104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mostmár én is úgy érzem, hogy jobb lett.... -
2 napja nem indítottam a gémet,sokat dob a gémen a legutóbbi patch? -
Azért hízelgő, ha egy elnök keres meg engem, hogy én vagyok a problémákra a megoldás :D
Elkezdtem építkezni, elindultunk egy úton, most még nem akaródzik távozni :D -
Igen, csak abból lehet világsztár, akinek a Potential abilityje min. 150, de inkább 160, vagy fölötte. De az, hogy tényleg világsztár lesz e, rengeteg mindentől függ. Egyrészt a játékos életkora, a CA/PA aránya, a fejlődéshez szükséges determination, professionalism, ambition hármas aránya (ez határozza meg a személyiséget). Ha ezek adottak, akkor jön a megfelelő edzés, meccsek száma, jó edzők, tutoring, stb...
Rengeteg potenciális világsztár van, de csak nagyon kevésből lehet világsztárt csinálni, ha megfelelő az edzés. -
BetonK #86012 Kövezzetek meg ha nem így van, de csak abból a játékosból lehet világsztár, akibe benne van a potenciál, és az függetlenül az edzéstől, ki is fejlődik, ha játszik. Ahhoz, h kiteljesedjen, megfelelő edzők kellenek, nem pedig eggyel jobbra húzni valamelyik csúszkát. Ilyen formán nem felesleges órákat beleölni az edzés beállításába? -
Akit bővebben érdekel a megújult training:
katt - itt külön részletezi a general és az individual traininget is, meg elmagyarázza az attribútumokat is. Jó hosszú, részletes írás.
-
Nekem két mániám van. Az egyik a taktika, ami igazából nem sokat változott, csak a meccsmotorhoz kell hozzászokni. De ehhez elég 4-5 tétmeccs végignézése.
A másik az edzés, hogy hogyan lehet fiatalokból világsztárt faragni. Na ehhez kívülről kell fújni a training nem látható részét is (hogy az fm hogyan fejleszti/kezeli az attribútumokat). De így 20 óra után már kezdem megérteni. Viszont folyamatosan figyelni kell, ki mennyire fejlődik, mire edz, mennyire elégedett az edzéstervvel, stb... -
Itsuki #86009 Nem szoktam ennyire részletes lenni,de amíg csak nb2be vagyok,addig nagyon nem szoktam edzés,scout stb-el törödni,hoztam köteg fiatalt kölcsönbe összehoztam a taktikot,azt ennyi. De hihetetlen hogy 13 meccs alatt vagy már a 6.pirosunkat kapjuk... abból 2 ha jogos volt:/ de gyirmóton se adtuk fel.
-
Solt #86008 Így is kell ezt... ;) -
Az első 2-3 óra simán elment a nézelődésre, az új funkciók megismerésére, az új edzés tanulmányozására (amiről szerintem 10-ből 9 embernek fogalma sincs, hogyan is működik ez a teljesen átvariált training). Közben sokszor tálcán volt a játék, míg neten átnéztem minden fellelhető dokumentumot az újításokkal kapcsolatban. Aztán 1-2 óra volt, amíg beállítottam az egyéni tréningeket (nagycsapat, u23, u19), lefixáltam a meccseket, beállítottam a staff munkáit, stb... Aztán elkezdtem scoutolni, játékosok után keresgélni, létrehoztam shortlistet a lehetséges célpontokkal. Ez megint 1-2 óra volt.
Már eltelt 6-8 óra, és egy napot sem haladtam előre. Aztán az első 4-5 barátságos meccs alatt finomítgattam a végleges taktikákon, ehhez comprehensive nézetben toltam le őket. Egy meccs kb. 15 perc, szóval ez is volt 1-2 óra a statisztikák kiértékelésével együtt. Augusztus utolsó napjai is lassan teltek, nagy volt a forgalom az átigazolási piacon. De nálam a nyári időszak mindig ilyen körülményes. A szeptember-május közötti rész gyorsabban fog pörögni. (ja, a Bayernnel vagyok). Nálam egy szezon simán van 40 óra, de inkább több.
-
BetonK #86006 Nem kevés a 17 óra... Mivel töltötted? -
punkers #86005 Nekem is nagyon hosszadalmas egy szezont végig nyomni. -
Nem tudom, ti hogy a bánatba tudjátok így darálni a játékot. Én 17 órája játszom, de még csak most ért véget az első átigazolási időszak. 2012. aug. vége. Ez az utolsó napi átigazolási gyorshíres opció nagyon király volt. Végig követtem az eseményeket. Közben egy kis pálinkával megünnepeltem a nyertes tippmix-szelvényemet. (az Internetes Fogadások, Tippmix +18 topicba belinkeltem, ha esetleg érdekel valakit.
)
-
Sziasztok!
Rég írtam már, sajnos nincs időm a szakgyak meg a szakdoga miatt a Fradis (FM2012) karrieremet folytatnom. Azóta megjelent a 2013 is, vegyes érzéseket táplálok iránta, bár ahogy látom egyre többen játszotok vele. Februárban 99%, hogy megveszem. Addig decemberben folytatom a régi karrierem. Nincs szívem eldobni.
Ha megengedtek egy kis Off-ot, ami kivételesen nem az FM-el kapcsolatos, akkor megköszönném. Okostelefon+vásárlás szakdolgozat témámhoz kell, ami tulajdonképpen csak 1-2 percet venne igénybe.
Köszönöm: http://bit.ly/UWRsd9 -
Lenne hozzá vasam, én is megvenném. Nem szoktam sok játékot, de amit ennyire szeretek, azt megveszem. Half Life 2 is vákuum alatt van tartva már jó pár éve. :D -
hamary #86001 Kíváncsiságból megnéztem mennyien töltötték le az ncoreról: 12 ezren. Pedig az ingyen van. Még esetleg hozzátolhatjuk a többi torrent oldalt, s így kijön egy durva 20 ezres tábor... Ebből kiindulva durván 2 ezer embert mondanék, aki megveszi eredetiben, de ezzel talán már túloztam is... -
Itsuki #86000 Pápa elleni meccs érdekes volt,bíró eldöntötte,42.perctől 10 emberrel játszottunk,azt lefagyott a védőm és úgy kaptam ki:/ győr ellen 1-1 lett,elszállt a gép,segédedzőm tolta le újra.:) -
Generált egy történelmet neki a játék, nem nagy dolog. Láttál te ilyen fejjel rendelkezű valódi játékost? :) -
10 ezer példányt mondtak nekem, ne ringassuk magunkat :) Felvettem a kapcsolatot a törökökkel, hátha tudnak mondani erről valamit. Vagy az SI-nél nem normálisak, vagy nem kell ennyi eladott példányszám. -
Zenszkij #85997 jajah, szerencsénk volt, szerintem ennyit megért a játék, hogy ne kelljen a feltöréssel szenvedni -
Közben a gametap oldalon a beígérteknek megfelelően 20.-ától már közel 40 dollár a játék. Jó businesst csináltunk. Legalábbis akinek volt lehetősége 7e ft alatt megvenni. -
Shelton #85995 ez az, erre gondoltam én is, nem meglepő, hogy egy 70 milliós (európai) országban eltudnak adni annyit, hogy megérje nekik.. -
o0Sagem0o #85994 Szerintem az arányok nem játszanak, van egy kvóta, x ezer darab, amitől kezdve megéri nekik foglalkozni a dologgal..s attól mi meg messze vagyunk sajnos:() -
Shelton #85993 sajnos az, de ez csak példa volt fogalmam sincs mennyit adhattak el törökországban. csak arra akartam kilyukadni, hogy egy ennyivel kisebb országban arányában ugyanannyi játék fogy, megérné nekik időt, pénzt belefeccölni, hogy bekerüljön az adott ország nyelve? -
BetonK #85992 A 87. percben egy az egyben mentünk pedig a kapusra....
-
o0Sagem0o #85991 (Itthon 10ezer eladott cd-nél már PLATINA jár..igen, ez a zeneipar, de egy játék jóval drágább mint a cd, s ugyanúgy van virágbolti verzió, ami meg "ingyen" van ugye..szóval ez a szám jól mutatja, hogy itt jó esetben is csak a töredéke megy el..) -
o0Sagem0o #85990 valószínűleg igen, de a 15ezres PC-s eladás..álom kategóriának tűnik..:) -
Shelton #85989 bekerült a török nyelv mert sikerült eladni egy adott példányszámot, a 70 milliós törökországban.. legyen mondjuk 100 000 eladott játék, ha figyelembe veszik az arányokat és nálunk eladnának pl. 15 ezret bekerülne vajon a magyar nyelv? -
o0Sagem0o #85988 Na igen, de ez nem csak az FM-re igaz, hanem gyakorlatilag minden más játékra is..Az FM-nél annyival "rosszabb" a helyzet, hogy rétegjáték, így eleve nincs nagy rajongótábora (a mainstream műfajokkal összehasonlítva)..az átlagembernek meg nem mindegy, hogy 9-10ezerbe vagy 6-7 ezerbe kerül a játék..:() -
o0Sagem0o #85987 Az új peccs óta nálam sokkal több lett a hasonló kapus baki! Mondjuk én Angol ötödosztályban nyomom, ott meg nincsenek valami kemény kapusok, de szemmel láthatóan sokkal többet hibáznak a kiszámíthatatlanok :) -
BetonK #85986 Köszi!
Viniciust honosítani akarom ;) -
hamary #85985 Na most olvastam FMHunbgaryn a cikket. Ahogy például ezt a fórumot elnézem, nem fog nagyot ugrani az eladási szám az országba, hisz szinte mindenki külföldről vett kulcsot.
Egyébként meg nem értem az SI-t. Növelni akarják az eladást, de nem engedik fordítani. Így aki nem tud angolul, nemigen veszi meg a játékot, ergo, hogyha lefordítanák olyan mintha azoknak fordítanák le, akik alapból is tudnak játszani. Ördögi kör. -
micsoda kapus munka :D -
hamary #85983 Grat!
Vinicius
-
Itsuki #85982
Megvettük a mérközést:) nyertünk 2-0ra Paks ellen 1-0ra Jánosa Tibi 334 perce gólt sem kapott,és eddig még 1 tét meccsen sem kaptam ki (jó sokat nem játszottam.. csak 8 meccset) de most jön a Lombard Pápa és megyünk Kozármislenybe,meglepő lenne ha nem kapnék ki:) -
BetonK #85981 Most erre mit írjak?! :D :D
Első csoportmeccs, és máris túlteljesült a célkitűzés (lőjjünk gólt):
4-4-1-1-es felállásal, kontrára játszva, a középpályán sok lábdát szerezve, Rudi és Ligüera vezetésével sikerült ez a meglepetés győzelem. Jó pénz jár ezért!
Bl góllövőlista:
-
BetonK #85980 A History-t nézem, az alapján nem az -
liverpool19 #85979 nézz rá a fejére :) -
BetonK #85978 A mindenit, mit találtam:
Úgy nézem nem generált -
BUUUUUUUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D