104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nicholas Gaitán 24 millió euróért leigazolva január 4.-én,pár nap múlva meccs,70. percben becserélem,80.-ban lerugják,6 hónap,lábtörés...ez ám a debütálás. IRL ilyenkor mi lenne? Kibasznak egy rakás pénzt valakiért,aztán első meccsén 10 perc után úgy lerugják,hogy fél évig max a FIFA-ban lát labdát... -
fm basen ahogy olvasgattam a fórumokat,nagy az egyetértés abban,hogy az fm13-ban a 442 az a taktika,amivel stabilan lehet hozni az eredményeket,hazai pályán control,idegenben counter -
kombány #90002 én igazolásoknál még arra megyek rá hogy a munkabírása és a csapatmunkája is minél jobb legyen -
17 évesen ilyen jó playa? Nem semmi :D -
Zenszkij #90000 FM 2014-ben ismét nekifutok én is egy ilyen karriernek. Ebben nagyon nem akartak jönni az eredmények. Jelenleg 2024-ben bohóckodok a MU-val. Nagyon élvezem, hogy végre rongyá verhetek mindenkit :D. Azonban olyan játékosokat generált a játék, hogy jobbak mint Messi. Hozzáteszem a fél világot én neveltem ki és adtam tovább. Jelenleg 800 millió fontom van. Röhejes 4-4-2 counter a taktikám, és döbbenet, de ontják a gólokat. Ha átállok támadásba, nem nyerek, gólt se lövök. Ki érti ezt? -
korbin555 #89999 Úgy döntöttem,hogy a Forma 1 előtt kicsit elütöm az időt,lenyomok néhány meccset.
Neki pedig egész szépen mászik fel az ára,a Chelsea 4M+bónuszokat ajánlott érte:http://kepkezelo.com/images/yhn7ic3rgt6urvmhx2ug.png
Persze elhajtottam őket a fenébe.Majd eladom 20 évesen tízszer annyiért.Szezon előtt ajánlotta az egyik scout.A Spartak Trnava-nál volt ifi,és menni akart.Magyar állampolgársága is van.Azonnal elhoztam ingyen,nagy igényei sem voltak.Három szabadrúgás gólja is van már.Még legalább öt hasonló srác van célkeresztben.Lenne több is,de EU-n kívül nem gondolkozom.És a saját ifik között is van néhány klasszis jelölt.A szemét Arsenal viszont lenyúlta a szuper chief scoutomat,most 10k a fizetése,azzal még nem tudok versenyezni. De ha majd megengedhetem magamnak,kivásárolom a világ tíz legjobb scoutját.Aztán ipari méretű emberkereskedelembe kezdek,hogy a pénztárosnak legyen mit számolgatnia. -
korbin555 #89998 Semmi.Tipikus futóbolond.A Usain Bolt miatt nem fért be a Jamaikai futóválogatottba. Angol harmadoszályban villogtam ilyenekkel.Örülj neki,hogy jó pénzért tudtad eladni.Az én mentésemben a Motherwell-ből vonult vissza 27 évesen,most pedig munkanélküli menedzser:http://kepkezelo.com/images/aiuyb9p3az0t4k1cnmo.png -
Blum #89997 Valaki mondja mar meg nekem,hogy ezen a jatekoson mi er 1.2M-t? Kezdtem egyet a Motherwell-el,rogton atado listara raktam a sracot,600K-t kertem erte es az Ipswich azonnal bejelentkezett erte. 
Chris Humphrey -
00mate #89996 Amikor választok bajnokságokat, akkor van olyan hogy playable és view only. Ez a view only mit jelent? Nem lehetek abban az országban manager de? -
korbin555 #89995 Ezért nem árt leigazolás előtt alaposan megfigyeltetni a jelöltet.Én a két legjobb scouttal külön is megnézetek mindenkit.Fontos infókat kapok a személyiségéről,és a hiányosságairól is.A hasonlók,mint a letelepedési gondok,sérülékenység,a vitatkozásra való hajlam,a profizmus hiánya,az alattomosság,vagy hogy csődöt mond a fontos meccseken, nem elhanyagolhatóak.Ha több ilyen játszik egy csapatban,akkor gondok lesznek.És ezeket nem pátyolgatni kell,vagy leállni vele vitatkozni,hanem villámgyorsan megszabadulni tőlük.2017-2018 körül,egy nagyobb adatbázissal már tele van a játék klasszis generált 18-20 évesekkel.Ésszel kell válogatni.Úgy igazolni új embert,hogy gyors,vagy jól fejel,etc.a dolgok totális leegyszerűsítése.Sok ember nem érti,miért nem jó a világverő taktikája,amikor jó játékosai vannak.Hát az ilyenek miatt is,amit kis odafigyeléssel meg lehet előzni.Ha a másik oldalról nézem,akkor egy közepesnek tűnő csapat is képes folyamatosan jó eredményeket hozni.Mert tele van profi,ambiciózus emberekkel,akik folyamatosan is tudnak jól játszani,és nem roppannak össze a nyomás alatt.A recept pedig egyszerű.Keresni kell klasszis scoutokat,használni kell őket,és oda kell figyelni,mit mondanak.Ez a játék tele van lehetőségekkel,amit vétek figyelmen kívül hagyni. -
Valladolid #89994 én mákos :D ha minden jó alakul január 1.-én René Adler a Wolverhampton kapuját védi
-
Valladolid #89993 én nemtudom hogy ér e valamit de ha találok olyan kaliberű játékost aki ért a problémás játékos nevén vagy volt csapat társat aki befér a keretbe akkor megpróbálom megszerezni hogy megértsék egymást ez a húzás egyszer már bejött Oscar gondjai eltűntek és világverő párost alkottak Damiaoval egy próbát megér és beis jött csak most egy egyiptomi játékosról beszélünk és nem nagyon találtam olyan egyiptomit aki beférne a csapatba -
a játék része, de IRL is jelen van, sőt még komplexebben is ugye. ami példa most eszembejut így hirtelen, az Benzemáé. Akinek az első éve ezért is sikerült olyan rosszul a Realban. Nehezen alkalmazkodott Spanyolországhoz, a nyelvhez és hasonlókhoz. Szóval annyira nem ismeretlen jelenség. -
Valladolid #89991 el is engedtem addig se hallgatom hogy itt sír a szája :D nem értem mit sírnak már... felnőtt emberek de ez is a játék része és eleget kell tenni neki ha nem akarunk nagyobb problémát amúgy ja nekem is kéne aludnom mivel lassan iskola és vissza kéne szokjak a rendes időzónába :D csak valahogy nem sikerül -
igazából nem sok választásod van. vagy elengeded, és pár nap múlva már nem lesz gondja, remélhetőleg, vagy nem engeded el, és szenved tovább...
amúgy meg, aludnom kéne már, de nem angyon megy :D -
Valladolid #89989 nem gondoltam volna hogy ilyen hamar kapok segítséget köszönöm akkor elengedem! :) -
honvágya van. ellehet ilyenkor engedni x napra, ilyenkor haza megy, az asszony vagy anyuka pátyolgatja kicsit, aztán újult erővel visszatér, és akkor már nicnsenek gondok... -
Valladolid #89987 sziasztok a segítségeteket szeretném kérni !
leigazoltam egy játékost és azt az üzenetet kaptam hogy : 'Shikabala elég nehezen tudja megszokni Anglia életviteleit, miután még csak most csöppent be ebbe az új környezetbe' mikor leigazoltam kaptam is egy üzenetet róla hogy rendbontó,problémás játékos gondok vannak a magatartásával, a magatartásával nincsenek gondok egyenlőre csak az üzenetben említett gondok miatt szomorú nem tudom mit kéne kezdjek vele rámentem a játékosra és volt ott egy olyan hogy Távol lét engedélyezése és hogy 1 nap múlva jelentkezik a játékos ha rá megyek erre az opcióra nem mertem rámenni mert igazából nem tudom mire jó csak gondolom ez a megoldás a problémára segítségeteket előre is köszönöm! -
korbin555 #89986 Élvezem én így is.Hol angolul,hol németül játszom .Mindkettővel boldogulok annyira,hogy a játékélmény meglegyen.A középiskolás németem még mindig sokkal jobb,mint az autodidakta,internetes korszak óta felszedett angol.Sokat köszönhetek annak is,hogy életem első 20 évében az osztrák tv-n nőttem fel.Itt senki sem nézett magyar tv-t a 70-80-as években.És ha minden igaz,lesz német nyelv,először a játék történelmében.Mert a kalóz német fordításban elég sok hollandot benne "felejtettek". Szóval igazából csak a komfortérzés hiányzik.De ezzel együtt tudok élni. -
nemtom, én nem nagyon szoktam kérni. egyszer-egyszer eszembejut, akkor kérem a youth system fejlesztését, de ált elutasítják, azt hagyom a fenébe akkor :D -
Gerdzso #89984 Én most már mindent arra fogok hogy ezek után már megtehetnének nekem annyit hogy teljesítsék a kérésémet 10-ből 10x bejön :D persze sorozatban már 4 v 5x is bl-t nyertem(franc számolja)... szóval én már ott tartok hogy a vezetőség felel nekem, nem én nekik xD -
Olvastam itt, hogy egyesek felállnak, meg beszélnek a játékhoz. Én már alapból meg vagyok szólva, mikor valaki bejön és látja, hogy az FM-mel tolom. Következő mondat hangzik el közben: Csak csendben... :DDDDDDD
Média: Az angollal nekem sincs bajom, sokkal inkább azzal, hogy egysíkúak a kérdések. Reflexből tolom a válaszokat, 1 perc alatt megvan. Egyedül az zavar, hogy nem tudom, csak nagyon ritkán találom el, hogy a vezetőségtől éppen hogyan kell kérni azt, amit kérek és, ha elutasítják a kérést, akkor mit kell kihangsúlyozni, hogy mégis beleegyezzenek... Nagy ritkán telibe nyomom, hogy mit kell, de szerintem az csak éppen jót nyomtam jókor... -
tényleg sajnálom a hozzád hasonlókat, hogy nem tudják élvezni teljesen, de nem nagyon tudok együttérezni, mivel tökéletesebb az angolom az amerikaiakénál, szóval nincs értelmezési problémám a játékban...:D -
Solt #89981 Szerintem nem érdemes egyből... rendszeresen kell 2-3 nagyobb tapasz mire normálisan játszható lesz! :) -
Solt #89980 Kár, hogy nincs magyarul! :) -
korbin555 #89979 El kell fogadni,és el is fogadom.Viszont azokon a külföldi oldalakon mindenki az anyanyelvén játszhatja a játékot.De nem panaszkodni akarok.Akárhogy is lesz,de mihelyt megjelenik az új,én már el is felejtem a 13-at.Mint ahogy eddig is tettem a korábbi kiadásokkal. -
én eddig is utáltam a sajtós dolgokat. Oké, hozzátartozik egy igazi menedzser munkájához, de itt hót felesleges. Az elején poén volt, de 1. szezon után már meguntam, ugyanazt kérdezik, ugyanazt kell válaszolni és kész. Unalmas sőt idegesitő. Nekem már egyből az asszisztens megy mindenhova, sajtótájékoztatót sose tartok ha új játékos jön, ha rám mond valaki valamit, akkor nem reagálok.
majd beszélnek az eredmények
(FTC-PSV 3-1 ... jessssz) -
viszont a külföldi oldalakon rengeteg ilyen irányú kérést, elképzelést lehetett olvasni....szóval sokaknak erre van igényük. -
korbin555 #89976 Nem csak az interjúk.Bár azokat én nem adom ki a kezemből,mert az asszisztens minden hülyeséget összehord.Sokkal több beszélgetést kezdeményeznek a játékosok,és a stábtagok is.Még többet,részletesebben beszélhetsz az ellenfél menedzserével.A szerződéseknél is sok lesz a duma.Szóval még huszonnyolcféleképpen tudnám kihasználni azt,amit amúgy is kerülök.Ez a sajtó,média dolog nagyon fontos lesz,úgy tűnik.A bajom ezzel csak az,hogy minél jobban bonyolítják,annál kevésbé fogom rendesen megérteni.Tavasz lesz,mire a google fordító nélkül is eligazodok benne.Én nem vitafórumot,vagy kerekasztal beszélgetést akarok vezetni.Most kissé bizonytalan vagyok,de majd meglátjuk. -
Zenszkij #89975 És kár hogy hatással van dolgokra. -
Én nagyon utálom a folyamatos interjukat, igy 90%-át aszisztens végzi ,de hogy még több lesz az új verzióban? kár hogy nem lehet kikapcsolni.. -
korbin555 #89973 Lesz néhány érdekes,meg sok jelentéktelen dolog is.Például megkérheted a játékost,hogy rúgja ki az ügynökét,ha akadékoskodik a szerződésekkel.Ha kis csapattal játszol nemzetközi kupát,átviheted a meccset egy másik,nagyobb stadionba.Vagy ha a csapatkapitány nem teljesít megfelelően,rászólhatsz,hogy illene jó példát mutatnia.Ezek hasznosak dolgok lehetnek.De a számomra semmire sem való média további színezése,variálása már nem tetszik annyira.De majd megszokom azt is.Csak végre már lehetne magyarul játszani. -
én mondjuk 3d nélkül nézem csak a szöveget, mert nem birja a kis lapi, de nagyon sokszor piszkálok bele a meccsbe. Pl az időhúzást variálni, vagy ha hátrányba kerülök egy erősebb csapat ellen akkor a kontrát feladva inkább egyből nyomom a controlt. Szélsőket csereberélni szoktam időnként. Ha a támadóm 60-70 percig töketlenkedik, vagy akár félidőben gyenge a mutatója akkor kapom le azonnal.
Ha már zsebben a meccs, akkor rögtön bedobok egy fiatal srácot a padról -
Tottenham - Blackburn 0:2
g: Ringgaard, Vukcevic
Alakul az új taktika, baromi szépen játszunk vele. Eddig az idegenbeli szereplés volt a gyengénk, ezért örülök, hogy ezzel talán eredményesebbek lehetünk.
6 forduló után az első háromban vagyunk.
-
Solt #89970 "Oh dear, my wife won't be happy."
Ennyi... :D -
Mikor elfogadtam a fradit, úgy voltam vele, hogy 10 meccs. Annyi alatt kiderül, hogy menni fog-e vagy nem. Túl vagyok a 10 meccsen, és bár nem rózsás a helyzet, de nem is tökéletesen szar. És ha a Loki elleni 3 egymásutáni vereséget nem számolom, akkor még jól is állunk :D
-
Zenszkij #89968 Igen, soxor az ember elkeseredésében nyúl bele. De ha egyszer key-ben nem jön a helyzet kénytelen vagyok a kapust is feltolni, csak legalább történjen valami, legalább én kapjak már gólt :D. -
korbin555 #89967 Én csak key moments-ben nézem.De azért figyelek,hátha cserélni kell,vagy gyorsan le kell hozni egy sérültet.Nem játszok két hétig egy szezont,max. két-három napig.És nem nyúlkálok bele a meccsekbe.Elfogadom sok híres edző filozófiáját,miszerint az edző munkája addig tart,amíg elkezdődik a meccs.Korábban én is csináltam,váltakozó sikerrel.Majdnem meg is győztem magam,milyen zseni vagyok,egy-két fordítás után.Aztán rájöttem,hogy hosszú távon ugyanott vagyok,megcsinálják nélkülem is. -
Zenszkij #89966 FM 2014 új nyalánkságok. Pár dolgot kiemelnék Több opcióval bővül az átigazolás. Egyik legérdekesebb, hogy ha megveszünk egy játékost, azt kölcsönbe visszaküldhetjük ahhoz a klubhoz akitől vettük. Több fizetési opció lesz. Bővül a média és az edzés is. Csinosítanak a 3D motoron. Csak érkezne már! -
még a 3D-s meccsmotor megjelenése előtt a jó öreg 2D-s "gombfoci" nézet idején játszottam épp egy meccset,muterom elmegy mögöttem,megszólalt hogy mit nézel te,gombfocit?? És szépen elmagyaráztam neki,hogy ez a meccs élet halál harc,nyerni kell :DDDD