104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    az újba nem tudom h nézz ki, de régebbi játékoknál a szövetkabátos 90% h Special One azaz Mourinho
  • Pethy23
    Détári az, ki más lenne :D
  • bakkerman
    amúgy ti már gondolkoztatok azon,hogy ki lehet az a faszi a főképernyőn?
  • Szycsu
    Hajrá VFC :D
  • BetonK
    Celtic-kel játszom a csoportkörért...de csak holnap
  • BetonK
    Igazolj normálisakat :)
  • kosheen
    ezeknek az edzői összeröffenéseknek van valami értelme?? :D
    3 edzőm felhozott vagy 8 féle felállást amiben játszatni kéne a csapatot, azt a pár épkézláb emberemet akinek jók a mutatói pontrúgásból le akarták venni a listáról, a létszámfeletti fiatal játékost akit kölcsönlistára tettem meg le akarták venni róla...
    Nem lehet beállitani valahogy, hogy inkább valami ideális egyéni tréninget inditsanak minden játékosnak, nem csak egy-egynél javasolják?
  • methyliso
    Hinckley United így végzett az angol Championship-ben.
  • BetonK
    Basel-Dvtk Bl selejtező harmadik kör, első meccs, Fernando és Rudolf vezetésével:

:)

4-4-1-1-es hangrendben toltuk

• Huni92
    Van már.

dokumentumok/sports interactive/football manager 2013/editor data mappába kell betenni.
  • gilgamesv2
    megye 3as liga aktivátor van már ehhez?ha igen,melyik mappába kell menteni?köszönöm!!
  • LasDen #85885
    Jobban állunk Európa Ligában mint vártam....fain :D Schalke 3. helyen azé durva :DDD
  • BetonK
    Lejátszottuk első nemzetközi meccsünket a BL-ben a jó erőkből álló CSKA Sofia ellen.
    Mielőtt belecsaptam a nemzetközi lecsóba, igazoltam két jelentősebbet a kezdőbe:

A kapus:

Az irányító:

utóbbi még ismert név is..

És a meccs:

Jó meccs volt!
  • Volcanor

Így kell ügyesen helyezkedni.
  • DONGUBA
    Steam nelkul nem fut semmilyen formaban....bejelentkezek az ocsi steamjebe elinditom....de ez is csak ugy mukodik ha o jatszik es kozben lepek be es akkor ot kidobja steam-bol.De igy allandoan tartani kell a kapcsolatot hogy ki mikor lepjen ki be.Offline modot fel se dobja
  • kosheen
    kicsit lassan haladtam, de csak a végére értem
    a Werder ellen kicsit megvariáltam a taktikát, meg bekerült a csapatba 2 új szerzemény is, egy középpályás meg egy jobbszélső, mivel mikor máskor is tartanák az U20-as vb meccseket, ha nem most. (csak 4 játékosom volt ott...)
    első meccsen 4-1-2-2-1-es felállásom volt, egy vkp-al a hátvédek előtt, 2 középpályás, egyik advanced playmaker a másik ball winning midfielder, 2 szélső, elől meg egy poacher, otthon is beálltam kontrára. Végül is nem volt nagy fölénye a Werdernek, labdabirtoklás kb egyforma, lövések is egyforma, a különbség a kaput eltalálóban (meg a gólban) volt. 3-2-re nyertek, úgy hogy 2 gólt is egy előrehúzódó hátvédjük szerzett.
    Aztán 2 EL meccs között Miskolcra is ezzel a taktikával mentem, 3-1-re nyertem úgy hogy én szereztem a diósok gólját is.
    Második meccs meg nagy pech volt. Ugyanez a taktika, és már az elején gólt kaptam, pedig alig jutottak lövéshez. Ismét egy előrehúzódó védő fejelt gólt, nálam meg blokkolták az összes próbálkozást. 4-2-vel kiestem sajnos, szóval erre a szezonra már augusztusra véget értek a nemzetközi kupaküzdelmek.
    Cél a bajnoki és kupa cimvédés, aztán jövőre újra neki kell futni a BL csoportkörnek
  • BetonK
    Egyszerűen csak offline mindkét gépen, nem?
  • Solt
    És bonyolultan hogy?
  • Itsuki
    Vagy írj nekik supportra,ha nem javul meg....

Hát csak 3 órát és 3 meccset játszottam vele,persze még nem látom a hibáit,de eddig tetszik,most játszottam le a veszprém megyei derbyt próbálgatom a videóösszehozást:D
  • paly90
    megtörtént és most is ugyanaz...
    remélem h helyrejön, mert kezdek mérges lenni
  • bakkerman
    biztos a steam baszakszik,indítsd újra a gépet
  • paly90
    üdv
    1 hete vettem meg a játékot, eddig gond nélkül játszottam vele
    most elakartam inditani és a steamra vitt ahol azt mutatja h nincs meg nekem a játék..
    ilyenkor mi a teendő?
  • Fyrex
    bizony, több mint 2 hete :D
  • BetonK
    Aztakurva..:)
  • bakkerman
    15 évesen ilyen statokkal simán gólkirály lenne ilyen közepes erősségű bajnokságokban,figyelj oda rá,és jópár évre megvan a csatárod!!
  • Volcanor
    Katt:
    http://kepkezelo.com/images/5ivxbl55g0o57iyns7ei.jpg
  • bakkerman
    22 új üzenet? kijött a játék?
  • BetonK
    Mindenképp!
  • geo91
    lökj egy képet róla!
  • Volcanor
    PSG-nél van egy 15 éves generált ifim, aki 12.5 milliót ér $-ban. 5 csillagosra jelzik, de akkor is érdekes...
  • Zenszkij
    Csoportelsőként nem a twentet, nem a palermot, nem az atalantat, nem a fenerbachet, nem a shaktart, hanem a real madridot kapjuk, ez a játék gyűlöl engem :D. 3. évben 8. vagyok a bajnokságban, Fulham kettő támadásból kettőt lő az Old Traffordon 0-2, reading idegenben ugyanez 2-0. Hagyjuk már, várom a patchet.
  • DONGUBA
    yes epp ma...probaltuk ketten jatszani
  • gojoci
    Ilyennel találkozott már valaki a steamen?
    this game is currently unavailable (application running)
  • szabii98
    problem?:DDD
  • Zenszkij
    Glazerék eladták a Mu-t. 245 milliót kell visszafizetnem 2038ig :D havi 1 milliót kell törlesztenem. JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLVAN. Ezt a kiba...st
  • DONGUBA
    na hat bonyolultan meglehet oldani csak nem ajalja fel hogy egyik offline jatszon
  • BetonK
    Befejeződött első szezonom, méghozzá bajnoki címmel és kupagyőzelemmel.
    Változatos bajnokság volt, volt sima győzelem, de sima vereség is, utóbbiból egyébként feltűnően sokat szenvedtünk el, tőlünk sokkal gyengébb játékosokból álló csapattól is. Ennek oka, hogy egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni azok ellen a csapatok ellen, akik 4-5-1-ben tolják(4-2-4 és 4-4-2-ben játszottam én).

Ez a legerősebb kezdőm, év végére lett teljes a névsor, sok időbe telt normális jobbhátvédet szerezni, addig jobbára csak vészmegoldásként játszott ott hanek vagy Elek.

Pozitívum, hogy tőlem került ki a gólkirály (Carlos André), negatívum, hogy bár be lett állítva a rögzített szituációs támadások gyakorlása, mindössze 2 gólt szereztünk szögletből, viszonylag jó középhátvédekkel..

Most megpróbálok bejutni BL csoportkörbe, első ránézésre ez nehezebb lesz mint a tavalyi játékban volt. CSKA Sofia az első ellenfél.
  • kosheen
    Bl selejtezőből kipottyantam a RB Salzburg ellen 4-1-es összesitéssel, El selejtezőben meg megkaptam a Werdert (mert miért is ne az egyik legerősebbet). Tuti továbbjutást tippelek ezek után :D (meg ahogy Móricka elképzeli)
    Két Werder meccs között egy diósok elleni bajnoki, minnyá informálom akit érdekel, meg akit nem azt is hogy sikerült-e bejutni az EL csoportkörbe
  • DONGUBA
    MINDJART KIDERUL
  • dominik999
    Én a Fradival kezdtem egyet.

Nyáron eladtam Rigót,Bölcsföldit és Grúzt
    Megvettem Mohl Dávidot a Kecskeméttől

NB1be első vagyok két meccs után Honvéd 1-4 FTC,FTC 2-0 Győr

A Magyar Kupában pedig az első forulóban a Vecsést 4-1-re vertem