A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ehhh, valamit nagyon elbaszarintottam a taktikánál
EL selejtező 2. kör, szóval vmi kis fostos csapat jött
de olyan rövidzárlatot csinált a védelem hogy csak pislogtam. Középről beivelték a védők mögé, a kiugró csatár egy az egyben lefutja a középhátvédem és bepasszolja. És mindezt 3x öt perc alatt!!! Aztán ugyan úgy gurigázgattak tovább mintha mi se történt volna
3-2-2-1-2 szerűségben nyomom (nyomtam :D)
3 védő (bár lehet Balog lassú volt középhátvédnek ezek szerint), előttük 2 szűrő - Otten meg egy új srác aki szintén elég jó, 2 szélső kp, egy AMC meg 2 csatár.
Az basz fel h nem tom mit szúrtam el, mert az edzőmeccsek alapján nem vártam hogy otthon kapok egy laza hármast első meccsen.
Lehet visszateszem az előző mentésben jól működő 4-2-2-2-t. Csak most igazából szélsők nélkül akartam volna menni, be volt téve egy 4-3-3 is. Meg a 3 hátvédes dolgot is meg szerettem volna próbálni. De úgy látom várni kell vele 1-2 szezont, amikor normális embereim lesznek hozzá, és nem Csizmadia a jobbhátvéd :D
Úgyse volt komolyabb célom nemzetközi kupában idén, de azért akkor is gáz, ha már ennyire az elején kipottyanok, legalább jött volna szembe egy Schalke, vagy mittomén a csoportkör előtt