Milan pont nélkül már az 5. forudló után kiesett a BL-ből,a Real 3. helyen áll a csoportjában. Eléggé random módon dobálja az eredményeket a játék. -
akkor szar a játék...evvan :D
nekeem se megy :D -
Jelenleg ugyanebben a helyzetben vagyok, írtam nekik e-mailt, hogy mi a szitu...hát, majd meglátjuk! -
Zenszkij #85348 De azért az nem normális, hogy a Uniteddel 5. vagyok a 26. fordulóban, úgy hogy minden meccsre készülök, elemzek, régi jól bevált stratégiákat használok, módosítok persze nem ész nélkül, és túró ami történik. Egy Norwich azért ne verjem már meg otthon 0-2re. Stoke idegenben 4-0ra. Hagyjuk már. A Chelsea meg 19. tök kieső helyen van. 3. a Q.P.R. az mi? -
csak a szokásos
jól bevált koreográfia szerint halad a csapat,nyerünk két meccset kapott gól nélkül 7-0-ás gólkülönbséggel,utána jöhet a 2-3 gólos vereség. igazából nem aggódom,BL-ben csoportelsőként továbbmentünk,bajnokságot vezetjük. ha év végén bajnokok leszünk,felőlem kiszophatunk hétnullákra is szezon közben -
Nekem sajnos nem sikerült megvennem innen :( egy ideig minden rendben haladt, megadtam mindent amit kell, megkaptam a válaszemailt h hamarosan küldik a kódot. Úgy másfél óra telt el, amikor visszaírtak, hogy nem ment át a kártyám az ellenőrzésen, így nem tudják teljesíteni a kérést (de pénzt nem vontak le).
Lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, nem próbáltam még külföldről vásárolni a bankkártyámmal (Mastercard logo van rajta)... -
de egy patch viszont tényleg jóljönne -
néha nem értem...úgy csináltok, mintha a vereség egy csapattól háborús bűn lenne...nem szabad, fúj....
én kikaptam a laziotól emberelőnyben, de nem puffogok miatta.... -
cain #85343 btw, a sortis metallic logopack nálam sajnos eltűntette az egérkurzort. /cry -
Zenszkij #85342 jóóóólvan......Uniteddel 3-0ra verem Cityt, 3-0ra Tottenhamet, de kikapok otthon 0-2re Norwichtól, nem tudok gólt lőni a Readingnek, kihagyom a tizenegyeseket, és sorolhatnám....várom a patchet -
cain #85341 lehet majd később lesz. aláírt putnokra. -
Rudee #85340 Vlaszák nem lesz kapusedző? Irl foglalkozik a fiatalokkal, legalábbis tavaly még edzette őket. -
cain #85339 töltöm a zátét.
félidőben tart a bajnokság, téli szünetről visszajőve csináljuk az alapozást, és az edzőmeccseket. a szent teheneket (kocsárdi, vlaszák) a szezon végével eltávolítom a csapattól, és meg fogom kezdeni a hentes és mészárosállomány (7 darab psycho...) leépítését is. sikerült leigazolnom a már említett román ürgét defense edzésre, és egy másikat attackra, szóval a felnőttek edzései már kezdenek egész tűrhető szintet megütni. meglepetésként ért viszont, hogy a coach-ként foglalkoztatottak nem edzhetik az ifit, így nekik csak egy kapusedzőjük van. emiatt kénytelen voltam az u19 játékosait felvinni a felnőttbe edzésekre, és onnan játszanak majd vissza meccseken. igazoltam még egy rakás fiatalt, remélhetőleg beválnak.
a bajnokságban sűrű az eleje, az első 7 helyezett 4 ponton bellül van. sajnos nem tudtam kihasználni, amikor a többiek betliztek, 7 győzelem mellett van 6 ikszem is. =( -
2 hónapig még gyógyulgat mindkét szélsőm, most meg olyan szuper kis sorozat jön...
bajnoki, kupa, bajnoki, EL, bajnoki - mindez három naponta, úgy, hogy mindenképpen nyerni kell mert féltávnál már 7 pont hátrányom van az első helyezett mögött, a kupát se sikerült még eddig megnyerni, az EL-ből már 2 meccsel a vége előtt kipottyantam.
Legalább a semmit se érő ligakupa továbbjutás meglett a csoportból egy totál felforgatott csapat idegenben legyőzte a Békéscsabát, úgy hogy helyzete se volt, csak a csabaiak egyik balfék játékosa rúgott 2 öngólt. -
Zenszkij #85337 Csak nekem tűnik kissé nehéznek az idei FM? -
Annyi tényező beleszámít a végeredménybe, hogy igen, könnyen lehet ellenkező előjelű végeredmény is. És? -
Itsuki #85335 nem tudom,még 2 éve az Arlessal a tavaszi szezonban 1szer sem nyertem csont nélkül kiestem... másnap megprobáltam viccből megint első 3 meccsemen nyertem egyböl,miközben semmit sem változtattam... van amikor a gép úgy áll hozzá hogy valószinű hogy nem nyersz,másnap meg jönne az a meccs,lehet hogy ez hülyén hangzik de én ezt tapasztaltam :D -
Nem értem, hogy miért. :) Mondjuk legalább mentesz előtte, de akkor sem értem mit oldasz meg ezzel :D -
Engem is felszokott k*rni, de most az volt a szerencséje hogy nyertem a végén legalább.