104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Hopp, mégiscsak lesz EL
  • zyndar
    Geonak meg gratula, megmutathatnád az a taktikot, igen jónak tűnik.

@Solt: Köszi a kis rovart, elkezdtem hesegetni a képernyőről...
  • zyndar
    Helló Urak!
    Én is Angliába tettem át a székhelyemet, a Leeds Unitedet választottam. Az első szezon a szokásos championshipes adok-kapok volt, sokáig még az első tízben sem voltunk, de a végére meglett a taktika és a feljutás is.
    A PL-ben nem sok jóra számítottam, úgy-ahogy sikerült megerősíteni a csapatot, viszont a téli átigazolási szezonban is aktivizálni kellett magamat, Scocco igen jó vételnek bizonyult. Így történt, hogy végül majdnem meglett az EL, hetedik helyen zártunk. Szezon közben kétszer is kaptunk valamennyi pénzmagot, de nagyon nem tudtam elkölteni. Végezetül pedig a statok.
  • zavbal
    szép szezon grat . ( Schneiderlint én is akartam csak a hülye Real bekavart)
  • LasDen #88400
    mondtam én, hogy a A- SOTON :D
  • Darthmushroom
    Grat!! Triplázásig meg se állj!! főleg h milyen fiataljaid vannak :D

Én meg ma kezdtem 13-ba a Honvéd-dal (random volt), nagyon fura, mivel hosszú cm/fm pályafutásom alatt talán ha 1szer nyomtam Mo.-n karriert.
  • Solt
    Várjuk a taktikai részleteket! :)
  • geo91
    Solt, nálad a pont :D
  • Szycsu
    Grat!
  • Solt
    Ő rúgta a büntetőket? :)
  • Blum
    Ez igen!

Remelem nekem is sikerul valami hasonlot elerni a WHU-val. Most kezdtem el a szezont,remenykedek :)
  • geo91
    2013, na...
  • geo91
    Southampton FC, 2012/3013

csapat:
    igazolások (wanyama, taylor, frei, bony)
    keret (kapusok, védők) (na ki találja meg az érdekességet, ezen a képen? :D ha megvan, elárulom az okát, bár szerintem kitalálható.)
    keret (középpályások, csatárok)
    további kulcsemberek: clyne, forren, ramirez, rodriguez, schneiderlin

kupák:
    fa kupa meccsek
    ligakupa meccsek

bajnokság:
    tabella, tabella stat
    meccsek 1, meccsek 2
    vs man.city
  • geo91
    jelentem, újra játszom :D (illetve már le is toltam egy szezont, csak még össze kell hegeszteni a beszámolót.)

zsír új taktikot hegesztettem össze, mert untam a régi jól bevált 4-2-4-et. majd dobok arról is képeket, letöltési lehetőséget, ha van rá igény.

• zorrobomber
    13, mondom, nem csináltam semmit, eredeti, legfrissebb patch
  • peti1100
    Hát ja az igaz...de nekem már unalmas, hogy mindig ugyanazokat igazolom le stb...:D
    13-as szériát viszont szerintem hanyagolom. Neki állok játszani és egy idő után úgy kb. fél óra és kikapcsol a laptopom. Ezt nem tudom miért csinálja....:/
  • peti1100
    Azt hogyan csináltad?:O 12 vagy 13?
  • Zenszkij
    meg a 13-ban Böde egy rakás xar...
  • Szycsu
    Szerintem feleslegesek. Egy-két év múlva úgy sem érnek semmit, főleg nemzetközi porondon. Bödét Paksról le tudod igazolni, amúgy is.
  • zorrobomber
    Öö, én tegnap kezdtem pucér install-al nb1-et és ott van Jenner meg mindenki a Fradiban.
  • peti1100
    Mármint a frissítést úgy értettem, hogy az elején. Pl.: Fradiba: Jenner,Böde stb...:D
  • Szycsu
    Én is magyar bajnokságban tolom. Hát, majd jönnek a generált játékosok, minek frissítés? :D
  • szabocsaba1983
    MÁLAGA, 3. szezon

• peti1100
    Hát akkor megpróbálom! Mert eddig én is a 12-vel játszottam. Csak zavar már, hogy semmi frissítés nem jött magyar bajnoksághoz! Mert én többnyire ott játszom és azért már unalmas a régiekkel. :)
  • Szycsu
    Hát, nekem egy 10 éves gépen elmegy, még tűrhető módon a 12 (7 perc mire betöltöm a mentést kb, onnantól számítva, hogy elindítom a játékot), egyedül a mentés az ami sokáig tart, meg amikor sokat szimulál. Amúgy, teljesen élvezhető. Ilyen gépen, szerintem simán elmegy.
  • peti1100
    Köszönöm szépen! :)
  • Darthmushroom
    szerintem igen, gépigény nem nagyon változott, ha lassabb kevesebb bajnokságot töltöl be.
  • peti1100
    Sziasztok!
    Ilyen rendszeren elfutna az FM 13?
    Videókari: Ati Mobility Radeon HD 4200 Series
    Proci: AMD Athlon(tm) II P320 Dual -Core Processor 2.10 GHz
    RAM: 2,00 GB (1,74 felhasználható)
    32 bites op.rendszer
    Ennyit tudtam kideríteni! Sajnos nem értek hozzá nagyon. Annyi még, hogy egy HP laptopról van szó. A 12 az elfutott rajta. De a 13-tól kicsit félek! Előre is köszönöm a segítséget!
    További szép napot!
  • Szycsu
    Én Algériával próbálkozom most (fradi mellett). Eddig két ANK selejtezőből kettőt behúztunk, kapott gól nélkül.
  • Neoncsoves
    Ma éjszaka elkezdem az új sztárválogatottal a karriert. Nagy kihívás lesz. Na hajrá Tahiti :)
  • Darthmushroom
    13-ba Mo.-ra tudtok ajánlani ingyen igazolható játékosokat? poszt mind1 mivel még csapat sincs mivel valszeg random lesz mivel nincs kedvenc/szimpatikus
  • Szycsu
    *ősszel
  • Szycsu
    3 győzelem után jött ez a vere... szégyen. Nem tudom, hogy működik, de lehet, hogy egy emberre épül a csapat a játékban is, mint IRL? Sérült az orosz csatárom (lozano skillje szinte pontról-pontra ugyan olyan, de gondolom ő még nem nagyon tudott beilleszkedni) és már korábban is megfigyeltem, hogy nem megy úgy senkinek. Mikor fent van az orosz az egész csapat ontja a jó teljesítményt, rúgják a gólokat a többiek is. Volt példa, hogy a szélső mesterhármast rúgott úgy, hogy az orosz mellette kettőt, de amikor nincs fent, a tiszta helyzeteket is kihagyják. Magyar viszonylatban a legrosszabb játékosom is jobb, mint a többi csapat legjobb játékosai. Oké, hogy egy-egy vereség becsúszik, nem lehet 100%-osan nyerni a bajnokságot, meg vannak üres járatok, amikor nem úgy megy a foci, de ilyen szintű esést még nem láttam. Nem vagyok egy évek óta játszó ember, tavaly kezdtem a 11-gyel, de lehúztam sok szezont azóta, de ilyet még nem láttam. Megnézzük mit produkálnak majd a következő meccsen, de ez már a 3. szezonom a fradi élén és harmadjára játsszák el, hogy a szünet után fele olyan jók nincsenek, mint tavasszal..
  • Ulvar
    van, hogy összejön egy szarabb meccs, ilyenkor jól le kell b*szni a csapatot, a rinyásokat pedig padoztatni. Szezon végére ha nem szedi össze magát akkor pedig eladni, és venni helyette másikat. Én általában így szoktam, hogy a morál csapat szinten megmaradjon, mert lehet hogy gyengébb az összeállításod, hiába a jó taktika, morál nélkül ... sehol nem vagy. Volt hogy így győztem le idegenben a Debrecent 4-1re, akik azelőtt egy vereséget se produkáltak a 12 forduló alatt. Ez ilyen. Volt hogy halomra nyertem magamat, a téli szezon vége felé pedig egyszerűen lehaltak a játékosok, sorra jöttek a vereségek és hullottak a fejek, utána meg megnyertem a magyar kupát.

Én úgy tudom, hogy egy ellenfél, jó edzővel rendelkezik, az le lesheti az alaptaktikádat, és a gép az ellen feltud lépni, és ki tudja játszani, mert generál magának egy olyan taktikát (hallottam, nem tudok róla). Ilyen is okozhat vereséget (állítólag).
  • Szycsu
    De a kiállításig sem volt közünk a meccshez..
  • zavbal
    megesik a 12-ben is a 13-ban is... Idei szezonban volt hogy győzelmek után a Saint Etienne haláli nyugalommal gurított nekem otthon egy 4-t. Amúgy is a kiállításig 2-1 volt tehát foghatod arra a vereséget
  • Szycsu
    Ez most mi?
    22 forduló alatt kaptunk 16 gólt, most megy egy meccs alatt 5-öt. Mondjuk, nem számítottam másra, de azért ennyire.. 2. MTK, idegenben a meccs. Gondoltam, hogy valami úgy is lesz. Nem baj, így beért pontszámban. Nem is vágom még, hogy állok én az élen, mikor jobb a gólkülönbsége... Az őszi 18 forduló alatt minden olyan jól megy, de mikor jönnek a tavaszi fordulók, mindig szenvedünk, a riválisok meg szinte nem buknak meccset. Valami tipp mit ronthatok el télen? 3 felkészülési + egy magyar kupa meccs volt a tavaszi szezon előtt...
  • Solt
    Banner...
  • broy
    Valaki tud nekem segíteni ? Akármilyen csapattal vagyok egyszerűen nem megy..milyen taktikát játszák hogy állitsam be a csapatot ? mert mindig csak a közép mezőnyben vagyok kb..valaki valamilyen ötlet ? mert itt láttom mindenki BL-t nyer meg bajnokságot én pedig szenvedek..:
  • Gerdzso
    Melyik taktikák a legjobbak amúgy? Mert próbáltam lemásolni a Man City taktikáját, de semmire se mentem vele, ők meg 30 meccsen lőtttek 50+ gólt és kaptak -10-et... pedig csak 3 védővel játszanak... egyszerűen lehetetlen megverni őket, bunkerfocival tudtam csak döntetlent kihozni ellenük úgy hogy emberelőnyben voltam... pedig olyan csapatom van ami képes a top 5 csapat ellen idegenben is a jó eredményre... de Man City ellen egyszerűen esélytelen...