104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Te hogy végeztél?

Gondolkodok egy későbbi új karrieren, 3-5-2őt bepróbálnám Premier Leagueben. Lehet, halva született ötlet :) Valaki használt ilyet PL-ben?
  • LasDen #87465
    Kitömtük a fos Barcat, mégha ez egy fikányit sem számított már (bajnokok lettek)...:D
  • kosheen
    tényleg. Meg is van :D
    csak az zavart be h a sports interactivon belül volt
  • LasDen #87463
    ahova mindig is, nem?
    dokumentumok-fm könyvtár....
  • kosheen
    a 12 hova teszi a mentéseket? Újra kéne tenni a gépet
  • Szycsu
    most már csak az lenne a kérdésem, hogy melyik a legújabb patch a 12-höz
  • Neoncsoves
    WTF
  • LasDen #87459
    ez az ügynöke...hogy szopkodna herén....:D
  • bakkerman
    kurvázik,vagy drogozik valami bárban,vagy akár a kettőt egyszerre...focista
  • LasDen #87457
    anyád...mi az hogy nemtudod felvenni? :D
  • LasDen #87456
    jelezném, hogy én szándékosan írtam hülyeséget :D
  • Szycsu
    Jobban belegondolva.... Ki a nagyobb "hülye"? Te, hogy nem értelmes a mondta, vagy én, hogy el is hittem... Hm, csak ügyvéd jelenlétében nyilatkoznék a továbbiakban... :DD
  • LasDen #87454
    mondjuk a mondatnak semmi értelme, de igen :D
  • Szycsu
    De legalább jól előadtad... :D
  • LasDen #87452
    csak írtam valamit...én segghülye vagyok hozzá :D
  • Zenszkij
    ha a patchre gondolsz akkor azok már mentés kompatibilisek
  • LasDen #87450
    you didnt see that coming...:D
  • Krigare90
    Hello. Felraktam régóta először az FM12-t és gondoltam kezdek egyet a Paks csapatával úgy hogy folytatva az IRL tradíciót csak magyarokat szerződtetek. Esetleg tudnátok tippeket adni hogy kire érdemes figyelni a fiatalabb korosztályokból?
  • Szycsu
    zsíííír... :D és, esetleg egy apró súgás, melyik a legújabb a 12-höz?
  • LasDen #87447
    csak az el nem kezdett játékokban érvényes. minden máshol nem létezik....
  • Szycsu
    hülye kérdés, de felteszek egy frissítést, nem fog beleszólni a mentésbe, csak új játék kezdésekor érvényesül, igaz?
  • LasDen #87445
    na ilyet még nem láttam :D Magyar edző kikerül külföldre...bár tény, 4x megnyerte Halival a bajnokságot, nyert magyar kupát, ligakupt, szuperkupát...szóval mindent megnyert szinte mindet minimum 2x :D
  • bakkerman
    ami a sérüléseket illeti már megszoktam,Arteta és RvP egész szezonban nem tudott zsinórban 5 meccsen játszani,mert mindig lesérültek :D
  • Zenszkij
    Fm 12? Folyamatosan sérült lesz. Én szóltam :D.
  • bakkerman
    szerintem se ér ennyit,de úgyis elvitte volna egy-két szezonon belül valaki,anyagilag gecijól áll az Arsenal minden FM-ben,így most ez a 90 misi belefért nálam...PA alapján a játék legjobb játékosa lesz,és jelenlegi tudása is simán megüti a PL szintet
  • LasDen #87441
    csak 320?? nem is olyan sok...
    de nem vagyok benne biztos, hogy götze ért annyit....majd kiderül....
  • bakkerman
    Götze-Müller-CR hármasból akartam valakit elhozni,a dortmundi lett a legolcsóbb végülis,Müllerért a Bayern 120 misit akart,a Real CR-ért meg 320-at,de nekem csak 40 millióm volt igazolni,szóval még részletre se tudtam volna elhozni
  • LasDen #87439
    annyiért legalább 90 gólt kell rúgnia....meccsenként...:D
  • bakkerman
    Götze-ért előbb pengettem ki 91 millió eurót,fm12-ben,Arsenal,2012 május :DD remélem beválik
  • Darthmushroom
    csak be léptem még pár meccsre, hát az eredmények jönnek, még akkor is a ha játékunk nem túl meggyőző. 10 forduló után 2 pont előnnyel vezetjük a tabellát.
    eddig
  • Darthmushroom
    tudom kezdő is a Bennett-el együtt :D ő meg 16 éves de nem számít :D
  • Zenszkij
    Ott játszik az a szőke Will Hughes, a MU mentésem oszlopos tagja volt!
    Figyelj rá.
  • Darthmushroom
    első hónap
    bolton ellen 2 db 11st is kihagytunk, a wolves-t meg hiába fociztuk le folyamat valahogy visszajöttek majd egy 11sel vezetést szereztek és a legvégén mikor kitámadtunk a kegyelem döfést is megadták. első bajnoki meg meglepő volt h a riválist simán ütöttük.
  • Darthmushroom
    végül velük kezdtem mert itt nincs zsé, watfordba meg tolja az olasz tulaj a lét :D meg a keret is jobban bejött, bár igazolni nem nagyon tudtam úgy vágunk neki ahogy van :D
  • zyndar
    Legyen a Derby, a Watfordnak olyan randa meze van :) Egyébként kétszer akkora a stadionjuk és a Derby alakította minden idők leggyengébb Premier League szezonját a 2007-2008asban, mikor is sikerült 38 meccsen 1 győzelmet és 8 döntetlent összehozni.
  • Darthmushroom
    3/4 hónapom oda a feyenoordba. ideibe elsőnek kaptam crash dumpot, így kicsit hanyagolom. úgyis megálmodtam egy új kihívást egy főleg brit-ekből álló top csapat felépítése az angol 2-ből. Derby-Watford kettőssel szemezgetek.
  • Zenszkij
    Toljad!
  • Szycsu
    Jó ez, én majd a Maniz-cal (FM 12) akarok egyet kezdeni.

De, első FM 12-s csapatomként a MU-et választottam, még a Beckham-érában volt az egyik kedvenc csapatom, most megsajnáltam őket az IRL Real-elleni kiesés miatt :D
    Eddig így állok: 4-2-3-1-t játszatom, Fellaini-t és Hazard-ot leigazoltam, valamint eladom Anderson-t (sosem szerettem), két felkészülési meccs van mögöttünk (otthon PSG ellen 2-2 és idegenben Antwerp ellen sima, 0-4, de rendkívül meggyőző játékkal (tudom, nem nagy csapat, meg felkészülési meccs, de tetszett, amit játszottak a srácok, és úgy játszottak, ahogy én akartam, sok passz, nem rátűzdelni 20-30-ról, már most jobban tetszik, mint a 11, pedig azt is nagyon szerettem), most jön még majd 6 meccs, közük a Porto és egy ázsiai turné, majd két Man City elleni meccsel indul a szezon).
    Majd még jövök beszámolóval (képek, stb.), feltéve, hogy van rá igény.
    Mindenkinek további sikereket kívánok
  • horrorpops
    látva a brémaiak elmúlt pár éves vesszőfutásást (13-9-13 helyezés) a tőlünk elszenvedett (FCB 6-1 Werder) múltkori meccs után döntöttem úgy, hogy megpróbálok velük egy mentést (FM 11, általam frissített Bundesliga keretekkel) és mivel az első szezonom véget ért, gondoltam kiírom magamból (a bánatom).
    a keret erősnek mondható, de voltak komoly lyukak a csapatban, ez főleg a védelemnél volt érezhető, de egy kapus is elkélt, tehát a nyári igazolások ezek voltak:
    Rami (Lille, 5,75m), Tomkins (WHU, kölcsön 250e), Lequi (sz.i.), Enyeama (Tel-Aviv, 400e), I.Touré (Sfax, 400e).
    szokásomhoz híven egy 4-2-3-1 felállást találtam ki: Enyeama - Fritz, Sokratis, Rami, Schmitz - Frings, Bargfrede - Hunt, Diego*. Elia - Almeida

*igen, őt meghagytam, nem volt szívem elengedni a farkasokhoz :D

a szezon parádésan sikerült, otthon sikerült kiesni az Ingolstadt ellen a kupából. ráfogtam az összeszokatlanságra... közben jött a BL rájátszás, ahol a Sampdoriaval játszottunk. kint 1-1, otthon 2-3 és gyors búcsú.
    a bajnokságban kezdtünk belelendülni, a 6. fordulóban léptünk először a dobogóra és utána a 19.-ig fordulóig a 3-4 helyen mozogtunk. otthon jöttek a győzelmek, idegenben viszont nem találtuk a megfelelő taktikát.
    az EL-ben egy Palermo-Dinamo Bukarest-CSZKA Szófia csoportba kerültünk, onnan az olaszokkal együtt mentünk tovább.
    télen komolyabb mozgás nem volt, jött Ruud (Odense, 2,1m) és Necid (kölcsön, 120e CSZKA).
    a tavaszt remekül kezdtük, a bajnokságban produkáltunk egy 11 meccsen veretlenségi sorozatot és a 19. fordulótól kezdve az élen álltunk.
    EL-ben előbb büntetőkkel megvertük a Sportingot (mindkét meccsen a vendégcsapat nyert 1-0ra), azonban a Napoli már nagy falat volt, idegenben 0-2, otthon pedig csak 1-1re voltunk jók.
    kicsit örültem is neki, gondolván majd az egy frontos párharc kedvezni fog és könnyebben behúzhatjuk a bajnoki címet. tévedtem. nem tudom mi történt a srácokkal, de katasztrofális zuhanásba kezdtünk. ebben azt hiszem közre játszott, hogy Diego 3 hónapra kidőlt, pedig messze a legjobb játékosom volt.
    az EL-ből való kiesés után még 8 mérkőzés volt vissza a bajnokságból (5 ráadásul otthon), ehhez képest csak 3x tudtam nyerni, emelett 1 döntetlen és 4 vereséget sikerült összeszedni (köztük otthon egy Bayern elleni 0-6, de szerencsére itt meghalt a gépem és újrajátszottam a meccset, így csak 0-2 lett). na de még ez se lett volna akkora baj, az utolsó két mérkőzésen 1 pontot kellett volna szereznem és meg van a bajnoki cím.
    előbb idegenben a BVB ellen (ők voltak a fő riválisok), majd otthon a HSV. Dortmundban kikaptam, de ez várható volt, viszont az északi derbin otthon mindenképp nyerni akartam.
    a meccs előtt a tabella így nézett ki: Werder 69p, BVB 68p, Bayern 66p. kezdődött a meccs és vele a hidegzuhany: Kacar révén megszerzi a vezetést a Hamburg. ezután próbálkozunk, de ahogy a nagykönyvben meg van írva, nagy akarásnak nyögés a vége, Son megduplázza az előnyt, ezzel eldőlt, hogy nem leszünk bajnokok, mivel a BVB x-re állt (de jobb a gk), a Bayern pedig vezetett, így a 92. percig úgy állt, hogy 1. Bayern, 2. BVB, 3.Werder - mindannyian 69 ponttal!
    tőlünk Arnautovic még szépített, így egyetlen gól bajnoki címet eredményezett volna - de ez nem jött össze. helyette Großkreutz a 92. percben gólt szerzett, így a BVB 2 ponttal megelőzve minket és a bajorokat, bajnokok lettek!
    tehát a 19. fordulótól a 33-ig mi álltunk az élen, végül mégiscsak a harmadik hely jött össze. mérhetetlenül csalódott vagyok, hogy így alakult.
    ha van igény, majd folytatom a következő szezonnal. bocs a hosszúságért, a letargikus hangulatú orosz drámák inspiráltak. :)
  • Zenszkij
    hamar eltelik az az idő, jobbulást