104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
honnan van maga a játék? mert ha nem eredeti akkor ide írj ezentúl -
ehhe...eladtam még 2 éve a vidinek az "öreg" csatáromat mert hoztam elvileg jobbat. Hát azóta kicsit beindult a faszi. Előző szezonjában 34 meccsen 18 gól, idén meg 13/11
Jó, mondjuk nálam kicsit jobban termelt, de azért akkor is. Pedig olyan szépen indult a vidis karrierje - stabil 6-os átlag, isten tudja hány száz perces góltalanság, aztán csak magára talált, előző meccsén 4-et vágott, amivel élen tartotta a fehéváriakat -
Solt #86416 Honnan van a kulcs? -
Zenszkij #86415 írj a supportnak -
ambrus11 #86414 valaki tudna segíteni abbak hogy a steam miért nem fogadja el a cd kulcsot??? -
na féltávnál elég jól állok a Chelseavel,bajnokságban 2.-ok vagyunk holtversenyben a Uniteddel,4 ponttal vezet a City,Ligakupában 4 között Arsenal következik,BL-ben 16 között Inter,FA kupát pedig a Notts County ellen kezdjük. Továbbra is cél a dobogó,és legalább 1 hazai kupát megkell szereznünk! A BL-ben pedig két meccsen bármi megeshet,pillanatnyi forma dönt,alakul ahogy alakul. Jó játékot emberek! -
BetonK #86412 Így ért véget számunkra az európai kaland a 2015/16-os szezonban, tovább is juthattunk volna, de nem bánkódunk:
Ismét kerestünk egy csomó pénzt, és megvertünk jó csapatokat!
Egyébként minden évben picit többet érünk el, ha ez megmarad, akkor lassan kupadöntő jön.. -
azt kell mondjam tavalyi fmhez képest qva nehéz igazolni -
meccsendzsin 
-
geo91 #86409 az igen :D -
Védőim szoros emberfogást alkalmaznak...egymáson.
-
Zenszkij #86407 Jóólvan, Manchester City 31. forduló 29 nyert meccs, 2 döntetlen...idegenben ixeltem velük és még jönnek az Old Traffordra, de könyörgöm így nem lehet bajnokságot nyerni, 8 pont az előnyük....Chelseat 6-1-re verik idegenben, Tottenhamet 4-1re hagyjukmár. BL sorsolásom viszont ellenben nevetséges első kiesési szakaszban Montpelliert kivertem, most jön a Panathinaikos, aztán a Rubin- Shaktar győztesével játszok a döntőbe jutásért, ahol a Man City (ki más), Juve, Marseille vagy az Arsenal lehet még ellenfél. Döntőig gyaloggalopp lesz. -
na megérkezett a fm13 szerény hajlékomba. szokásos első karrier Celtic elkezdve. :) -
én úgy voltam vele,hogy 1 szezonra még jó lesz az alapkeret,bajnokságban dobogó,BL-ben top8,de sajnos túlértékeltem a csapatot. Nyáron nagy átalakítás lesz,ha még én leszek az edző -
hát 2012be akit én láttam velük kezdeni mind úgy kezdte h fél csapatott eladta és 100-200mt elköltött részletre -
20 tétmeccs után a Ramires-David Luiz kettős 10 gólnál jár,ugyanannyinál mint a Torres-Drogba kettős ASDF:ASADG:ASSG nem is értem,hogy lehetünk a PL-ben jelenleg dobogón,ligakupában 8 között,BL-ben pedig 5 kör után már továbbjutottunk. Nulla az egész csapat -
ebbe belenéztünk,de örülök,hogy még most ősszel játszottunk egy ilyen meccset,ebben a szezonban ennél szarabbul már nem játszhat a csapatom
-
furán alakul ez a BL csoportkör nekem.
FTC-Liverpool 1-1 hurrá, hurrá...tök partiban is voltunk velük
Bordó-FTC 6-0
Ráadásul úgy jött ki ez az eredmény, hogy szabályosan 5,10,15,20. percben jött 1-1 gól, aztán gondolom megunták és gyakorolgattak kicsit a hétvégi bajnoki meccsükre vagy nem tudom, mert egy kicsit nyugtom volt. Valamit nagyon elbaszarinthattam a beállitásoknál. Úgy csináltam hogy védekező edzés, kontrák, gyors, direkt passzok, elől egy target man meg egy poacher, a védősor hátrébb vonva, a pálya szűkitve. Nem tom mi volt a baj, mindegy, a lényeg hogy már pontom van, a többi nem érdekel :D
Bajnokságot 10 forduló után vezetem, be kéne húzni zsinórban a negyedik elsőséget -
ez már nevezhető mezőnyfölénynek szerintem...:DDDD (fm2012 chelsea,első szezon,ligakupa meccs)
-
megint parádézik a képfeltöltés. mindegy. róla lenne szó. mesés. -
itt a legújabb példa...
-
miért kötelező, hogy minden meccsen lőjünk egy-két kapufát? -
Végre megvan a BL csoportkör :D Bordó, Liverpool, Inter. Sok sót nem fogok megenni szerintem, 1-2 pontra hátha jó leszek.
Sikerült tartanom magam az eredeti tervhez, nem csináltam semmilyen változást a keretben. Kivéve egyet amit először nagyon bántam, de aztán nem is annyira gáz most már. Volt egy szerb ifiválogatott kapusom, baromi jó mutatókkal. Mégis, tavaly 30 meccsen kapott vagy 50 gólt. Sajnos nem figyeltem és volt a szerződésében egy 2,5 millás záradék, el is vitte az Utrecht. Most visszakerült a 400 ezerért vett magyar kapusom, aki a szerb srác miatt 1 évet pihent, és nagyon úgy tűnik hogy kirobbanthatatlan lesz idén.
Vettem pár ifit és annyi volt a nagy mozgás, pedig a fél csapatot vinni akarták, szerencsére akit nagyon kellett azt meg tudtam tartani. (hátvédemért akit 5 éve tutujgatok utolsó nap bejelentkezett a Juve, Ajax páros is)
Ja és poén, hogy van egy 14 éves szerb csatárom aki már most U20-as válogatott és lövöldözi a gólokat. Hátha jó lesz 6 szezon múlva
hmm, közben az újpest milyen csatárt talált...
20 éves, tavaly 30 bajnokin 23 gól, idén 12 meccsen 16-nál tart, a hónap góljából 2 az övé, de ilyenek hogy 3 embert átcselezett, meg saját térfélről indult. :D és abszolút nincsenek top mutatói, tök átlagos. -
Solt #86395 Nézd meg, hogy a "random" eredmény milyen felállás ellen születik. Az ellenfél elemzésénél meg lehet nézni, hogy milyen felállás ellen milyen eredményeket ért el...
Én a Fradival most 4-2-3-1-t próbáltam, de olyan csapatok ellen, amelyek a középpályán tömörülnek ( pl 3-5-2 ), kevés a két belső középpályás még akkor is, ha jól szűrnek. Mivel az ékem nem magas, így átívelni sem tudom őket, ki meg nem nagyon nyílnak, így hely sincs mögöttük. Ilyenkor a 4-3-3 eredményesebb. -
Zenszkij #86394 Ezt alátámasztom! A Uniteddel első két évben bajnok lettem, de utána három évig csak második, mert valamelyik csapat, City vagy Arsenal eldurrant és nem lehetett behozni. Most 4-4-2-vel tolom és végre stabilan jönnek a győzelmek idegenben ilyen, Swansea is megszorított régen, most ennek vége. DLP az kell, nekem ő M'Vila, meg egy generált Walesi, aki 19 évesen a posztján már a világ legjobbja. 4-4-2 ellen ha a gép 4-4-1-1-el jön akkor tud megfircangolni, de akkor taktikot váltok ennyi. -
az évértékelő lustaság miatt elmarad :D
Viszont van vmi ami bassza a csőröm nagyon. A tavalyi évben csomószor volt hogy tök gyenge csapatok ellen is nekem volt alacsonyabb a labdabirtoklásom, de mégis azért gólokkal vertem őket. Erre az évre direkt nem piszkáltam a taktikához és a keretben se volt változás, a néhány edzőmeccsen komoly ellenfeleket is sikerült megvernünk, és most mégis baj van. Úgy hogy semmit se változtattam hirtelen simán jön a 60-70%-os labdabirtoklás, sok kapuralövés, de otthon ilyen Békéscsabáktól kiszopok. Nem értem miért, hisz mondom - semmit se változtattam. -
a lényeg a stabilitás,a pálya közepére kell egy kreatív,jól passzoló emberke DLP-be,mellé egy jól szerelő,jó fizikumó,nagy munkabírású romboló ember box2box defensive beállítással,ez a kulcs én ezt vettem észre. Meccs állástól függően lehet játszani a két csatár posztjával,fontos meccsen előnyben lelehet az egyiket kapni,és berakni egy szűrőt a csapatba,és abszolút tartható az eredmény -
az idei gémben tényleg a 4-4-2 a leghatásosabb taktika,csapattól függetlenül! Próbálkoztam nagyobb csapatoknál 4-3-3-val vagy 4-2-3-1-el,tehát ezekkel a divatos felállásokkal,de mindig beadott a gép 1-1 random eredményt(otthon kiszopni 0-3-ra egy szarcsapattól satöbbi),de a 4-4-2-nél tisztán kijönnek a különbségek a csapatok között,nincsen annyi randomra bevágott eredmény -
Zenszkij #86390 Nálam bajnokok is lettek 4. évben :D. Spaletti vezeti őket. -
Köszönöm szépen! -
Ricco87 #86388 Akkor ezzel a Slaven Bilic-el lesz a baj Náluk...:D -
ott vannak élen mindig.... -
Ricco87 #86386 grat :)
Az Arsenal nálatok is nagyon gyenge??első szezonban 7.ek lettek,másodikba 11.ek ,most meg 10 fordulò után a 18.ak 6ponttal... -
Utley #86385 A 2015 elhozta Cook-Szigetek első nagy torna diadalát :) Amióta tolom az Fm-et még soha nem nyertem velük semmit..Na de most a Pacifikus Játékok serlege Cook-Szigetek kalapjába került.A döntőben Papua új Guinea-t kalapáltam el.Jöhet az Óceánia Nemzetek Kupája:) -
nejad #86384 azt hogyan csináljátok hogy fekete a háttér? -
Football Manager 2013 Real Name and German National Team Fix1 -
BetonK #86382 Következő kör, no comment:
Carlos André 4 meccsen 10 gólos az Európa Kupában:)
Ha lenne egy normális kapusom, megnyerném a sorozatot! -
nincs licenc rájuk.... -
A portugál csapatok amúgy miért SLB és FCP néven futnak? -
BetonK #86379 Azt a k...
Milyen meccs volt ez!!
Félidőben kettő oda, alig jutunk el a kapuig, szünetben átálltam 4-2-4-re, és a csereként bejött csatárom hármat ver!
3-0, 4-1 is volt oda..de mi mentünk tovább:)!
Következő körben QPR