104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
jaj már milyen életszerűtlen ez is. 4 v 5x-ös bajnok vagyok zsinórban (ki számolja már... :D), BL-ből átpottyantam EL-be, és a Bragával játszok. Idegenben 3-3, otthon meg 4-0, kövi ellenfél a Fener lesz. De a lényeg, hogy egy Fradinál még ilyenkor is csak 17908 ember megy ki, még ilyenkor se tudják megtölteni azt a pici 18 100-as stadiont? Az elmúlt szezonokban alig-alig akadt teltházas meccsem, max ha egy tényleg nagynevű csapattal játszottam BL meccset, vagy kupában 1-2 alkalommal. De pl. jön hozzám a PSG és akkor sincs teltház. Ez milyen már? -
Bayern 0-0 Mainz
3 gólomat nem adták meg :D -
ááá megint felb.ssza az agyam a játék...
4 kezdő játékosomnak is következő évben lejár a szerződése, tehát fél év múlva aláirhatnak ingyen bárhová, és nem hajlandó hosszabbitani semelyik. De ilyen ajánlatokra mondanak csipőből nemet, hogy 2 ezres fizut 25 ezerre emelni +1 évért. Legalább mondanák azt, hgoy papa, nekem kéne még ez meg az, úgyis rábólintanék. Most ha pár hónapig nem tudom rávenni őket hosszabbitásra akkor adhatom el őket. Pedig pont, hogy pénz nem kéne, hanem hogy egyben maradjon a csapat.
-
nejad #86818 Nem tudom nálatok hogy van de én eddig akár hányszor kölcsönadtam valakit vásárlási opcióval még egyszer sem vették meg. Stadionról én meg a swanseaval megyek még ugysem nyertek semmit feljutó csapat volt ugye már nyertem velük egy fa kupát meg a stadion is 20000 asszem szal én is el tudnám viselni ha egyszer rolam neveznék el mert már korábban irtam az edzőközpontokat is még alig alig akarják feljeszteni szal asszem még van időt 2 ötödik helyezésem idén a bl a cél a klub anygi helyzete nagyon jó jah és tavaly kiesett a Liverpool a bajnokságból
de a chealsea is mögöttem végzett a city verhetetlen a bajnokságban de otthon még nem tudtak legyőzni meg a comunity shield vagy mi a nevét is megnyertem ellenük a man udt meg pénzverdét nyitott megvették neymart 43 milláért idén meg havi martinezt vagy mi a nevét a bayerből 42-ért és a totthanem is vett nyomdagépet mert 42 fizettek lewandovszkiért szal fel a fejjel ugynézki 1-2 év és vége a gazdasági válságnak
-
visszatértem egy kicsit az fm12-höz,és kezdtem egy játékot a Liverpool-al! Az alapkerettől első ránézésre nem sokat várhatok,reálisan 5.-6. helyért küzdhet a csapat,egy jó ligakupa vagy FA kupa meneteléssel kivívhatjuk az EL részvételt,ebben a szezonban úgyse érdekelt a csapat európában. Tele van a csapat túlfizetett öregekkel,Carragher,Fabio Aurelio,Kuyt,Bellamy és Steven Gerrardnak is eljön lassan a vég...Na lássuk a transzfereket:
érkezett
-Vaclav Kadlec 4 éves részletre 6.5millió-ért,őt senkinek nem kell bemutatni úgy gondolom,nagy jövő előtt áll
-Marco Verratti szintén 4 éves részletre,érte 3.3milliót kap a Pescara,hosszú évekre biztos pontja lehet a közzéppályának
-Fernando kölcsönbe érkezett a Gremiotol opcióval,19 éves brazil védekező középpályás,4.5 csillagos a PA-ja
-Felipe Anderson is kölcsönbe érkezett a Santostól,opcióval,18 éves tipikus kreatív irányító,nagy tehetség,4.5 csillagos PA
távoztak
-Fabio Aurélio 2.6 millióért a Cataniaba távozott
-Craig Bellamy 925k-ért kölcsönbe került az Aston Villahoz,2.8millióért megveheti év végén a Villa -
Én kb úgy vettem észre h max akkor van esély rá ha egy középcsapattal vagy max 2.osztályúval kezded akinek nem túl nagy a stadionja vagy nem saját, és jönnek az eredmények és hamar legenda leszel. mert nagy csapattal hiába jönnek egy hamar nem leszel legenda. kis csapattal (4-5osztály) meg hamarabb csinálnak stadiont (kb 1.osztályba juttáskor) amikor még szintén csak emblematikus figura vagy nem legenda. -
Fecso19 #86815 Akkor magától generálja, néha így néha úgy :D egyszer csak neveznek rólam is el valamit :D köszi a választ -
azt a képet megtaláltam mikor rólam nevezik el, de sajnos másik képet nem, a lényeg ott az volt h valamelyk angol klub-al voltam (kicsi félprofi vagy valamelyk 4-5osztályú) és bejelentették az új stadion építését de mivel a régi stadion nem felelt meg a preimer liga szabályainak ezért addig a 90e wembley volt az otthonunk az elkészülésig, kicsit lol volt újonc kis szar csapatnak a legnagyobb angol stadion:D -
stadionnál véletlenül generálja h klub név vagy egy legenda neve lesz az. pl gépnél Chelseahez mindig Lampard vagy Drogba aréna épült (2012be). de hosszú fmes karrierem során a tavalyiba megéltem,hogy sok sok szezon utána a Sochauxnál rólam nevezték el az új stadiont(3bl cím,jó pár bajnoki cím és hazai kupa győzelem után). más csapataimnál ha épült is új akkor is klubról lett csak elnevezve. -
Fecso19 #86812 A lakótársamnak visszavonult legendáról kapja a nevét az új stadion. Csak nem jöttünk rá, hogy mi van nekem (vagy neki) elállítva, míg nekem simán csak a klub nevét írja oda. -
editorral lehet csak átírni -
nejad #86810 szerintem azt a gép generálja mint a szponzorokat kár hogy azok közül nem ehet válogatni vagy igen? -
nejad #86809 stadion én a swanseaval meg ifi edzőközpontot sem kapok
-
Fecso19 #86808 Sziasztok. Arra szeretnék választ kapni, hogy amikor épül egy új stadion akkor miért csak a csapatnév az új neve? Pl Liverpool stadion. Gondolom a kezdésnél kellene beállítani valamit, hogy pl. egy legendáról kapja majd. Előre is köszönöm a válaszokat -
nejad #86807 tokio hotel
-
12-ben mennyi idő után érdemes taktikát változtatni? Én pár szezon óta variálás nélkül tolom, max a személyeket meg a szerepköröket cserélem, de a felállás stabilan 4-2-2-2, középen egy ball winner meg egy deep lying playmaker, fent két szélső, elől egy target man meg egy poacher/AF. Control, direct passing, gyors passzok. Nb1-ben stabilan jobb vagyok az ellenfeleknél minden mutatóban.
Eddig bevált, de utolsó pár meccsen csúnyán szétcincáltak. Viszont ez a formáció illik legjobban a kerethez, és nem nagyon tudom mi mást lehetne velük játszani. A 2 szélsőm az elég jó, őket nem akarnám kitenni a csapatból, plusz cserének szintén van két ügyes fiatal. A 4 védő alap. Előre van sok csatárom, ráadásul fiatal magyarokat is sikerült már kinevelni, tehát mindenképpen 2 csatárral akarok játszani. Csak ezt a 4-2-2-2-t látom megoldásnak. Tippek, ötletek? -
jobbnál jobb csapatokat találsz :D -
Félre raktam mentést és új játékot kezdtem......hátha újult erővel tudok belevágni :D
-
Boriello egy csíter, köcsög Roma 5 perc alatt két gólt vág, közben sehol sincsenek..vicces :D -
helyesebb az a megfogalmazás, hogy amíg a játék úgy nem gondolja, hogy megjutalmaz egy crash dumpssal :D -
igen igen, észre vettem már az első meccsen hogy, júj te jó isten, mire vállalkoztam :D -
tanulóévnek picit necces lesz de sok sikert :DD -
Mivel nem vettem még meg az FM13at, így a jó öreg 12vel kell beérnem, amivel ugye még nem játszottam. Kezdésnek egyből a Leccet választottam, tanulóévnek jó lesz ha nem esek ki :D -
liverpool19 #86797 már évek óta mondogattam a vezetőségnek, hogy bővítsük a stadiont, de mindig elutasították. erre nyáron maguktól kitalálták, szóval nagyjából 63 ezres lesz az Ibrox 2023 őszére :)
ilyen kivel történt már? :D
-
ha használtál a 12be abból is kimásolhatod ugyanúgy működni fog én is azt használom. am még fm-base.co.uk-n nézelődhetsz -
Nem tudja valaki hogy honnan tudnek ertelmes face/logo megapackot letolteni?
sortitoutsi_megapack letoltese fenyevekig tart 3 mirror-rol.
Koszi -
amig abba nem hagyod -
nejad #86793 a mostanival meddig lehet játszani?
-
Az egyik kedvenc manager játékom volt. 33 szezont nyomtam le a ManUtd-vel, 4x nyertem BL-t, sok bajnokságot és mást.
A csapat sztárja a 18 évesen szerződtetett bizonyos Johan Elmander volt, aki hosszú éveket töltött a jobb szélső pozícióban, szezononként 10-15 gólt szerezve (akkor még nem volt valami ismert a való életben). A másik legendás alakja a klubnak David Prutton volt, akit ugyancsak fiatalon szereztem meg, és a védelem tengelyében játszott. Amikor R van Nistelrooy kiöregedett, szerződtettem egy fiatal hollandot a helyére, Rob Kooistra néven, aki folytatta a holland által megszokott góltermelést.
Ezeket nem felejtem el soha szerintem. :) -
Nekem ez volt az első manager játékom... 1991-es. :)
Aztán Premier Manager 3, majd USM98, aztán CM01/02. Utána FM2005. -
nálam ingyen ment el 18-ban a Sociedadba, úgy hogy utolsó 3 évében nem játszott összesen 20 meccset. 34-35 éves most, az értéke fél milla körüli, a klubja eladná, csak ő nem akar a Fradiba jönni. Pedig magyar bajnok még úgyse volt, simán jöhetne :D -
nejad #86789 vegyél brazilt olcsón 3 szezon alatt beérnek öreg sztárok meg hülyék lennének ebbe az országba jönni ahol 27% az áfa 
-
na hali
2 kérdésem is lenne
a 12höz van csinálva vmi retró mod szerű cucc? Nekem olyan kéne amivel kezdem mondjuk 2000-ben vagy még korábban és úgy zajlanak az átigazolásoko ahogy a valóságban is voltak, meg úgy fejlődnek a játékosok ahogy tényleg történt. Szóval ilyen kis időutazós cucc kellene, mert engem zavar hogy elkezdek egy játékot, aztán 5 szezon múlva már csak generáltak vannak szinte
A másik kérdés, hogy mennyire szoktatok vásárolgatni amikor már benne vagytok jó pár szezonnyit? Nekem most a Fradim 2019ben jár, próbáltam volna igazolni pár levezető öreg sztárt, de esélyem sincs semmi nagyobb névre, pedig ilyen 35 éveseknél próbálkoztam, fizuban simán tudnám tartani a licitet. A saját fiaimmal lazán be tudom húzni a bajnokságot, most asszem zsinórban az ötödik lesz, volt egy harminc valahány meccses győzelmi szériám is, szóval a hazai porondot abszolút uralom, a BL az még álom kategória, egyelőre a harmadik helyet sikerült megcsipni mint legnagyobb eredmény. Az összes játékosom hazai szinten csodagyerek kategória, simán 4-5 csillagos mindegyik, 7-8-as átlagot hoznak zsinórban. Van értelme ilyenkor nekiállni és keresgélni? Nyugatról nem tudom mennyire jönne már befutott 25 éves, afrikából, dél-amerikából meg max a tizenéves tehetségeket tudom elhozni. Van 20 millió euróm, maxra fejlesztett ifi és edzőközpontom, de nem tudok olyan játékost hozni aki annnnyival jobb lenne mint a mostaniak, akik ráadásul átlagban 20-23 évesek csupán. -
nejad #86787 azok voltak a jó játékok a maiak is jók de ott tényleg voltak jó játékosok mert manapság 1 csapatban max van 2 jó játékos a többi csak agyon van sztárolva de fogalmuk nincs a fociról nekem jobban tetszett a real madrid amikor még redondo hierro macmanaman raul morientes játszottak utánna jöt figo meg zidane akkor volt foci amikor ök elmentek megutáltam a real a maiak csak püfölik a labdát cr7 kiaz fut mint a hülye csinál egy visszasarkalás azt annyi de hol vannak azok a keresztbe amit zidane adott figonak aki egyből visszarugta a ball szélre mert jött robi carlos az votl a foci a játékban is olyan embereknek 16-7-8-9 a technikája meg kreativitása mint pl jack wilsher én még életemben nem láttam töle egy cselt és most nem fikázni akarom mert az angol bajnokság a legjobb a világon de azé vicc hogy egy walcott meg falábunak van bállitva. -
nagy meccs volt,micsoda nevek mindkét oldalon!!
-
7 forduló után 13 ponttal 10. helyen áll a csapat,a Real 100%-osan 21 ponttal vezet,de a BL miatt vannak eltolt meccseink,így végülis ha azokat pótoljuk feljöhetünk mögéjük. -
a sport tv adta le az ünnepekkor a fradi BL meccseit,én is belenézegettem,komoly csapat volt az,és többet is kilehetett volna hozni abból a magból...csak ugye tudjuk mik történtek utána -
Ha már témánál vagyunk, akkor tegnap volt az egyik sportadón a Fradi BL szerepléséről egy műsor, ilyen nevekkel: Vincze, Hajdú, Lisztes, Kopunovics, Kuntics, Nyilas, Telek, Simon, Fatusi, Kecskés. Európa rettegett! -
visszavágó!
Barca-Dortmund 3-1 Rivaldo,Luis Enrique,Saviola ill. Amoroso
csoportkörbe az Ajax,Schalke,Spartak Moszkva vár ránk -
nekünk meg van egy Kluivertünk meg Saviolank :D
Bajnokok Ligája 3. selejtező kör első meccs
Dortmund-Barca 1-2 Oliseh ill. Kluivert(2)
micsoda élmény olyan játékosokat irányítani mint Cocu,Gabri,Overmars,Frank de Boer,Luis Enrique,Rivaldo,Kluivert....bevallom őszintén a Dortmundból nem sok névre emlékszem ebből az időből :S