104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #85495 és ez honnan? -
amúgy már két patch is kijött a gémhez,13.1.1,meg 13.1.2,legalábbis nekem az utóbbi verzió számot írja a játék -
Zenszkij #85493 ma már állítólag ki is jött vmi új patch, kiváncsi leszek rá, ha hazaérek -
jól ráéreztem én hogy az ideit muszáj lesz megvennem -
Ez nem mentalitás kérdése. Egyszerűen még nincs normális tört verzió, így ha játszani akarsz, akkor meg kell venned. Nem kell túlgondolni a dolgokat :) -
roque #85490 Rendben.Bocs az előbbiért.... -
Zenszkij #85489 Milyen magyar mentalitás? Meg lett mondva már ezerszer, hogy nem lehet normálisan feltörni a játékot. Magyarul erre nincs megoldás, tehát meg kell venni az eredetit. -
roque #85488 Valahogy erre számítottam :)
Kösz a válaszod!
Tetszik ez a szép magyar mentalitás..... -
Meg kell venni a játékot. :) -
Zenszkij #85486
Százezer eurós befektetéssel mentette meg a csődtől a Real Madrid futballklub korábbi élvonalbeli riválisát, az Oviedót.
"A jelenleg a harmadosztályban küszködő asztúriaiaknak - honlapjuk tájékoztatása szerint - a fővárosi egyesület segítsége nélkül fizetésképtelenséget kellett volna jelenteniük.
Az Oviedo 2001-ben, 13 év után esett ki a legjobbak közül,és azóta - főként anyagi nehézségek miatt - a negyedosztályban is megfordult."
Részlet egy cikkből. ezekkel se lehet rossz kezdeni egy karriert.
-
roque #85485 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy ez ellen mit tudok tenni????
http://imm.io/Llxk -
Zenszkij #85484 látom nektek is megy idegenben a brillírparádé :D, miért nem Neymart igazoltad le? -
nem fog a barcához menni :D -
Azhát. :DD El akartm hozni Raúlt, de esze ágában sincs tárgyalni :( -
Nagyon ügyi vagy :D -
Unalmamban kezdtem egyet a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barcával :DD
, és ezúttal nem próbáltam meg eladni a fél csapatot az első napon, valamint Messinek sem akartam felbontani a szerződését. Volt ugyanis már az előző játékokkal próbálkozásom, hogy lejátszok egy évet a katalánokkal, de a vége mindig az volt, hogy Messi a második napra megsértődött, a fél keretet meg nem tudtam eladni, így hagytam a fenébe. :D
Eladtam Maxwellt, Valdest és Busquetset, Pedro kölcsönbe ment opcióval. 53 millió euró tiszta bevétel. Busquetset a City vitte volna 40ért, erre a köcsög nem írt alá, így végül az Interben kötött ki 21,5-ért.
Jött Tevez (32), Hart (30), Hulk (60) és Samba (22).
Első tétmeccs a szezonban a Real elleni Szuperkupa odavágó, Madridban csúfos 5-1-re nyert a Real. Visszavágón 90 perc után 5-1 ide, végül lőttünk még egy gólt kettős emberelőnyben, 7-6-os összesítéssel megvan a kupa.
Porto ellen megnyertük az ESZK-t, valamint kaptunk egy Marseille, City, Dortmund BL csoportot. Ha nem a Barcával lennék, még érdekes is volna ez a kvartett. :) -
Tomiii723 #85479 Én 19-be járok a Fradival, de hasznom nem volt a fiókcsapatból. Ha kölcsönadok valakit, mikor visszatérnek csak panaszkodnak, hogy nem sokat profitálnak ebből és játszottak inkább a tarcsiban. Arra meg, hogy ott találsz egy tehetséget nagyon kevés esélyed van. Ezek alapján szerintem felesleges fiókcsapatot tartanod. Plusz ha jól tudom ez valami költséggel is jár évente.
Most kezdődött számomra az új szezon. Eddig 5 meccs, 4 győzelem, 1 döntetlen, 17-0 gk. BL-be sajnos a legnehezebb csoportba kerültünk. Megkaptuk a Bayern, Milan, CSZKA hármast. Majd leírom, hogy sikerült a szezonom, ha érdekel valakit, addig is jó játékot mindenkinek! -
ez legalább látszik :)
cain - nem tudom én most 2015-ben vagyok és a Fradival az átigazolási mérlegem mindig pozitiv egy ideje, a bérköltségek meg 5-6. legmagasabb a bajnokságban. A loki költ mondjuk 3 millió eurót én meg 1 milliót fizura egy évben
+1 kérdés - van valami értelme a 12-ben nb1-es csapatnak fiókcsapatot tartani? Hiszen a második csapatom ott van az nb2-ben, ott tudom játszatni akit ott akarok, más haszna meg nem sok van a fiókcsapatnak. Nekem pl az évek alatt 1 olyan játékost se tudtak nyújtani aki legalább alulról súrolta volna a 2 csillagocskát -
cain #85477 troo, aszittem. legközelebb jobban figyelek. ;) -
ide meg picivel kisebb kép :D
-
cain #85475 igen, oda nagy stadion kell. -
methyliso #85474 Angol championship-ben (2. osztály) csak ülőhelyre lehet jegyet eladni? Azért van nekem csak 2500 néző a meccseken? (annyi ülőhely van, most bővítik 5000-re)
-
cain #85473 én is csak néztem, mint rozi a moziban, hát még akkor, amikor ezt megláttam:
szerintem az elnök tuti pénzt nyomtat az alagsorban. -
grat. a másodosztály azért olyan mert össze fogják vonni, nem lesz keleti és nyugati csoport, hanem egy 16 csapatos másodosztály lesz.
Mondjuk teljesen reális eredmények születtek :D
az a majdnem 1 millió eurós átigazolási pénz az is szép, kár hogy nem szokás magyar csapatoknál ilyesmi :)
(én meg közben féltávhoz értem a szezonban, az EL csoportból nem sikerült a továbbjutás, de a Stuttgarttól pontot raboltam, utolsó meccsen meg otthon elkaptam a belgákat és végül 4 pontot gyűjtöttem, a bajnokságban meg 1 pont előnyöm van jelenleg az MTK mögött. Télen nagytakaritás lesz, már alig-alig maradt valaki a kezdeti keretből. Hoznom kell 1 balszélsőt tartaléknak, aztán annyi. A mostani keretem ölég faszányos, Madou, akit tavaly még el akartam adni csak senkinek se kellett termeli a gólokat, EL-ben is vágott vagy hatot) -
-
cain #85470 az első kép helyesen:
-
cain #85469 vége az első szezonnak. érdekes ez a másodosztály, az utolsó 8 helyezet kiesik mindkét csoportból, a 6.-7.-8. helyezettek pedig a rájátszásban eldöntik, ki marad bent. második helyre futott be a mislény (kozármisleny), mellesleg ők rúgták a legtöbb gólt, harmadikra pedig a baja. a nagy esélyes gyirmót kiesett. keleten a tirek jutottak fel, és kiesett a vasas (rofl). az első ligát a dió nyerte (lol), második az eger (LOL), harmadik a dózsa, negyedik a loki, ötödik a pécs. az erősebb csapatok közül a vidi a hatodik lett, de behúzták a kupát, a győr a 12. helyen végzett, kiesett a hali és a siófok. mi a nyugati csoportot és a libakupát is behúzva jutottunk fel. a házi gólkirályom darko pavicevic lett 22 góllal.
tabella
meccsek
a következő szezonnak pedig így megyünk neki: (\o/)
kell is, mert le kell vadásznom egy jó kis középső/jobb oldali védőt. -
Azért bajnokságban jobban ment a bemutatkozás :D
-
hamary #85466 Na lemondtam a Maidenheadnél. Útam a Nuneaton csapatához vezetett, akik kiesésre állnak jelenleg, de legalább van reputációjuk. Meg -200k font a számlán. -
Há'úgyazé'na...éles bemutatkozómeccsként azt hittem, könnyebb lesz :D
-
Neoncsoves #85463 mer' a Celtic - Barca meccs mennyire volt reális hogy 2-1 lesz, sőt úgy hogy 2-0 volt végig? :) -
Taibi #85462 Az új edzés-rendszeren érdemes valamit változtatni az elején? Vagy hagyjak mindent a kezdeti állapotban? -
Megint eg jó meccs:
-
KaZsolt #85460 Sziasztok!
Tartanék egy kis karrier beszámolót.
Én a Villarreal-t választottam csapatomnak,régóta szimpatizálok velük.Az első idény végén sikerült visszajutnom az első osztályba,a most zárult szezonban pedig a legnagyobb meglepetésemre a 4-ik helyen végeztünk,ezt még én se néztem volna ki.A pénz természetesen nincs,így keresem a tehetséges fiatalokat akiket be lehet építeni,de szerencsére van egy Rossi a csapatnál aki termeli a gólokat.Az idei szezonban kíváncsi leszek hogy fogja bírni a csapat a kettős terhelést.
http://imagerz.com/QE9DDEtvAwMABVMfFgVR
http://imagerz.com/QE9DDEtvAwMABVMfGQVR
-
az, de ez még a 12
eddig volt hogy fél szezont lenyomtam simán, most meg utóbbi pár napban behülyült -
cain #85458 virágbolti? -
Shelton #85457 kösz srácok, közben megjött. nem sietik el az biztos..
-
fúúú rohadt crash dump az agyamra megy. Most már 5 percenként kell nyomkodni a mentést. Legutóbb 5 meccsem ugrott, köztük a Stuttgart elleni első EL pontocskám is (mondjuk újrajátszva 2-2 lett, szóval a pont megvan). -
asad #85455 Nyugi, jönni fog az. Nekem kb 6 és fél órára küldték.
Raven tényleg elkurtam nem kicsit..., editorban néztem csak, ott ott voltak a keretben szerződést meg nem is néztem:) -
Zenszkij #85454 nyugi meg fog jönni, nézd meg spamek közt is