104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
rákérdeztem, valóban az a gond, hogy az alap editorral nem lehet megcsinálni a ligaváltozást. van egy komolyabb editor is a srác szerint, de elmondása szerint hetek, hónapok kellenének, míg megtanulná használni és meg tudná csinálni ezt. -
Itsuki #85975 Huni: hát amíg játszottam,müködik,de én tartom a véleményemet,így azért komolyan venni a játékot nehéz,de persze rendeltetésének megfelel,nyiráddal kezdhetnék,lehet fogok is majd,de nb2öt nem érdemes ott kezdeni:)
na elég gyorsan jött megint a megyei derby... ritka gyenge meccs 1 kapufánk volt,Mici 5 perc alatt hintett 1et.:) -
o0Sagem0o #85974 Ja már látom írtad. Azzal az oldallal elvileg nincs gáz, így valami más jellegű probléma lesz, ami jó hír, mert így "csak" valami technikai gubanc van, nem a kulcs rossz. -
o0Sagem0o #85973 Milyen forrásból származik a kulcs, dobozos, vagy valamilyen oldalról rendelted? -
Solt #85972 Ez nem hangzik túl jól... engem is zavarna! :( -
Olyan bug van, hogy vmi statisztikát rosszul jelez a gép? 54-46ra mutatta nekünk a labdabirtoklást 'pool ellen, de, ha azt mondom, hogy 5 percet sem volt a labda náluk összesen (full length-ben nézem a meccset), akkor is lehet, hogy sokat mondtam. Ez csak ilyen apró szépséghiba, jó lett volna látni, hogy 80-20.
Ui. Én tartom már egy jó ideje a labdát, alig nő a labdabirtoklás, 4-et passzolnak, 10%-kal megnő az övék. Kajak nem értem. Lehet, hogy ez csak nekem "fontos", de ez van. -
Solt #85970 Én ilyennel nem találkoztam, így igazából nem tudok mit hozzáfűzni... olyan van, hogy semmi nem megy be, hogy sokkal jobb vagyok mégis kikapok, de ilyen az életben is van.
Én akkor kezdek el aggódni, ha a játék képe mutat visszaesést gyengébb ellenfél ellen... ha a kapujához szögezem, de nem nyerek, az nem gond... abból pár meccs alatt ki lehet lábalni...
-
mgkp #85969 A van egy taktikám azt nem úgy értetem, hogy csak az van. Olyan meccsek voltak, amikre azt alkalmaztam. Viszont mivel baromi jól ment, így nem akartam variálni rajta. De ezt a drasztikus teljesítménycsökkenést azért nehezen értem meg. -
Solt #85968 A van egy taktikám, már jó ideje nem működő hozzáállás! :) Mást kell játszani otthon, idegenben, gyenge ellenfél ellen, erős ellenfél ellen...
Leegyszerűsítve az a gond, hogy ugyanaz a taktika... :) -
paly90 #85967 értem, köszi
akk ezekszerint gáz van..:S
igazán visszairhatnának a steamtól -
Solt #85966 Nem, az nem kavarhat be. A steam bármennyi gépen fent lehet... az a lényeg, hogy a fiókodban látnod kell a játékot akkor is, ha nem telepíted fel a gépre...
Ha a fiókodba belépve nem látod a játékot a játék listádon, akkor gáz van... -
mgkp #85965 Egyszerűen nem értem én ezt az FM12-őt. Van egy taktikám, tök jól hozom a meccseket (Chelsea-vel vagyok éppen). A veretlen Arsenalt verem 4-0-ra, után még 3 meccsen lövök 10 gólt. Jó, kilépek a játékból, másnap bekapcsolom és olyan mintha a kilépéstől megőrült volna a játék. A következő 4 meccsen egyszer sem nyertem, 2 döntetlen, 2 vereség, pedig ugyanaz a taktika és gyengébb ellenfelekkel szemben. Egyszerűen nem értem. -
paly90 #85964 most koleszban vagyok, holnap megyek haza, akkor megpróbálom majd otthon az asztali gépen
esetleg az bekevarhat h otthon is fenn van a steam, de a játék nem? -
Solt #85963 Van másik géped, vagy laptopod? Ha van, akkor tegyél fel egy másik gépre steam-t, és nézd meg, hogy ott hozzáférsz-e. Ha nem, akkor valami gáz van... főleg, hogy ha már egyszer aktiváltad, akkor annak mindenképpen ott kéne lennie! A fiókodról játékot csak a steam tud eltávolítani... -
paly90 #85962 na letöröltem a stemaet, felraktam meg int, továbbra sincs ott
megpróbáltam megint aktiválni, és azt írja ki h nem elérhető a steam server
próbáljam meg később
nagyon nem tetszik ez nekem:S -
csak egy kicsit panaszkodni kell és jön a siker :DDD
elméletileg tovább is jutottam (ezt írta a híre kközt) :D
-
Solt #85960 A steam klienst távolítsd el! -
Solt #85959 Ha nem, akkor régió záras az FM, és kezdhet mindenki aggódni, aki külföldi oldalon vette meg, és nem volt külön feltüntetve, hogy bárhol aktiválható... :DD -
paly90 #85958 érdekes...
rámentem h törlöm az Fm 13-t és odavitt a steamhez h akk most törlöm??
tehát akk mégis ott van csak közben mégsem..:D
na megpróbálom akk, köszi a tippet -
Zenszkij #85957 Steamet takarítsd le, és a steam összes cuccát, szerintem azonnal rendben lesz minden. Írd meg ha sikerült :). -
paly90 #85956 köszi a tippet, megpróbálom
de ne csak a steamet töröljem le hanem minden mappát is ami fmhez tartozik?
a dokumentumokból is? -
Zenszkij #85955 szedd le a steamet, minden nyomát tűntesd el az fm 2013-nak és rakd újra az egészet, tuti meglesz, valahogy érzem, hogy ha ott lennék ez 2 perces probléma lenne, úgyhogy ne aggódj rém egyszerű lehet a megoldás, lehet kitörölted a játékok listájából véletlen, nézz át minden opciót, ha a reinstall nem segít a steamen -
paly90 #85954 igen ott van a dokumentumokban
de amikor rámegyek h elindítom akk a steamhez visz
és ott pedig nincs meg
ha megint megprobálom aktiválni azzal a kóddal amim van akkor meg írja h ezzel a kóddal már aktiválva van a játék
tehát akk leheth ez a VILÁG 8. csodája.... -
Zenszkij #85953 olyan nincs hogy eltűnt, valamit benéztél, mert újra le lehet szedni, könyörgöm a dokumentumok könyvtáradban is ott kell hogy legyen a nyoma, ha nincs ott akkor EZ A VILÁG 8. csodája -
paly90 #85952 gamesplanet.com
1 hétig jó volt és hétfőn délután egyszerűen csak eltűnt a steamból -
Solt #85951 Hol vetted meg? -
paly90 #85950 nekem még mindig el van tűnve steamból...
írtam nekik, de nem válaszoltak...nagyon örülni fogok ha elment 8000 Ft-om -
én nem érzek változást...ugyanolyan buzi mód jáccunk....szóval én vagy szar...dejó :D -
Solt #85948 Akkor csöcsre mentem... :D Nem jött át... :S -
:)
-
Jobb, nem könnyebb. Az ellenfél is jobban mozog. -
Solt #85945 Ne idegelj már... :D Annak mi értelme, ha csak nyersz? Én a győzelmet csak akkor tudom igazán élvezni, ha vért kell hugyozni érte... :D Ha valami könnyű, akkor nem tud lekötni, elvesztem az érdeklődést... :S -
Remélem könnyebb mert én csak nyerni szeretek! Ha kikapok exit, és esetleg másnap reload. -
Solt #85943 Könnyebb lett, vagy jobb? Nem mindegy! :S -
Tényleg sokkal jobb lett a játék, sorozatban 5 meccset nyertem, amiben ráadásul az OM és a Lyon is benne volt, pedig a patch előtt képtelen voltam sorozatban 2 meccset nyerni, bárki ellen is játszottunk. :D
A napok közötti töltési idő nem lett gyorsabb? Lehet csak nekem tűnik úgy. -
Nagyon jót tett a patch a játéknak. Kicsit kellett módosítani a taktikámon emiatt, de sokkal "szófogadóbbak" a játékosok, és sokkal jobb lett a meccsmotor. -
Meg még kettő kérdés: a lejáró szerződésű játékosoknál van a contract résznél olyan, hogy "set for release", de ha rákattintok, semmi sem történik. Vajon ez mit csinál?
A másik, hogy a 2012-ben a trainingnél adott volt 100%, ebből jött le a match preparation, és az individual training, position training, stb... Most viszont ha az individual trainingnél a focus intensity-t heavy-re állítom, növekszik a training intenzitása. Ebből az következik, hogy az general training és a match training együtt ad ki 100%-ot, és ezen felül lehet növelni az edzés mennyiségét az individual traininggel. -
Valami nekem nem világos az új training-gel kapcsolatban. Tegyük fel, hogy nem állítok be semmilyen egyéni edzést a játékosokra, és mondjuk a general traininget attackingre teszem. Ez esetben egy védő és egy csatár is ugyanúgy edz (túlnyomórészt az attacking attribútumokra), vagy a gép automatikusan különbséget tesz az egyes játékosok között a posztjaik szerint? Tehát ebben az esetben egy védőnek is a támadó tulajdonságai fognak fejlődni a védekező attribútumok rovására?
Szóval a csapatedzésen belül a gép vajon megkülönbözteti e a játékosokat posztonként, vagy mindenki ugyanazt az edzést fogja végezni? -
De működik normálisan attól eltekintve, hogy továbbra is megmarad a 2 NB2 csoport?
-
Itsuki #85937 nem tudok mert,kezdtem 1 újat azt kínába kezdtem 2013ba és addig szabadságon voltam,3 kieső volt és 6 feljutó ugye és nem olvadt 1be a 2 csoport. Meg a magyar kupa sorsolásnál is (csak nb3at tettem még be megyeit nem) csak nb3asokat sorsolt még ,semmi alsóbb osztályú meg a rendesbe még nem néztem a naptárt de a megye 3as aktivátor nb2es naptára is rossz,mert amikor válogatott meccs van akkor nb2be van meccs míg itt nem,és 3 naponta meccsek majd 2 hét szünet...