104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 7r1v1um
    Kontra nekem működik Portlandban ebben a felállásban, bár szurkolni kell, hogy ne kapjak gólt, mert szintén nagyon magamra húzom a támadókat vele:

De erősebb csapat ellen, pláne angol első osztályban, passz. Inkább a gyengébb csapatokat próbáld, attacking stratégiával minél jobban megverni.
  • Valladolid
    erősebb csapatok ellen milyen taktikát tudtok ajánlani? mármint az utasításokba hogy rugalmas,védekező,kontra vagy mi mert a West Ham-el egyszerűen szenvedek a PL-ben
  • 7r1v1um
    A tactic creator azt írja, hogy a kreatívabb játékosok támadnak, a védekezőbb felfogásúak, meg védekeznek. Én minden csapattal fluidot játszok, de ha jobb játékosok vannak a csapatban, akkor több creative freedome kell hozzá, hogy igazán jól működjön (default, vagy more expressive).
  • Szycsu
    Cabaye de hiányzik a középpályáról.....
  • Valladolid
    nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
  • Szycsu
    A control, az szerinte egyértelmű: Kontrollálják a meccset. Nem is nagyon támadnak ki, de nem is állnak be védekezni, mint a beton. Magas labdabirtoklás párosul hozzá, ha jó a taktika. Véleményem szerint ez az. A Fluid meg az azt hiszem a Rigid-del párosul a játékban: Fluid annyi, hogy a csatár is védekezik, a védő is támad. Very fluid meg ennek az extrém verziója. Javítsatok ki, ha valamelyikben tévednék.
  • 7r1v1um
    Fluid nagyjából folyékony, gördülékeny játékot takar. Control meg ellenőrizni a játékot, azaz egyensúly a védekezés meg a támadás közt, de erősebb csapat ellen nem jó mert magadra húzod őket.
  • korbin555
    OK.
  • Szycsu

Közben megoldottam. Letöröltem Steam-et, aztán csá :D Szóval: Brace yourself, Lille is coming!
  • Valladolid
    angolul az fm-ben mi a fluid meg a control magyar megfelelője? elnézést az ütődötségemért csak nagyon hanyag az angol tudásom
  • 7r1v1um
    Én 1 milliót se nagyon adok senkiért se, elárulom, ellenben akik a keretben vannak, azokat igyekszem (túlságosan) jól megfizetni, hogy maradjanak is.
    Szerintem az nem baj, ha megosztjuk egymással az ellenvéleményeinket, ezért van a fórum, nem pedig, hogy udvaroljunk egymásnak. Én eredmény-centrikus vagyok ("röpködjenek a confettik"), Te meg igyekszel fegyelmezett lenni büdzsé tekintetében. Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya.
  • korbin555
    Köszi.Minden évben csinálok legalább kettő 20-30 éves karriert.És azt nem kapkodom el.Ilyenkor már régen túl vagyok rajta.Most már csak ugrálok ide-oda.Ilyen volt a San Marino challenge,vagy most ez a Bromley marhaság.Megnyerem velük a PL-t,aztán öt perc múlva kitalálok valami mást.Három hónap,aztán úgyis itt a 14.(Amit jó lenne végre újra magyarul játszani.)
  • Szycsu
    Nagy respect! Lille-nél most nekem is ez a célom, feltéve, hogy sikerül elindítani a játékot :D
  • Szycsu
    Elfelejtettem írni, hogy az nem segít, mert akkor felugrik a steam belépési ablak. Valami másik tipp esetleg?
  • Solt
  • korbin555
    MINDEN csapatnál ugyanannyi esély van a financial balance betartására.Ha az ember addig nyújtózkodik,amíg a takaró ér.Nekem sem szóltak soha,mert még nem fordult elő,hogy ne tudtam volna hasznot termelni.Még Magyarországon is.Persze így tovább tartanak a dolgok,azt elismerem.De engem nem csak az érdekel a játékban,hogy röpködnek a konfettik a pálya közepén.Sokféleképpen játszható a játék.Én például csak pislogok,mikor olvasom,hogy 10-20-30-40 milliókat adnak egy játékosért.Én egy háromlábú focistáért sem adnék ennyit.Kitermelem én a világklasszisokat magamnak.Sokáig tart,de élvezem.10-15-20 év múlva csak saját nevelésekkel végigverni a világot.Akkor nálam már a takarító néni is saját nevelés.És a világ topcsapataiban is az én volt játékosaim játszanak.Vagy a 130 szoros válogatott,volt klublegendám lesz az asszisztensem.Na ezt nevezem én karriernek.
    És nem kell velem egyetérteni.
  • 7r1v1um
    Sikerek mellett nem tudom mit jelent a trehányság. Kisebb csapatnál nekem úgy tűnik, hogy elég minimális esély van csak a balanszírozott boardroomra. Ha arra játszol, hogy az anyagiak rendben legyenek, akkor a kisebb esélyed van jobb játékosokat hozni. Nekem még senki sem szólt a vezetőségtől, hogy pár 10.000 dollárral mínuszba vagyok. Az eredmények a várakozáson felüliek, eladom valamelyik jobb játékosomat 3x-os áron+TV jogdíjak+20.000 feletti néző átlag és mindenki happy.
    Szycsu: Kapcsold ki.
  • korbin555
    Most látom,hogy a Rangers érdeklődik az egyik játékosom után.Mondom magamban,honnan van ezeknek a csóróknak pénzük?Erre látom,hogy újra jól megszedték magukat.2015 júliusban 96M euro az értékük.
  • fergusonpapa
    Én sem szeretem mikor gazdaságilag szar a klub, sőt a játék ez a része sokszor jobban érdekel. Kirúgtam az összes ifit és eladtam a felesleges játékosokat még a nyáron és ügyeltem rá hogy minden rendben legyen. De ez az első eset hogy minuszt termelem nem kicsit.. Azt gondoltam hogy a meccs bevételekkel rendben lesz de 15.000 azt hiszem a stadion és csak 2.500 járnak ki. Hátha szezon végére ez változik.

Na mindegy ez a szezon végig megy most már. 1 nagy ellenfelem van, úgyanúgy gálázik a meccseken mint én. 1 feljutó lehet remélem én leszek az :D
  • korbin555
    Persze,hogy nem rúgnak ki,ha sikereket hozok.De az én meglátásom az,hogy ez nem jogosít fel arra,hogy trehány módon végezzem a munkámat.De lehet,hogy csak én gondolom így.
  • Szycsu
    Ezzel a steam-mel nem tudok mit csinálni. Virágbolti fm 12-m van, de ha fel van telepítve a steam is mellette, nem tudom elindítani. Any advice?
  • 7r1v1um
    Nagyon nehezen rúgnak ki bárkit is, főleg ha hosszabb időre van szerződésed. Ha meg feljut a csapat, akkor biztos nem tesznek lapátra. Kattints a transfer menüre, ott felül írja, hogy mennyire biztos az állásod.
    Szöveg vagy kép elé bepötyögöd ezt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    , a végére meg ezt:
  • korbin555
    Ha eredményeket hozol,nem rúgnak ki.Viszont feladod nekik a magas labdát.Ha nem mennek jól a dolgok a pályán,nagyon hamar lapátra kerülhetsz.De nem szabad folyamatosan mínuszt "termelni".Az azt jelenti,hogy rosszul végzed a dolgod.Otthon sem vezetne jóra,gondolom.
  • Szycsu
    Ez volt a tippem, csak nem mertem bejátszani :D
  • LasDen #89460
    nagyon nehéz. [*spoiler][*/spoiler] csak csillagok nélkül :D
  • fergusonpapa
    és ha szezon végére ez elérhetetlen? Kirugnak? Elégé úgy tűnik hogy feljuthatunk első évben. Utána már csak reménykedhetek több gázsiban :)
  • Szycsu
    Nem tudom, hogy tetted Spoiler-be, így még mindig kénytelen vagyok így teleoffolni.
    Nekem GB all-time kedvenc, idestova 9 éve. A szíhóksz mindig is szimpatikus volt, főleg a betonvédelem miatt, na meg a futó miatt. Vannak még csapatok, akiket egy-két játékos miatt kedvelek, úgy értve, hogyha az a csapat játszik egy másik ellen, akkor inkább nekik szurkolok. Nem nagyon van olyan meccs, mikor ne szurkolnék valakinek. Vagy olyan játszik, akit bírok, vagy olyan, akit rühellek (Cowboys, Colts, Pats, Steelers, stb.). Többek között bírom még a Texans-t (Andre Johnson miatt), a 49ers-t (Vernon Davis), Baltimore (több játékos is van/volt), Redskins és még egy-két játékos (Megatron, Peterson stb..) De GB az mindig is a No. 1 marad még a Favre időkből.
  • korbin555
    Akkor mese nincs,eddig kell faragni a fizetéseket,amíg pozitív lesz a mérleg.Valamit nagyon elb..-tak amikor azt megállapították.Rosszul érezném magam,ha képtelen lennék egy klubot gazdaságosan irányítani.Egy kivétel van,a Sugar Daddy,de ezer év alatt egyszer volt csak ilyen mákom.Ott szórhattam a pénzt,mindig kipótolta.Viszont keményen követelt is.
  • 7r1v1um
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Falcons az nagyon szimpatikus gárda, ha nem a Seattlenek szurkolnék, akkor nekik. Az a Luck-gyerek se semmi azért, megérte 1 szezont elkúrni miatta.
  • fergusonpapa
    2 hónapja tart a szezon és 10-15m a sponzor pedig kb semmi összesen évi 16m :)
  • Szycsu
    LOL, Seahawks-szal kezdtem én is (GB a kedvenc amúgy, de az idei újonc irányítók közül RGIII és Wilson nagyon bejött, Luck azért nem, mert Colts :DDDD). Első szezonban PO Wildcard-ig jutottunk, ott egy utolsó támadásos TD-vel megvert a Falcons, akik az alapszakaszban is elvertek (All-Madden szint, vagy All-Pro, most nem tudom, lényeg, hogy nem a könnyű fajtából :D)
  • korbin555
    Hogy állsz szponzorokkal,meccsbevételekkel?
  • fergusonpapa
    játékos és személyzet fizetés teszi ki kiadás 80% többi pályakarbantartás stb. Nyáron széthajtottam a fiukat hogy szerezünk egykis többletet barátságos mecsekből ( 100m ft) és még 1 hónap és el is fogyott.. és minuszba fogunk menni..
  • korbin555
    Szerintem ha betartod a fizetési keretet,akkor nem onnan jön a mínusz.Alaposan körül kell nézni a háttérben,mi viszi a pénzt.
  • 7r1v1um
    Ha megunom ennek a szívatását, majd kipróbálom (kíváncsi vagyok mit tudok a Seahawksból kihozni), bár meccseket játszani nem nagyon szeretek, billentyűzettel, mert összeakadnak az ujjaim....
  • fergusonpapa
    Nálam csak probléma az hogy, adnak mondjuk 250m ft fizetési keretet amit nem haladtam túl ,de mégis minden hónapot minuszba zárunk a fizetések miatt? Igy durván évégére 300 millio adoságunk lesz amitől azért tartok. Vagy nem kell félnem a klub rendezi?

(német negyedosztály)
  • Solt
    Ha például 4 védővel játszik az ellen, akkor a támadóbb felfogás miatt felfutnak a szélső védői, és feljebb tolja a védekezését. Ilyenkor a szélre tisztázás például be szokott jönni...

Változtatni csak akkor kell, ha elkezdenek nyomni... én az egész meccset nézem, és ha a gólom után elkezdenek jönni, akkor a 2. komolyabb lehetősége után változtatok attól függően, hogy milyen szituációból adódik a lehetősége! :) Például arra is figyelek, hogy a középpálya közepén a magasabb emberem találkozzon az ő magasabb emberével, a gyorsabb emberem az ő gyorsabb emberével. Ugyanez a védelemben is! :)

A lényeg az, hogy olvassuk a jeleket! :) Persze nekem sem sikerül mindig... főleg, ha jobb az ellenfél.
  • Szycsu
    Tolom - tolom. PS-en nem szeretem, gépen tolom a 08-at, friss adatbázissal. Valahol a FIFA menedzser mód és az fm között van. Lehet például kipróbálni rookie-kat (2. szezon előtt, az első szezon előtt adva van a helyzet, csak a training camp-et lehet letolni), ahogy említettem, van training camp és még megannyi lehetőség. Beállíthatod mennyiért adsz cuccokat, jegyeket, stb. Nekem nagyon bejön.
  • LasDen #89446
    madden az inkább fifa, mint FM...kb ugyanannyi managelés is van benne...
    de 2005-ben volt egy NFL Head Coach játék, ami a játék taktikai részére ment rá. nem volt olyan rossz, de nem is egy FM volt.
  • korbin555
    Átigazolási szezon 2015.
    Most másképp próbálok ügyeskedni,itt már nagyobb a mozgástér.A korábban már letudott ligákat kitöröltem,és beraktam a helyükre másokat.Most be van töltve pl. a bolgár,horvát,lengyel,szlovák,stb. liga.Azért ezek,mert úgy gondoltam,hogy innen könnyebben tudok ügyes srácokat idecsalogatni.Kizavartam összesen kilenc scout-ot(köztük néhány nagyon jót) egy éve.Mivel 2015-ben járok,már tele van a játék generált 18-20 évesekkel. Hála érte a nagy adatbázisnak.Most a scoutok kettesével ajánlgatnak olyanokat,akiket ha leigazolok,akkor besétálok a Championshipbe.Most akkor kutassak 4-5 órát mint eddig,vagy hozzak ide nyolcat tíz perc alatt.Ráadásul a scout pont erre van kitalálva.Úgyhogy eddig három jött,de még legalább kettőt leigazolok.Megtartani nem tudnám őket,de eszemben sincs.Segítenek feljutni,év végén meg nagy pénzt csinálok belőlük.A svájci csatár gyerek 25 meccset játszott a Basel-ben,de a tartalékban búslakodott.A holland srác a NEC Nijmegenben volt,de lejárt a szerződése.Találtak egy 17 éves ukrán csodagyerekfélét is,de úgyse állt volna szóba velem,ráadásul nem EU polgár .Most egy 19 éves horvát középhátvéddel kacérkodok.Persze sokan irreális pénzeket kérnek,de nem mindegyik.Kisebb fizetést,de akár évi 100% növekedést ajánlok,úgy sem kell kifizetnem,mert előbb eladom őket.A svájci egyenesen boldog,hogy velem dolgozhat.Második állampolgárságnak mindig svájcot adom meg,mert alapból megkapom a német,francia,olasz nyelvet.Hasznos dolog,ha az embernek csavarogni támad kedve.

Kurth:http://kepkezelo.com/images/ojecbau9i905tegm0k.png
    Makaay:http://kepkezelo.com/images/hs35us97ocoojcej59yj.png
    Stefanov:http://kepkezelo.com/images/38lql92rnhq72z85c2.png

Az edzők szerint mindegyikben van potenciál bőven,de a bolgár középhátvéd világklasszis lehet.