104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• asad
    nem...
  • nejad
    nem paráztok hogy igy lenyulhatják az adatokat és az összes lovét lehuzhatják?
  • asad
    Nekem is megjött, talán mégis tudunk még ma játszani.....juhééé
  • Taibi
    Na, fejlemény, megjött a kérdőíves email!
    Remélem a kód is hamarosan érkezik mostmár.
  • Huni92
    Kés! Kanál!

Amúgy Genoa. :D
  • Blum
    Villa!!
  • asad
    Igazad van elnézetem a steam klienst lehet letölteni.
  • Pethy23
    Tőlük nem is lehet letölteni, emailben jött a kulcs és beaktiváltam steamen.
  • asad
    Amúgy te letöltötted az ő oldalukról, vagy jött a kulcs és steamről?
  • Taibi
    Ilyet még én se kaptam...
    Azért nem bánnám ha tudnék vele játszani még ma, elvégre ezért vásároltam neten.
  • asad
    Ilyen még nekem nem jött. Viszont a honlapon azt irják, hogy max 8 órán belül jön a kulcs vásárlás után.
  • Pethy23
    A vége lemaradt a levélnek:

This step is required to finalize the transaction process and ensure you full ownership of your game. If we do not receive a response from you within 48 hours, we reserve the right to cancel your transaction, refund your payment, and decline to activate your game.

We would like to thank you in advance for your cooperation and understanding. By aiding us in our fight against fraud, you are helping maintain the economic balance that allows game creators to get compensated and that keeps prices low.

Support Staff
  • Pethy23
    Nekem úgy volt, hogy megvettem, jött egy mail hogy hamarosan jön a kulcs, majd arra rá 1 óra múlva jött egy ilyen:

Dear Customer,

In order to process your order No. ****** made on 08/11/2012, we require some additional information from you. In our fight against the rise of digital distribution fraud, we have had to implement added surveillance methods that, unfortunately, slow down the transaction confirmation process.

As a result, we kindly request that you fill out the form (available here) in order to definitively confirm your order.

Majd ezután még egy órával később dúrván már küldték a kulcsot.
  • asad
    Én sem kaptam ilyen kérdőíves mailt. 10.30.kor vettem meg, azonnal jött az sms, pénzt le is húzták, de azóta semmi. Betojok ha hétvége miatt csak hétfőn jön.
  • Taibi
    Kérdőív?
    Eddig egy emailt kaptam, amiben leírják hogy majd küldik a kódot ha feldolgozták a megrendelést, illetve leírják hogy hogyan kell telepíteni a játékot.

Ezen felül jön plusz egy email a kérdőívvel?
  • Pethy23
    Még ki kell tölteni egy kérdőívet is hogy hol laksz, pontos neved stb, email-ben jön ez is. Utána jön majd a kulcs.
  • LasDen #85397
    a Csepel nem játszik....meghagyom őket neked :D
  • Csacsi
    Lehet hétvégén nem dolgoznak.
  • Rudee
    Csepel :D
  • LasDen #85394
    én is a genoa felé hajlok...de majd még meglátom....várom a többiek véleményét is :D
  • Taibi
    Gametapról rendeltem én is ma 9.00kor, de még nem kaptam meg a kódot. Persze a pénzt már leemelték. Kezdek türelmetlen lenni....
  • lacko114
    genoa szerintem is
  • geo91
    GENOA!
  • DONGUBA
    villa
  • LasDen #85389
    134 nap után menesztették John Hunyadit az ACF Fiorentina éléről!

Tudom, kurva jó vagyok.......

De, nagy dilemmám van....2 csapatból kell választani

A helyzet a következő: A Genoa 13 meccs után 8 ponttal áll a 20. helyen. Míg az Aston Villa 14 meccs után 9 ponttal áll a 20. helyen....
    Melyiket válasszam? :DDD
  • methyliso
    FM12 - tréning riportban az mondják hogy az egyik játékosnál gondok vannak a taktikával (tactics), most ez mit jelent? Túl sok vagy túl kevés neki a taktikai képzés? Én lustaságból mindenkinek a kész védő/támadó/középpályás edzéstervet használom. Érdemes játékosra leszabni ezeket?
  • bakkerman
    Jaaa,elnéztem :D
  • LasDen #85386
    azt nmtom...nem játszottam vele még, csak elindítottam....
  • Janika114
    És ilyenkor ez csak fél évig tart a szezon végéig? És igazolni ugyanúgy lehet?
  • LasDen #85384
    de ennek a challengenek ez a lényege...kiválasztasz egy bajnokságot, egy csapatot amit irányítani akarsz és generál egy random felállást, ahol a választott csapatod a kieső helyen van....választhatod a spanyol bajnokságot a barcával, akkor ők is kieső helyen lesznek....:D ez a lényeg :D
  • bakkerman
    FM-re való ráhangolódásnak inkább az "Elátkozott United"-et nézdd meg,tuti kedvet kapsz egy Leeds-es mókához :)
  • asad
    Ááá most olvasom itt, hogy valakinek 2 óra mulva küldték, na addig megnézek egy filmet. Mondjuk a football factoryt:)
  • asad
    Aki gametap-ról vette kb mennyi idő mire küldik a keyt? Játszani akarok játszani.....
  • Pethy23
    Terry nállam is így van, de ha nem cserélem le amikor 3-2 volt a Sunderland-nek szerintem biztos hogy nem fordítok 5-3-ra. Amikor egy szaros Fletcher 3* hagyta ott és szerzett gólt, akkor nincs helye a pályán. De egy 5,6-os meccs után 9,2-t tett az asztalra :D
  • Since
    Valaki tudna arra válszolni hogy hogy tudom átállítani német nyelvre a játékot? Ingame nicnsen rá lehetőség...Köszönöm.
  • szabocsaba1983
    Torresnek adj bizalmat sztem (játszasd), és a taktikai utasításai sem elhanyagolhatóak persze.
    Én azért nem játszom a kékekkel (több más ok mellett persze), mert érzelmi okokból pl. Terry nálam addig játszana, amíg él... , nem tudnék racionális döntést hozni.
  • Pethy23
    Terry Sunderland ellen 5.6-os rating, le is cseréltem, kaptam róla 2,5 gólt...
  • Pethy23
    Hazard valóban elég jól keni :

Mellette Terry a gól felelős, ő lőtte Hazard mellett a legtöbbet és róla kaptam a legtöbb gólt is :D

El Ninoval nem tudom mit kezdjek

• Csacsi
    Az elmult 30 hozzaszolasban volt rola szo nem is egy hely.
  • bakkerman
    de ha a gép irányítja a diót,akkor meg rendre top5-ben végeznek