104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hogy harapjam ketté azt a runtime erroros büdös faszát.... -
Federico peluso vagy Schelotto. -
Talán pont ezért nem jársz :) Ha mondjuk murinnyói magasságokba lehetne emelni a médiahadviselést, akkor lenne értelme. -
Neoncsoves #88481 nincs valakinek mondjuk 2020as mentése a játékban munkanélküliként? -
Anthony Lozano Honduras-i csatár (F Ferreyra is az). Mást nagyon nem tudok mondani, a többiek nálam generált játékosok -
48 hónapos hitelre, Facundo Ferreyra a Banfield-ből. -
Blum #88478 Max. 5.5M fontert valaki tudna ajanlani egy jo jobb oldalni wing backet? -
geryboy99 #88477 Sziasztok!
Elkezdek egy játékot a 12-es szériával. És a Fradival szeretnék.
Olyan kérdéseim lennének, hogy tudnátok ajánlani jó játékosokat akik megfizethetők? Illetve esetleg edzőt valamint, hogy melyik bajnokságokat érdemes betölteni?
Előre is köszönöm! -
a játékos formáját most is lehet dicsérni v kritizálni...
a meccs előttiutáni nyilatkozatok feleslegesek. én szinte mindig az assistenst küldöm... -
1. Lehessen normálisabban beszélni a játékosokhoz meccs közben. Pl. ha valaki elszúr valamit, akkor lehessen "bekiabálni" neki, hogy figyeljen jobban, aki jó, azt megdicsérni "csak így tovább". Most csak szünetben lehet ilyet mondani, de az is elég sablonos, lehessen meccs közben is.
2. Katasztrófa a játékosokkal való kommunikáció! Lehet kérni tanácsot, hogy kit igazoljak (őszintén, használta ezt már valaki?), lehet kérni, hogy vonuljon vissza a válogatottságtól, de nem lehet azt mondani neki, gyenge a teljesítménye, vagy megdicsérni normálisan, kérni, hogy hosszabbítsa meg a szerződését, stb-stb. Lehetne még egy csomó lehetőség.
3. A nyilatkozatok kis idő után sablonosak, ugyanazt a 10-15 kérdést kérdezi a média, amire lehet nyilatkozni, hogy "nagyon jóban vagyok Arséne-nel". :) -
megint szivat a gép...
féltávnál 4 csapat is 3-4 ponton belül van az első helyeken. Egymás után játszottam a 2 utolsóval és ahelyett hogy simán elhúztam volna 2 döntetlent sikerült összehozni úgy hogy összesen volt vagy 6 lövése a 2 csapatnak
nem tudom mi ilyenkor a gond, hisz ez a taktika és csapat korábban a rivális csapatoknak 3-4 gólokat rámolt be -
Addig mindenképp, míg nem jön a téli szünet az NB1-ben... :DDDDDDDD -
Blum #88472 Ez a taktikai kezikonyv tenyleg nagyon hasznos. Parmaval ugynezki sikerul valami...:) -
Megvolt a kölcsönös puszi-puszi :D Lényeg, a lényeg: Nem 100%-os a fordítás, így nem minden része magyar a játéknak. -
peti1100 #88470 Ja nem gondoltam rá , hogy beszólsz vagy valami ilyesmi! :) Nem akartam, hogy úgy tűnjön, hogy belekötök másnak a munkájába! :) Bocs tőlem is! :)) -
szerintem nem sokan foglalkoznak ezzel a részével.
Én legalábbis amikor kipróbáltam a játékot akkor 1. szezonomban mentem minden sajttájra, válaszoltam mindenre, aztán rohadtul megunta. Azért aki lenyom 100 szezont a játékkal annak megvariálhatják akárhogy a beszélgetést úgyis megunja egy idő után, hisz sablonbeszélgetések lesznek csak.
Nálam az asszisztens jár ilyenekre és soha nem beszélek a sajtóval -
Valamit félreértettél, nem beszóltam :D Csak mondtam, hogy legjobb tudomásom szerint, nem 100%-os a fordítottság és lehetnek angol részek benne. Lehet, hogy az én hangnemem/megfogalmazásom volt erős. Bocs. Előfordul néha :DD -
peti1100 #88467 Ja nem. Nem kötekedésnek írtam vagy ilyesmi. Akkor inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy az másnál is angol vagy valamit én csináltam rosszul?:) -
??
Nem kívánságműsor, amit lefordítottak a srácok, az magyar benne, a többi nem. Vagy, hogy értetted? -
peti1100 #88465 Sziasztok!
Azt nem lehetne valahogy megcsinálni, hogy ha beszélgetek egy játékossal, akkor azt magyarul adja ki? :/
Magyarítás van feltéve. 12-es széria! -
Eddig csak a +95%-os passz rating-et ontja :D Fradiban az orosz csatárom olyan. Messze a legtöbb sárga a csapatban az övé, eddig minden szezonban. 2-3 eltiltás egy szezonban (10-15 sárga) nem ritka :DDD -
Neoncsoves #88463 Fellaini :D majd csak ontja a piros lapokat magából -
Kicsit belenyúltam Abramovich zsebébe, de a felkészülési meccsek alapján igencsak megérte. Chiellini, Fellaini, Hazard, Jádson a kezdőbe és Yaya Sanogo megy fejlődni a fiatalokhoz vagy a tartalékosokhoz. Torresnek nem kell másfél év, hogy belelendüljön, első meccsen mesternégyes :D -
00mate #88461 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy kipróbálnám az 13-at(eddig 12-vel játszottam) és az lenne a kérdésem, hogy miben különbözik a 12-től? Azt látom, hogy jópár ember számára nagy fejtörést jelent, meg sokkal nehezebb nyerni. -
Nekem még van egy olyan taktikám, ami két csatáros :D De én 4-2-3-1 vagy 4-3-3 felállást preferálok. Attól függ, milyen hozzá a keret. -
Egy középső középpályásom van, elszámoltam :D -
Lancelot1983 #88458 - Kapus kiállításokat, például, h kapus okoz büntetőt, és időhúzásért sárga lapot kapusnak.
- Büntetőért gyakrabban kapjanak piros lapot a játékosok, ne csak sárgát vagy semmit.
- Egy picivel több szabadrúgás gólt. -
Gerdzso #88457 Köszi! :) -
látom a leírt/linkelt/prinscreenelt taktikáknál erősen felértékelődött a kimondott AMC szerep és úgy látom a 2 csatáros játék is kihalt mint köbö a való életben. Viszont erre a geo féle 4-2-3-1-re ránézek a keretem alkalmas lenne (én most 4-1-2-2-1-t toltam).
Gerdzso fmbase-n találsz egy rakatot -
Gerdzso #88455 FM2012-höz kellene :) -
Gerdzso #88454 Honnan lehet meglévő(jól összerakott) taktikákat letölteni, érdekelne milyen beállításokat használnak. -
Jimbo #88453 A gond ezzel annyi, hogy kapus nélkül nem hinném, hogy sikeres lenne akármilyen védekező taktika, te pedig már 11 embert írtál le
-
Jó lenne ha részletesebb, mélyebb kommunikációra lenne lehetőség a médiában. Ha egy másik manager beszól mondjuk, hogy te biza kiesel, akkor kb azt tudod neki válaszolni, hogy mennyire nem bírod vagy épp ellenkezőleg. Ezt a részt már régen fejleszteni kellett volna. -
Lenne egy kérdésem. Itt a nyár, közeledik - még nagyon messze, de már elindult - az új FM is.
Ki mit szeretne látni az új Football Manager 2014-ben?
Netet bújva ilyenekre akadtam példaképp:
- Drag and drop taktikai menü, ahol ténylegesen oda rakhatod a játékosokat, ahova akarod
- Variálható taktika. Egy támadó és egy védekező
- Megvenni egy játékost, majd azonnal kölcsön adni
- Fejletttebb menedzseri szerződés tárgyalás (és úgy általában a szerződések). Például, hogy kérések teljesítése fejében írsz csak alá. Kért játékosok leigazolása. XY területek fejlesztése és hasonlók.
- Kevesebb wonderkid regent
- Elkölthető legyen a megkeresett pénz. Például visszaforgatni a klubba, befektetni egy másik csapatba, fejleszteni vagy valami, ha már ki van írva, hogy mennyit kerestél.
- Részletesebb taktika. Egyén shouts, nem csak csapat. Állandó egyéni beállítási lehetőség, hogy ne kelljen folyton állítani...
És sok hasonló ilyen van. Vannak logikusak és vannak nagyon hülye ötletek. :D -
ejjj de szeretem az olyan meccseket ahol a 2 kapus a kispadnál sörözik...ami kapura megy az gól. Mondjuk legalább én jöttem ki jól az adok-kapokból -
geo91 #88449 geostyle 4-2-3-1 letöltés
csapatutasítások:
szélső védők jól tudjanak beadni:
középső középpályások legyenek univerzálisak, de inkább legyenek erősebbek védekezésben:
a szélsők befelé (inside forward) játszanak, így a balszélső jobblábas, a jobbszélső ballábas legyen:
klasszikus támadó középpályás:
csatárnak egy jó poacher:
egyéb utasítások:
-
Ilyen tavaszt e..... Gondoltam, letolom már ezt a 7 bajnokit, de hát így.. Lehet megérezte az FM, hogy majd Chelsea-vel akarok egyet kezdeni és berágott rám. Hát most majd pihenhetnek a fradi játékosok, bőven, mert el is kezdem majd. 5 meccsel a vége előtt 2 pont hátrány úgy, hogy eddig mi vezettük végig a bajnokságot.. Az ősszel még úgy indult, hogy a legjobb szezonom lesz, erre nem úszom meg idén sem a kiélezett csatát, köszönhetően annak, hogy tél óta a csapat az nem csapat... 11 játékos a pályán, akiknek vagy bejön a mozdulatuk, vagy nem. Elképesztő, hogy mit művelnek és nem nyúltam semmihez a télen, csak betettem egy másik taktikát gyakorolni, de amit használok, azt használtam eddig is. Há mi ez te.. -
Blum #88447 Ujabb gyors kerdes (igerem,ejszaka atolvasom a konyvet de erre most gyorsan szuksegem lenne)
Mitol van az,hogy a jatekosok a semmibe rugdaljak el a labdakat? Belovoldozik teljesen ures teruletekre a labdat ahol csapattars meg VELETLENUL sincs. Most jatszottunk a Sunderlanddel idegenben egy halalos 0-0-at,de siman verhetoek lettek volna csak hat ezek az elcseszett passzolasok mindig keresztbetettek. Valami otlet?
-
Neoncsoves #88446 és mondá az úr: lészen utánpótlás! -
az nem csak rajtad múlik....ha nem lesz utánpótlás akkor baszhatod, akármilyen jó lehetsz :D