104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszi a részletes magyarázatot! -
Én ezért tartok 40 óra játékot követően 2013 januárban...
-
Van only commentary, key, extended, comprehensive, full. A key csak a ziccereket, gólokat mutatja. A régi keynek a jelenlegi extended felel meg. A comprehensive lényegében full, de mikor áll a játék, azt továbbpörgeti (pl ápolásnál).
Ha egy félidő lepörög, az a taktikád hibája. Meddő mezőnyjáték folyik helyzetek nélkül. A védelem jó, de a támadók nem tudnak helyzeteket kialakítani. Ilyen esetben ha te vezetsz, gólt fogsz kapni a végén. Ha vesztésre állsz, ilyenkor érdemes támadóbbá tenni a taktikát, cserélni, netán teljes taktikát váltani. Pl: több távoli lövés, több support játékos, esetleg a full backeket wing back attackingre tenni. A középpályásokat attackingre, kontratámadás is segíthet, az időhúzást lejjebb venni, a játékot gyorsabbá tenni. Minden meccs más, ezért kell nézni őket, és időnként belepiszkálni. -
BetonK #86134 Kérdésed a válasz: van extended és így is hívják :) -
BetonK #86133 Szerintem a Key van lebutítva/lerövidítve. Amikor pár meccset Keyre állítottam, akkor szinte csak azokat a helyzeteket mutatta, amiből gól lett.
Így lehetséges az, amit Bakkerman írt, hogy lemegy úgy egy félidő, hogy nem mutat semmit a meccsről a játék -
Azt hogy a full az nyilván full. Ha az extended az eddigi részek key-ének felel meg akkor nyilván nincs már extended, vagy van csak az is át lett nevezve? -
gooooliath #86131 igazi manager full meccset néz!
-
BetonK #86130 Hogy érted? -
He? Ezek szerint akkor már nincs extended? -
BetonK #86128 Ha meg nem akarsz egész meccset nézni, válaszd az extended-et, az felel meg kb az eddigi részek Key-ének -
Solt #86127 Ne idegeskedj rajta, hanem tegyél ellene! :) Ha semmi nem történik, akkor az azt jelenti, hogy az ellenfélnek jó az adott eredmény, a jelenlegi próbálkozásaidat pedig eredményesen levédekezi. Ilyenkor változtatni kell... ( Full Match-n ezek jobban követhetőek, több időd van átlátni ) -
Solt #86126 Ha dobozos verziót szeretnél, az kb 9000.-Ft + posta. ( Cd Galaxis, 576 ) Bevásárlóközpontokban is előfordul néha, de nem jellemző... a 2012-t például sehol nem láttam. -
nálam mindig Key-re van beállítva,és így pörgette le a komplett 2. félidőt...ott alul néha kiírkált olyat,hogy ez meg az sárgát kapott,de semmi helyzetet,szögletet vagy bármit nem mutatott...azért ez idegesitő egy kiélezett meccsen,vagy sorsdöntő meccsen -
gooooliath #86124 itt kérdezném meg hogy magyarországon hol lehet meg venni a játékot? és mi az ár? a 2013-as. Szerbiában élek és itt nagyon nehéz be szerezni,meg drága is! Sztem magyar földön olcsóbb...ilyen nagy bevásárló központokban beszerezhető? -
Solt #86123 Őőő... nem igazán értettem ezt a hozzászólást, de a #86122 függvényében megvilágosodtam... :) -
gooooliath #86122 azaz ide ment a válasz... -
gooooliath #86121 nem,mindegy h full match vagy csak key...mindkettő pontossan ugyan az! A full meccsen viszont jobban át tekintheted a csapat játékját..de a tartalom ugyanaz -
Solt #86120 Full Match alatt nem pörgeti le... a Full Match arra jó, hogy hamarabb észreveszed az apróbb hibákat. Például ha kapsz egy gólt kiugratásból... Key beállításon gyakorlatilag csak azt látod, hogy jött egy kiugratás, és gólt kaptál belőle... Full Match-n mutatni fogja azt a korábbi 2-3 kiugratást is, ami a gólt megelőzte, de elpöcsölték... -
Solt #86119 Szerintem igen. Rengeteg hasznos infót ad arról, hogyan "gondolkozik a gép", és ennek a java része szerintem átültethető... -
Hülye kérdés lehet, de számít az az eredményben, hogy Full Match, vagy Key beállításon nyomatja valaki a meccseket? Mondjátok itt, hogy utolsó 10-20 percet lepörgeti, teljes második félidőt lepörgeti stb. Full Match alatt sem történne semmi? Vagy, hogy működik ez? -
torghelle a játékban is egy köpedelem...kezdjük ott,hogy 7 tétmeccs alatt nem lőtt gólt,de még egy aszisztot se osztott ki. 6.42-es avg ratingje van,és 7 sárgalapja,tehát minden meccsen besárgul. Egy hasznavehetetlen romhalmaz ez az ember. A fiatal Haraszti,meg Gyurcsó ezerszer jobbak,és értékelhetőbb teljesítményt nyújtanak tizedannyi fizuért. Télen hű lesz a nevéhez Air Sándor,ugyanis REPÜLNI fog,jó messzire lehetőleg. -
Itsuki #86116 danke,egy brazilt hoztam de 2 meccs alatt kijátszott a kezdőből magát...:D -
beszarok...a gép lepörgetetett egy komplett félidőt :DDDDDD félidőben Vidi-Pápa 1-1 volt,és a második félidőből nem játszott be semmit,úgy ahogy van lement az egész második félidő...zsíííír!!!! -
vidivel voltam ASF:ASSDGSG:SADSDG egy "picit" eltaktikáztam magam az otthoni 2-0 után,és bedaráltak a szlovákok -
6:0 vagy 0:6 ? -
BetonK #86112 Grat!
Szép dolog, hogy szInte csak magyarokkal nyomod! -
Európa Liga 2. sel kör
Videoton-Slovan 2-0
Slovan-Videoton 6-0
-
Itsuki #86110 FC Ajka 2012/2013
A bajnokság első fele nagyon jóól sikerült,inkább a patch után estünk vissza,lettek érdekes dolgok de ebben a szempontban mindegy is...
igazolásaim:
mérközéseink:
Mostani szezonban megprobáltam megint ingyen hozni játékosokat,de egyszerűen nem jött össze,párat tudtam,de a keret nem volt elég erős így súlyos pénzösszegeket kellett vennem,Siófok ellen jött "meg" mindenki...
igazolásaim:
tabella és meccseim :
és a siófok elleni meccs összefoglalója:D
-
Öngól nálam is (bár én 12-vel nyomom). Ráadásul a balhátvédem magyar válogatott, aztán idén már vagy 4 öngólnál jár. Tisztára mint anno Gyepes... :D
Legutóbbi meccsen pl az egyik középhátvéd a saját, a másik meg az ellenfél kapujába bólintott egyet -
Pettersson #86108 hát nekem valahonnan az rémlik, hogy a Rangers kapott egy egészen "pofás" kis európai eltiltást is, talán 2 évre... -
nejad #86107 öngól az detto nálam is meg a sérülések amik idegesitöek föleg hogy minden mecsen lerugnak valakit és a poén meg hogy akit egyből cserélni kell annak mecs után semmi baja aki meg zöld keresztet kap és 20% veszit a kondijából az meg 4-5 hétre dől ki persze lapot nem ad a biró -
a fejlécben szereplő taktikai kézikönyvet lehet használni az idei gammához is? -
Nálam is sok öngól van. Ráadásul minden meccsen, nem csak az én csapatom meccsein.
Ami még zavar, hogy a labda úgy gurul, mintha jégből lenne a pálya.
-
nono28 #86104 Nálam az utóbbi pár mérkőzésen előfordult öngól.Sajnos volt mikor döntő szerepe volt. -
BetonK #86103 Hm..Nálam nem jellemző egyáltalán az öngól -
nono28 #86102 Én a Milánnal vagyok és nagyon szenvedek velük.Nagyon nem tudom összerakni a jó csapatot.Ennek legfőbb oka az hogy sok sérült van.A szezon első felét a 8.helyen zártuk,azóta már a 23.fordulónál tartok és 13. helyen vagyunk. -
Utley #86101 komolyan mondom borzalom,hogy ennyi kibaszott öngól van egy szezonba...Valaki alkothatna már valamit ezekkel...Ilyen a világon nincs,hogy 1 csapat 1 szezonba 20 öngólt ver... -
Taibi #86100 Nálam épp Guardiola lett a spanyol szövkap a 14es VB után. -
Az miért van, hogy ha anyaegyesületet keresek a Fradinak akkor csak keleti csapatokat lehet választani? Már van 2 orosz és ukrán, de még véletlen se jött lehetőségként vmi nyugat-európai -
liverpool19 #86098 mégsem indulunk az EL-ben. az okát nem nagyon értem, mert a skót kupa szabályzatánál az van leírva, hogy a 2. helyezett kvalifikál akkor, ha a győztes megnyeri a bajnokságot, ami nyilván megtörtént.