104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FMfan #87106 Necces volt:D -
Milan 1:1 Lazio (Kozák,Pato)
első félidőbe közük nem volt eldönthettük volna, de nem tettük 2.félidőt végig támadták megérdemelten lett döntetlen. sorozatba 4. döntetlenünk -
0:2-s félidőnél kockáztattam, hiába voltak sérültek be kellet jönni Bonaventura-El Shaarawy 2snek végül is megérte mert pontot mentettünk. de így kitudja mi lesz a soron következő milan meccsen
juve itthon -
nem, perugia.
-
nice -
Perugia - 2011/2012 - Serie C2/B
Kezdjük mondjuk a Serie C -azaz harmad- és negyedosztályú csapatok számára rendezett- kupával, amit megnyertünk. Az elődöntőben és a döntőben is harmadosztályú ellenfelet simáztunk le.
Ez nem is annyira érdekes, mint a bajnokság. Érdekes, izgalmas, a végletekig kiélezett idény van mögöttünk, ahogy azt a tabella is mutatja. A 25. fordulóban biztosítottuk a playoffot, a 29.-ben a feljutást, a 30. fordulóban pedig már az is eldőlt, hogy megnyertük a bajnokságot. Itt vannak az egyéni statok is.
Colombo, a gólkirály.
Abelairas, az asszisztkirály.
Materazzi, a király. Érdekes módon nagyon sokáig kibírta kiállítás nélkül, de azért a végén csak összehozott egyet, nehogy csorba essen a nevén.
A bajnokság végén jött egy Serie C2 szuperkupa, ahol az A csoport győztesével, az Alessandriaval meccseltünk egy oda-visszavágós párharc során. Két 1-0-s meccsen nyertünk.
54 meccsből állt ez a szezon, ebből egész pontosan 54-et nyert meg a csapat, 148 lőtt és 25 kapott gól a mérleg. -
úgy kedvelem a játékot mikor jönnek a legfontosabb meccsek jönnek a sérülések is... Wellington Nem,El Shaarawy,kiegészítő Anderson és Éderson is....
Derby della Capitale
Jön a Juve meg a Milan meccs, megsérült Bonaventura+eltiltott lesz Ledesma. ohhh igen -
Múltkori posztomban képeket nem készítettem a régebben eladott játékosaimról, akik nívós csapatokban rúgják mai napig a labdát. Most pótolom:
http://bit.ly/XuCXgf
Azóta Amrah-ot eladtam 18M fontért a Tottenham-nek, de ő csak félévkor fog csatlakozni az angol együtteshez. -
ha csatárnak jön be Klose vagy Zarate poachernek jön legfeljebb Helenius veszi át a TM-t ha Kozák jön le. -
zárate nem a legalkamasabb TM-nek....nem elég magas hozzá....klose már inkább -
ja meg eredetileg Poacher-Complete Foward 2s volt de hát Klose-ra nem lehet építeni annyit sérült, Zarate hát... néha inkább szélsőnek jön így is -
Radu-Diakhaté-Okore 3s van hátul előttük bwp-be Nainggolan(Cana), középpályám meg elég acélos Wellington Nem-Ledesma-Bonaventura (Hernanes, sokat sérült)-El Shaarawy
támadok Helenius-Kozák (Poacher-Target Man, csere Klose-Zarate kettős ők mindig poachernek jönnek egyik helyet. szóval mikor ki a Target az változik) -
ja am sok siker, nálam 9 forduló az acélos 20. helyen vannak :D 1gy 3d 5v 12r 20k góllal :D -
érdekes, hogy mennyire teret hódított a 3-5-2 az utóbbi években. főleg olaszországban ugye. én is előszeretettel alkalmazom, ha van rá lehetőség.
és hát ez nem olyan rendszer, amit csak úgy lehet alkalmazni. az egyéni képességekre itt nagyobb szükség van. plusz 2 olyan szélsőre, mint mondjuk asamoah vagy lichtsteiner. minden esetre én is alkalmazom most a boltonnál. és bár nincsenek ilyen erős szélsőim, de alonso és hatley kielégőtek védő feladataik során. én többségében akkor használom már csak ezt, mikor inkább védekeznem kell. bár nem konkrét 3-5-2 ez, hanem inkább 3-6-1. így elosztva próbálok előnyt nyerni a középpályán, míg hátul a 3 kiemelkedő védőm megold szinte majdnem mindent. elől ademílson kvázi vakszerencsére van bízva, hogy helyzetbe tud-e kerülni :D
azért szeretem amúgy, mert feljebb játszó szélsők révén, sokkal erősebben meg lehet támogatni a támadásokat a szélről.
-
am Feyenoord mentésembe Twentébe igazolt (játék elején) minden szezonba 20+ felett termelt bajnokságba mondom itt bepróbálom Klose úgy is sokat sérült. -
hát be is kezdett 8bajnoki 12gól + EL 5m 2gól. válogatottba is bemutatkozott 1/1
am eddig elég érdekesen alakul nem is nagyon mertem kilépni
eddig
taktika 3142 -
na meg azért a nagy öreg Tottiban is lehet még 10-15 bajnoki gól,ha elkapja a fonalat :) -
én meg az AS Roma csapatával kezdtem egyet a csodataktikámmal,tetszik a keret,tele jó korban lévő nagy potenciálú játékossal,első évemben az 5. helyre akarok odaérni,aztán utána csak a kapott pénzmennyiségtől függ mire lehet képes a csapat -
helenius gecinagy vétel lesz -
Solt #87087
-
Hát én is tőled tudom :D -
Solt #87085 No, de hamar ideért... pedig ide is akartam! :) -
Ha érdekel valakit, 15 dollárért kapható az FM13, bár valószínűleg ez az akció csak ma érvényes. Link.
Rendelésnél ezt a promóciós kódot kell megadni: CAGROCKS
-
nos...féltáv (után) így állunk....ebben a 2. helyben nagyban közrejátszik, hogy megtudtuk verni a cselzit és az arsenalt is. sőt, nem csak az a csoda, hogy megvertük őket, hanem, hogy 2 nap alatt sikerült ezt elérni.
az meg, hogy 3 belső védődnek van a legjobb átlag teljesítménye, nagy önbizalommal tölti el az embert :D a tavalyi katasztrófa után erős beton védelmet sikerült összerántani....
-
bele néztem Lazio-ba mit lehet kihozni az átigazolási szezonba, hát nem gyengén meglepődtem, El Shaarawy-t egybe fizetve többit min. kezdő részlettel, részletre vásárolva elég szépen meglehetett fiatalítani a keretet
igazolások -
bl-t nyerjél velük :D addig abba ne hagyd ha elkezdted :D várom a képeket meg összefoglalókat :P -
köszönöm, a képméretért egye fene vállalom a felelősséget én kértem a képet
-
Tévedsz. Legközelebb linkeld. :)
Na, a hosszabb eltűnésem után kezdtem egy új játékot a 12-vel.
A választásom a Serie C2-ben, azaz az olasz negyedosztályban játszó, érdekes és zűrös történelemmel rendelkező és egykor szebb napokat is megélt Perugiara esett. Egyébként ha már szóba hoztam, akkor leírom, hogy a 78-79-es Serie A-t veretlenül teljesítették, mégsem lettek bajnokok. 11 győzelem és 19 döntetlen volt a mérlegük.
Olvasgatva a sztorikat, találtam egy ilyent is, hogy a dél-koreai Ahn Jung-Hwan szerződését a klubbal azért bontotta fel az akkori elnök, mert ő lőtte a 2002-es VB-n azt az aranygólt, mellyel az olaszok kiestek.:D
Volt itt egyébként minden, bundaügy, kiesés, büntetés, megszűnés, újralakulás, szóval izgalmas a történet.
A csapatot az első helyre várják, pénzzel természetesen hadilábon állnak, ám van egy 23k fő befogadására alkalmas stadionjuk.
Igazoltam néhány embert a nyáron, az ismertebbek: Gustavo Nery, Matias Abelairas, valamint aláírt Materazzi is, aki 38 évesen, kicsit kopottan, de a védelem vezére és a csapat kapitánya. Érdekes módon piros lapot még nem kapott, pedig 13 tétmeccsen valamint 6 felkészülésin is játszott. Rekord.
A bajnokság nem túl szoros egyelőre, és van egy ilyen Serie C1 és C2-ben szereplő csapatok számára szervezett kupa is, ahol szintén minden meccsünket megnyertük eddig, úgyhogy 15 tétmeccsen 15 győzelmet tudunk felmutatni eddig.
-
fm12 kifrancia ligáztam magam Sochaux-val 6v7 szezont nyomtam le úgy h szinte csak francia volt nálam.
Celtic-Feyenoord kettős után is, nem túl gazdag középcsapatra vágyok olyan bajnokságba amit nem vett szét a pénz (Villareal itt kivétel de viszont 2.osztályból indulnék) Bl-t még nem nyertem a 13ba Celtic (1 döntő) Feyenoord (1 döntő 1:0 city elleni vereség és egy bl elődöntő) de még van pár szezonom rá. csak úgy szoktam h az új mentést megszoktam csinálni előre,és be-be lépegettek néha unalmamba h kiket lehetne igazolni/kölcsönvenni stb.. még ha nem is mentem el. -
Zenszkij #87077 Én ismét a Lens-al nyomom, mint ahogy a logom is azt mutatja. Nagyon izgalmas, mert ugye francia másodosztály, nagy stadionnal, a játék egyik legjobb edzőközpontjával, rengeteg tehetséget generál ide a gamma. Nehéz lesz megszorongatni majd a PSG-t, de ez benne a kihívás! Tervem egy saját nevelésű körre épülő full francia csapat. -
lassan befejezem a Feyenoord mentésem,kezd unalmassá válni max 1-2 szezon van még benne. gondolkodok az új kihíváson,sajnos elég sok csapat van még a fejembe:
olasz: Lazio (volt már róla szó itt)
spanyol: Villareal (szimpatikusak, meg van kihívás visszaemelni őket)
német: Mainz (Szalai powa), Hannover (nem rossz keret), Werder-Wolfsburg (utóbbi évek rossz teljesítménye)
ötleteket, véleményeket szívesen meghallgatok, akár itt nem leírt csapatról is -
Neoncsoves #87075 1366x768 -
zEEdO #87074 ez még a 750x563 alatt van :$ de szólj ha tévedek:) -
Zenszkij #87073 képméret!! :D -
zEEdO #87072 Zavbal, itt a kép, amit kértél :)
-
a tulajdonságairól is löksz egy képet? Még én is tolom bár zh és labor+beadandó időszak miatt kevesebbet a 2012-t a GFCO mentést mint 3x bajnok és 1x Bl győztes. Amúgy a lensi akadémia a legdurvább a játékban amihez talán csak az interét hasonlíthatom. -
Taibi #87070 Én letoltam 5 szezont a Barcával, és öt év alatt egy értelmes kölyköt se generált hozzám a játék, úgyhogy nem értem semmit a 20as akadémiával.
(Persze a francia és német középcsapatokat telefosta 4-5 csillagos ifistákkal minden tavasszal) -
nem mintha a játékban annyira az utánpótlásara támaszkodna...:D -
alapból 20-as a Barca youth központja,szóval előbb utóbb kitermel egy következő Messit,vagy Iniestat -
Zenszkij #87067 én csak a MU-val jutottam el odáig, mivel rommá uralom Európát, ezért nem jutnak oda, a Madrid és a Barca is tőlem igazol