104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Van egy májusban elmentett mentésem a fradiról, de szerintem abban még a 2. szezon sincs lenyomva... -
Hunor1 #88643 Az Ajka csak egy "donor " club nálam. Az új szerkesztett Hunniám persze budapesti csapat lett. Persze hogy nem számítok teltházakra az első-második idényben, de azért szerkesztettem a stadiont 16 ezresre mert gondoltam hogy úgy sem lesz sok + bevételem akkor már legalább nézőszám legyen. Van is 3000 bérletesem és a legutóbbi meccsen 11 ezren voltak kinn.. :) -
2. szezonban a Galata elleni EL selejtezőben telt ház előtt játszottunk. Előtte és utána se láttam olyat a 3 év alatt :D
Más: De nincs kedvem belekezdeni új karrierbe. Olyan jól ment a fradival..... -
én most játszottam a Partizannal egy sörmeccset. Megnéztem a keretüket - hát legjobb esetben is egyforma. A játékosok árai között viszont akkora szakadék van, hogy csak na...
20 éves belga válogatott játékosom, olyan értékekkel hogy egy nagy bajnokságba is beférne alig 700 ezret ér. Ha 1 millióért megveszek valakit, akkor akármilyen jól is teljesit lemegy pár hónap alatt az értéke a felére.
Tényleg szar igy a pénzügyeket kezelni. Az egyetlen amiben bizni lehet az a játékoseladás. Mindenkit úgy adok tovább hogy a következő eladás 50 százaléka az enyém, ebből néha-néha jön be kis pénz.
Ja és külön vicces, hogy az évek óta fosul teljesitő Loki még igy is megelőzi nézőszámba a Fradit, hogy folyamatosan a bajnoki cimért játszok, sokgólos meccseken -
korbin555 #88640 Ajkán van egy 16-ezres stadionod,és már az első évben a bővítésen gondolkodsz?Ha 10 bajnokságot nyersz zsinórban,akkor sem lesz telt házas meccsed.Olvastam itt korábbi beszámolóban,hogy valaki BL-t nyert a Fradival,de ott sem nagyon jött össze még a 18100 néző sem.(egy 2 milliós városban)Valaki igazán leírhatná,hogy Magyarországon mennyi idő kellett egy új stadion építéséhez.A jegybevételt nálunk el lehet felejteni.Új szponzor valószínűleg lesz,de az is nevetséges szokott lenni.Itt komoly pénzt csak úgy fogsz látni,ha a nyakadba esik egy sugar daddy,vagy ha sűrűn előfordulsz a BL csoportkörben.Hamar rá fogsz jönni,hogy a miénk a Koldus Liga.Szerintem még 15 év,állandó BL indulás sem elég ahhoz,hogy telt házad legyen.Ajkán ugyanis az átlagnézőszám 500 fő(a játék szerint legalábbis) -
Szerintetek is sok döntetlent játszom? 
http://imagerz.com/QFdDWlwCUQU -
Blum #88638 Erre nem is gondoltam,koszontem! :D -
Leeds United, 3. szezon, igazolások. és EL csoport.
Megüresedett az angol szövetségi kapitányi poszt, így jelentkeztem és megkaptam a melót. Még sosem irányítottam komoly válogatottat, kíváncsi leszek. Gyorsan be is válogattam az előző szezon legjobb leedsi játékosát, Tom Leest (igaz csak a sérülések miatt) és Shelvey-t, jó lesz Wilshere cseréjének. Most Gerrard is lábadozik, de nagyjából ezzel a csapattal képzelem el a dolgokat, jönnek is az olaszok pár nap múlva barátságosra. -
korbin555 #88636 Szerintem több országot kellene betöltened,nagy adatbázissal.Például 10 ország 20 liga,az már rengeteg játékos,és személyzet. -
linuxon tudom futtatni a 12-t?
netbook van, ahhoz külön skin is van, csak hgoy teljes leegyen az öröm. Illetve a windowsos mentést gond nélkül lehet használni ha linuxot teszek fel? -
Blum #88634 Jatekosokat hogyan kell rendesen keresni? Mert bemegyek a transfer centerbe,beirok neveket amiket ajanlanak kulfoldi oldalakon de nincs 1 talalat se. Ez miert van? -
Hunor1 #88633 letöltöttem egy adatbázist - valami super kids - ezeket hogyan lehet előhozni a játékban? gondolom valahol a scout menüben? -
Blum #88632 Max. 6.5m fontert tudnatok ajanlani egy jo jobb oldali vedot? (leginkabb olyan erdekelne,aki a tamadasokba is betud szallni ha kell) -
ha van pénz, akkor persze belemegy... -
Hunor1 #88630 köszi. stadion bővítésbe belemegy a club? (no nyilván nem az első idényben) -
is-is. ha jól megy, akkor jönnek a pénzek is, de a játékos eladások is sokat segíthetnek... -
Hunor1 #88628 hello.
Nekem ez az első FM amivel játszom.
még nem játszottam egy teljes idényt ezért kérdezném:
NB2.-ben indultam egy kreált csapattal. Ajka-Hunnia FC. Jelenleg a gazdálkodás OK. (adtam a csapatnak egy 16 ezres stadiont. 350K igazolás pénzt, mezszonzort stb.)
-vajon ha feljutok az első osztályba akkor lesznek-e plusz pénzek szponzorok nagyobb fizetési és transzfer büdzsé? Vagy nekem kell kitermelni játékos eladásból és meccs jegy eladásokból?
-
Blum #88627 Szóval Norvégiába mentem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..meghozza a Vålerenga Fotball egyuttesehez.
A bajnokságot behúztuk. A szezon első felében kicsit elvoltam csüggedve,mert olyan fölénnyel uraltuk a Norvég Premier Ligát,hogy szinte unalmas volt játszani. Norvég kupában szintén elég magabiztosan meneteltünk,az egyetlen kihívást az EL selejtezők jelentették.
A Norvég Premiert Liga meccseink:
KÉP
Kupa meccsek:
KÉP
EL selejtező:
KÉP
Igazolások:
KÉP
És az év végi tabella:
KÉP
És a gólkirályom:
KÉP
Látható,hogy a bajnokságban voltak hullámvölgyek bőven. Nagyon sokáig a Fredrikstad szorongatta a tökünket,aztán ők elvéreztek és jött a nyakunkra a Molde. De aztán végülis behúztuk.
A norvég kupa miatt nagyon mérges vagyok,simán továbbkellett volna jutnunk csak épp akkor megint nem volt hajlandó együttműködni a csapat.
Az EL selejtező is bosszantó,mert ha idegenben rúgtunk volna egy gólt a Salzburgnak,akkor bejutunk a csoportba,az meg azért szép lett volna.
Igazolásokat jól megúsztam,hoztam 3 új fiatal játékost,akik nagy reménységnek tűnnek,ráadásul ingyen. Mindenesetre mivel a BL selejtezőkbe megyünk,muszáj lesz igazolnom még 2-3 tapasztalt játékost,főleg a védelembe és a középpályára mert az egy kicsit gyenge.
Meglátjuk mi lesz a BL-ben,ha valahogy bevergődnénk magunkat a csoportba és pláne ha még onnan tovább is jutnánk én már elégedett leszek. A norvég Kupát jövőre muszáj behúznunk és a bajnoki címet is jó lenne megvédeni. Lesz itt még meló bőven,majd jelentkezek.
-
Szoktam, de mostanában kimaradt. Hát ez van. :D -
River Plate, szerintem pont a másodosztályból indulnak. -
Gerdzso #88624 Ezért csinálok havonta biztonsági mentést :D -
Köszi a tippeket, meglátjuk mit kezdek majd magammal :D De, ezek szerint akkor a fradis mentés már nem fog működni... -
Gerdzso #88622 Szerintem a Holland és Orosz bajnokság is jó, egész jó az utánpótlás(főleg az oroszoknál) és jó csapatok ellen kell harcolni (PSV,Ajax - Zenit, Anzsi stb) -
korbin555 #88621 Ha nem akarsz mindig a top ligákban játszani,ajánlanám,hogy próbáld ki egyszer a Török ligát.Két karriert is kezdtem ott,és élveztem az utolsó percig.Egy még aránylag erős középcsattal pl.Gaziantep,genclerbirligi,Sivas,Bursa,Samsun.
Komoly stadionok vannak,nagyon ügyesek az ifik,égnek a görög(török)tüzek.Ismert,jó játékosok is könnyen igazolnak oda.Számomra kész felüdülés volt a már sokszor megunt olasz,angol,német,spanyol után.Nagy potenciál van ezekben a csapatokban,és az ellenfelek sem akárkik.(Galata,Fener,Besiktas).Magyar szinthez mérve horribilis pénz, remek játékosok sora,és nem mindig ugyanazokat a pofákat bámulom évek óta.Minden adott egy fantasztikus karrierhez. -
ozbom #88620 Helló! Kezdj a Celta Vigoval spanyol másodosztály vagy a Hellas Veronával, az pedig olasz második liga. Esetleg Mallorca. :) -
Amennyiben ugrott, kérnék tippeket kivel kezdjek, ha lehet :D Persze, ne szürreális csapat legyen (Andorra megye 20, stb..), annyira jól még nem ismerem a 12-t. -
Nem tudom betölteni a mentést (cd). Ugrott akkor? -
korbin555 #88617 Nem csak téged.Kötik az ebet a karóhoz,mintha nem lenne mindegy,hogy az a játékos Andorrából,vagy az
Antarktiszról jön-e.Közben meg a csapataik kiállnak 11 külföldivel.Ráadásul egy MU,vagy egy Arsenal sokkal
könnyebben megkapja,mint egy Bradford például.Azzal meg ne törődjél,hogy morognak,ha elengedsz valakit,akit
szeret a nép.Én a klublegendát is eladom,ha eléri a harmincat.Még akkor felajánlom kluboknak,amíg komoly értéke van.(Kivétel,ha kedvenc az illető,akkor nyugdíjig is kitartok mellette.) -
Gerdzso #88616 Ez a munkavállalási engedély kikészít... találok valami jó dél-amerikai vagy afrikai játékost és nem tudom leigazolni mert nincs munkavállalási engedélye -.- -
Gerdzso #88615 Az miért van, hogy a vezetőség még mindig felrója nekem, hogy elengedtem egy átlagos játékost? Eladni esélyem sem volt, kezdőbe nem fért be, tartalékban nem akart maradni, kölcsönbe se akart menni... -
Rot #88614 elővettem az fm12-es északír mentésemet, ami az egyik kedvencem volt abban a szériában, de 2 és fél szezon után abbahagytam (mert elromlott a mentés mikor lefagyott a gép 1x meccs közben és csak 1 fél évvel korábbi backup file volt meg)
Most végül letoltam a teljes 3. szezont, és tervezek egy összefoglalót írni az eddigi 3 évről, csak félek rettentő hosszú lesz... :D
Azért nekiveselkedek, addig tanulmányozzátok harmadosztályú csapatom dicső történelmét
-
Vezetők simán elhajtanak ha fizetési keret emelést kérek.Szerződésajánlat nincs senkinek mert ha van akkor meg csak 650eurós max ajánlatot tudok tenni. Mindegy akkor erre a szezonra kutyaütők lesznek az edzők . -
Tudsz esetleg átcsoportosítani a transzferes perselyből? Más nem lehet megoldás szerintem. Esetleg kérd a vezetőknél a fizetési sapka emelését. Ja még egy dolog: ha 15k szabad fizetési kereted van ugyan, de mondjuk közben 8-10 aktív szerződésajánlatod van játékosok felé, akkor nem tudod már kihasználni. -
Derby County-val nyomom és olyan gondom lenne, hogy nem voltam megelégedve az edzőkkel igy egy két kivétellel mindet kirugtam az idény végén.Viszont ha újat akarok szerződtetni max csak 950euros fizetést tudok ajánlani igy szinte csak gyengébb edzőket tudok szerződtetni mint a régiek. A fizetési keret 15ezerrel a megszabott alatt van igy nem látnám akadályát hogy nagyobb fizetést is tudjak nekik adni. Mi lehet a megoldás? -
jimyke1 #88610 Azt elfelejettem írni, hogy a 13-as szériához. -
jimyke1 #88609 Üdv. Valaki tudna adni finn alsóbb ligákhoz egy linket ha létezik? köszönöm -
Gerdzso #88608 Csak mert sokszor van az, hogy gyenge csapatok ellen nem fejlődnek úgy mint ha küzdeni kell a győzelemért, legalábbis mikor kölcsönadom őket mindig ez van... -
nem. lényeg, hogy fejlődjenek... -
Gerdzso #88606 Az nem gáz hogy ha az ificsapat túl erős? Mert a többi csapatot ilyen 4-8 gólos különbséggel verik le...
megért rákölteni 10m fontot, bár ahogy elnéztem a vett ifik közül úgy 6-7 fog beválni, és pont akikért olyan 1m-t adtam azokból nem lesz nagy szám, bezzeg akiket potom pénzért vettem azok úgy fejlődnek hogy az valami hihetetlen. :)
-
Ilyen védekezés kell nekem is!