104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    köszi akkor ezzel max a csajoknál vágódhatok be szombat esténként
  • liverpool19
    azt én speciel megkaptam, de nálam is vannak olyanok, amiket nem adott meg. legutóbb például a "going places"-t nem kaptam meg, pedig 20 szezon után végre belement az új stadion felhúzásába a vezetőség.
  • LasDen #88149
    semmire. ezek achievementek a steamen...:D
  • zavbal
    Guardiola jövőre próbálja :D

csasaet Borzaskutya ezek milyen kihívások? mire jók? most óhajtok majd kezdeni egyet a 13-mal,én is, fura lesz elhagyni a 12-t....
  • Borzaskutya
    másik forumban olvastam h valaki ugyanigy járt spanyolban a spanish hero achivment-el. remélem nálam megadja majd az italian hero-t (már 5 évem benne van ebben a karrierben és csak ezért nyomom :D )
  • ateszegry
    valaki próbáltaa bayernt ?:D
  • bakkerman
    köszi,ez tökéletes!
  • Huni92
    nem torrent, de egyben van és gyors :)
  • csasaet
    13-ban Rangerssel feljutottam az 1. osztályba, viszont nem kaptam meg a scottish hero achievementet. Hasonló volt már valakinek? Tehetnék be képeket most, hogy hogyan alakult az elmúlt 3 év, de úgy gondolom teljesen felesleges, mivel nagyon egyszerű volt minden évben feljutni és mindent megnyerni ahol nem találkoztam a Celticcel.
  • Hunor1
    thx. :)
  • LasDen #88141
    az költhető...
  • Hunor1
    köszi!
    Jelenleg a téli szünet átigazolási szezonjában vagyok. Az átigazolási pénzem 0. Ha eladok játékost akkor a befolyó összeg beépül a költségvetésbe mint bevétel, vagy mondjuk megjelenik mint felhasználható pénz a játékos igazolásokra ?
  • LasDen #88139
    FM Classic, igen...
  • Hunor1
    köszi a választ..de öööö, Te a butított változatot a classic(new) opcióra értetted?
  • LasDen #88137
    egy egyszerűbb "butított" változat. a teljes játékhoz képest bizonyos dolgok kivannak véve a kezedből és a gép irányítja. a mód célja, hogy minél gyorsabban pörögjön a játék. olyanoknak, akik nem igazán érnek rá 1-2-3 órákra leülni elé...
    vegyes a megítélése...
  • Hunor1
    a másik: a főmenüben 2 opció is van, a classic mellett van egy kis "new" jelölés is. miben tér el a 2 játékmód? Az első /próba/ kampányt a felső sima fm. -el kezdtem, ha kezdenék egy újat a "classic"-kal az ad valami plusszt?
  • Hunor1
    szép ez meg jó meg minden , csak azt nem értem hogy a 3D-s engine, vagy megjelenés miért ilyen gagyi 2013-ban?? A játékosok mozgása animációja elég gáz. sokszor csúszkálnak, vagy hosszú ideig totyorognak(gondolom a hiányzó animok miatt)
  • bakkerman
    Real Madrid 2011/2012 (fm2011)

Bajnokság végeredmény
    Bajnokok Ligája meccsek
    Európai Szuperkupadöntő (2011 nyara)
    Klub Világbajnokság döntő
    Spanyol Királykupa döntő

Jó szezon volt,a BL miatt picit kellemetlenül éreztem magam,nem gondolkodtam címvédésben,de legalább a 4 közé szerettem volna eljutni,a Chelsea végülis megállított minket. Sikerült 2 rangos trófeát is betenni a vitrinbe,és sikerült a címvédés a kupában,ráadásul a Barca ellen. Következő szezonban ismét fel kell kerülni európa trónjára!
  • bakkerman
    fm13-hoz valaki tudna adni egy linket valami átfogó logo megapackhoz? lehet 2012-es is,a lényeg hogy torrentes legyen :) köszi!!
  • bakkerman
    kb annyit is ér
  • grebber
    FM 2013 agyonárazva van most-> 2500ft!
  • BBeno2
    honnan kell törölnöm és milyen fájlokat hogy a németválogatottban eredeti nevek legyenek és hogy a BL is BL legyen ne ECC ? előre is köszi. régen foglalkoztam ezekkel és elfelejtettem.
  • BBeno2
    sorry. megtaláltam az 5.0-t onnan felfele csak darabokban lehet.
  • BBeno2
    Sortioutsi Cut out faces megapackhez van torrent vagy csak ilyen darabokban lehet leszedni? mert akkor mocskos sok ideig fog tartani
  • Szycsu
    grat

Én sorozatban 7 győzelem után, sorozatban 4 vereséget szenvedtem. Pislogtam is, mondom mi van? Téli szünet előtt 3 pont hátrány kecskemét mögött (???????).
  • Hunor1
    köszi a tanácsokat.
  • kosheen
    Fradi 2012-2013
    a tavalyi töketlenkedés után idén DUPLÁZÁS.
    3 ponttal behúztam a Loki előtt a bajnokságokt, kupában meg pont az újpestet sikerült megagyalnom. Kellemes melegség öntötte el a kis lelkem :D
    Érdekes, hogy a tavalyi idényhez képest kissé visszaestem góllövésben, de 20-al kevesebb gólt is kapta, szóval ez hozta meg a várva várt bajnoki cimet. Kleint és az ügyes kis brazil hátvédemet is elpasszoltam összesen 1 milláért, jött helyettük egy afrikai srác akit korábbi mentésekben is elhoztam, nem is értem miért csak most jutott eszembe.
    Elől a Ferreyra-Kezsman duó halálos volt ismét :) (F - 44m/29g,7gp, K - 33m/20g,9gp)
    Kár hogy meg kell bontani őket....Kezsman öregszik, nem tudom követkző szezont hogy fogja birni, bár már van helyettese, remélhetőleg beér a srác. Ferreyrát meg b.u.z.i Kubatov eladta volna. 1,3 milláért vettem, 2 év alatt rúgott 60 gólt + 20 gp és 1,8 millás ajánlatra már verte a brét hogy hú de jó ajánlat adjuk el...a nénikédet. Újratöltöttem inkább és majd én eladom 3 milláért, plusz kövi eladás fele az enyém.
    Igazolgatni nem nagyon kell már, elég stabil a csapat. Max talán egy jó poacher kéne a TM mellé, bár lehet átállok 4-2-3-1-re mert van egy ügyes srác aki AMC-ben jó, plusz 2 szélső is tud irányitót játszani, szóval ez majd edzőmeccseken kiderül.
    1 marha nagy melléfogásom volt a szezonban, egy chilei jobbszélsővel. 1,5 milláért jött és 29 meccsen 5 gól, 5 gólpassz. Qva gyenge. Ajánlom neki hgoy kapja össze magát, mert ez nagyon gyér.
    El kell még zavarni vagy 8 embert, leszűkiteni a keretet kicsit aztán jó is lesz. Jó lenne EL csoportkörbe jutni legalább, bár nem fűzök hozzá nagy reményeket, pláne hogy a fő góllövőmet el kell passzolnom
  • Szycsu
    Lassú védők esetén Man jobb, zónázni olyat küldj, aki oda is ér mindenhová. Amúgy meg, jó az a kézikönyv a mostaniakhoz is (2012-nél legalábbis bevált).

Más: Nálam 15. volt a magyar válogatott és a dánok nyerték az EB-t. Most 21. a válogatott... :D
  • Hunor1
    kösz , megnéztem a kézikönyvet de az az fm 2009-hez van... azért én át ziziztem a letöltött taktikát is, nem csak úgy játszatom, csak még nem jöttem rá hogy melyiki védekezés a jobb. A marking vagy a zóna...mert azt veszem észre hogy egyformán bénák benne a védőim. szemre tök jól játszik a csapat aztán simán kap közben 2-3 gólt :( vagy lehet hogy csak még nem forrta ki magát a taktika 11 meccs után...
    na mind egy, "dolgozunk tovább" :)
  • LasDen #88122
    csak úgy nem neveznek ki :D
    ha nincs valami eredményed, nem fognak kinevezni a két szép szemedért....
  • hNeo2
    Hungary have dropped 5 places to 87th position in World Ranking list.

Mikor rúgják már ki Egervárit és neveznek engem ki a helyére?

Valakinek van tapasztalata?
  • zavbal
    felettem a címsorban....(kék betűkkel bár nem tudom milyen lehet nem néztem még bele).Letöltött taktikát sose használtam ha elcseszem akkor legalább tudjam hogy mit.Ha hátrányba kerülök megnézem mit mondd az assz. megnézem a csapat statokat játékos statokat ha kell cserélek.Kábé ennyi okosságot tudok így a levegőbe mondani
  • Hunor1
    Helló. Noob vagyok még ebben a manager játékban. De nagyon tetszik a szöszölés.
    Nem választottam nagy klubot sok milliós büdzsével, inkább kreáltam egy Hunnia FC-t (editorral) és az nb2-ben indultam el. még csak az első idény 1/3 -nál járok .
    Szerintetek az "természetes" hogy többnyire még kikapok ? Gondolom a taktikát előbb jó szinten kéne begyakorolni és akkor több győzelmem lenne. Pedig letöltöttem 2 taktikiát is direkt "lower liga" csapatokhoz ajánlva...
    A baj az hogyha hátrányba kerülök akkor elkezdek kapkodni és állítgatni a taktikát attackingra meg agresszív szerelésre stb. Szerintetek akkor is jobb hagyni a csapatot a taktika szerint balanced-en, vagy control-on hagyni ha vezet az ellenfél ??
    vagy tud valaki valami jó quid-ot ajánlani amiben olvashatnék tanácsokat a kezdők számára? Köszi!
  • grebber
    Egy kis segítséget szeretnék kérni!

A 3-4-3 felállás ellen mi a fene lenne a jó "ellentaktika" ?

Mert kialakitottam egy egész jó csapatot akivel elég sokat nyerek aztán jön egy bármilyen hurka brigád gyengébb emberekkel és a 3-4-3 ellen mindig kikapok :(
  • Atifm
    na még 1x
  • Atifm
    déjá vu
  • Szycsu
    Nem adja magát a Lille olyan könnyen :DDD
  • Neoncsoves
    hát.. grat :D

szarráverted őket 1-0ra :D
  • Atifm
    egy nem mindennapi győztes gól a 93. percből
    http://www.youtube.com/watch?v=kSglWsWX0mU
  • BBeno2
    ja igen a BL-ről nem is beszéltem. oltári mákom volt igazából mert barca ellen undorító taktikával idegenben lőtt góllal mentem tovább. összességében megérdemelten tovább a city ellen és döntőben egy olyan lillet kaptam aki meglephetett volna de nem tette. fossá lőttük őket még is csak 1 gólt vertünk.
    BL fa

Benzema értéke 31 milla körül volt. én meghirdettem 60-ért. és mivel már ekkor megvolt Agüero így a citynek volt pénze 53-at ajánlani érte.

Khedira értéke 27 misi volt. meghirdettem 54-ért és a Dortmund bejelentkezett érte 42-vel :D nem is alkudoztam egyikkel sem. nehogy lelépjenek és rajtam maradjanak