104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    Még sincs, FAIL.... -.-'
  • Szycsu
    Megvan, kösz :D
  • Szycsu
    Tud valaki egy mez pakkot a 12-höz?
  • Darthmushroom
    1szerűen vicc mit csinál a csapatom védelme... rúghatunk akárhány gólt 1-2 muszáj bekapnunk.... 6.helyen 23 bajnokin 39 kapott gól ultra gáz, hiába rúgtunk mellé 49-t (legtöbb a ligába) Graham továbbra is állat 20 bajnoki góljával ismét vezeti 4 gól előnnyel a góllövő listát és halad a gólkirály cím megvédése felé.
    6:2
  • Szycsu
    Ez e
    Jó az ízületeknek, majd tud tőle futni.
  • Casso7
    Microsoft Runtime Library Error. Ezt dobja ki nekem mikor beakarom tölteni a fm12-es mentésemet! Tudtok erre valamit? :SS
  • Darthmushroom
    Drogba következő meccsen dupla+assist kicsit impresszív 8.20 stat, 9 meccs 7 gól és 7 assit, ha már idén semmit se csinál is megérte ingyen :D
  • Darthmushroom
    jó az öreg a háznál
    Drogba
  • Zenszkij
  • Zenszkij
    köszi, én is gondolkodtam egy kolozsvári mentésen, meghoztad a kedvem :)
  • geo91
    katt

• Solt
    Nem unod még ezt az állandó nyivákolást? Én már nagyon...
  • kosheen
    oké, hát a qva anyját már...
    30. másodpercben gólt rúg a pécs, aztán vagy 30ról bevágják a szabadrúgást, úgy hogy ez a két lövésük van összesen. Facomat, valamit tényleg nagyon elszúrhatok a taktikánál ha igy szivat a gép
  • bakkerman
    Wishing everyone a happy April 1st 2013.

szóval most akkur ez áprilisi tréfa,vagy tényleg lesz ilyen kieg/önálló gém? :D
  • kosheen
    az istennek se birom elzavarni a felesleges játékosokat, még ingyen se viszi senki őket :D
    ha meg én küldöm el, akkor fizethetek egy rakat lóvét nekik. szuper...
  • LasDen #87735
    ez jó :DDD
    főleg a game képekből az első....micsoda szövegezése van :DDD
  • Steve Downie
    Football Manager 1888
  • kosheen
    ehhh, valamit nagyon elbaszarintottam a taktikánál
    EL selejtező 2. kör, szóval vmi kis fostos csapat jött
    de olyan rövidzárlatot csinált a védelem hogy csak pislogtam. Középről beivelték a védők mögé, a kiugró csatár egy az egyben lefutja a középhátvédem és bepasszolja. És mindezt 3x öt perc alatt!!! Aztán ugyan úgy gurigázgattak tovább mintha mi se történt volna

3-2-2-1-2 szerűségben nyomom (nyomtam :D)
    3 védő (bár lehet Balog lassú volt középhátvédnek ezek szerint), előttük 2 szűrő - Otten meg egy új srác aki szintén elég jó, 2 szélső kp, egy AMC meg 2 csatár.
    Az basz fel h nem tom mit szúrtam el, mert az edzőmeccsek alapján nem vártam hogy otthon kapok egy laza hármast első meccsen.
    Lehet visszateszem az előző mentésben jól működő 4-2-2-2-t. Csak most igazából szélsők nélkül akartam volna menni, be volt téve egy 4-3-3 is. Meg a 3 hátvédes dolgot is meg szerettem volna próbálni. De úgy látom várni kell vele 1-2 szezont, amikor normális embereim lesznek hozzá, és nem Csizmadia a jobbhátvéd :D
    Úgyse volt komolyabb célom nemzetközi kupában idén, de azért akkor is gáz, ha már ennyire az elején kipottyanok, legalább jött volna szembe egy Schalke, vagy mittomén a csoportkör előtt
  • Taibi
    OFF
    /Ha valakit érdekel, tudok olcsón eladó steam acc-ot, rajta egy fm2013-mal./
    Érdeklődni csak privátban!

Elnézést kérek hogy ide írtam....
    ON
  • Darthmushroom
    Kaka-t ingyen elhozom a derby-be 1 évre első meccsén dupláz, erre lerúgják és meghal 2 hónapra... asdfadgml még jó h nem túl nagy a fizuja
  • geo91
    holnap ha betöltöm a mentést, majd posztolok egyet róla
  • Zenszkij
    Milyen taktikát tolsz?
  • geo91
    nálam ez az év gólja. ait fana szögletből csavarta be.

• Zenszkij
    Vass Ádám nagyon belehúzott!
  • geo91
    Kolozsvári Vasutas - 2013/2014

Átigazolások:

Csapat:

Bajnokság:

Meccsek:

Kupa:

BL:

bővebben: #87723

EL:

Legjobbak:

• zEEdO
    Azért ebben a játékban is van néha bundagyanús eset... Wales válogatottjával tolom, Belgák ellen idegenbe, vezetek 80.-ik percig 0-2-re úgy, hogy 3 PIROS LAPOT adott a bíró, és a 93. percben 1-2-nél befúj nekik egy büntetőt -.-
  • Neoncsoves
    Mivel novemberben elküldtek a Real Madrid kispadjáról (tudom, gáz:D), így a vártnál rosszabbul teljesítő Valencia kispadjára csücsültem le. Első két meccs problémás volt, utána egy hosszabb nyereségi sorozat várt minket, majd belebotlottuk 1-2 kellemetlen X-be, illetve vereségbe. A szezon végére odaértünk a 6. helyre, ami jó kiindulási pont a következő szezont illetően (EL kvalit érő hely). A szezon legjobb teljesítményét azt hiszem a Spanyol Kupa elődöntőjében hoztuk le a Real Madrid ellen, a Mestalla stadionban, amikor 3-1re győztünk. Idegenben sajnos kikaptunk 3-0ra, de hazai pályán felettébb jó eredmény volt ez.

A bajnokságot a Barcelona nyerte.
    2. Real Sociedad
    3. Granada

Felettébb érdekes szezon volt ez, de sikerült szert tennem egy felettébb tehetséges (generált) játékosra, aki a bemutatkozó meccsén kapásból 2 gólt lőtt, középpályás létére. 20 éves, úgyhogy a karrierje nagy része még bőven hátra van, de a következő idényre mindenképp stabil helyet fogok neki biztosítani. A Bajnokok Ligáját a Man. City nyerte, Mourinho vezetésével a Porto ellen. A Porto az előző körben a Mancini által vezetett R.Madridot verte összesítésben... képek talán jönnek :D
  • geo91
    7 pont és 3. hely abban a bl csoportban, ami még a tavalyinál is keményebb volt. galatát oda-vissza vertük és egy pontocskát is elcsíptünk a barca ellen, itthon. (mellesleg 2-0-ra vezettünk...) el-ben simán vertük idegenben a schalkét, így egy itthoni vereség is belefért a visszavágón. a hannover ellen pedig idegőrlő visszavágón estünk ki... történt ugyanis hogy az odavágón 2-1-re kikaptunk, ám a visszavágóra gatyába ráztuk magunkat és majdnem továbbjutottunk. a 32.-től a 87. percig továbbjutásra álltunk...

• Utley
    Sajna Cook-Szigetekkel nem tudok kijutni a VB-re.De Wales csapatával csoportunkat megnyerve sikerült kijutni Braziliába :)
  • Darthmushroom
    derby 3.szezon kezdett, nagy célokkal vártam a szezont (cél 1-6 hely). első bajnokit simán is hoztuk:
    Derby 3:1 Blackburn
    majd mentünk a chelseahez amit még most 2 meccsel később se tudok feldolgozni... kikaptunk 5:1-re úgy h ebből 4 iszonyat fos gól volt, +vezettünk és 50 perc alatt 3 sérülésünk volt... eléggé meg is törte a csapatott a liga kupa meccsen már szenvedtünk is a coventry ellen, egy szerény 0:1 győzelemmel azért tovább mentünk. nyári utolsó bajnoki otthon a castle volt ahol úgy kaptunk ki 0:2 re h helyzetünk nem volt +még 1 sérülés...-.- nagyon jókor jönnek a válogatott meccsek.
  • szabii98
    nekem egy védő rúgta le múltkor a kapusom. :D:D
    most meg 1 kapusom van xD megpróbálom letolni tavaszig, tavaly is megvolt :D:D
  • kosheen
    bászki, ilyet se láttam még
    a 2 hülye edzésen úgy ütközött, hogy mindketten pihenhetnek 1-1 hónapot. idióták...
  • Zenszkij
    szép, gz!!
  • szabii98
    az kellemes :D:D
  • szabii98
    de :D
  • DONGUBA
    Nem ismered a csapatot?

MILAN
  • szabii98
    na szépen leírtam a mondatot. 1et lerúgtak, egyet pedig kiállítottak. így a jó :D
  • szabii98
    köcsög bíró a bliannak fújt..:D

Az elvárás az első 16 volt, ez simán megvolt. A negyeddöntő sem volt távol, de 2 csatárból 1et lerúgtak, egy pedig megsérült, úgyhogy kénytelen voltam fél csillagos csatárral játszani :SSD:SAsd
    Motolivo gólja meg vicc, Pato talán, megbombázta 20ról,fölső kapufa és odapattan neki..a végén 5 védővel játszottam de nem sokat ért. :D Éreztem hogy megint az utolsó percben kapom a gólt. Jövőre revánsot veszek :D:D
  • zyndar
    Keresd a hibát :)
  • zavbal
    A harmadik döntőnket már nem baltáztuk el.A franciaországi francia házidöntőt behúztuk az egykori csapatom ellen.Pikcsőr.
    A kiállítás a kezünkre játszott bár addig is 3-0 volt.Lerohantuk őket igaz kaptunk kettőt de nem osztott nem szorzott. Az odavezető út a Cagliari Inter Lyon volt.Igazából a Cagliarit (i:0-2,o:2-0 ö:4-0) simán az Intert meglepően simán (i:0-1 o:4-2 ö:5-2) a Lyont mázlival (i:4-3 o:0-1 ö:4-4) tehát idegenben lőtt góllal vertük.A csoport a Barcelona Sunderland Flora Talinn volt ahonnan 13 ponttal mentünk tovább első helyen. A bajnokságot is behúztuk mint a kupát is.Tehát tripláztunk kassza tele megkezdtem a francia tehetségek guberálását...
    Dartmushroom a kapusodat elfogadnám..