104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az asztalt fényképezi le? Amúgy alt+f9, és a dokumentumok/si/fm13/screenshots mappába teszi a képeket. -
BetonK #85614 Hülye kérdés, de print screen-re nem reagál a játék: hogyan lehet scren shotot csinálni?
-
paly90 #85613 üdv
nem nagyon szoktam ide írni, de most hozzá kell hogy szóljak ehhez a témához
megvettem a játékot ,tegnap kezdtem is a Milannal
nagyon nehéz a játék azt elismerem
BL-ben megkaptuk ugyanazokat akiket IRL is:D
bajnokságból eddig 5 meccs ment le 2 gy 2d 1 v, a vereség a egutolsó meccsen született..félidőben 2-0ra vezettünk a Samp ellen, 3-2re kikaptunk végül
én az olyanokat nem értem amugy h Zenit ellen nyerünk 5-2re, Robinho rúg 4et, majd a következő 3 meccsen félidőben 5,8 az átlaga
majd jelentkezem képekkel is -
hm mik vannak. Van egy argentin ifiválogatott srác a keretben aki pár jó meccs után már menne nagy klubba. Kitalálta hogy az Argentinos-hoz akar menni, én mondtam hogy majd elengedem. Az átigazolási időszakban egy másik argentin klubtól jött csak egy nevetséges ajánlat, elhajtottam a picsába őket, a srácnak meg megmondtam hogy túl keveset kináltak. Most meg már a médiában hisztizik hogy én nem engedtem el az Argentinoshoz akik nem is tettek ajánlatot :D Noooormális vagy Margit? -
Pettersson #85611 Amúgy küldtem neked e-mailt. ;) -
Zenszkij #85610 Látom te is az eredetivel tolod..isten hozott a klubban :D Jön hozzám a Tottenham. 3 alatt nem ússzák meg. Aztán megyek a Boltonhoz, 3 alatt nem úszom meg :D. -
én elvagyok vele...legfeljebb nem az lesz a célkitűzésem, hogy mindenkivel nyerjek, hanem hogy mindenkivel kiessek :D -
Zenszkij #85608 Persze, mivel Liverpool drukker vagy, de ettől nálam Van Persie még egy kutya. Megjegyzem a Demo totál más, mint a végleges már két peccsen átesett játék. Nekem tetszik, mert kihívás, néha már túlon túl is. -
liverpool19 #85607 elvből sem kezdenék a Man Utd-del, de hidd el, hogy nem lehetetlen. -
Solt #85606 Kipróbálom a demóval... kíváncsivá tettél... :) -
Zenszkij #85605 Próbáld meg kérlek. Most adtam el 20 millió euróért a Tottenhamnek, mert injectionnel nem volt hajlandó játszani, a gólvágó (48 mecs 9 gól) csodacsatár. Welbeck bejött, győztes gólt vágott helyette... -
Csak orosz van ebben. -
Pettersson #85603 nem tudom, volt-e már erről szó, de ebben vajon van angol nyelv, vagy ez valami különleges, echte ruszki cucc?
http://roxen.ru/games/football_manager/buy-football-manager-2013/ -
liverpool19 #85602 ha Boriniből kijön 25-30 bajnoki gól, akkor valószínűleg van Persievel is meg lehet csinálni egy jobb kerettel rendelkező MU-nál ;) -
Zenszkij #85601 ismerem a játékot, de az idei rész nagyon kemény lett, idegenben vért kell izzadni még egy Barcelonával is a Tenerife ellen -
nem tudsz az újpesttel ilyen összegért vásárolni. egy bizonyos összeget már az igazolás létrejöttekor ki kell fizetni. -
ilyet is lehet? kipróbálom :D
Van amúgy valami megkötés hogy mennyi új emberkét lehet venni? Csak mert arra gondoltam hogy ingyé elküldök mindenkit aztán 0 euró kezdőért, 48 hónap részletre megveszek valami megye 1-es nagysikerűt mondjuk 5 millió euróért. Olyat lehet akkor is ha nincs annyi jelenleg a kasszában, nem? Csak mert akkor ilyenekből vagy 30-at beteszek a kosárkába aztán hadd főjjön a könyvelő feje :D -
és ha kirugnak akkor "add new manager",és új csapatnak megint az újpestet válaszd SAD:ASSADSGA:ASADSGDS cél az nb3 -
Solt #85597 Félpályáról akkor ível, ha a "cross from", "deep" vagy "mixed" beállításon van... ;)
Amint megveszem, megpróbálom! :) -
Asszem mig nagyon unatkozok kezdek egyet az ellenfél újpestiekkel is. Elzavarom a jó játékosokat, hozok pár millióért 48 hónapra egy rakat falábút jó nagy fizuért (100% fizuemelés ofkorsz :D) és gonosz vigyor kiséretében hátradőlök és várom a csődöt :D
Legszebb öröm a káröröm :D -
Zenszkij #85595 Hagyjad már, megy a brainstorm...ha crossingra rakod, már félpályáról ível..az ellenfélhez. Solt várjuk a képeket eredményeket. :D Hozz ki Van Persieből egy év alatt 20 gólt, megemelem a kalapom ha sikerül. Megjegyzem a pass to feet meg a kiszolgálom a csatárt opció nem működik még. -
Első bajnoki.....elszartuk....jól fel is kúrt :DDD Pont 442-re akartam állni erre szopna teherbe.......:DD
és akkor a passzról...Holden most nem hozta magát, viszont Álex folytatta és osztogatta a passzokat (az első gól assistja is az övé)....
-
cain #85593 ez a holden szerintetek eljön nb2be? xD -
Solt #85592 Köszönöm... :) -
bal winger midfilder attack beállításokkal....de eredeti posztja középső kp és a többi poszthoz "nem meggyőző" a játéka amúgy :D -
Solt #85590 Oké! :D
Akkor csak annyit, hogy Holden milyen poszton, és milyen szerepkörben csinálta ezt? :) -
az a baj, hogy League One csapat ellen hoztuk ezt...én nem merek messze menő következtetéseket levonni belőle
amúgy 3-5-2 és mivel eddig a saját taktikáimmal bedőltem a Fiorentinánál és a Villánál is, most nem nyúltam még hozzá, szóval, amit a gép dobott....ha hasonlót hozunk a bajnokságban is rendszeresen (amit kétlek) akkor megírom részletesen ha van rá igyény :D -
Solt #85588 Az igen! Milyen felállás, egyéni utasítások? Tessék csak megosztani, had tanuljunk... :) -
Solt #85587 Amikor úgy érzed, hogy csal a gép, bugos a játék, akkor inkább gondolj arra, feltételezd azt, hogy te csinálsz valamit rosszul! :) Nézd meg mi a gond, és próbálj változtatni... utána nézd meg, hogy mit reagál erre a gép... így szépen rá lehet jönni az apró titkokra! :)
E mellett itt van EZ! Ebből szerintem rengeteget lehet tanulni... főleg azon a téren, hogy a játék, hogy "gondolkozik". Igaz, hogy a 2009-hez van, de az alapokat jól elmagyarázza...
Ja és még annyi... szerintem amíg az ember nem jön bele igazán, addig érdemes a teljes meccset végignézni... úgy lehet a legjobban látni, hogy hol van hiba... :) -
Első tétmeccsem Boltonnal...Ligakupa...
sok-sok passz....
Holden sok-sok passza...128...elég szar....
-
Úgy féltávnál:
/nagyon kinéz egy nemzetközi kupás hely-a 19. helyre várnak/ -
hamary #85584 Amikor valaki ilyen okosat ír, olyan hülyének tartom magam a játékohoz, hogy elgondolkodom miért vettem meg :D . Köszi, majd próbálom hasznosítani :) -
Taibi #85583 Huh, az igen! Gondolom volt egy kis stressz meccs közben. :)
Egyébként én a Barcával kezdtem (minden évben velük játszok először pár szezont), most járok az első szezon felénél. A kezdeti szenvedős meccsek után megtaláltam nagyjából a működő taktikát, elég jól belejöttek a srácok. A bajnokságban az első helyen állok 5 pont előnnyel, míg a BL-ben csoportelsőként jutottam tovább egy gyenge csoportból.
Fordítani nekem is sikerült néhányszor már, szögletek-beadások után én is elég sok gólt kapok, de rúgok is hasonló szituációkból, úgyhogy különösebben nem idegesít.
Rengeteg kisebb-nagyobb újítás van a játékban, amiket szerintem nagyon jól eltaláltak, remek lett az idei FM! Kicsit a megújított kezelőfelületet szokni kellett, de így pár nap után arra is az mondom hogy jól sikerült. Talán a Scoutok kezelése problémásabb.
A meccsmotor is zsír, egész jól visszaadja az apróbb taktikai változtatásokat a játék képe.
Egyedül az igazolásokkal állok hadilábon egyelőre, hiába tolt a vezetőség ősszel 50M ójrót a zsebembe, semelyik kiszemeltemet nem tudtam még leigazolni. Horror árakat kérnek mindenkiért, de remélem hogy csak szezon közben ennyire nehéz egyezségre jutni. -
nekem azért már akadnak, nyilván nem egy fajsúlyú csapattal kezdtünk, valószínűleg ennek köszönhető. Ezek a nagy visszakapaszkodások, egy kiszenvedett 1-0-ás győzelem egy Mainz otthonában, az 1. helyezett elkalapálása...ezek egy Hamburgnál élményszámba mennek! Trófeára egyelőre nem is gondolok, mint sikerélmény. -
amúgy érdekes,hogy nekemis már jópár acsi megvan,de igazából nagyobb sikerélményem még nincs,sőt az idei gémben a legnagyobb trófeáim az a community shield,spanyol szuperkupa(utóbbi még a demobol) -
Ja, steamen meg is kaptam a Comeback King achievementet :DD -
cain #85579 fuh, ez azért kemény lehetett, amikor az ellenfél ment 25 perc után hárommal...! grat -
Az Augsburg ellen fordítás után jött a Frankfurt elleni kupameccs...abszolút B csapattal!
1. félidőben 3-0-ra ment a Frankfurt, cseréltem kettőt, támadótaktik, hadd szóljon. 3-2-re feljöttem, majd 86. percben Berg egyenlített is, már itt örültem. Erre tőlem kiállítanak egy ifit, erre 2 percre Hargreaves megsérül, persze cserém már nincsen...jöhetett a hosszabítás, kettős emberhátrányban. Szögletből megszerzik a vezetés, közben tőlük is lesérül valaki, cseréjük már nincsen, de így is emberhátrányban maradok. Erre egy szöglet utáni kavarodásból egyenlítek...és a slusszpoén, a hosszabításban kb. az egyetlen kontrámból gólt szerzek :D 3-0-ról, 5-4 nekem, megintcsak le a kalappal a srácok előtt:DDDDD
-
Solt #85577 A fórumozásban ez benne van! ;) -
nejad #85576 na meghozta a futár a gémet :)