104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kényszerűség v sem, akkor sem túl jó ötlet :D hacsaknem Messi v Cé az az ember, mert ők elpusztíthatatlanok :D -
csak ő tud focizni nálunk,meg De Rossi :DDDDDDDDDDD -
evvan ha egy emberre építesz :D -
ezzel kb vége is a szezonunknak,február 7.-én...csóri srác :(
-
2. Romas szezonomban is elég gatyán áll a két milánói klub,ugye idén egyik se indult nemzetközi porondon,és jelenleg is az Inter csak 7. az AC meg a 11. :DD ha év végén is ott maradnak a piros-feketét rástartolok pár játékosukra,gondolom meglesz húzva ott a nadrágszíj,hátha eltudok csábítani valakit,például Shaarawyt :O -
nézegetem itt az új db-t főleg a skandinávokat. azért epic h a Dán-oknál két bl-s csapat van. Kobenhavn-al meg 1m fontos átigazolási keret is van :D -
mintha a messiás jött volna el...:D -
na ránézek akkor énis -
csak adatbázist frissítés elméletileg, a meccsmotorhoz nem nyúltak az az előző patch volt -
na milyen lett? -
na most frissül nekem is. -
pedig frissülnie kellett volna, nálam tegnap ahogy bekapcsoltam a steamet, azonnal szedte le a frissítést
Kezdek aggódni, hogy az én FM-em ennyi anomáliát tartalmaz! Normálisan frissül, Cavani gólokat lő...nem tudom mi lehet
-
mé jó 1 szezon után új játékot kezdeni?? :D -
akkor nem aggódok,folytatom a Romat :) -
nekem se frissült még -
na SI fórumán ott van a cuccos,írnak róla hogy kinntvan,de nekem a steam nem akarja frissíteni,ujraindítottam a gépet,meg a steamet is,rámegyek a játék ikonjára,ilyenkor felkéne jönnie egy ablaknak hogy update-el,de nem jön fel,és elindul a játék...13.2.3-as marad a játék verzió. Manuálisan nem lehet valahogy lefrissíteni? Balotelli miatt zúgatnék egyet a Milucival -
most akkor van détbéz ápdét vagy nincs? -
lol 5 gólos már??? :D végén nagyobb legenda lesz mint Maradona :D stadiont meg szobrot állítanak neki :D -
jaja valamit csinál, ilyen félkész játékot kiadni, ami még jópár peccs után is bugzik itt...szóval na :D -
írok az SI-nek, hogy adjanak ki egy patchet, mert ez tarthatatlan állapot. :D -
Neoncsoves #87206 photoshop -
ez csak valami tévedés lehet
-
ja és remélem megdícséritek a fantasztikus tiri-tarka sorozatunkat :) -
úristeeeeeeeen mekkorát hengereltünk :DAS:DA:SD: örömmel jelentem be, hogy december 6-án Cavani meglőtte szezonbeli 2. gólját (virágokat az öltözőbe, csajokat a buszba). Röpke 13 órányi játék után elkezdte megdönteni Pelé rekordját! jejeje, micsoda TOR-FENOMÉN, micsoda SIEG...
ÉS FOKOZZAM MÉG? Na? akarjátok? ezzel a kiváló 2-0-ás győzelemmel megszakítottuk azt a kis 10 meccses kurvanagy rekordunkat, hogy EGY TETVES MECCSEN SEM TUDTUNK 1 GÓLNÁL TÖBBET LŐNI...hát besz@rok :DD akkora 0-ák vagyunk mint a ház, de most valahogy van kedvem k*rvaanyázni, ezért játszom :D
-
lol lol lol :D -
Kezdtem egyet a Napolival még az új peccs után (habár az adatbázis frissítés ugye ma jött ki).
Mit ne mondjak, Cavani élete szezonját futja :DDDDDDDDD ha így folytatja kibaszom a picsába :DD
-
ááá annyit nem :D olyan 10-12 körül volt a fejes góljainak a száma :D -
Másnak is van crash dump a patchelés után? Nem tölti be a korábbi mentésemet. -
18 góljából 15-öt fejelt? :DDDD nagyon Jan Kollerre hajaz a csávó,egy nyakigláb ürge -
oké nem vagyok nagyon ismert olasztéren, de soha nem hallottam nevit :D -
Jaja, átadón van, Monaco-val elvittem. Lóbaszó 2 méteres állat :) -
hát ő alap lazio játékos, ha jól emlékszem am átadó listás is volt az elején
kozák
-
gratula....
ki a halál ez a kozák??? -
Lazio 1. szezon
keret
tabella
statok -
na a két rangadó letudva, számunkra szerencsés kimenetellel így 5 fordulóval a vége előtt 6 pontos előnyünk van a Juve-val szembe, talán elég lesz.
juve
milan -
komoly üzleti érzéked van :D
Perugia - 2012/2013 - Serie C1/B
Itt vannak az igazolások, immáron néhány ismertebb név is látható a listán.
Mit ne mondjak, nincs irtózatos nagy különbség a harmad- és a negyedosztály között, ez a tabellán is látszik.
Egyéni statokat nézve sem voltunk rosszak.
Ez volt a keret, plusz Materazzi, akivel hiába írattam alá 2015-ig szerződést -ti. még játszatni akartam a Serie A-ban vagy a kupában az Inter ellen-, visszavonult és nem tudtam meggyőzni, hogy maradjon még egy évet. Ráadásul júniusra barátságos meccset sem tudtam szervezni, pedig akartam adni neki egy búcsúmeccset az Inter ellen.
Megnyertük a Serie C kupát idén is, valamint a Serie C1 Szuperkupát is.
Bár mindenki hozta azt a teljesítményt, amit vártam, kiemelendő Abelairas a 34 asszisztjával valamint Laurito koma, aki 2 hónapig sérült is volt, így elég szar lett a statisztikája, de szódával elmegy. Lejár a szerződése az Udinesenél, de egyelőre nem akar tárgyalni velem sajnos.
Matilla, Gotti és Paolucci viszont már aláírt, ami létfontosságú, mert -500k eurónál áll az egyenleg, és ismét nem kapok egy büdös vasat sem igazolni. 2 éve libalegelőn játszunk, mert arra sincs pénz, hogy új gyepszőnyeget rakjanak le. Azzal, hogy már a Serie B-ben vagyunk, a játékosok értéke jócskán felment, így talán egy-két jól sikerült eladásból tudok pénzt teremteni majd. -
tavalyiba volt nekem Aston Villa mentésbe min kiv. áron (20v21m)megvettem Grizemann vagy h írják 2év alatt kb 5meccset játszott annyit volt sérült után még ingyen se kellet senkinek csak kölcsön -
Emmán valami....:D
tavaly nyáron 17,5 millióért vettem egy francia szélsőt. de nem vált be. egyrészt sérülékeny szar volt, másrészt fosul is játszott...és emellé keresett évi 6,5m-t :D most pedig ingyen távozott. nem kellett senkinek csak kölcsönbe én meg akkor még rádobtam 3,5m-t és eriggyé utadra fiam :D
12 meccsen játszott, azaz meccsenként 541000-et keresett :D -
utaznánk a Juve-hoz majd fogadnánk a Milan-t, de mára ennyi majd holnap délelőtt befejezem a szezont. ma ivás van :D -
Helenius
BEAST