104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
31.forduló
Celtic 1:1 Aberdeen
ezzel megvan a bajnoki cím, 2fordulóval az alapszakasz zárása előtt -
próbáld meg elmész szabira és úgy hátha átugorja. -
egy próbát megér,nekem hálistennek nem szokott crash dumpot produkálni a játék,sőt a korábbiak se,szóval annyira nem tudok neked segíteni,szerintem írjál Huninak,ő itt a HG,biztosan tud mondani valamit -
nepszter1 #86537 igen mindig ugyanaz a dátum után lép ki de most raktam ujra a windowst az FM miatt csak ? -
amilyen szarok voltunk az első meccsen, olyan jók a 2.kon így szerintem megérdemelt továbbjutás főleg h mi idegenbe is rúgtunk gólt. innen már leszarom ha kiesünk, csak 8között vagyunk.
-
mindig ugyanazon a napon lép ki? memória probléma lehet,ha a mentés jó,akkor próbáld meg egy winreinstall után -
nepszter1 #86534 játék közbe lép ki . Mentést betölti hibátlanul -
a mentést nem tölti be,vagy játék közben lépked ki? -
nepszter1 #86532 AS ROM
ÁVAL vagyok 2.évemet kezdeném és ez fogad eszméletlen boldog vagyok
-
nepszter1 #86531
Uploaded with ImageShack.us -
rep meg ability alapján válogat a gép,és ha a posztján ő befér a keretbe akkor attól függeltenül,hogy te játszatod vagy nem,befogja válogatni a szöv.kap! -
Solt #86529 Urak!
Ma Amazonon csak 20 usd a 2013... -
Nagy bajban lehet Kolumbia :D
A világbajnokságra az én 21 éves középhátvédemmel utaztak ki, aki az elmúlt 2 évben mióta nálam van játszott 11 nb2-es, meg 46 nb3-as meccset, aztán annyi...Ehhez képest gólpasszt adott most a belgák ellen -
Buy Football Manager 2013 today from our official store for just £19.95 and save 50%! We give added value:
● verified buyer badge (for fmscout.com members)
● 7 day money back guarantee (no questions asked)
● 24/7 customer service
Offer expires on 28 December around midnight!
Purchase Now → http://goo.gl/q9Ys4 -
én csak a 12-t toltam telón,érdemes leszedni az ideit is? van valami komolyabb változás? -
Ricco87 #86525 telefonra tökéletes , főleg meló közben :) -
Janika114 #86524 És tényleg magyar nyert! Sajnos nem én :( Köszi h szóltál. -
ejjj, megint felhúz
év végén (triplázás összejött, utcahosszal megvan a bajnokság) szerződést akartam hosszabbitani pár alapemberrel. Szokásukhoz hiven magasról sz.rtak a fejemre. Nem igazán tudom mit kellene igérgetnem nekik, azt nem tartom jó ötletnek hogy mindenkinek odaadjam a max kinálható összeget, az meg bosszantó amikor 4-5x annyi pénzt ajánlok mint a mostani fizetése, jó kis bónuszokkal és simán nemet mond, még tárgyalni se hajlandó. Most járok a 17-18-as szezon végén és a 2020-ban lejáró szerződéseket akartam meghosszabbitani, 1-2-t tudtam csak rávenni, ha összejön a BL csoportkör, hátha nagyobb szerencsém lesz. (Bár tavaly is el kellett adnom a 4-5 éve dédelgetett hátvédemet, mert nem akart hosszabbitani, vitte is az Inter 5 millióért és játszogatott is ott) -
*Handheld -
13.2.1 -
kár, hogy nem vehettem meg a karira a játékot, mert gallyra ment a gépem, keresgélek google playen, nézem sport: Football Manager Handled 2013
próbáltátok már? nagyon gagyi?:D -
gilgamesv2 #86519 még annyit megjegyzésképpen,hogy amit leszedtem az FMhungary oldalról az nem működik. -
gilgamesv2 #86518 üdv mindenkinek!
elég rég voltam erre ,ezért előre is elnézést ha már volt korábban erről szó,de készítettek az új FM-hez magyan nb3-as kieget?
köszi!! -
Taibi #86517 Fasza..., én is Angliában tolom jelenleg, 14. forduló után a Chelsea 14 győzelemmel az első a MU a második 13GY 1D mérleggel. -
hehe
-
Novemberben meg majdnem kirúgtak:
-
ez nem a 13....akkor azé nincs :DD -
nepszter1 #86513
Nekem ezek vannak a staffon belül semmi érdekes nincs , vagy ekkora vak vagyok hogy nem veszem észre -
csapat fület lenyitod és ott... -
nepszter1 #86511 nem igazán találom hol van pontosan ? -
Miért maradt le a beszámoló fele?
Valakinek elküldhetem a szöveget, aztán megsasolja, hogy mi a baja van?
-
Íme egy kis beszámoló az FM11-es kalandjaimról:
Karrieremet a Chelsea élén kezdtem, pár jó szezont bukdácsolás követett, majd a 2013/2014-es szezon közben lemondta a menedzseri posztról. Azt követően vettem át a Leeds vezetését, mely csapattal pazar tavaszi menetelés után PL kvalifikációs 2. helyet szereztünk meg a Championship-ben.
Leedsi karrierem közben meglepő tulajdonosváltás történt a klubnál, magyar tulaja lett a klubnak. A jelenlegi személyzeti gárdában korábbi profi labdarúgók is találhatók, többek között Kaká, Rafael van der Vaart vagy éppen Tim Cahill.
A klubnál több neves játékos is megfordult az ottlétem alatt. A PL-ba való feljutást gyakorlatilag Jermain Defoe-nak köszönhettünk, kit ingyen sikerült az angol másodosztályba csábítani. A csapat tagja volt még korábban Dossena, Kolo Touré, Joe Cole, de még említhetném Santi Cazorla-t is.
A jelenlegi keret nagy részét már generált játékosok alkotják, hiszen már 2021. nyarát tapossuk. Szóval én már régebb tudtam, hogy 2012.12.21. nem a világvége napja. :)
A csapat még meghatározó egyéniségi még szemtelenül fiatal, klubszinten már megnyertek mindent, de még mindig van bennünk minimum 6-7 év.
Kaj van der Linden 40 millióért érkezett a Porto-tól 2018 nyarán, de már bőven törlesztette az árát. Többszörös "Év játékosa Angliában" győztes, 2019-ben az Aranylabdát is sikerült megszereznie. 3 szezon alatt szerzett 70 gólt, s 72 gólpasszt is feljegyezhetett ez idő alatt.
Abidoy a Bordeaux csapatától, 22 millióért érkezett 2019-ben. 53 gólnál jár, a jövő meghatározó alakja lesz.
Kimerem jelenteni, a csapat az irányításom alatt történelme legjobbját nyújtja. 2023-ig van szerződésem, azt még biztosan kitöltöm, de hogy hosszabbítok-e, azt még nem tudom. Az az igazság, hogy kicsit kezdek beleunni az angol első osztályba.
Megfordult már a fejembe, hogy átköltözök az MLS-be, de egy Ausztrál szerződést is megfontolnék. Leeds mellett még az USA válogatottját kormányzom, 2-szeres Arany Kupa győztesek vagyunk. Idén a Konföderációs kupát is megnyertük, most a 2022-es VB-re készülünk. -
Majdnem agyvérzést kaptam a végére:
-
staff responsibilities -
nepszter1 #86506 Azt hogy tudom beállítani mint a 2012-ben hogy a barátságos meccseket a menedszer asszisztenesem vezesse le illetve a szerződés hosszabítást meg a mecs előtti motivációs szövegeket :) -
májkiboy #86505 Taibi, így van. Nálam is meccsenként 2-3 kapufa, és a nagyok csak egymás ellen buknak, mindenkit papírforma alapján vernek. most lenyomtam fél évet arsenallal, tényleg mindenki ellen domináltam, 20-30 lövés meccsenként, és novemberre 13 pont hátrány a három nagy mögött. ki is csapom. -
jaj de örül a pici szivem, a 15 éves szerb csodacsatárom 20 perccel a vége előtt beállt és gólt lőtt a videoton ellen 5-2 megnyert csodás ligakupa (muhaha) döntőn. A poén hogy 62 ezren voltak kiváncsiak rá a Puskásban. Érdekes lenne ha 2018-ban tényleg kimenne 62 ezer ember két hazai csapat meccsére :D -
kajak?? patch előtt nálam QPR-ek meg Atalanták szárnyaltak -
Taibi #86502 Illetve a másik észrevételem, hogy szinte minden meccsen papírforma-eredmény születik.
A nagy csapatok alig veszítenek pontot, szinte csak egymás ellen buknak, a kicsiket mindig alázzák. -
Taibi #86501 FM13 13.2-es patch telepítése óta mérkőzésenként (nem túlozok) kb 2-3 kapufát lövök átlagosan. Van hogy ötöt is.
Másnál is ez a helyzet vagy csak nekem van ilyen hihetetlen szériám?