104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Jobbak voltunk a döntőbe, csak ők kihasználták ami adódott mi meg nem, kapusuk adott gólpasszt, sokászos szöglet gól meg a legvégén mikor kitámadtak rúgtak még1t.
    belépek fmbe majd mondok, am csoport elsők voltak előttem a csoportkörbe annyit tudok, meg Long odaigazolt a télen hiába akartam én is. am Feyenoord mentésembe első évbe bl-t nyert a Lille :D
  • bakkerman
    irány Izland! :D

8 év alatt,amióta tolom a football managert,még sose kezdtem izlandi csapattal,épp itt az ideje :D szerintem amire megtanulom a keretben lévő játékosok nevét addigra már nem is nálam fognak játszani :DDDD
  • Szycsu
    Esetleg kérhetnék infót, Lille-ről, hogyan teljesít? :D

Amúgy, grat! Az EL győzelem igencsak impozáns lett volna, de majd legközelebb.
  • Szycsu
    Hát, az a neve az emberednek, nem? :DD (jó poén volt, látom... :DDDDDDDDDD)
  • Darthmushroom
    eleinte nagyon nem ment neki mikor csak a 4411 nyomattam, utána mikor egyre többet használtam mellette egy csatárt akkor jobban termelt, sokszor a sírból hozott vissza minket, de valamikor ritka szar meccsei vannak és 6 pont alatti osztályzatot kap. am válogatottba 4m 5gól. 3. szezonra érkezett mellé Rhodes+S.T.Fletcher (2.osztály 49 gól 2n), talán így jobb lesz mert a 17 éves Bennett meg Zaha játszott eddig mellette.
  • hofimark922
    Ja, bocs most láttam meg a következő bejegyzésed :D Hát 13 gól 34 meccsen nem túl meggyőző...de majd nálam :D
  • hofimark922
    Charlie Austin neked bevált? Termeli rendesen a gólokat? Csak, mert én a Fulham-el vagyok a 2.évben és a 3.év júliusától jön 5 millióért a Burnley-től. A Championshipben vezeti a góllövő listát, csak érdekel, hogy az élvonalba is jó lesz-e.
  • 7r1v1um
    Hello mindenki!
    Valamit tegnap nagyon elállíthattam az FM13-ban, mert hiába van 3 edző profilom, mégis csak 1-et hajlandó mutatni. A többi csapatomat nem tudom managelni. Vajon mitől lehet ez és hogy tudom visszavariálni?
  • Gerdzso
    Jahhh... már értem(azt hiszem) :D
  • Gerdzso
    O.o Hogy-hogy?
  • Darthmushroom
    Kulcs emberek a 2. évből:
    Austin
    Baines
    Bennett
    Redmond
    Stones
    Zaha
  • Darthmushroom
    Everton 2. év képek:
    sorsolásom jó volt év végén annak köszönhetően jöttünk fel a 2.helyre am inkább a 3-4.helyért voltunk harcba, de itthon fogadtuk: derby,qpr,wigan és idegenbe csak a hull meg a huddersfield volt. taktiká/k 4411 és 442 bár itt a második csatár ált. visszavontabb volt szóval inkább az is 4411.
    Igazolások
    keret év elején
    hazai kupák
    EL menetelés
    Tabella
  • Mor3llo
    az utóbbi pár napban pihentettem az FM-et, most újra játszom, de még mindig csak októberben járok
    neked viszont grat, valszeg nálam a 2. hely nagyon nem fog játszani, de az az EL döntő is kurva távoli :D
    az én védelmem meg összevissza szerencsétlenkedik, 7 forduló alatt kaptunk 13 gólt! Igaz ebből ManCity-Tham páros vállal 8-at...de akkor is kurva sok :(
    képeket várjuk! milyen felállásban tolod?
  • Szycsu
    A bal szélsőd
  • SeLFisCH
    Ilyet is ritkán látni. A másodosztályú Volendam a Holland kupa elődöntőjében, az Ajaxot az előző körben 5-1el küldték haza. Egyszerűen 70 percig nem tudtam velük mit kezdeni, a hosszabbításban besegített a gép...

A gólszerző miatt érdemes megnézni :D
  • SeLFisCH
  • Darthmushroom
    hogy állsz Evertonnal? Én 2. szezonba 2.lettem a bajnokságba, megnyertem a ligakupát meg elveszítettem az EL döntőt. a liga egyik legjobb védelme az enyém és anyagilag is rendbe jött a klub 20m volt a számlán a bajnokság végénél. ha kell rakok fel képeket.
  • Gerdzso
    Beszámoló(még nem csináltam ilyet, gondoltam megpróbálom :D) A Colchester United-el megszereztem az újabb bajnoki címet és minden mást amiben indultam megnyertem, a BL-en minden nehézség nélkül mentem végig, a bajnokságon csak az utolsó helyen szereplőkkel gyűlt meg a bajom(WTF?). Az év elején kicsit féltem, mert most jött el az az év mikor szinte az egész keretet lecseréltem, rengeteg volt a kiöregedő játékos, akiket vagy eladtam vagy szimplán elengedtem az év elején és féltem hogy az "új" csapat nem lesz olyan mint a régi, de nem hogy nem lett gyengébb, mérföldeket vert az idős csapatra, év végén elmegy a kapusom is, nem szívesen engedem el, mert rengeteget tett a csapatért, még 4-5 éve 2.2 millióért vettem, most viszont 50 millióért adtam el + 10% a köviből, helyére jött az új kapus akit 1,6 millióért vettem és eddig úgy tűnik, hogy sokkal jobb mint Butland volt. Emellett vettem jó 4 fiatal játékost akik kerültek össszesen 5-6 millióba, emellett volt 2 nagyobb kiadásom is, támadó középpályás eddig úgy néz ki hogy nagyon megérte azt a 25 milliót és még támadó középpályás, bár őt majd át kell képeznem a jobb szélre, vele csak az az egy gond van, hogy még fél évet kell várnom mire végbe megy az átigazolása...

Amire még nagyon büszke vagyok, hogy meglett a 200. veretlen mérkőzés egymás után, bár az utolsó helyezett ellen ez majdnem meghiúsult... (hát persze hogy a leggyengébbek ellen -.-)

Egyetlen egy dolognak nem örülök, hogy ahhoz képest, hogy angol csapatot irányítok szinte nincs is angol játékosom... a kezdőben szám szerint kettő, abból 1-et eladok(Jack Butlnad), a másikkal meg nem hosszabbítok...

tabella
    további eredmények
  • Mor3llo
    reklám
    grat!
  • SeLFisCH
    Itt a meccs :D
  • SeLFisCH
    A szezon egyik legfontosabbmeccsét sikerült behúzni.
    Húzós lesz a vége, idegenben az AZ-el és itthon a PSV-vel játszunk. Majd kiderül
  • Shelton
    elvileg az idei verziónál valami miatt nem sikerült a progit készítő srácnak megoldania, hogy valós értéket mutasson.
  • SeLFisCH
    Köszi a gyors választ. FM2006 óta használtam és eddig működött tökéletesen
  • Zenszkij
    A sale value abszolút kamu értéket mutat. Közel se annyiért adnak el játékost.
  • SeLFisCH
    Aki esetleg használ scoutot, tud erről valamit?

A játékosoknál a 'Sale Value' ugyanúgy fontban van, mint a játékban. Mégis 10 játékosból maximum egyet lehet elhozni azon az értéken, amit kiír a gép. A többi 9et a duplájáért sem engedi...
  • SeLFisCH
    12 zsinórban nyert meccs után úgy gondolta a gép, hogy megszopat. 10. percben emberhátrány, az ellenfél 7 kapuralövéséből 6 gól lett.

Roda - Heerenveen 6-2
  • Zenszkij
    Pont ez a baj, hogy variálod a taktikát, idő míg betanulják. Apróbb simítások kellenek. Otthon támadj mint egy disznó feltolt középpályával, de a felállás maradjon.
  • Valladolid
    olyankor mi a teendő hogyha a csapat egy kb 25 veretlen meccses széria után egyszerűen összezuhan kb 15 meccs alatt alig nyertem 1-2 mérkőzést a morál már a pince alját veri próbálkoztam más taktikával de nemvált be azse Pato teljesítménye egyszerűen siralmas a 6,2-es osztályzatokkal szinte :s nemtudom mit tehetnék egyszerűen tanácstalan vagyok mindent megpróbáltam
  • Valladolid
    most nézem tényleg elhunyt Christian Benítez ? kedveltem ezt a karaktert :/
  • Zenszkij
    Kezdtem egy új ESZEMENT karriert Gloucester City-vel. Helyszín Blue Square Bet North. Cél nem a BL győzelem, hanem 5 góllal verni a Manchester Cityt. Mission Impossibile?
  • SeLFisCH
    Egyszerűen zseniális a csapat az Európa Ligában. A csoportkörből esélytelenként első helyen továbbjutottunk, az első kiesési körben a Panathinaikost vertük oda-vissza és a második fordulóra a papíron jóval erősebb 'Gladbachot kaptuk.

Első meccs
  • kombány
    trololo
  • Solt
    Mert okoskodtál... egyértelmű a banner alatti rész. Akinek ez nem tiszta, és még jártatja a száját, az okoskodik, amire semmi szükség. És kb most állj le, elég volt belőled...
  • kombány
    az apád vagyok LÚÚK! semmi álreg de sztem semmi okoskodás vagy mások lelkivilágába taposás nem volt abban amit írtam mások normálisan válaszoltak te kezdtél el pampogni.......
  • Solt
    Kinek az alregje vagy te nyomi?
  • kombány
    nem okoskodom majomaladár csak elmondtam a véleményem hahaha
  • Szycsu
    szerintem egyszerű linkbe tenni. megmarad a méret is, annyi, hogy egyet kattintani kell, ha meg akarja valaki nézni...
  • bakkerman
    ennyi a lényeg,például egy nap többször felnézek read only módba telefonról ide az SG-re,és azért zavaró tud lenni még egy jobb okostelefonnál is az,hogyha televan baszva a fórum NEM átméretezett képekkel
  • Solt
    Igen, de amikor egy oldalon van mondjuk 15 ilyen kép, akkor már necces lehet gyengébb nettel, és akkor arról még nem beszéltünk, hogy sokan mobilról is nézzük... :)
  • Solt
    Ne okoskodj, ez a szabály ha tetszik, ha nem.