104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    Nem teljesen értem a kérdést, de nem 2 nap alatt fognak összeszokni, ha erre céloztál. Az nem meccs előtti utasítás, mint a "retain possesion". Benyomod, maxra felhúzod, aztán majd egyszer csak már olajozottan megy minden (amennyiben jó a taktika)
  • kosheen
    sziasztok.
    egy olyan kérdésem van, hogy a match prep-nél ha összerakok egy kezdőt és mondjuk 3 nappal a meccs előtt nyomom a teamwork edzést annak van bármi jelentősége, vagy ugyanazt tudják majd akkor is ha egy tök más kezdőt csinálok és csak közvetlen a meccs előtt állítom be, hogy támadásra vagy védekezésre vagy bármire figyeljenek?
  • G.Freeman
    FM 2013 és 2012 eladó 5000Ft-ért (kettő együtt). Akit érdekel írjon pm-et. Köszi!
  • Gerdzso
    Font :)
  • Blum
    Udv!

Ujra elkezdenek jatszani a 2012-vel. Magyar mez pack talalhato valahol a jatekhoz?
  • Neoncsoves
    euro. vagy 30 millió az fontban van?
  • Gerdzso
    Te milyen pénznemet használsz? :)
  • Neoncsoves
    Bale-t 30 millióért... amúgy kurvajó, én meg alig tudom megvenni a srácot 60millió euroért
  • Gerdzso
    Amúgy a Man. City eszméletlen hogy mennyi pénzel és milyen kerettel rendelkezik, az átigazolási időszakban csak 3 játékost vettek... 1 generáltat 16 millióért, Bale-t 30 millióért, meg még vkit 26 millióért... az én rekord vételem eddig 8 millió volt, bár most hogy nyertem "rengeteg" pénzt kaptam :D
  • Szycsu
    Not Bad! Grat!
  • Gerdzso
    Ohh a képet link-ként akartam, de ahogy nézem nem lehet szerkeszteni :S
  • Gerdzso

Az utolsó meccsen dőlt el, hogy nyerünk vagy sem, mert a csapat az utolsó 5 meccsen olyan mélyrepülést produkált hogy az hihetetlen, év közben a nagy csapatok ellen is simán jött a győzelem(kontrajátékkal), míg a végén a leggyengébb csapatoktól is kikaptunk, bár ehhez hozzájárult az is, hogy volt pár sérült a csapatban... :D
  • zavbal
    játszhatóvá válik , azaz menedzselhetsz ott is csapatot. Kisebb ligákat csinálnak meg vagy nagyobb ligák alacsonyabb osztályait. Olyanokat amelyek az alapjátékban nincsenek benne
  • Solt
  • Gerdzso
    Ha egy liga hozzá van adva az mit jelent? Mi változik?
  • Solt
    Honapok ota nem nyultam a jatekhoz, de az ilyen beszamolok meghozzak a kedvem!! :) Gratulalok!
  • Szycsu
    Grat, szép kis csapat.

Kaptam a téli átigazolási szünetre 3.3 millát igazolni meg + 10 000 hely van még fizukeretben, de nincs kire elkölteni jóformán a pénzt.
  • Huni92
    Akkor nem tudsz.

A fordításról vannak információim, útmutatást is kaptam, és reménykedünk, hogy a 14-hez már el tudjuk készíteni. Egyelőre ennyit tudok mondani. :)
  • Juliano82
    igen vannak nyilak a taktikában..akkor ezzel nem tudok semmit se csinálmi?
    Amúgy kérdezném, hogy kb 3 hete felmerült, hogy meglehetne babrálni az FM13 vagy akár majd az Fm14 magyaritását,ez ügybe van valami előrelépés?
  • Huni92
    Deportivo Alavés - 2013/2014 - Spanyol másodosztály

A harmadosztály egyik bajnokaként és a Copa del Rey ezüstérmeseként indultunk neki ennek a szezonnak. Volt egy icipici játékosmozgás, megkövetelte az erősítéseket ez az osztály. Nagyon kemény szezon volt, sokat kivett a csapatból a három fronton való szereplés. Az általam "nagyon kedvelt" márciusban össze is hoztunk egy 9 meccsből álló vereségi szériát a rengeteg sérülés miatt. A bajnokság végig kiélezett volt, az utolsó forduló előtt így nézett ki a tabella. Ráadásul a záró fordulóban amellett, hogy nekünk csak a 3 pont jelenthetett esélyt a 2. helyre, sem a Villarreal, sem a Depor nem verhette meg az ellenfelét. Szerencsénk volt, mert mindhárom feltétel teljesült, így nem kellett playoffot játszanunk, és meglett a 2. hely.
    Az Európa Ligában két selejtezőt játszottunk, amiket sikerrel vettünk, majd a Newcastle, Roma, Stuttgart csoportba sorsoltak. Itt is az utolsó forduló döntött, itt is nagy adag szerencsével lettünk 2. helyezettek. A Saint Etiennet még legyűrtük, azonban a Bilbao már túl nagy falat volt a sérültekkel teli, fáradt és rossz formában levő csapatnak. Volt azért pár szép győzelmünk.

A kupa is döcögősen indult, de idén is eljutottunk a döntőig. Ott a Barca vert meg hosszabbításban. Fizikailag nem bírtuk már, 120 perc alatt 4 lövésünk volt, abból egy sem talált kaput. Út a döntőig.

Ezzel a csapattal fejeztük be az évet. Sajnos Litmanent már nem tudtam meggyőzni, így visszavonul, de lesz egy búcsúmeccse az Ajax ellen.
    Hollembach már az idén átvette a helyét, nem is rosszul. Még egy évig érvényes a kölcsönszerződés, utána megveszem.
    A házi gólkirályom ez a kölyök lett, egy stabil cserecsatár lehet belőle pár év múlva.
    Kiemelném még Neirat aki bal oldali támadó középpályásként is összehozott 17 gólt.
    A Bayerntől potom 2 milliós nevelési díjért cserébe hoztam Ali Cetint akivel a balhátvéd poszt le van rendezve úgy 12-15 évre.

A legfrissebb hírek szerint az elnök el akarja adni a csapatot, aminek örülnék, mert pénzünk még mindig nincs. Jövőre egy középmezőnybeli helyezés a cél, talán végre megnyerhetjük a kupát, EL-ben meg a majdani csoportból tovább szeretnék jutni.
  • korbin555
    c:\Users\......\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data\
    Legalábbis a Windows 7-ben.
  • GOAAL
    A letöltött ligát hova kell menni? Szerintem kipróbálom ezt a san marinoi klub vonalat (amilyet te csinálsz egyébként, azt már én is próbáltam (még korábbi játékban), de nem folytattam sokáig, így viszont hogy oda is san marinoiakat generál az is érdekes lehet.) :D
  • Huni92
    Vannak nyilak a taktikában? Úgy értem, nem véletlenül klasszikus taktika az? Az ilyennél nem lehet bekiabálni például, ha jól rémlik.
  • Juliano82
    Segítség kellene!
    Football Manager 12-höz egy népszerű oldalról letöltött taktikákkal lenne a gond. Majdnem mindegyiket miután beállítom, elfogad, átállít minden beállítást de ezek után a taktikát nem engedi több helyen módosítani. "Szürkéssé" nem aktivvá válik a mentalitás, instrukciók beállításai. Tehát alapból a felállás például kontratámadás akkor , azt nem tudom átállítani pl bunkerfocira. Illetve meccs közben se engedi azt az opciót hogy különböző utasításokat adjak ("azonnal lőjetek" stb)
    Mint említettem a játék 2012 és a taktika is 2012-höz van. Valami ötlet? Illetve megoldást tudtok?
  • Szycsu
    Nagy grat!
  • korbin555
    Éppen most végeztem az első szezonnal,megvan a feljutás.16 ifit kaptam,ebből 5 olasz,
    11 hazai.Ami furcsa,hogy mind 13-14 évesek.És bár még semmit sem fejlesztettem,
    kettő közülük már most simán beférne a felnőtt válogatottba(ami nem nehéz).Mi lesz,
    ha már valóban minőségi lesz a személyzet és a körítés?Persze a klubcsapatba semmi
    esélyük nem lesz bekerülni.Az amatőr ligában minden ifi San Marino-i.A Tre Penne
    tizennyolc 14 éves ifit kapott.Arra nem is gondoltam,hogy a San Marino-i ligában
    kezdjek.Ez is éppen elég nehéz lesz.El nem tudom képzelni,hogy csak egy közepes
    focistát is ne vigyenek el tőled ingyen öt perc alatt.De próbáld ki,kíváncsi vagyok mire
    jutsz.(A Tre Penne most zúgott ki az EL.első körből,Helsingborg 0-9.)
    És egy kicsit hadd dicsekedjek-márciusban megvertük 1-0-ra Tajvan-t.Tiszta ideg
    voltam a meccs alatt.De megvan San Marino első válogatott győzelme!!!
  • Szycsu
    U19-es ír válogatottnál megkezdtem munkásságom, az is válogatott címszó alatt. Gőzöm nincs, mik az erőviszonyok az U19-ben, majd meglátjuk mi lesz. Portugália, Szerbia, Wales (azt hiszem) a csoport az EB-selejtezőkben.
  • GOAAL
    Igazából én arra gondoltam, hogy egy San Marino központú csapattal, saját ligában (pl.: Tre Penne), de ha az "olasz" San Marinoba saját nevelésű San Marinoiak érkeznek, az se rossz:D Ezek szerint az olasz harmadosztályú csapatba is san marinoi ifiket generál?:D
  • Szycsu
    Ezt 7 különböző karrierben gondoltad, ugye? :) :DDDDDDDDDDD
  • LasDen #88335
    bármeddig...csak rajtad áll :D
  • szabii98
    el lehet egyáltalán jutni 2200ig?:D
  • kosheen
    ott van egy játékosom a svéd válogatottal a 14-es brazil vb-n.
    enek apropóján jutott eszembe egy kellemes kis kihivás :D
    -nyerj BL-t legalább 5 magyar csapattal és maxold ki mindenhol az infrastuktúrát, illetve épitsenek mindenhol új stadiont
    -nyerj VB-t a magyar válogatottal
    és végül a csúcsdísz a koronán...
    -ezek után reménykedj hogy Magyarország rendezheti a VB-t (2200 valamennyiben kb :D)
  • Szycsu
    Hát, lehet, hogy tudnak valamit, amit a világ még nem és IRL is 10 év múlva megkezdik végeláthatatlan hadjáratukat és eb/vb címek tömkelegét fogják begyűjteni :DDDDDDDDD
  • korbin555
    Most nem volt más ötletem.Két nagyon hosszú mentésen vagyok túl.Az egyik a kedvenc
    csapatom (Haladás),a másik pedig,ami közben szintén a kedvencem lett(Bursaspor).
    Ez a kettő összesen 47 évet takar.Emellett vagy egy tucat 6-8 éves karrier.Úgy gondoltam,
    megpróbálom a "mission impossible-t."Mert ez majdnem az.Az évek alatt játszottam már a
    létező legkisebb csapatokkal,de ez a San Marino mindent überel-negatív értelemben.
    Ami viszont kellemesen meglepett,hogy egy 0-9(Ukrajna)után sincs összezuhanva a csapat.
    Több nagy zakó után is feltűnt,hogy a meccs végén,ha megdicsérem a hozzáállást,jobban
    néz ki a morál,mint máshol egy győzelem után.Tehát most szorgosan nyomom a szezonokat,
    és majd 3-4 év múlva megjelennek az első ifik,akik nem esnek seggre már attól is,ha valaki
    csak elfut mellettük.
    Van itt egy viccesnek tűnő dolog.Az ország hivatalos népessége 30800 fő.Az adatbázis
    betöltése után a játékosok száma 24123.Tehát itt majdnem mindenki futballista.
    Akkor van remény nem?
  • Szycsu
    Aze :DDDDDDDDD
  • peti1100
    Sziasztok!
    Megszeretném kérdezni, hogy a 12-es szériához valakinek nincs-e magyar átigazolási frissítése? Vagy esetleg egy linket valaki nem-e tudna adni?
    Előre is köszönöm!
    Üdv.: Peti
  • Huni92
    sok sikert hozzá, ez már mazochizmus. :D

mutatok szenzációs védekezést nektek.
    spanyol kupa, negyeddöntő.
    alavés - real madrid 1-1, itt a gólunk:

real madrid - alavés 1-1, h.u. 1-2, a Real védelme megint a topon volt.
  • Szycsu
    30 meccsen 33 gólt kapni szerintem nem olyan hízelgő..
  • Szycsu
    Ja, hogy a 13-ban már lehet ilyet is. Elnézést, nem szóltam :D
  • kosheen
    na, lement a 13-14-es szezon is a Fradi élén.
    Féltávig nem is volt semmi "nagy" gond, a Győrrel előzgettük egymást oda-vissza.
    Aztán a szünetben tönkre ment a csapat, végül egy ötödik hely sikerült csupán, a kupáában az mtk idegenben lőtt gólokkal ejtett ki az elődöntőben
    Oké, eladtam az egyik alap középhátvédet, de ez nem lenne ok arra, amilyen mélyrepülést leművelt a banda. Volt hogy 8. helyre is hátracsúsztam már. Akkor nem csinálna ilyet ha tök random taktikával leszimulálnám a szezont...
    Bármit csináltam, sorban jöttek az x-ek és a vereségek, de totál váratlanul, 15. helyezett paks vagy kicsoda 3-1-re elpicsáz, meg ilyenek.
    A fő gond az volt, hogy mióta eladtam Ferreyrát azóta nincs aki gólt lőjön. Lövöldözget mindenki apránként, de az irtó nagy szégyen, hogy 8 góllal házi gólkirály lehet valaki, ehhez képest tavaly Ferreyra meglőtte a 20-30 gólt.
    Nyáron valahonnan keritenem kéne egy normális befejezőt.
    Van egy jó target man gyerek, 19 éves, csak a góllövéssel állt hadilábon, már a tarcsiba is letettem, kedveskedtem neki, odaadtam Kezsmant (visszavonul, de idén ő is fos volt), hgoy tanitgassa, fenyitettem is, de hiába piszok jók az értékei, ha 4 gólt volt képes csak összehozni. Talán jövőre.
    Ráadásul még ilyen rotty védelemmel is az egyik legkevesebb gólt kaptam, de a 43/33-as gólarány az siralmas