104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Ne aggódj, a szabályzatot megírom, egyértelmű lesz minden, az viszont biztos, hogy nem lesz vegyes cucc, azaz vagy alapkeret, vagy exportált csapat. :)
  • Neoncsoves
    Fantastik, pár alapszabályt le kéne fektetni, lehet-e hozott csapattal tolni, vagy alapkeret? Stb...
  • LasDen #87344
    agyhalott jó édes <insert_relative_here>... :D
  • Huni92
    A 13-mal már sokkal egyszerűbb, mint az eddigi játékokkal. Ilyen agyhalott lasden is két perc alatt felfogja, szóval...:D
  • Zenszkij
    EPIC, én bejelöltem, de majd magyarázzátok el mit kell csinálni, online játékot sose próbáltam
  • Huni92
    Kint van egy szavazás, tessék nyomkodni a gombokat. :D
    Ha összejön 8 ember csütörtökig, akkor egy egyenes kieséses kupát megszervezek :)
  • LasDen #87340
    én benne...

egy rövid kupára talán lenne igény, nem? egy 7vége alatt lezavarjuk..5-6 fős kupa gyorsan megvan...
  • Huni92
    Nyakába hát, ha van rá igény. Gondolkodtam már elég rég ezen, de mindig eltántorított, hogy a múltban általában a lelkesedés nagyon hamar alább hagyott.
  • Neoncsoves
    lehetne egy ilyen SG versus kupát csinálni, jövőhéten úgyis hosszú hétvége van. valaki nyakába veszi a megszervezését? :)
  • LasDen #87337
    tuttam hogy megjelensz erre :D legalább előtte hadd legyen nagy a szám...úgyis kikapok, tudom azt én is :D
  • Neoncsoves
    elkened a száját? mint az enyémet?? :DDD
  • LasDen #87335
    ez biza tény...

am nem akarol valamikor 13-ban Versust játszani vélem? valamelyik siker(telen)es csapatodat kimented és megmérkőzünk (elkenem a szád)...:D
  • bakkerman
    viccen kívül az a csapat nagyon szépen játszott,a gyenge tavaszunk miatt ugyan csak 3.-ok voltunk,de helyenként olyan gyönyörűen játszott a csapat...nagy együttes volt az!
  • LasDen #87333
    jajj...most nem megy, ezért inkább egy régi csapathoz nyúlsz...jajj :D
  • bakkerman
    football manager 2008 telepítése...na lesz duhájkodás pupákok Dinho Eto'o Henry Messi négyessel mélytorkoztatom európát
  • bakkerman
    ezek a jelenetek azért vannak,mert ilyenkor pihen a csapat,ilyenkor mennek a mozgások elől,nem szép,de hasznos. én FM-ben mindig arra törekszem a taktika "elkészitésénél",hogy az alap az legyen,hogy nálunk van a labda,ugye labda nélkül nehéz gólt szerezni...most a Realnál nem adta annyira magát a tiki taka,mint ugye a Barca-nál,mert Di Maria meg CR miatt rálehet állni a villámgyors kontrákra is,azis hatásos lenne,de én azt szeretem amikor labdajáratás van,elől mozognak a támadók,és elég egy hiba az ellenfélnél,valahol keletkezik egy kis lyuk,és annyi volt,bevan küldve a labda,befut egy szélső,és gól. CR meg Di Maria is hoz 40-45 passzt meccsenként,ami elég idegen tőlük,de majd megszokják nálam! :D Trabzonsport vertük 2-0-ra BL-ben otthon
  • zorrobomber
    Ez mondjuk feltűnt bakkerman képénél is hogy csak 2 ccc volt.. :)
  • LasDen #87329
    bullshit...:D szép meg minden, de én nem bírom. tavaly még próbálkoztam az ilyen sok passzos szutyokkal, de inkább legyen csak 40 passza a játékosomnak, ha abból 3 key pass, akkor simán vállalom :D
    inkább, mint ez :D
  • zorrobomber
    grat!
  • bakkerman
    jelentem,működik a tiki-taka a Realnál is! :D Szuperkupát megnyertük,otthon 3-3 lett,a Nou Campban 3-1 lett.
    Sahin úgymond a csapat "Xavija",102 passzból 97 volt sikeres
    Zaragoza - Real
  • LasDen #87326
    általában a juve nyer, igen :D de akadt 2 alkalom, mikor a napoli győzedelmeskedett a bajnokságban. legutóbb pont tavaly :D
  • szabii98
    és közben a Juve nyer?:D
  • Huni92

Perugia - 2013/2014 - Serie B

Ez volt életem legmocskosabb, legunalmasabb, legrosszabb, legundorítóbb szezonja amióta ezzel a játékkal játszom, az biztos. 42 meccsből álló szenvedés volt ez a Serie B. Általában jó és izgalmas, ha kiegyensúlyozott a bajnokság, de nem így. Tényleg szoros volt, tényleg minden az utolsó fordulóban dőlt el, de gusztustalan volt ebben a ligában játszani.

Nyáron a keretet elég nehézkesen tudtam összerakni, ráadásul a csapat nélküli Laurito is az utolsó pillanatokban írt alá.

Igazolások
    Tabella
    Játékos statok
    Csapat
    Laurito

Még annyi, hogy amióta 42 meccset játszanak a Serie B-ben, a Lecce lett a legkevesebb ponttal bajnok, 2010-ben. Sikerült alulmúlni, legalább egy rekordot megdöntöttünk.
  • LasDen #87323
    Te jó ég...az Inter és a Milan katasztrófális :D A piros feketét konrétan 17. helyen végeztek a bajnokságban. Allegri 2012 novemberi menesztésétől 16-ig nem volt olyan edző, aki akár 1 szezont is megért volna a kispadon. nagyon latyak...
    a kék-feketék valamivel jobbak, de ott is forognak az edzők. Strama kétszre is neki futott, de a 2. még nagyobb kudarc volt....stabil középmezőny lettek és egyre csak lefele haladnak....
  • Borzaskutya
    Barcelona - Napoli
    Nagy meccs volt, érdekesség h a hazaiak kapuját Oier védte
  • szabii98
    hihetetlen. 5 perc alatt egy 17. WBA gólt lő, 20. perc, már kettő-nullra mennek az emiratesben.!!!!
    AZ NEM LŐ GÓLT, AKI NEM AKAR :DDD
    k.o. vagyok
  • LasDen #87320
    egy megvilágosult bölccsel beszélsz....jól válogasd meg szavaid, vándor...
  • bakkerman
    Dalai Lasden
  • LasDen #87318
    a sikerhez vezető út kudarccal van kikövezve....

/igazi bölcsnek érzi most magát/
  • bakkerman
    valszeg a Reallal kezdek egy játékot,és rá erőltetem a csapatra a tiki-takát!! :DD
  • Borzaskutya
    BL selejtező 1. meccs
    BL selejtező 2. meccs
    BL: csoport nem egyszerű
    Barca, Benfica, Celtic, Napoli
  • bakkerman
    kibasztak a Romatól 2014 novemberében...faszom :( lehet visszatérek az fm12-höz
  • Borzaskutya
    Csak hogy jól induljon a szezon
    Olasz Szuperkupa: Juventus - Napoli: 3 - 0 :)
  • nono28
    Utolsó forduló előtt
  • LasDen #87312
    a juve kb minden játékban kiemelkedik....iszony erősek...a parma viszont meglepő :D de grat
  • Borzaskutya
    kieg: a Juve kiemelkedik a mezőnyből ez látszik (már a 30. fordulóban megnyerte a bajnokságot). a Parma fogható lett volna de a végére kipukkant a csapat, szerencse h a többi csapat sem remekelt.
  • Borzaskutya
    Società Sportiva Calcio Napoli 1. szezon (2012-2013)
    Igazolások
    Raul Albiol és Alderweireld abszolút megérték a pénzüket, Cannavaro és Gamberini csak epizód szerephez jutottak (Gamberini el is ment)
    Europa Liga: Amikor a 2. kieséses szakazhoz értem, már látszott a csapaton h fel vannak örlődve a Vasárnap - Csütörtök meccsektől, ezért beáldoztam a bajnokság javára (h legalább felérjünk a BL-t érő helyek valamelyikére)
    Kupa: Nyert valamit a csapat és az üthetetlennek tűnő Juve is megbotlott.
    Bajnokság: A csapat a szánalmas 9. helyen telelt ekkor a 4-2-4es formációt felváltotta egy 4-4-2es jól ment vele a csapatnak főleg idegenben, megérte feladni az EL-t, mert a csapat így leglább elérte a BL selejtezőt érő 3. helyet.
    A csapat húzóemberei: Cavani (amikor kellett oda tette magát), Hamsik (kiválóan irányított) és R. Albiol remekelt a védelemben akár csak Alderweireld.
    Jövőre egy kapus kell, mert De Sanctis már 37 éves, nincs benne sok potenciál (az utolsó 5 meccsen le is sérült így a 19 éves cserekapusom mutathatta meg magát dehát nem egy fenomén)
    Megegyeztem Dario Concával (5M fontért jön) és (az itt emlegetett) Destro-t sikerült elhozni ingyen. Kiko visszament a Barcába, nem váltotta meg a világot. Dzamalit eladom (Inler, Behrami, Conca, Hamsik kvartett elég lesz a kp-ra), Elől Destro, Cavani, El Kaddouri, Sam meglesz)
    folyt köv...
  • narumon
    Bocsi, hogy ilyennel zavarok de hátha. Kaptam ajándékba egy Football Manager 2013-at, de nekem már megvan.
    Szóval feltettem vaterára egy bontatlan origi gamét hátha érdekel valakit:
    Football Manager 2013
  • LasDen #87308
    Nah, így az elő szezon kezdetére nagyjából sikerült össze gereblyéznem egy csapatra való játékost...hogy jók lesznek-e? nemtom...kiderül. a cél a 10-be kerülés. nehéz meló lesz, de megpróbáljuk :D Az újakból egyedül Lucas Piazón lehet ismerős....:D
  • LasDen #87307
    nem én...soha nem fordult meg a fejemben, hogy csatár nélküli hamis kilencest játsszak :D