104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
az is, hogy van aki még nem tudja mekkora képet lehet berakni :D -
FM/Game Status -
paly90 #86175 üdv
azt hol tudom megnézni h épp melyik verzió van fenn?(patch) -
Hatalmas meccs, 81 percig emberhátrányban:
-
hmm...azt hittem én döntöm el, hogy mikor meddig hova megyünk edző táborba, ezért is volt furcsa, hogy nem találtam sehol....aztán most bejelentették, hogy ettől-eddig megyünk edző táborba amerikába...mondom oké, nekem megfelel....
-
Győr-Vidi 2-4 folytatjuk remek sorozatunkat,viszont nem örülök annak,hogy Torghellét leápolták 2 hétre,pont most amikor elkapta a fonalat :SS -
két témeccsen lőttünk 8 gólt,már-már kezd megfelelni a csapat az elvárásaimnak :D
bajnokin Vidi-Paks 4-1 (30. perctől emberhátrányban játszottunk)
magyar kupában Vasas-Vidi 1-4
Torghelle kezd formába lendülni,két meccsen lőtt 3 gólt,ha így folyatja megtartom télen. Filipe Oliveira egyébként egy állat,MR-ben játszatom,és tényleg minden meccsen vagy ad egy góllpasszt,vagy ő lő egy gólt,zseni a csávó!! -
ajjaj, vészesen fogy az előnyöm. Volt hogy 12 ponttal is vezettem már a második előtt, most 3 meccsel vége előtt 3 pont előnyöm van. A vidi jött hozzám legutóbb, 10 kaput eltaláló lövés, kihagyott 11-es, 0-0-ás eredmény. Kaposvár, Győr, Pécs van hátra, kupában az újpestet kaptam ellenfélnek. Jó lenne idén is behúzni a duplázást -
FM 12-höz melyik a legújabb patch? Itt még Őskor van :D -
BetonK #86168 Nem tudom mennyi köze van ennek a szerencséhez -
pinnacle #86167 akkor te egy nagyon szerencses ember vagy. -
nejad #86166 itt kérdezz rá raktáron itt sincs de gondolom 3-5 nap alatt beszerzik vagy karácsonyra
gey hivást megér http://www.konzolvilag.hu/pc/football-manager-2013/9545
-
BetonK #86165 Nálam, és úgy ahogy írod. Asztalin fent van, laptopra install, egyszerre elindít. És megy mindkettő. Úgy rémlik, indítás előtt offline net volt mindkét gépen. -
Zenszkij #86164 szép eredmények, grat, izzítom a MU-t -
pinnacle #86163 Hol?:) meg hogyan?:) nekem a sajat kodommal meg steam fiokommal az asztali gepen es a laptopon egyszerre offline modban nem ment. Ha neked sikerult elinditani oszdmeg legyszives hogy. -
BetonK #86162 Én láttam már olyat, ahol egyszerre ment.. -
pinnacle #86161 Leirom ide is! A jatekot nem tudjatok tobben jatszani egy megvasarolt peldannyal.
Bejelentkezett Steam fiok kell hozza. Akkoris be vagy jelentkezve, ha offline mod vagy.Ergo egyszerre csak egy gepen futatthato az FM. Nincs trukk se semmi. Meg kell venni, ha jatszani akartok. -
Úgy döntöttem, hogy karácsonyra meglepem magam egy dobozos verzióval. Nekem ez kód megvétele nem pálya.
Hol lehet venni Magyarországon? Mert a CD Galaxisnál tegnap még volt, mára már lekerült az oldalról, az 576-nál pedig nem találom. Más ötlete nincs valakinek? Köszi. -
Itsuki #86159 Szerintem aki nagyon akarja az meg tudja venni,azért aki itt fórumozik az biztos nem 40 órát játszik összesen a játékkal. Nekem az a szerencsém hogy szülinapom nem rég volt,úgyhogy mivel kb mindenem megvan ezt kaptam meg a családtól,de tavaly megvettem 8ezerért is,megbántam mert az nap feltörték,de nekem ez a 13 (kivéve amikor beadják oldalról laposan az valamiért mindig gól...) nagyon tetszik. De annyira beleivódott az emberekbe hogy úgyis feltörik lelopjuk stb... -
Neoncsoves #86158 jó persze, csak gondoltam hogy a fórumozótársaknak lehetne egy ilyen opciót adni. nekem volt rá pénz mert jelenleg anyagilag jól állok, de nem mindenkinek van meg rá a lehetősége. -
vagy havi 200 helyett 600-at dobsz a perselybe és nem közösködsz :D -
Hát, most már biztos nem fog, ha magára ismert... -
Neoncsoves #86155 esetleg meg lehetne olyat csinálni, hogy egy közös accountra összegyűjteni pénzt (paypal) megvenni egy FM13at vele, és a megbízható embereknek SG-ről (akiket régóta ismerünk, stb) azoknak elérhetővé lehetne tenni egy közös steam accounton. ha évente megcsinálnánk egy ilyen gyűjtést, igazából 4-5 fórumozónak (akinek van esetleg havi bevétele) havi 200 forintjába kerülne, 10 hónap alatt az fejenként 2000, 4-5 fórumozó esetén meg is van a játék ára. -
Bolton - City 1-1
3 lövés, 2 kaput eltaláló, 1 gól....nem vagyunk szarok na :DDD
-
Itsuki #86153 gratula,jól nyomod:D remélem hamarosan én is elérek oda....
10 forduló ment le,sok okos azt mondja hogy a 10 forduló után általában már kirajzolódnak az erőviszonyok... Kontrajáték eléggé defenzív csapattal első 2 fordulóban csapatunk se volt,és utána csak az MTK elleni 0-1et tartottam hatalmas csalódásnak... Alakulgatunk,kellene egy klasszis csatár,de a kaposvári Vrucina túl drága volt (és alig lő gólt a Rákócziban...)
Veszprém megyei derbi:
sajnos IRL is van ilyen itthon :/ :D
10 meccs 5 win 1 draw (dvtk ellen idegenben 0-0) 4 lose 5.hely. -
énis kaptam ettől a bizonyos fórumozótól ilyen üzenetet,nagyon régóta irogat ebbe a topikba,nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! -
nejad #86151 lol ilyen üzenetet kapott valaki nevét nem irom ki a csávónak
üdv!
látom hogy van eredeti fm13-ad. annyi lenne a kérdésem hogy budapesti vagy e és egy bizonyos összegért megosztanád e velem a steam fiókodat KIZÁRÓLAG az fm okán. (csak a telepítés miatt, utána csak offline nyomnám és csak új patch-ek kijövésekor jelentkeznék be.) sajnos nem állok úgy most anyagilag hogy egyedül beruházzak rá és egy barátom sem szállna be jelenleg... :/
ha érdekel a dolog írj és a továbbiakban megbeszéljük facebook-on.
most ez normális?
-
BetonK #86150 Na véget ért második szezonom DVTK-val, jó idényen vagyunk túl, sportszakmai illetve gazdasági szempontból is :)!
Természetesen a szezon első fele volt az izgalmasabb a Bajnokok Ligája szereplés miatt, melynek meccseiről itt folyamatosan linkeltem a képeket, és ahol sikerült harmadik helyet elcsípni a csoportban. Ezen felül az év végén 406 helyet léptünk előre a klubvilágranglistán, a bajnokság viszont huszonvalahány(!) helyet csúszott vissza a rangsorban.
Itt egy kép az eredményekről:
Sajnos az EL-ben nem sok esélyünk volt, első tétmeccseink voltak a hosszú szünet után.
A bajnokságot simán hoztuk, a tavasszal - gondolva a jövő évi BL-re - pár fiatal beépítésével töltöttem.
Köszönhetően az új szponzori szerződésnek, Leisztinger Úrnak(elnök) illetve a nemzetközi kupaszereplésből befolyt jelentős pénznek, nem szűkölködök anyagiakban, kaptam 11 Millió $-t igazolásokra, melyek során sikerült megtalálni José "Diósgyőriek Legnagyobb Királya" Luque utódját:
Igaz, az argentín a másik oldalon játszik, de úgy gondolom nagy erősítés lesz, rengeteg pénzbe fájt, viszont nem keres sokat.
Tervezek még erősítést, ennek kapcsán lenne kérdésem, volt-e vkinek játékosa Kermit Erasmus?
-
Taibi #86149 2014 őszén járok. A Barcelonával az elmúlt két szezonban megnyertem mindent amit lehet. De úgy gondoltam, hogy még egy szezont lenyomok mielőtt kezdenék egy új játékot egy másik csapattal.
Viszont a 12. forduló után úgy érzem, hogy nincs sok értelme továbbjátszani ezt a mentést, úgyhogy kezdek egy újat.
Egy kicsivel nagyobb kihívást szeretnék, de azért még nem akarok nagyon szenvedni. Valószínűleg irány Anglia, talán a Spurs. De még átgondolom. -
A Seria C/1-nek mennyi a csillaga?:D Jobb a besorolása az NB1nél? -
vigyázz, vissza fog az még ütni akkor :D -
10 forduló után így néz ki a dolog
1. Vidi 23 pont
2.Fradi 18
3. Loki 17
4. Haladás 17
egyébként az a durva,hogy a játékunk alapján,meg hogy a meccseken mennyit stresszeltem eddig,meg idegeskedtem kb a 10. helyen kéne lennie a csapatnak,nekem meg a kirugás szélén,de eddig mindig a ló jobbik oldalán voltunk :D -
gáz nem gáz, de nekem rohadtul nincs kedvem, türelmem végig nézni 15-20 percenként egy egész meccset....gratulálok annak akinek van, biztos jobb is nálam, de én nem bírom végig ülni :D -
Solt #86144 A régi lakásomban erre volt rendszeresítve egy boxzsák mellettem... ha felhúzott a játék, akkor nekiestem a boxzsáknak... :D -
Solt #86143 A meccs végeredményét a döntéseid befolyásolják. Jó döntést akkor tudsz hozni, ha a rendelkezésedre áll a kellő infó. Szerintem key-n nem kapni meg a kellő infókat... esetleg akkor, ha 5-10 percenként megállítod, és ránézel a statisztikákra... :)
Tehát, ha innen közelíted meg a dolgot, akkor befolyásolja! :) -
Én Fullon nézem, próbálok okosodni meccsek közben. Mindenki ellen jó a taktikám (pool ellen 4-1, spurs ellen 5-1, BL-ben csoportkört már a cserepaddal nyomom), de Sunderland a mumus. Nemhogy megverni, pontot szerezni nem tudtam ellenük eddig. Ellenük van egy külön taktikám, Fullon kidekorálgattam a taktikát és láss csodát, jött az eredmény. Sok hiba van, ami engem is sápadtra ver, olyankor megyek ki kajáért, cigizni, a meccs meg had menjen :D -
néha én átváltok key-ről only commentary-ra,mert amit képes egy-egy játékosom művelni,ahhoz nekem nincsen gyomrom és idegrendszerem,olyankor belövöm az only commentaryt -
Ide ment a válasz -
Azt én vágom, az volt a kérdés, hogy a meccs végeredményét befolyásolja-e az, hogyan nézem a meccset. De, ezek szerint nem :D -
liverpool19 #86138 valószínűleg nem ez a megoldás, hanem ez. mondjuk mérlegelhetnének, mert egy sima FD, SD, TD csapattal szemben még meg is értem ezt a döntést, de a Rangers-szel szemben annyira nem.