104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    Lucas minimum a dupláját éri a játékban,főleg a 12-ben,posztján top5
  • Sysfox
    Te jó isten, Saviola, te mit keresel itt? :)
  • Solt
    Rosszul passzoló, alacsony kreativitású játékosnak túl rövid passz van beállítva, vagy túl sok az előre futó játékos, és nincs kinek passzolni.

Például, ha az ellenfél két támadója letámadja a két belső védődet, és nincs a középpályán olyan játékos, aki védekező beállítással bír, és visszalép labdáért a két védő elé. Ilyenkor a középpályásod vagy toporog a labdával, vagy előrevágja, vagy elveszik tőle. Ha ugyanez a támadó harmadban van, akkor aki ilyen helyzetbe kerül, az kapura rúgja.
  • Zenszkij
    tanítsd meg őket focizni :)
  • 00mate
    Ha totyorognak a labdával, elkezdenek forogni, akkor mit érdemes átállítani hogy ne csinálják?
  • SeLFisCH
    2 meccs alatt lőttünk 8, azaz NYOLC kapufát. Azt hiszem, pihen a játék és én is
  • Solt
    Akkor szoktak ilyet csinálni, ha nem tudnak kinek passzolni... esetleg a kreatív szabadságot is lejjebb veheted.
  • SeLFisCH
    Mikor hogy. Idegesítő, hogy szinte minden 2. lövés távoli kísérlet, amikor szinte 0-ra le van húzva mind...
  • Zenszkij
    play through defence
  • Solt
    Totyorognak előtte?
  • Szycsu
    Pont ez a kettő lett volna a tippem, úgyhogy én nem tudok ebben segíteni. Nekem ez a kettő általában megoldja a problémát.
  • SeLFisCH
    Valaki tudja, a távoli lövésektől hogy lehet megszabadulni?

Meccs elején a shoutsnál beállítom, hogy Work Ball into Box, valamin a 10 mezőnyjátékosból 9-nek ritkára van véve a távoli kísérlet, mégis lövöldözik mindenki
  • Szycsu
    Nekem ilyen volt a Galata elleni EL selejtező, pont a Fradival, még az előző játékomban. 1-1 lett idegenben ugyan, de azt az 1-1et úgy őriztük, mintha Nándorfehérvár lett volna :D Nagyon nagy meccs volt.
  • SeLFisCH
    Gratula.

Simao brutál jó, nálam a BL-ben is megállja a helyét
  • Blum
    Eddigi legnagyobb eredmenyunk

91. percben a Madrid meg rugott 2 kapufat egymas utan,majdnem megallt a szivem. De csak behuztuk...nagyon rank fert mar egy ilyen gyozelem.
  • Solt
  • Zenszkij
    Igen, ez ékes példája annak, hogy a gép nem csal. Döbbenetes volt a meccs vége. A csatárom játszott védőt. Mikor a második kiállítás után a kapusom kifogta a második büntetőt, éreztem, hogy most meg kell fognom a gépet. Az utolsó 13 percet ami még hosszabbítással hátra volt a meccsből nem jellemezném, csak egy hasonlattal élnék. Akik még emlékeznek a Ferencváros-Anderlecht bl selejtező végére, azok el tudják képzelni mi történt. A 16-osomon belül volt minden játékosom, és vágták kifelé a labdákat, amik a középpályáig nem jutottak el és már rohamozott a Charleroi. De kibírtuk. Azonban most nincs csapatom, akikkel normálisan kiállhatnék a kupafordulón, de ez a győzelem felért egy bajnoki címmel :D. 8 játékosom sérült, három eltiltott.
  • Szycsu
    Na, ilyenkor mondja a gép biztos a fejlesztőknek: Csal a játékos! (Ugye reciprok a sok vádra, amit emberek ezrei mondanak :D)
  • Zenszkij
    Életem legnagyobb FM mérkőzése volt ez! Nem hittem volna, hogy tartogat még ilyet a játék. 2 emberemet kiállították, kettő lesérült, 9 emberrel fejeztük be a meccset. 2 büntetőt védett a kapusom. És győztem 1-0-ra. Szétrobbant a stadion! Ezt múljátok felül :D.
  • Blum
    Pfff...:DDD

En 875K-ert vettem meg Juhaszt :D Ennyit meg Dzsudzsakert sem adnek.
  • korbin555
    Kedveled a Liverpoolt?Mert ha igen,akkor nem értem,miért viszel oda olyanokat,akiktől normál esetben azonnal meg kellene megszabadulni.Esetleg nem szereted őket?Mert akkor viszont remek döntéseket hoztál,főleg ha még játszatod is őket.Bár inkább úgy gondolom,ez valami elkésett áprilisi tréfa akar lenni.
  • Szycsu
    Az hagyján, de eladja reina-t meg leiva-t.
  • Zenszkij
    micsoda hosszú életű karrier lesz ez is, főleg hogy igazoltál három magyart LOL
  • 00mate
    Egy kis segítséget szeretnék kérni: megszereztem Dibuszt a második szezonban, azonban borzasztóan teljesített. Védett azért, de kb 30 meccsen kapott 46 gólt, ami nagyon sok. Ha akkor ilyen 4-1re stb.

Védelmet is meg kellene erősítenem tudom, de abból tudok gazdálkodni, akit találok... és azok se nagy eresztések. Köszi aki tudna jó tippet adni.
  • Valladolid
    ritka, de akad olyan :D
  • banyai2000
    Te bírsz már gyorsan csapatot váltani...
  • Szycsu
    Volt már olyan mentésed, ami 1 évnél tovább ment?
  • Valladolid
    Leültem a Liverpool kispadjára linkelnék egy képet a jelenlegi igazolásokról
    http://imagerz.com/QFdDWlgEBwA íme a kép
  • kombány
    kösz korbin!
  • Rot
    Írtátok itt lentebb, hogy sokat segíthet ha az egész meccset nézi az ember, ezzel teljesen egyetértek, bár én mostanság visszatértem kicsit a 12-höz, de a fontosabb meccseken itt is nagyon hasznos, ha látja az ember, hogy úgy valójában mit játszik a csapata, hol/hogy vesztik el, szerzik vissza a labdákat, az ellenfél támadóit mennyire hagyják levegőt venni stb, és ezek alapján mérkőzés közben is fontos finomhangolásokat lehet végrehajtani a taktikán.
    .
    nagyban ennek köszönhetően sikerült a 7. évünkben végre bejutni a BL csoportkörbe - odavezető út
    Célunk elsősorban gólt szerezni. De még az olympiakost elemzem rendesen, a porto-barca kettős, hacsak nem ifiket küld, teljesen reménytelen. Meglátjuk...
  • Zenszkij
    Nem, ez egy mozambiki gyerek :D.
  • banyai2000
    A régi Atleticos Simaót szerezted meg ?
  • Zenszkij
    Végre valami más, nem egy hagyományos liga azt meg kell hagyni :D.
  • bakkerman
    naaa így már mindjárt másabb ! :)
  • Zenszkij
    Helytelen, kiegészítést igényel, hogy a 7-14 hely győztese játssza a finálét, jelen esetben a Lokerennel. A győztes jut ki. Csak olyan bonyolult, hogy nem egyszerű összefoglalni :D.

• bakkerman
    magyarán a 4. helyezett Lokeren nem indul sehol,de ha valaki az alapszakaszban 12. lesz,és megnyeri azt a rájátszásos szart amiben a 7.-14. helyezett csapatok vannak,akkor indulhat majd az EL-ben? Ez agyfasz ha így van valóban :DDDDD
  • Zenszkij
    Nos véget ért tehát a Westerloval a második szezonom. Hatalmas meglepetésre megnyertem a belga kupát, így tehát kvalifikáltam magamat az EL-be.

Az Anderlecht elkalapálása óriási fegyvertény volt, a Genk már csak ráadás. A bajnokságban 6. helyen végeztem, ami igencsak felülmúlta az elvárásokat.

Ezzel azonban nem volt vége, mert a belga bajnokság fura lebonyolítású.A legjobb hat csapat a szezon végén egy rájátszáskörben mérkőzik meg egymással, végül az elöl záró két csapat jut ki a Bajnokok-ligája selejtezőibe, míg a harmadik az Európa-liga selejtezőibe. Pontjaikat kerekítve felezik.

7.-14. helyezett csapatok is egy külön rájátszás rendszerben vesznek részt két csoportra bontva, majd mindkét csoport első helyezettje egy oda-visszavágós döntőben mérkőzik meg, a győztes az Európa-liga selejtezőibe jut. Tehát 14. hellyel is van esély EL-be kerülni.

A két utolsó 15-16. vagy 6 szor játszik egymással oda-vissza. Aki összesítettben nyer az a másodvonal másodikával kiesési rangadót vív. A párharc vesztese pedig helyet cserél a második vonal bajnokával.

A sikeres szezon ellenére fizetési sapkánk nőtt picit, jelenleg 70K euró. Kaptam 1 millió Eurot igazolni is, mondanom se kell, egy fillért nem költöttem. Átalakítottam a csapatot ingyen. Íme.
    A kialakult csapat a 3. évre. Cél a pénzgyűjtés és az utánpótlás fejlesztése, ami eddig pénzhiányában nem volt lehetséges.

• korbin555
    Ha eredeti a játékod,akkor nem kell semmilyen patch,a Steam automatikusan telepíti.Ha virágbolti verziód van,akkor legyél kreatív,mert nem hiszem,hogy itt választ kapsz.
  • Szycsu
    Amúgy most realizálódott, vagy is inkább, most érzem a hatását, hogy mennyire nevetségesen kevés pénzt adott a gép kezdéskor.... nem néztem a mérleget, mióta megy a szezon (kb most lesz vége az első hónapnak), de amikor indult 1 millió volt az egyenlegen (közben meg kaptam 7 milliót igazolni).... Még jó, hogy megyünk BL-főtáblára és abból jön be pénz. De, azért durva, hogy egy fradinak több pénze van kezdéskor, mint a Lille-nek.........
  • korbin555
    http://sortitoutsi.net/downloads/category/77/megapacks

Ez a kettő kell:Cut Out Player Faces Megapack+Metallic Logos Megapack.
    Ingyen regisztrálsz,aztán töltheted.Le van írva,mit,hogyan,merre.De combos mérete van,az arc csomag 5,89 gb,a logók 3,24 gb.De sok más helyen is elérhető,keress rá!