Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Les Dogues
volt már valakivel olyan hogy a mentése megbolondult?
több tünetem van:
-havonta 25 milliónyi loyality bónuszt von le a kiadásoknál amit nem tudok mire vélni (már többször nekiveselkedtem hogy kiszámoljam ez mennyi lenne játékosonként de sehogy sem jön ki) csináltam egy biztonsági mentést mindenkit átadó listára raktam (olyankor ugye egyben ki kéne fizetni mindenkinek a loyalty bónuszt) és ugyan úgy vonta tovább
-a segédedzõm minden meccs elõtt azt javasolja hogy semmit ne mondjak a játékosoknak
minden meccs elõtt amikor megkérdeznék hogy beállítsa hogy ki , mire figyeljen ott azt írja hogy nem tud most javaslatot tenni, és minden más edzõmnél is ez van (szürke)
- a liga statisztikáknál néha pár játékosnál nem azt írja hogy 20 mecsen játszott és 10 gólt lõtt hanem [player_verall_apperalances : 1, player_verall
van ezekre bármelyikre valami ésszerû magyarázat?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Az angol Nottingham Forest a kuvaiti üzletember, Fawaz al-Hasawi tulajdonába került
Én tuti velük kezdek majd a 13nál. Brian Clough!!!!!!!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ilyen nincs 😞((((
Les Dogues
Les Dogues
Les Dogues
Les Dogues
EL-ben amúgy a Sevilla,West Brom, AB Aalborg csoportba kerültem. Sevilla otthonában 4-1-re megvert, kb esélyünk sem volt :-) célom különösebben a csoportban nincs... ne égjünk le mint a rongy! :-)
az NB1-ben kezdünk felzárkózni a többi csapathoz,de még mindig nagy a hátrány a szezon elején elhullajtott pontok miatt...utolsó meccs jól sikerült: Haladás-Újpest 0-6..de most jön majd a West Brom! :-) De lehet már csak holnap!
Les Dogues
Les Dogues
Másodszor pedig...nem egetrengetõ változtatásra kell gondolni.. csak annyi hogy a 4-5-1-et máshogy kezdtem el játszani mint elõtte, a VKP-ból csináltam TKP-t meg az egyik embert aki a csapat féke volt, leszedtem a pályáról. Átálltam közvetlen passzos játékra illetve erõteljes letámadás...és így meg is látszott a változás a játékon! ha nem nyúlok bele, agyonvernek az tuti...szóval ennyi...üdvözlet...
Am, Twente kiütötte Barcelona-t, mondom omg
Les Dogues
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Les Dogues
Kezdeném is az átigazolásokkal. Mint látható nem volt túlságosan nagy a mozgás a csapat háza táján. A legrosszabbul Vermes távozása érintett meg...de muszáj volt megválnom tõle a csapat gyenge pénzügyi helyzete miatt.
A barátságos mérkõzések 1 része már belekerült az Európa Liga selejtezõi közé, de megoldottuk, így az EL lett a felkészülés félig meddig! :-)
De akkor most nézzük a legfontosabb részét a nyarunknak, az EL selejtezõket. Az 1 fordulóban 1 walesi csapatot kaptunk, akikkel idegenben kezdtünk és meggyõzõ játékkal nyertünk. A hazai találkozó is csak formalitás volt. Nem volt kérdéses 1 percig sem hogy melyikünk jut a következõ körbe...ahol már nem voltunk kiemeltek, így egy nagyobb ellenfél jutott nekünk...Rapid Wien. Ránézve a keretére enyhén szólva nem örültem neki..fõleg hogy 1 holland ismert játékos is a csapatban volt megtalálható, Vennegoor of Hesselink személyében, de a csapat többi része is jóval a magyar átlag fölött volt. Hazai pályán már 40 másodperc után 0-1 volt az eredményjelzõ táblán...hát ez nem volt éppen megnyugtató, de a csapat még az elsõ félidõben feltámadott és egy meglepetés eredményt produkált. Kapura lövésekben elég közel voltunk a vendégekhez. Idegenben a beton védekezésre összpontosítottunk, ami eredményre is vezetett, irány a 3. forduló, ismét kiemeltként. Ellenfél a szlovák Slovan Bratislava. A pozsonyi mérkõzés nem sok jóval kecsegtetett, ennek ellenére ragyogó volt a helyzetkihasználásunk, ennek köszönhetjük a sikert. A Szuszában rendezett mérkõzésre a legjobb szó a daráló szerintem. Irány a 4. kör,nem vagyunk kiemeltek...és a sorsolásnál úgy gondoltam hogy nagy mázlink lett, a cseh Slovan Liberec került az utunkba. 1. mérkõzés Az eddigi taktikánk nem mûködött, kínlódtunk, emberelõnyben kaptunk gólt 1 szöglet után. Szánalmas volt a csapat teljesítménye, 2 jó passzunk nem volt egymáshoz. Ezek után nem sok reménnyel utazhattunk Csehországba, ahol már vártak minket a magabiztos Liberec szurkolók a továbbjutásukban bízva. A taktika körülbelül maradt a régi, de agresszívan támadni kezdtünk a meccs elejétõl kezdve. A hibák nem múltak el, 18 perc alatt 2-0 díszelgett a hazai gárda neve mellett. 20. percben Rajczi talált 1 gólt 1 szép akció után, 2-1...Ezen a ponton teljesen átvariáltam a felállásunkat és a taktikánkat is, az eredménye meg is lett. Félidõben már 2-3 volt a javunkra, ami már a továbbjutást felénk billentette. A második játékrészben továbbra is maradtunk agresszív támadó taktikán az új felállásunkkal, a végeredmény hazaiak számára elkeserítõ, nekünk pedig 1 hatalmas siker, ünnepelve térhettünk haza. 2. mérkõzés végeredmény Ez a kiütéses siker azt jelenti hogy bejutottunk az Európa liga csoportkörébe, ahol 6 fix meccsünk biztosan lesz! :-) Az ellenfelek kérdésesek, de nincs is komolyabb célunk ezzel a sorozattal. A 4. szakaszban esett ki az EL-ben a Debrecen a Sparta Praha ellenében. A Videoton és a Kaposvár a 2. körben búcsúztak.
Ezzel párhuzamosan a bajnokságban csúnyán bekezdtünk...Debrecen - Újpest 1-1, Újpest - MTK 1-1, Újpest - Nyíregyháza 1-1, Videoton - Újpest 4-1...ezek után most már jó lenne ha kicsit tudnám játszatni az 1. csapatot is...kezdhetem a felzárkózást...remélem nem volt unalmas eme kis szösszenetem! :-) sok sikert mindenkinek!
www.smart-bus.hu
Jól megoldotta a játék a dolgokat, itt a két kiesett csapat(Paks és Siófok), feljutóból 2 lett csak, de az is bõven elég, a Mosonmagyaróvár vezet, a Komló 2. szóval durvára sikerült a csoport.
Ezt az idényt mindenképp megcsinálom még, meg a következõt, de ha nem sikerül a feljutás akkor sem, akkor lehet befejezem, mert anyagilag meg egyre csak szarabb lesz.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
BL csoportkör

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
geo, kipróbálom én is jövõre, mert az idén nagyon nem voltak rendben a dolgok... más: hanyadik szezontól tudtál olyan játékosokat szerzõdtetni, akikkel már képes voltál legalább helytállni a BL-ben? Arra gondoltam, hogy ha megint eljutok az utolsó körig a BL selejtezõkben, inkább kiesek, ahol nagyobb esélyem van, ezáltal jobban nõ a csapat hírneve. Érdemes, vagy inkább szenvedjek a BL-ben?
adjak beszámolót az útról vagy csak akkor ha majd már abban az idõben járok mint geó?