104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    Grat és jó anyag ez a 19 éves portugál gyerek! Jövőre BL-negyeddöntő!? :D
  • Szycsu
    Első tétmeccsem a Fradival!
    (Nem állítottam be, hogy mikortól kezdődjön az idő a játékban, így az előszezont is "lekéstem", meg az odavágót is....). Gondoltam, hogy ne vonjak le messze menő dolgokat ebből a meccsből, de azt nem gondoltam volna, hogy a következő körben otthon kikapok 0-1re a Jagiellonia-tól (lengyel).... Közben, idegenben vertük a Pécset - 1-2 - és megyünk majd a lengyelekhez. Erősen fontolgatom, hogy pihentetem a srácokat és B kerettel állunk ki, a következő körre ugyanis kisorsolták a párharc győztesének a Palermo-t. Olyan mindegy, hogy melyik fordulóban esem ki, a lényegen nem változtat... Itt állok most.
    Tegnapi buliból kifolyólag ma este nem tervezek semmit, csak filmezni és tolni előre a Fradit :D Majd jövök még beszámolóval.
  • geo91
    Kolozsvári Vasutas - 2014/2015 (3. szezon)

átigazolások, keret:

bajnokság, meccsek:

román kupa:

bl, el:

bővebben: #87840

húzóemberek:

• kosheen
    zseniális meccs :D
    1. percben az én hátvédem hoz össze egy öngólt, a második félidő 1. percében meg az ellenfél kapusa. 2 hülye
  • zavbal
    svájci bajnokság szintén 10 csapatos 36 meccsel.Én pedig ott kezdtem a 12-vel
  • Darthmushroom
    hát akkor a skót,török,hollandon még jobban meglepődnél :D
    -skótoknál 3szor játszotok egymással majd ketté oszlik a mezőny és alsó/felső házon belül még1szer (régi magyar hasonló volt vagy ugyanilyen)
    -hollandnál az el helyekért külön playoff van(3-6hely), kiesésnél 1 esik ki biztosan utolsó 2 meg a 2.osztály két playoff győztesével játszik a kiesés/feljutásért
    -töröknél 2szer játszotok +legjobb 4v6 nem emlékszek pontosan még külön játszik még1szer egymással
    -dánoknál ugyanúgy 4szer játszotok mint a osztrákba csak ott 12 csapat van.
    ennyi ilyen "különlegest" ismerek már fm-ből h játszottam ott
  • szabii98
    Értem, köszi :)
    fura egy bajnokság
  • zavbal
    így igaz...A 36 meccs így jön ki.
  • Darthmushroom
    4szer találkoznak egymással, és mivel önmagaddal nem játszol ez 4*9=36
  • Darthmushroom
    Feyenoord-al lenyomtam a 6.szezonom, így következne a Derby 4.szezonom, de aug.-szept. lenyomva olyan unalmas már ez a 4.szezon h eszméletlen, pedig még semmi komoly dolgot nem vittünk végbe. asszem itt az ideje h vagy a Wolfburg vagy a Real Sociedad-t elővegyem (elkezdjem)
  • szabii98
    hogyan van 36 meccs 1 szezonban , ha 10 fős a bajnokság?
    nagy faszság a kérdés, de érdekel :D
  • zavbal
    Helyzetjelentés Austria Wien 2051/2052:

Mint első szezon a vezetőség annyira kiugró eredményt nem várt mindössze egy Európa Liga selejtezős helyet melyhez mindössze egy 4.-helyet kellett volna szerezni.Azonban én éreztem a potenciált a csapatban hogy előbbre is léphetünk.Nos a bajnokság így is indult.Kiegyensúlyozott teljesítmény győzelmek sok gól minden ami szem szájnak ingere.Aztán jött egy törés február környékén.Az első az volt hogy nem tudtam mit kezdeni a 8-9 sérültemmel melyből 6-7 tuti hogy az alapcsapat tagja volt.Sajnos egy év alatt mélységi keretet kialakítani nem tudtam így taktikát váltottam.Az eredménye: 11 pontos előny elherdálása egy 7 fordulós nyeretlenségi sorozattal melyben 7 meccsen 3 pontot hoztunk.Ebben az időben rezgett a 2. hely is.A vége felé aztán jöttek a sérültek vissza és újra tudtunk nyerni ezáltal behúztuk a második helyet.Itt a kép a tabelláról.A mérkőzések első illetve második feléről itt találtok képeket.Itt pedig a kép hogy hogyan dobtuk el a bajnoki címet.A pozitívum hogy sok gólt rúgtunk így a gólkirályt a mi csapatunk adta.A keretet egyben akarom tartani jó részük fiatal tehetséges játékos.A másik sorozat melyben indultunk a kupa volt.Szerettem volna megnyerni de a negyeddöntő a csapat "nemtudunknyerni" korszakában jött így ki is estünk.Meccsek.
    A kasszában van kb. 8 millió euró ami ebben a szegényes osztrák bajnokságban nem sok hiszen a tv-s jogdíj mindössze is 90000 euró egész szezonra.Igazolni csak akkor fogok ha minőségi javulást hozhat plusz csak ki tudok kukázni pár srácot a Barca akadémiáról.A következő szezonra a cél a bajnokság és nagyon jól jönne egy Bl csoportkör is hiszen az azzal járó 7 millió eurónak lenne helye.(Bár pofozógépek lennénk ha bejutnánk).A selejtezőt ha jól értelmeztem a táblázatot a 3.körben kezdjük.A végére pedig két érdekesség: az Altach elleni 4-0 győzelem a karrierem 2100. meccse volt.A másik a magyar válogatott 2052-ben a 188. a világranglistán.Köszönöm ha elolvastad

Kosheen: a keret nálam is 22-23 fő (minden posztra 2-2 játékos).Ha kiscsapatnál vagyok nem tartok tartalékcsapatot a bajnokságban sem indítom őket.Ha van valami jó ifi akkor az az első keretnél van vagy megy kölcsönbe.Bár nálam volt már 17-18 éves játékos is alapember.A tartalék bajnokság megnyerése meg nem dob semmit maximum jól mutat.
  • Darthmushroom
    felnőtt keret 20-23 fő szokott lenni nekem, reserve-el nem foglalkozok (ha eléri valaki h oda kerüljön akkor jön a kölcsön időszaka) ifikbe mindig hozom a tehetségeket.
  • Zenszkij
    én a legnagyobb hangsúlyt az utánpótlásba fektetem, így még ennél is több játékost foglalkoztatok
  • kosheen
    uff. ti mekkora kerettel dolgoztok? Nekem most az A+B keret 35 fő, de ezt is soknak érzem. Régebben volt ilyen terv hogy megnyerem az MB2-t is, de most inkább lesz.rom, még nem túl erős anyagilag a klub, sajnálom fizetni a sok másodosztályú naplopót. A második kerettel szoktatok foglalkozni, vagy csak annyira hogy az ifik meg a sérülésből visszajövők tudjanak pár meccset nyomni ott?
  • zavbal
    az oké hogy Ausztria és hogy sok az erdő, de hogy 3 meccsen 4 játékosom rúgják agyon hónapokra az már dühítő.Mellé párosuló 4 meccsen szerzett 2 pontunk már csak hab a tortán
  • Zenszkij
    Van Persie a 2013-as MU-s mentésemben szintés egy fostalicska volt, takarodott is év végén és jött Erick Torres :D.
  • szabii98
    Akkor jólvan :D
    köszönöm
  • zavbal
    én régi adatbázissal játszom így csak arról nyilatkozhatom: 2012-2013: 17 gól 5 assziszt 2013-2014: 21 meccs 5 gól 3 assz. 6.93 rating (elég gyenge) 2014-2015: 19 meccs 5 gól 0 assz. 6.86 rating aztán 2015-2016: 13 meccs 9 gól (nagy feltámadás) 7.16 rating aztán 2016-2017: 15 meccs 4 gól 3 assz. 7.03 rating és aztán 2017-2018 szezon:0 meccs és visszavonulás...Szóval maradandót nem alkotott nálam bár 2012-ben BL-t nyert, majd 2013-ban bajnok és Community Shield győztes lett.
  • Szycsu
    Majd később meglesem, csak most nem tudom.
  • szabii98
    aki épp a 12-vel játszik.. RvP mennyi gólt lő egy szezonban? mert az én mentésemben 11 meccsen 3at lőtt..jó már 30 éves, és fénykorában, az igazolás évében 24 meccsen 23at lőtt. De van egy olyan érzésem, hogy valamiért nem normális a databasem :D:D
  • Szycsu
    Jó nyarad lesz akkor
  • geo91
    egyelőre nem nagyon van, ezért is kíváncsian várom a nyarat. :D csak még be kéne fejezni a szezont, talán holnap, de inkább holnapután.
  • geo91
    kb., de átcsoportosítással, eladásokkal és félig-meddig részletre vásárolgatással fel lehet tornászni
  • Szycsu
    Az büszke. Akkor kezdem sejteni, hogy mire számíthatok majd a honi bajnokságban... :D
  • Zenszkij
    Én is harmadik szezonomat tolom a Kolozsvárral Geo sikereit látva. Kb. 2-3 millát adnak euroban évente, ami nem valami sok, úgyhogy sokat kell keresgélni.
  • Szycsu
    Akkor gondolom nem fogsz unatkozni az átigazolásoknál, mire végigbújod a játékosokat. Vagy van már kiszemelt? Mennyi pénzből gazdálkodhatsz 1-1 alkalommal?
  • geo91
    az a vicc hogy az első szezonban sikerült, de a másodikban meg most nem.

amúgy azon fog múlni a következő szezon hogy találok e 2-3 értelmes középső védőt, ugyanis a 33 éves cadú és a 32 éves rada távozik a szezon végén. egyetlen normális középső védőm van rajtuk kívül és az idén vészigazolásként érkezett pintilii a steaua-ból, aki középső védőnként is bevethető, de amúgy vkp/kpk.
  • szabii98
    hoppá, 13-14 szezonban kiesett a Schalke
    az nemrossz karrier
  • Szycsu
    Azért grat! Nyáron nem tudom mennyit tudsz erősíteni (pénz, stb), de következő szezonban szerintem a BL csoport is meglesz. (továbbjutás, of kósz)
  • geo91
    kolozsvári vasutas, harmadik szezon:
    bl csoport 3. hely után az európa liga elődöntője volt a végállomás.

előzmények: #87822

negyeddöntő, benfica:
    2-2-es hazai eredmény után, idegenben diadalmaskodunk, leginkább a helyzetkihasználásunkkal. :D

elődöntő, liverpool:
    két 1-1 után hosszabbítással dőlt el a meccs, ahol sajnos elbuktunk.

• zEEdO
    Valakinek van kedve FM12-vel Hamachin keresztül egy kicsit multizni? :)
  • szabocsaba1983
    Spanyol szuperkupa:

az otthoni 3-0 után sem volt egyszerű. Volt, hogy már 4-0-ra ment a 'szalonna. A tavalyi szezonjuk fényében ez nagy siker, még úgyis, ha Villa és Messi nem játszottak.
  • nono28
    Sziasztok!

Tudna valaki linket adni honnan lehet letölteni válogatott csapatok mezeit?
  • Solt
    A taktikai kézikönyvben szerintem megtalálod a válaszokat... igaz, hogy a 2009-hez készült, de a lényeg érvényes a mostanihoz is.

Ha ráküldöd a megfigyelődet a következő ellenfélre, akkor ő részletesen kielemzi neked, hogy miben jók, és miben rosszak. Nem a felállás számít, hanem a játékosok képessége, így nincs általános ellenszer bizonyos felállások ellen...
  • szabocsaba1983
    nem
  • gszp
    Legalább te verted meg a Barcelonát?
  • szabocsaba1983
    Ja, természetesen csak a 2. szezon :)
  • bakkerman
    gratula,szép eredmények ezek,de a Barca mi a faszt csinált??? :DDDDD 37 győzelem...
  • szabocsaba1983
    Málaga, 22. szezon

bajnokság

barca max akkor lesz verhető, ha Messi meghal...és bekaphatja az FM
    előrébb léptünk tavaly óta, ismét egy klubrekord helyezés, 9-el több pontot szereztünk, így tovább

bl

ezzel elégedett vagyok, újoncként

kupa

csodálatos!!!

keret

picit kapósak lettek a gémerek, jó meló lesz megtartani az ászokat. Talán kapust igazolok Ádám helyére, ha lesz jó ár/érték arányú.

thenk jú evibodri