104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
"A mamám mindig azt mondta, hogy az a csíter, aki mondja" by Miller százados (Számkivetett)

-
grat, te csíter :D
Hamarosan a szezon végére érek az Udinesevel :) -
Kellett nekem mondani...
az alapember 19 éves argentin ifiválogatott jobbszélsőmet már el is adták a megkérdezésem nélkül. Jött egy 3,9 milliós ajánlat és az túl jó volt hogy visszautasitsa az elnök. Igy már 10 millió euró van a kasszámban, az azért nem semmi. Igaz most agyalhatok, hogy vagy hozok a megmaradt másik jobbszélső mögé vagy egy tehetséges ifit (aki a padon ugye lóf@szt se fejlődik) vagy hozzak vmi falábú idősebbet, akivel meg nem vagyok kint a vizből ha be kell szállnia. Sajnos már tavaly is volt egy két hónapos pihenője a srácnak, szóval bármikor lesérülhet újra. -
Kíméletlen góllövők, 3 kaput eltaláló lövés, 3 gól :D
Grat :DD -
Beszarok :DDD lehet az arsenal fostalicska játékosokkal állt, de ez akkor is fasza :D annak függvényében meg méginkább, hogy 97 óta ez az első kupa, amit a csapat nyert :D
-
Azt nem hinném, igazi nagy hullámvölgyünk nem volt, biztos ez is el fog érkezni, előbb-utóbb. Addig meg hajtunk ezerrel :) -
Egyre jobb, meglehet az a bajnoki cím! :) -
Gratula, menni fog az :) -
Szegény Hoffenheimen álltunk bosszút a dortmundi vereség után. Ezzel a meccsel járunk féltávnál. Egy jó BL-hely egyelőre kinéz, aztán majd meglátjuk. Mondjuk a Freiburg igazán elkezdhetne kipukkadozni...
-
Zenszkij #85726 Nem mondom, hogy kezdek ráérezni, de valami alakul. 13 meccse veretlen csapatom a MU otthon kinyal a Chelseatől 0-1-re. Természetesen a City így elmegy négy pontra. Kövi meccs idegenben náluk. Majd fél órát elemeztem, pöcsöltem, agyaltam mi legyen. És háhááá 3-0-ra győztünk (1-0-nál kiállítottak egy citys-t). Első komoly győzelmem idegenben :). -
12 meccses veretlenségi szériánknak egy dortmundi 1-0-ás kiruccanás vetett véget :(
Aogo a 93. percben még ziccert lőtt Weidenfellerben...
Sebaj, menni kell tovább! -
de kurva jó.....jövőre kvázi az egész csapatnak lejár a szerződése és nincs pézem hosszabbítani egy játékossal se....ez szopó :DDD -
majd jövőre.... -
Puskás díjról jut eszembe egy kis off: ibra 4. gólja az angolok ellen
Simán az év gólja, kenterbe veri mind a 10 jelöltet, legalábbis nálam. -
Zenszkij #85721 Szép, szép, gratula a HSV-s karrierhez. -
Puskás-díjat Beisternek :) ezzel a győzelemmel ideiglenesen átvettük a vezetést a tabellán!
-
Bajnokcsapat, bajnokcsapat! :D
2014-2015-ös évben végre a Ferencváros kaparintotta meg a trófeát, és indulhatunk a Bajnokok Ligájában. Nagy nehezen jött össze, de végül is 2 fordulóval a vége előtt biztossá vált a győzelem. Egyúttal végre megkaparintottam a Magyar Kupát is. Bár annál szerencsém volt, elődöntőben például Budaörs veretes együttesét kaptuk - gőzöm nincs hogy keveredtek odáig - akiket 9-1-es összesitéssel ejtettünk ki. Ezzel a teljesitménnyel végül én lettem a harmadik legjobb edző. Nem tudom mi kéne nekik a bajnokságon meg a kupán kivül, de igazából leszarom ezt a részét.
A Kupában én adtam a gólkirályt Franck Madou személyében 12 góllal.
Bajnokságban legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól. Örültem neki hogy nem volt egy kifejezett gólvágó a csapatba, folyamatosan mindenki hozzátett egy kicsit. Talán ez is közrejátszott a végső sikerben. 12 gólszerzőm volt, egy nagy felfedezett afrikai hátvédem pl. egymaga 8 gólt szerzett csak bajnokin.
5 játékos került be a bajnokság csapatába tőlem, ráadásul az egyik úgy, hogy 2 hónapot sérült volt.
Nagyszerűen sikerült beépiteni az új embereket, többen is alapemberré váltak hamar és elég jól teljesitettek. Fiatal a csapat, remélhetőleg nem ad el senkit a vezetőség most és a következő szezonra is ezzel a gárdával futhatok neki. Erős a keret, sok a válogatott és ifiválogatot játékos - argentin, brazil, uruguayi, cseh, orosz, dél-afrikai és természetesen több magyar válogatott is van a keretben. A télen igazolt kapusom remélem állandósitja magát. 12 meccsen 10 gólt kapott, 7 clean sheet, év végén behivó a magyar válogatottba.
Kaptam 7 millió eurót, de igazából nem tudok olyan posztot mondani ahova mindenképpen embert kellene vennem, és ez jó. Pár hónap és elkészül az ifi és edzőközpont második feljavitása. -
Zenszkij #85718 Nálam a cél a MU-val a Neymar - Götze páros megszerzése. -
Jó kis playa -
BetonK #85716 Őt az utolsó szezonra vettem Vascotól, 50 milláért, target man ennyi gólt nálamsose lőtt még:
-
BetonK #85715 No akkor én is elkezdtem 13-ban az új karrierem Diósgyőrrel, de mielőtt beszámolnék róla, hogyan állok, pár dolgot mutatnék ugyanezen csapattal mit értem el az előző részben.
2021/22-es bajnokságot fejeztem be, és az eltelt időben nyertünk 11 bajnokságot, az elején kevésbé, később egyértelmű fölénnyel, a bajnokságban az elmúlt 192 meccsen nem kaptunk ki.
Nyertünk BL-t is, nem is egyszer, vannak világklasszis játékosaim, építettek új stadiont, amit rólam neveztek el, maxos edzőközpont, maxos utanpótlással, mégsem sikerült legalább egy normális magyar játékost kinevelni.
Sikerült viszont honosítani (2920 nap...), többek között egy brazíl srácot, akit Andrénak hívnak, és a Santo André nevű csapatból igazoltam még a 2013/14-es szezonban potom pénzért. Azért emelem ki őt, mert belőle is világklasszis lett, 343 meccsen 307 gólt lőtt nálam.
Mindezek képekben:
Az utolsó bajnokság:
BL
André:
Ha a képek nem látszódnak sry -
Ó, ez nálam rendszeres, hogyha Ő előrebassza, akkor 5*os indítás, ha én előrevágom, vagy ki oldalra, vagy félpályánál a védői összeszedik. Már megszoktam. -
methyliso #85713 Arra tipp esetleg ha az ellenfél támad akkor a védőim mindig (kb 100%) az ellenfél játékosaihoz szabadítanak fel, így azok megint jönnek támadással. Kezd unalmas lenni :) -
nem kinevet...az egy ünneplő pálcikaember :D -
miért nevetsz ki:( -
cain #85710 \o/ -
Ééés már meg is jött a kulcs! :) -
Nord Derby, auf wiedersehen! 
-
Az nem kapufa, csak a háló fizikája sz@r egyelőre, és mikor a labda eltalálja nagy erővel, olyan, mintha egy falról pattanna le. -
Nem tudom, de szerintem ezeknek az okát legtöbbször nem a taktikában kell keresni. Pl. ezt a szélről mindig a kapufára vágom dolgot a tavalyi részben nem vettem észre, itt meg folyamatosan ez megy. De remélem inkább, hogy tényleg én vagyok ennyire béna... -
cain #85705 ezt te is elolvashatod ;) -
Idén én is megvettem a játékot, de már kezdem megbánni... Ennek fő oka a szerintem borzalmasan sikerült meccsmotor. Reallal február elején járok, de amit eddig tapasztaltam, az sokszor a vicc kategóriát súrolja. Pl. ha egy játékosom túljutott valahogy az ellenfél kapusán, akkor ahelyett, hogy begurítaná, inkább rábombázza a felső lécre, vagy ha oldalról be tud jutni az ötösön belülre, akkor onnan mindig rálövi, amiből szerencsés esetben szöglet lesz, de szinte mindig rálövi a kapufára. A védőim helyezkedésének megfejtése okozza a legnagyobb problémát, végül arra jutottam, hogy színvakok, talán ezért fogják egymást sokszor a szélen, 5-10 méterre pedig teljesen üresen áll az ellenfél, emiatt számtalanszor kaptam már gólt.
Lehet, hogy kiadnak még 1-2 patchet, de ezeket úgyse fogja már javítani sajnos.
-
Game-Tapról megvéve a játék, remélem még ma küldik a kulcsot
-
Az a legkevesebb, csináltok egy account-ot, amit csak arra használtok (ha működik így, nem tudom), aztán cső. -
cain #85701 ha offline módban is elindul a játék, miért ne lehetne? más kérdés, hogy ehhez kiadod-e a steam hozzáférésedet valakinek. -
lehetni lehet...de azt nem tudom, hogy egyszerre lehet-e velük jáccani.... -
BetonK #85699 Így van. És ezért lehet második gépre is telepíteni, nem? -
dehogyis...a steam accountodban reggelve van a gém...csak telepíteni kell és játszhatsz is.... -
BetonK #85697 Ha csak egy gépre telepíthető, új rendszer rakása után meg kellene venni újra? -
Zenszkij #85696 sztem nem, mert akkor mindenki ezt csinálná :D