104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szintúgy...
Féltáv: Austria Wien második szezon:
Eddig bírjuk a háromfontos harcot.Ugyanis a csapat áll a kupában az Eu Ligában és a bajnokság sincs elveszve.A kupában a sorsolás eddig amatőröket dobott szóval nem volt nagy kunszt az elődöntőig eljutni.Az Eu liga engem is meglepett: a Palermo, Maribor,Köbenhawn, csoportból első helyen (16 ponttal!!) jutottunk tovább .Jelenleg az első kör megy ahol az első meccsen 2-1-re kaptunk ki a Lens csapatától.A bajnokságban jelenleg második vagyok 2 pont hátránnyal a Rapid Wien mögött.Lehet nem tudom felvenni velük a versenyt(szívás a 10 csapatos bajnokság:4-szer vernek és hopp 12 pont a hátrány).Például új igazolásaik 50000-60000 eurót kapnak hetente.Nos ennyiből én az 5 legjobban kereső játékosom fizetem...Szezon végén képek, és köszönöm ha elolvastad -
Ne fogd vissza magad, engem érdekel. -
parádés egy csapat verődött össze Brémában (4. szezon - ha van igény, valamikor írhatok egy rövidebb-hosszabb összefoglalót). a szezonban egyetlen meccsen nem találtunk csak a kapuba (2. forduló, Hannover), után zsinórban 32. meccsen gólt szereztünk. 20 meccses veretlenségi sorozatot produkáltunk és mindössze 13 sárgát kaptunk, 0 piros mellett. rekordok éve volt. -
FTC 2011/2012, FM '12
Egy kis beszámoló az első 7 forduló után, a Ligakupa meccsek előttről:
EL-ről nem ejtenék szót, selejtezőkben már kiestünk, amit nem is bánok, majd jövő évtől szeretnék több hangsúlyt fektetni a nemzetközi porondra, feltéve, hogy lesz lehetőség megmérettetni ott is.
A bajnokságban 7 forduló után így állunk.
Ahogy látszik a képen is, csak egyszer kaptunk ki eddig. Természetesen nem más ellen, mint a Debrecen ellen...
Ez mind szép és jó lenne, amennyiben a többieket nem vernénk tönkre.. A védelmen van még mit javítani, nagyon sok a kapott gól. Többször is volt rá példa, hogy az előnyünket képesek voltunk leadni (2-0-t is...), de apróbb változtatást eszközölve mindig meg tudtunk újulni (Debrecen meccset most hagyjuk...) Kenesei remekül teljesített csereként, mindig ő volt az egyik fő forrása a megújulásnak, de Oláh lesérülésével a kezdőben sem teljesített rosszul, a Kecskemétnek 2-0-t vágott.
Egyenlőre itt tartok, a Ligakupa abszolút nem érdekel, majd a Zsé csapatod játszatom, de az sem fog idegesíteni, amennyiben 10-0-ra fogok mindig kikapni. A MK-ban is ők fognak játszani egy darabig, aztán, ha úgy adódik, hogy messze jutunk, akkor jönnek az Elit katonák :D
Kösz, hogy olvastad! -
én win7-ben képmetszővel szedegetem ki -
Kösz -
Alt+F9 és a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2012/screenshots mappába -
ehhhh b.zi újpest másodjára szivat meg
Kupában velük kerültem össze és egymás után volt bajnoki és kupameccs ellenük. Mindkétszer a 85. perc után játszották el hogy kiegyenlitettek 3-3-ra. A kupában ez nem is lett volna baj, idegenbe teljesen jó eredmény, de a bajnokságban már kicsit zavaró.
A Debrecen egyszerűen nem tud pontot veszteni... Én is nyeregetek, de ilyen hülye döntetlenek be-be csúsznak és egyre nagyobb a lemaradásom már.
Fél távhoz értem, gyorsan pár szó a bajnokságról
elég szép jövés-menés volt szokás szerint nálam
Jött a kezdőbe 6 ember. Aki ismerős lehet az Ibrahim Gnanou (kh, jhv), Cheick Diarra, ő egy jó kis 19 éves balszélső, minden mentésnél leigazolom 100k-ért :)
jött még 1,3 milláért részletre Ferreyra, róla jókat olvastam, itt is hozza a formáját hála a jó égnek (14 meccs, 14 gól, 4 gp). Ingyér jött még 2 brazil kp, vkp, Frédson 30 éves és 6 szezont is lehúzott az Espanyolban, ő nagy fogás volt. (nagy-nagy örömömre mindketten kidőltek 1-1 hónapra) Jött még egy szintén brazil hátvéd. Ő csatárokat megszégyenitő mennyiségben termeli a gólokat, Kleinnel kiegészitik egymást szuperül. Meg ingyen jött még az ifibe 3 fiatal csatár (természetesen brazilok:D), rajtuk hamar túl akarok majd adni opcióval, csak hogy kis pénzem is legyen majd.
24 játékos hagyta itt a klubot, bár egy részüket csak kölcsönbe tudtam elzavarni, a nagy részük meg ingyen se kellett senkinek, pedig már úgy is felkináltam őket hogy egy sz.ros edzőmeccset játsszunk azt csá.
4-2-4-ben nyomom, nem nagyon jött be a variálgatás, maradok a kis alap felállásomnál.
Hakola, akit el akartam eredetileg zavarni a fenébe megtáltosodott. 16 meccs 6 gól 14 gp.
16 meccs után még veretlen vagyok, de a 7 döntetlen miatt 6 pont hátrányom van a Loki mögött. Jó lenne első szezonban már behúzni a bajnokságot, de itt elég nagy formahanyatlás kell a Lokinál, az kevés ha csak én megverem őket. -
Ja, meg ablak-ban is működik, vagy csak teljes képernyőn? -
12-ben mivel lehet csinálni képet (nem Print Screen) és hová menti? -
már úgy gondoltam, hogy a fradiból ment-e egyből a dortmundhoz, de akkor nem :D
szép teljesítmény -
Igen, Fradi után volt a Rubin, Milan, Betis, Depor, Reading managere is. A Readinggel bajnokságot és Community Shieldet nyert. :D -
Fradiból? -
-
liverpool19 #87896 akkor te még jól jártál, elég sok játékosod volt. a Rangers-nél nekem eddig 17 és fél szezon alatt a 2028/2029-es idényben volt először és eddig utoljára olyan, hogy a válogatott meccsek ütköztek egy kupameccsel, ez a Hibernian elleni ligakupa elődöntő volt. szóval én a felnőtt keretből 4 játékost tudtam nevezni, abból az egyik éppen akkor kezdte el a normális edzést sérülés után, ráadásul a jobb u19-es játékosok is a korosztályos válogatottakban voltak :D sajnos ki is kaptunk 1-0-ra, ami azért is volt fájó, mert előtte 12 éven keresztül veretlenek voltunk a ligakupában. -
2012 letudva, elégedett lehetek tartunk az élmezőnnyel, védelem egész jó, főleg úgy nézve h a 14 kapottból 6 az első bajnokin történt. remélhetőleg jan.ba a támadósoron tudok erősíteni mert még sokáig nem épül fel Vela+Helenius
tabella:
meccsek:
-
elődöntő ez, nem negyeddöntő.. mégjobb
sima ötössel hazaküldtek minket. kb elvette tőlem a döntőt a játék. :D vicces -
LOL kis bug h nem rakták más időpontra a meccset -
Aha.
És akkor így játsszak kupa negyeddöntőt. Gratulálok ....
Ismét jöhet a tarcsi..oké, a szenvedő Genoával és Leccével elbántak , de ez a Fiorentina...... -
kupa meccs volt, meg tartalékosak voltak de csak megvertük a barcát :D
Barca 1:2 R.Sociedad -
ma tényleg szerencse napom van a kupába a barcát kaptam :D :D -
kettő gólt lövünk, az mind les, de ők 3 szabályosat lőnek, hát persze.
szépvolt inter... -
hNeo2 #87888 Na ezzel a videóval most okosabb lettem.
Szoros emberfogásra állítom a Target Mant az ellenfél egyik középső védőjére. A másik csatár egy villámgyors agilis lesz. mögöttük amc.
Ian Dowie - Target man VIDEO -
valamiért nincs kép 
Kép1
Az első akadályt pedig sikeresen vettük:
Kép2
A target mannek nem az a lényege hogy passz a szélekre és beadások a kapu elé? mert ha az AMC kiugratgat akkor vmi gyors jól helyezkedő jó munkabírású agilis csatár kellene.Ezért nem veszek sosem ilyen tankot
Darthmushroom átérzem helyzeted... -
hehe elkezdődött a bajnokság.A 4 csatáromon meg is látszik:
De legalább az első akadályt sikeresen vettük:
-
ááá nem sz*pat a gép, áhh dehogy... Pardot is könnyebb sérülés miatt kellet lecserélnem... meg mi már, h megmutatja h tudunk egyenlíteni, de már a következő jelenet az h megint vezetnek...-.-
-
hNeo2 #87884 leigazoltam egy 199 centis, 99 kilós csatárt. 18 éves, van mit fejlődnie még, de a Target Man képességeiből majdnem mind 15 feletti.
Viszont a 442 Narrow Diamondban nem nagyon látom hogy fog ő játszani.
Előző meccsén is nyomott 14/10 passzot, és 4/3 fejest... és ennyi.
A taktikán nem nagyon tudok változtatni: rövid passzok, letámadás és szűk játék, az AMC osztogat. ötletek? -
jó Neked h ott is van értelmes játékos, ez egy Sociedad itt örülhetem h az első keret egész jó... ennyi is volt a jó sorozat (7 meccs) kikaptunk a valladoid-tól, nincs aki gólt rúgjon... -.- -
nálam is épp a tarcsi játszik gyakorlatilag a csatársoron kívül, de egész hatékonyak, jók a játékosok szerencsére -
tiszta gáz, kölcsönből vissza kell hívnom a legnagyobb csatár ígéretemet... h legalább 3 csatár legyen a keretbe.. hiába van Kozák (kölcsön) meg Agirretxe ha mind2 TM-ek... nem tom mi ez az irtó sok sérülés most, egyik mentésembe se volt ennyi.. -
nincs kedvem újrakezdeni, annyira össze szenvedtem magam vele. :D
-
hát igen az olyan db-be mindig a kedvenc/szimpatikus csapatokon/játékosokon mindig húznak egy kicsit. azért nem szerettem őket. -
Címvédő: Fiorentina?:D
tavaly bl döntőt játszottak
a palermonak csak jó a sorsolása, 5-1 lett az Olimpicoban a meccs, visszarugdostuk őket Szicíliába.
Egyébként, tuti hogy valami gáz van a databasemmel.
Az LFCMarshall legfrissebb transfer updatejét használom.. '12 nyári igazolásokkal, +nb3 aktivátor -
Palermo-Lazio LOLOLOLOLOL -
Carlos Vela 5-6 hónap, Helenius 9-11 hónap sérülés. I LÁVV FM!!!!!! -
Szoros a bajnokság féltávnál, a tavalyi 9. hely (3 hónapot irányítottam csak) után idén az EL a cél, de a BL mégjobb lenne. Abszolút nem dőlt el semmi még, de a Juve-Milan-Inter túl erős hozzám, mondjuk ez az eredményeiken nem látszik.
-
Kagawa után Anita-t is elvitte az orrom elől a Valencia....már nagyon ideges leszek tőlük :D -
lol, de láttam a 6 gól senkinek nem jött össze. nekem eddig soha 5 gólnál jár valaki akkor 11st hibáz, üres kapura fölé meg ilyenek csak h az achi ne legyen meg. -
I love fm & barca... első bajnokira ez kell a népnek... egy laza 6-s ráadásul iszonyat szar gólokkal, nem is a tikitakival. Na de adjunk a gk-nak...
Barca 6-1 R.Sociedad -
geo91 #87871 feltettem egy vízilabda patch-et...