104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    hehe, hát több sikert itt :D holnap remélhetőleg én is befejezem a 4.szezonom a Feyenoord-nál
  • LasDen #87385
    szar volt az egész...:D 19. helyen voltunk, jött a lehetőség, hát megpattantam :D
  • Darthmushroom
    nem volt hosszú a Lazio pályafutás :D
  • LasDen #87383
    hopp...
  • LasDen #87382
    Nemanjanak nem sikerült az edzői bemutatkozás...:D
  • LasDen #87381
    hát...akkor 7végén kimegyünk a játszótérre, jól megverem bakkermant, és kész...én nyertem...:D
  • Huni92
    eddig ketten vagytok. csak tudnám, hogy a maradék 7 embernek miért volt jó rábökni az igenre. :)
  • LasDen #87379
    mert jó vagyok....sajnálatos, de ez van. máskor is elrémítette már az embereket a nevem puszta kiejtése...
  • bakkerman
    az online gamere jelentkeznék énis,csak bugos nekem a privát üzenet rész!
  • Huni92
    Ha minden így marad, akkor Lasden meg is nyerte :D

bakker, te meg beteg vagy :DDD
  • zavbal
    a 11. számú játékos: INZAGHI!
  • Darthmushroom
    4 győzelem 2 döntetlen egy Real,Arsenal,Legia csoportba :D sima liba
    Feyenoord-Real Madrid
  • bakkerman
    a kép pont akkor készült amikor oldalt váltott a Milan,azért van ott az a lyuk van bommel előtt,de letolódtunk! :D
  • LasDen #87373
    hogy áll ez a védelem??? :D
  • bakkerman
    összeállt a torinói atombunker! :D
  • Szycsu
    Ismerős :D
  • bakkerman
    vagy szétütöm a mellettem lévő szekrénysort,mint anno Rijkaard a plexit a kispadon az espanyol ellen...:D
  • LasDen #87369
    mikor kieúgnak akkor meg kisétálsz a szobából és többet nem térsz vissza...:D
  • bakkerman
    amikor bemondom nekik shout-ba hogy járassák a labdát,és inkább a széleket erőltessék,de a hülye játékosom inkább megindul a labdával öncélúan befelé a tömegbe,na akkor IRL odahívnám magamhoz,és lebasznék neki egy nyaklevest hogy FIGYELJ ARRA AMIT POFÁZOK bazmeg :DDDD
  • bakkerman
    full match beállítással tolni a meccseket na így az igazi,egy találkozó így 30 perc,nagyon beszippant a meccs,megfigyeltem magamon hogy nem is ülök a székbe,hanem állok a gép előtt,csípőre tett kézzel és beszélek magamba,és mutogatok,de hogy kinek,azt nem tudom...:DDDDDD
  • zavbal
    az a poén hogy válogatott szinten mindössze egy eb-m és egy olimpiám van.Van két ezüstöm a Copa Américáról és egy a Gold Cupról meg egy az Eb-ről.Afrika Kupa a leggyengébb számomra hiszen 2 alkalomból mindössze egyszer éltem túl a a csoportkört de azután is egyből kiestem.
    Klub szinten meg van minden 3-szor Bl egyszer Európa Liga kétszer Klub vb egyszer Eu szuperkupa 6 francia bajnoki cím 7 svájci egy-egy német belga norvég és spanyol bajnoki cím meg kupa győzelmek(4 svájci 2 francia 1-1 spanyol norvég belga német és dél-afrikai) plusz a szuperkupák. Szóval válogatott szinten sügér vagyok a többi oké
  • Huni92
    Aki a fenti szavazáson az igenre nyomott, a mai nap folyamán dobjon meg egy priváttal, amennyiben komolyan gondolja az online kupán való részvételt. Az játszik, aki ír privátot. :)
  • Szycsu
    Akkor én valami másikra emlékszem :S
  • Huni92
    de igen. 2148 volt ha jól rémlik, 2008-as FM :)
  • kosheen
    én most emellett a Fradi mellett kitartok mig meg nem védem a BL cimemet. Sajna elég távolinak látszik, eddig még a csoportkörből se sikerült továbbjutni, kicsit még gyengécskék a játékosaim ehhez. De azért 1-1 kiemelkedő már van, akiért rendszeresen kopogtat a Bayern, Madrid stb
  • LasDen #87361
    kupából mennyi van?? :D
    én anno nem irányítottam ennyi válogatottat. csak 3-at talán :D
  • zavbal
    én csattogok most 2047-ben (10 csapattal 15 válogatottal és 1800 meccsel a hátam mögött) mint 61 éves tréner 11 beszélt nyelvvel :D
  • Szycsu
    De, szerintem az nem FM volt még
  • LasDen #87358
    te jó ég :D addigra már újra generálódtak a mai játékosok...sőt, már vissza is vonultak...:DDD
  • BBeno2
    volt még anno betöltve ide egy kínai gyerek karriere. valami 2188-ban járt az interrel. persze a SG-FM-ben nem tudom ki jutott a legtovább. részemről is a max az 2030- még FM 11-ben a Salzburggal.
  • LasDen #87356
    ááh...2050 lehet szerintem a legtávolabbi...
    részemről 2033-ig jutottam tavaly...:D
  • kosheen
    3 meccs után meguntam a nemzeti csapatot...
    átvettem az Urukhaiok u23-as csapatát, de idegesitő, hogy egyik nap játszok a Kecsó ellen rá 2 napra meg ott vagyok a 2020-as olimpián
    szerintem végigpörgetem az olimpiát, aztán felmondok. Irányitottam már a magyar, meg a nigériai válogatottat is, volt nagy kedv, de aztán mindig tök hamar ráunok, nincs nekem türelmem a válogatottakhoz

A Fradival most egy új projektbe kezdek 2020-ban. Anyagilag iszonyat fel akarom tuningolni a klubot. Zsidrákoskodok kicsit, olyan emberpiacot nyitok hogy csak na :D Már lezárult az átigazolási szezon, de télen csinálok egy jó nagy mozgást, beszerzek pár óccsót afrikait, aztán fél év múlva már adom is tovább őket. Igaz 10 játékos most is kölcsönben van. Az átigazolási egyenlegem meg +6 millió.
    tetszenek ezek a kivásárlási záradékok, már vagy 20 játékosom van nagy csapatokban és csak arra várok hogy mikor adják őket tovább. Van brazil válogatottam amelyik már 5 éve a Sao Paoloban van, de az istennek se menne tovább. De pl eladtam 3 milláért egy szélsőt a Feyenoordnak, 1 év múlva 13-ért vette meg a Valencia, annak a fele az enyém lett :D
    szerencsére már az elnök nem ugat bele semmibe, korábbi szezonokban eladogatott rendre csomó játékost a fejem felett, közülük ketten pl azóta a Barcában nyomják

Egyébként ki meddig ment már el? Vannak itt mentések 2100-ból mondjuk? :D
  • Szycsu
    Köszönöm szépen. Mi lett ebből a csapatból.... :D
    Még egyszer kösz, hogy fáradtál vele :D
  • zavbal
    2047-ből? Nos persze..

A keret tele Afrika gyöngyszemeivel ifi akadémiájuk nem nevel ki klasszisokat.2032-ben kizúgtak a Ligue 1-ből majd 2039-ben tök utolsóként a Ligue 2-ből is.Két szezonnyi szenvedés után irány vissza a Ligue 2 ahol azóta is tartozkódnak.Nem képviselnek nagy ellenfelet.Nem játszottak kupadöntőt 2011 óta egyedüli kupájuk a harmadosztály megnyerése volt 2041-ben.Európát szintén 2011 óta nem látták.Eddig 21 edzőjük volt 2011 óta Claude Puel a rekorder a maga 5 évével. Most ahogy ezeket a sorokat írom megjött a kedvem hozzájuk....
    keret
    a mélyrepülés diagramon
    rekordok ( mindent elmond hogy a legjobb átlag osztályzat rekordja a mai napig Hazardé)
  • Szycsu
    AZE :O
    Kérhetnék egy helyzetjelentést a Lille-ről és a keretéről? Köszi :D
  • zavbal
    ezért kár volt fenn maradnom...ehhhhhh
    Nos így kell elbukni egy zsebben lévő bajnokságot azáltal hogy a kiesővel leikszelünk.A csatáraim nullák szóval kezdődhet a nagygenerál
  • Szycsu
    Ez jó kérdés :D Vennék, csak nem tudok, úgyhogy én maximum, majd olvasom a beszámolót róla, hogy milyen volt :D
  • DONGUBA
    :))))
  • LasDen #87348
    akkor én exportra szavazok...
  • Neoncsoves
    Rendben, egészen jól hangzik. Viszont majd a jövőhéten egy fasza időpontot ki kéne találni, a legjobb lenne a péntek szerintem. vagy innen esetleg megy valaki tüntetni valahova? :D