A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gojoci
    Az első 2-3 óra simán elment a nézelődésre, az új funkciók megismerésére, az új edzés tanulmányozására (amiről szerintem 10-ből 9 embernek fogalma sincs, hogyan is működik ez a teljesen átvariált training). Közben sokszor tálcán volt a játék, míg neten átnéztem minden fellelhető dokumentumot az újításokkal kapcsolatban. Aztán 1-2 óra volt, amíg beállítottam az egyéni tréningeket (nagycsapat, u23, u19), lefixáltam a meccseket, beállítottam a staff munkáit, stb... Aztán elkezdtem scoutolni, játékosok után keresgélni, létrehoztam shortlistet a lehetséges célpontokkal. Ez megint 1-2 óra volt.
    Már eltelt 6-8 óra, és egy napot sem haladtam előre. Aztán az első 4-5 barátságos meccs alatt finomítgattam a végleges taktikákon, ehhez comprehensive nézetben toltam le őket. Egy meccs kb. 15 perc, szóval ez is volt 1-2 óra a statisztikák kiértékelésével együtt. Augusztus utolsó napjai is lassan teltek, nagy volt a forgalom az átigazolási piacon. De nálam a nyári időszak mindig ilyen körülményes. A szeptember-május közötti rész gyorsabban fog pörögni. (ja, a Bayernnel vagyok). Nálam egy szezon simán van 40 óra, de inkább több.