104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    ezt nem tudom hogy tudtam összehozni
    szabálytalanságok aránya 20-0
    természetesen ismét én vezetem a lapok szerinti tabellát. Mi a fenét kéne csinálni hogy 1 meccset legalább kibirjak besárgulás nélkül?
  • Szycsu
    DEMIEZMÁ
    Elviszik kapusom U21-es válogatott meccsre (nem tudtam ellenkezni), és a csere kapus kiválósága miatt kapunk otthon két gólt és nem jutunk EL csoportba, mikor idegenben nyertünk :)
  • NastyHUN
    Sziasztok.

Na én is beruháztam az eredeti játékra !

Melyiket javasoljátok melyikkel kezdjek: Classic vagy a normál mód (ami régen is volt ?)

Mennyivel egyszerűbb, butítottabb a Classic ?

• Szycsu
    Amennyiben millióra értetted, euróban, akkor megkapod :)
  • Zenszkij
    nem értem mit szenvedsz, én mindig bajnok voltam a Fradival, még csak meg se szorongattak..ilyen Debreceneket 4-5 góllal vertem :D
  • kosheen
    adok érte 200-at :D
  • kosheen
    na megint volt kis időm, folytattam a Fradival a mentést, második szezont tolom. Mocsok Debrecen ott folytatta ahol tavaly abbahagyta, egyből be is parkolt az első helyen, én meg vereségekkel inditottam a szezont.
    Ráadásul most volt egy ilyen kis apróság ami jól felqrta az agyam.
    Máskor ha a szerelés lazára van véve akkor is repkednek a lapok mint egy pókerpartiban, de most a lokival játszottam az imádott ligakupában. Gondoltam kitaposom kicsit a belüket, had gyengüljenek a bajnoki meccseikre. Minden játékosra rányomtam az agressziv szerelést, hátha lesérül vmelyik.
    semmi bameg, még sárgát se kaptam :D
    ja és vmi 20-3-as kapuralövési aránnyal hoztuk le a meccset a ZS csapatommal - amelyiket az ETO 4-0-ra vert pár nappal korábba- bajnokságban meg ugye vért kell izzadni mindenki ellen
  • bakkerman
    FM2012 Valencia 2011/2012
    bajnokság végeredmény
    a csapat

BL-ben City-Porto-Otelul csoportban 3. helyen végeztünk,6 ponttal,csak a cigányokat tudtuk kétszer megverni...abszolút csalódás. EL-ben a 32 között a Spartak Moszkvát kaptuk,otthon 3-1-re nyertünk,idegenben utolsó perces szögletgóllal kaptunk ki 0-2-re,kiestünk...csalódás. Kupában a Real ellen estünk ki az elődöntőben,otthon 2-2,idegenben 0-1-re kikaptunk...szép szereplés. Bajnokságban a Barca-Real kettős megszorongathatatlan,de ha őket levesszük,akkor elmondhatjuk,hogy nekünk volt a legjobb csapatunk,a két gigász más szintet képvisel. A 3. hellyel,és a szerzett ponttal,gólkülönbséggel abszolút elégedett vagyok,nyáron ha kapok pénzt megerősítem a csapatot,és tovább kell jutnunk a BL-ben a csoportkörből. Bajnokságban egyelőre a 3. helynél előrébb nem tudunk lépni. Kupagyőzelem is prioritás jövőre. Na pacsi!
  • Szycsu
    Holnap jövök majd egy kis fradis, első szezonos beszámolóval, de most egyenlőre annyit, hogy szezon végén Őt sikerült megszerezni az új szezonra (scout találta, csodálkoztam is, hogy ilyet kifogott, meg azon is, hogy eljött fradiba, de hát, fradi always and forever :DDDD)
    Ő lenne Ő
  • zavbal
    kösz szépen Szycsu, Zyndar,Morello és grat a Werderhez is!
  • Szycsu
    Azaz, köszi és grat!
  • zavbal
    Várom a világvégét....
    zyndar: Ronaldo és Del Piero visszavonultak Messi youth coach volt a Sporting Gijónnál Sasára pedig nem tudtam ránézni, mert sok bajnokság volt betöltve de a magyar nem.Talán az ismertek közül Victor Valdes vitte a legtöbbre mint spanyol szöv. kap.
  • Mor3llo
    2054....hoooooooooly shit :D
    grat :D
  • zyndar
    2054, atyaég :) Van kitartásod rendesen. Nekem talán 6 év a max egy játékban. Kíváncsi vagyok, hogy egy Messi, Cé vagy Del Piero mivel foglalkozik és sikeres-e. Meg mondjuk Torghelle Sanyi :)
  • zavbal
    Helyesbített Bl csoport kép
    Helyesbített Kupa kép.

(Sry a dupla posztért.)
  • zavbal
    Add/Remove leaguesra gondolsz? Az ott van ahol kilépni tudsz abban a fülben.A databasen pedig úgy tudom nem tudsz változtatni.

Közben befejeztem a harmadik szezonom is Ausztriában. Nincs szöveg csak kép:
    Bajnokság:
    Bajnoki Tabella
    Meccsek első fele
    Meccsek második fele

Kupa (végre meg lett ez is):
    Kupa menetelés

BL (első nekifutásra):
    Csoport végeredmény

Európa Liga:
    Menetelés
  • Szycsu
    Amúgy, kérdés (kb. az 1000.): Hogy lehet még hozzáadni ligát a mentéshez '12-ben? Meg, a database-en nem lehet növelni, igaz?
  • Szycsu
    Lehet, itt olvastam :D
  • Jimbo
    Ez a megtanulja a taktikát nem urban legend? Zsinórban 4 BL-t nyertem a portugál Sporting csapatával, nem úgy néz ki, mintha megtanulták volna a taktikát
  • bfrenk
    Első szezonom véget ért. Bayern München csapatával voltam, a bajnokság végül meglett, a BL-ből kiestem (10-1-gyel...), a Német Kupa-döntőben kikaptam. Ribéry lett az év játékosa, én megkaptam az év edzője címet. Az év csapatában 6 játékosom benne van. Nyáron komoly erősítéseket tervezek, mind csatár poszton, mind középpályán. Aztán cél az elmaradt kupák megnyerése. Nem volt rossz szezon, első szezonom volt, inkább a tanulással telt, szárnypróbálgatásokkal.

Az év csapata Kép
  • horrorpops
    köszkösz ;)
  • Szycsu
    Grat, szép szezon volt!
  • horrorpops
    Véget ért a 6. szezonom a brémai muzsikusokkal. parádés szezont zártunk, büszke vagyok a legényekre.
    kezdjük az igazolásokkal: tartaléknak jött, de alapember lett Konc (g), 975e euróért Liverpooltól. Träsch jött mindenesnek (jobb-baloldalon, elől-hátul mindenhol bevethető), majd a transfer időszak uccsó napján jött Willian (nem volt csapata) és mivel Noll-t kivásárolta a Madrid (40 milliós kivásárlási ár), ezért a helyére jött az idősebb, de megbízható Samba (8,5m). télen behisztizett Reinartz és Hunt is, előbbi a Romaba, utóbbi a Milanhoz ment. de tartogatott a téli transzfer számunkra is egy nagy dobást, jött Rossi a Villarrealtól potom pénzért (2,8m).
    kupában megint sikerült a második körben kiesni, semmi nem jött össze a Stuttgart ellen (döntőig meneteltek). a kupában valahogy sosincs szerencsém.
    a továbbiakat képekben.
    BL

EL

Bajnokság

legerősebb kezdőm

januárig úgy nézett a Wolfsburg behúzza, de tavaszra nagyon kipukkadtak. legnagyobb örömömre az örök rivális HSV kiesett a brébe.
    egymás után két bajnoki cím, van egy nemzetközi cím is, ha összejön a hazai kupa, könnyen lehet, hogy továbbállok egy gyengébb csapathoz.
    nagy sajnálatom még az, hogy egyetlen saját nevelésű kölköt nem tudok mélyvízbe dobni, mindegyik kuka, hiába fejlesztem az utánpótlást.
  • Szycsu
    Van benne valami. Lehet jól jött a téli szünet.. Majd kiderül
  • kosheen
    na akkor nkem is lenne eg y kérdésem
    a védekezéssel nem tom mi a fenét kéne csinálnom. Sárospatakkal barimeccs, de ott is gólt kapok, nem tudom lehozni nullára a meccseket, pedig egyénileg nagyon jó védőim vannak. A másik, hogy ezen a meccsen is már szünetben 3 emberem besárgult. A szerelés pedig közepesre van véve, szóval nem durvulnak nagyon a srácok.
    Mi a fenét lehetne ezzel kezdeni?
  • Sysfox
    jadedness?
  • Szycsu
    Balotelli mindenkinek kölcsön adta a barátnőjét és nem érnek rá játszani, szerintem..
  • Barnabyka
    4. Idényem a Napoli kispadjàn és valami sztràjk lehet, mert nincs bajnoki meccsem..:D

Ötlet a problémàra?
  • Szycsu
    Egyik fordulóról a másikra? Tudom, hogy megtanulja, nem lehet évekig egy taktikkal tolni, de kicsit gyorsan találnám, hogy 14 forduló után, ráadásul úgy, hogy az egyik héten még tönkre verek valakit, aztán meg jönnek a no comment meccsek..
  • bfrenk
    Az én kérdésem hasonló Szycsu-éhoz. Bayernnel kezdtem egyet, a BL-ben mindenkit (csoportom: AC Milan, Ajax, Genk) tönkre verek, a bajnokságban pedig a gyengébb csapatokat alig bírom megverni 1-0-ra, vagy éppen 1-1 a végeredmény. Nem értem, ez miért van? Taktika ugyanaz, a kezdőm is.
  • Zenszkij
    ez a mocsok gép sajnos kiismeri a taktikát és alkalmazkodik...
  • Szycsu
    *esés, nem ugrás, de lényegtelen.
  • Szycsu
    Most ez hülye kérdés lesz, de mitől lehet ekkora ugrás a teljesítményünkben? Az ősszel szinte rongyá vertünk mindenkit, Videoton-t is hazaküldtük egy négyessel, vezettük 7-tel a bajnokságot, most meg csak a jobb GK miatt vagyunk a szünet elején az élen. Jöttek a döntetlenek, vereségek, 1 db 1 gólos győzelem. Makótól kizúgtunk a Kupából úgy, hogy otthon a rendes csapat játszott és csak egy 2-1re futotta. Nem értem, taktikához hozzá sem nyúltam. Szezon elején Honvédot vertük 4-0ra otthon, idegenben meg 1-0 nekik, úgy, hogy alig volt helyzetünk.....
  • Szycsu
    Ok, kösz!
  • bakkerman
    január végétől egész februárban mehetnek a barimeccsek,én mindig lekötök egy jó 5-6 meccset,akár nagy a játékosmozgás akár nem
  • Szycsu
    Kérdés: Az NB1-ben mikorra érdemes időzíteni a barátságos (felkészülési, szinten tartási, hívja mindenki annak, aminek szeretné) meccseket a téli szünet során? Egyáltalán, kellenek barátságos meccsek? Ligakupában már nem vagyunk érdekeltek, ott nem tudnak mozgásban maradni a srácok, meg amúgy is a tartalékok tartalékjai játszottak ott..
  • Szycsu
    Az igen :D
  • Neoncsoves
    :DDDDDDD
  • LasDen #88032
    Rövid mese:
    Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy siker edző. Egy szezonban a tök utolsó helyen állt és kirúgták. Majd picivel később egy kieső jelölt csapatnál próbálkozott újra. Kiestek....
    Achievement Unlocked - 1 szezon 2 kiesés
  • Darthmushroom
    következő év-be 50+ gólt rúgott bl+bajnokságba is gólkirály lett, oroszlán részt vállalt ismét a bl-be (előzőbe h nyerjünk ) most meg a címvédésbe. végre a bajnokságba a 100 gólt is elértük így :D