104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kombány #90084 nekem a swanseas mentésemben a liverpool kiesett a 2. évben de utánna visszaküzdötték magukat bár egyedül a reina marad ott :D -
banyai2000 #90083 Everton már csak a 2.osztályban vitézkedik ? :D -
korbin555 #90082 Tabella
Két döntetlen,majd három győzelem,közte 7-1 a Hull City ellen. -
banyai2000 #90081 Eddig valami förtelmesen játszik a csapat :D . Így folytatódik a Novembert se érem meg a csapat élén :D . Eddigi leggyengébb szereplésem az FM-ben . -
Elmozdultunk a 19. helyről, bejutottunk a kupa negyeddöntőjébe, ahol 3-1-re vertük a Malagát, erre utána az újságok szerint, mivel már kétszer kikaptam, valószínű nem sokáig leszek már ott edző :DDD -
most nézem a mentésemben Magyarország kijutott a 2020-as EB-re csoportmásodikként 13 ponttal. Szöv.kapitány: Kabát Péter (Sok sót nem fognak szerintem megenni hiszen összekerültek a hollandokkal és a németekkel is) -
szerk. Végre mennek a karrierbeszámolók és a játékról való beszélgetések, nem csak a vita :D -
Hogyne volna!
-
Támogatom!
Egyébként vége a szezonnak, rövid összefoglalót írok este meg a teljes. Meglepetésemre megnyertük a Német másodosztályt is. Nagyon szoros volt a bajnokság, ennek köszönhető a meglepetés. Mikor januárban még 3 pont volt a 12. ( ez voltam én) és az első közt.. :) Tavasszal elhúztunk aztán végén kipukadtunk de meglett még, és ez számít.
Nagyobb meglepetés számomra hogy a kupában sorra kaptunk az első osztályú ellenfeleket. PL : Stuttgart, hanover, dortmund, döntő pedig az Ausburg-al volt, és NYERTÜNK! Elég undoritó taktikám volt , full back és kontra és sokszor 11.es párbajjal nyertünk, de nem bánom.
Kassza duzzad, vezetőség boldog , egyszerre 4 fejlesztés is megy, és 7 játékosomra akik ingyen jöttek ajánlatok sora jön :)
Ez életem legjobb karrierje ,eddig..
Képek és részletek majd este. Ha van rá igény. -
korbin555 #90075 Ha valaki segítséget kér,vagy bármi után érdeklődik,hasznos lenne leírni melyikkel játszik,mert félreértések lehetnek.Főleg a 13 tartalmaz rengeteg újdonságot. -
Az egyetlen verzió amit megvettem :) Vagyis hozták németből. Már jó pár hetemet elvette :) -
Az remek verzió,nekem is fenntvan még mindig :) -
Én FM 11el játszok. Akkor jól lemaradtam :D -
Working with youngster,judging player potential,motivational kb -
Gerdzso #90070 Már megijedtem, hogy vak vagyok. :)
Amúgy az ifiedzőnél mi a fontos? Magas ability(ezt gondolom csak segéd progival lehetne nézni) + w w y vagy kell még más is? :) -
korbin555 #90069 "head of youth development" - ezt hol tudom beállítani? :)
Az fm12-ben még nincs ilyen opció.Ahhoz haladni kellene a korral a menedzser úrnak. -
Én nem értem ezt a "head of youth development" edző, ifi edző, figyelő? mi ez? :D és hogy jelölöm ki h ö toboroza az ifiket? -
Gerdzso #90067 Jelenleg 6 ifi edzőm van, ennyi az engedélyezett, viszont olvasgattam külföldi fórumokat, ahol valami olyasmit írtak hogy lehet egy edző 5 csillagos 120 -as ability-vel és 180-assal is, ez most akkor hogyan van?
"head of youth development" - ezt hol tudom beállítani? :)
(FM2012) -
patt helyzet... -
Azzal mit lehet kezdeni ha van egy jól fizetett játékosom, még két év van hátra a szerződéséből de senki sem akarja se megvenni és kölcsönbe sem elvinni. Viszont a felszabaduló fizetése jól jönne mert maxon van a fizetési keret. Próbáltam rábeszélni hogy bontsuk fel a szerződését de hallani sem akar erről. Ha meg egyoldalúan bontanám fel a szerződését akkor meg a vezetőség nem engedélyezi mert túl sokba kerülne. -
Neoncsoves #90064 Lehetne valami fícsör az új FMben, hogy lehessen ilyen Bernabeu-kupa szerű rendezvényen olyat, hogy az egyik volt játékosod 1 félidőt nálatok játsszon, 1et meg az ellenfélnél. Nem igazán hasznos, de szerintem frankó kis feature lenne, van egy pár olyan játékos aki kiöregedik lassan a csapatomból, de pár év múlva egy ilyen barátságos kupameccsen szívesen viszontlátnám :) -
korbin555 #90063 Van itt egy-két világklasszis head of youth development:David Wright,Ralf Muhr,Nick Marshall,Matthew Crocker,Dave Parnaby,Romeo Jozak.De ha ez is külső segítség,akkor ne vedd figyelembe.Nem véletlen,hogy a világhírű nevelőegyesületeknél vannak a legjobb hoyd-k.Az enyémet is ellopta az Arsenal,én meg elcsábítottam helyette a Parnaby-t az Everton-tól.Ötször annyit keres,mint bármelyik staff,de megér minden fillért. -
Gerdzso #90062 Köszi! :) -
korbin555 #90061 Igazolj egy nagy tudású head of youth development-et,és állítsd be hogy ő toborozza az új ifiket.Ha valóban top a felszereltség,akkor lesznek jó ifik.Én most ott tartok,hogy jövőre muszáj lesz indulnom a tartalék bajnokságban,mert az első igazán jó generáció kinövi a 18 éves korhatárt.Eddig nem indultam,mert csak két-három srác lézengett a tartalékban. De már olyan ifijeim vannak,akikről korábban csak álmodtam.Közöttük egy wonderkid,aki jövő hónapban lesz 17,de már angol válogatott.A korábbi mentéseimben is mind özönlöttek a klasszis ifik.Kivéve persze Magyarországot.És igazolj jó ifi edzőket,orvost,erőnléti edzőt,éppúgy,ahogy a felnőtteknél.Ha valahol lehúzol egy évtizedet,a bőség zavarával fogsz küszködni,ha jól csinálod. -
Gerdzso #90060 Nem használok külső progit, meg amúgy arra gondoltam, hogy az angol fiatalokat szeretném megtalálni, mert jelenleg szinte nincs angol a csapatban... az utánpótlás képzés maxon van, de mégsem jönnek a tehetségek, de scoutokkal gondolom ezt lehetne még javítani. -
Zenszkij #90059 FM Genie Scoutot szedd le. -
banyai2000 #90058 3 meccs és 1 döntetlent is épphogy összekapartunk . -
korbin555 #90057 Tehát a fontosabb igazolások.
Teplice-2M:http://kepkezelo.com/images/llsgp4eezzseybbn09x.png,Flamengo-14M:http://kepkezelo.com/images/k4ug4i09lch51wtroga5.png,L.A.Galaxy-ingyen,a stáb szerint a sztárok sztárja lesz:http://kepkezelo.com/images/6jm1hflzvx1h81n35o.png,Innsbruck-ingyen:http://kepkezelo.com/images/ufez0k3monwbu9hdhy0i.png,Corinthians-12M:http://kepkezelo.com/images/uvxgrp9hn55smpizovuc.png,Valerenga-2,5M:http://kepkezelo.com/images/g9nby56unyk5m244kel.png.A két brazil került aránylag sokba,a többi mind filléres üzlet.Még egy klasszis DM kell,jelenleg hármat figyeltetek.És akkor befejeztem.Bár akiket megtartottam,azok is klasszisok,beleértve egy wonderkidet.Lecsekkoltam a többi csapat keretét,bár még odébb van a rajt,és az "ellenség" sem alszik.Ez lesz az első évem,amikor nem az enyém a legerősebb csapat az adott ligában.De ezt inkább a szűkebb keretre értem.Ha nincs sérültem,egy világklasszis tizeneggyel fogok tudok kiállni. De a Chelsea és a két Manchester mögött mindenképpen ott vagyok szorosan.Viszont a Bromley-nak van valamije,ami a többi csapatnak nincs.A zseni a kispadon.
-
Gerdzso #90056 Azt hogy tudom beállítani, hogy a scoutok csak arra koncentráljanak hogy megtalálják a létező összes fiatal játékost, akikből ki lehet nevelni majd a jövő generációját? :) -
Solt #90055 Az ellenfélhez igazítsd a taktikádat... ha gyengébb nálad, akkor ne kontrázz, hanem próbáld uralni a játékot idegenben is. Ha meg erősebb nálad, akkor értelem szerűen védekezz ellene, de az sem mindegy milyen felállással milyen felállás ellen teszed ezt..
Nagyon fontos, hogy az ellen milyen felállásban játszik. Ha például azt a szemét 4-3-2-1-t játssza, akkor nagyon fontos, hogy legyen szűrő ember a védők előtt.
Ha nagyon kiegyensúlyozatlan, ingadozó a teljesítményed akkor az egyértelműen taktikai gond. -
Zenszkij #90054 Igen ez a valós képe a játéknak jelenleg. Nagyon várom a 14-et. -
Változtatni kell osztálylépésekkor, ez nem kérdés. Én most vért hugyozok a Red Star FC 93-al a 2. szezonban. Elsőre még éppen meglett a feljutás a Nationalből, de nem tudtam a második vonal szintjét megütő játékost igazolni, sőt, csapat is alig maradt...Ráadásul félprofi a klub, rajtunk kívül csak a velünk együtt feljutó Rouen az, mindenki más profi.
Valaki játszott mostanában itt? Valami jótanács? :) Olyan szeszélyesen alakulnak az eredmények, mint az életben. Egyik meccsen 4-0 ide, majd megyek vendégségbe a 10.-hez és úgy küldenek haza egy négyessel, hogy tényleg semmi közöm nem volt a meccshez. Idegenben van, hogy jó a counter, de néha 0 kapuralövéssel hozzuk le az első félidőt. Elég nehéz egyenletes teljesítményt nyújtani. -
korbin555 #90052 Nem ettem meszet:http://kepkezelo.com/images/gn5e7czafojy39etx7xx.png
Kétszer használtam tavaly hátrányban,akkor lekaptam a DM.-et,aztán hajrá.Egyszer bejött,egyszer nem.Most ezen a 4-1-3-2-n annyit finomítok,hogy a középső CM. advanced playmakert fog játszani,mert van hozzá két nagyon kreatív emberem. -
Zenszkij #90051 Nem mindegy, majd jön a hír, hogy bajnok lett 18 pont előnnyel :D. -
Blum #90050 PL-ben is a 4-3-3-at jatszod? -
korbin555 #90049 Mégsem kell,úgy döntöttem.Darabra van négy csatárom,ebből három klasszis,elég lesz. -
Feltehetően pénzt :) HA-HA :DDDDDDDDD -
korbin555 #90047 Kösz.De most őszintén,mit keres egy ilyen játékos a Mariborban?Most ajánlotta az egyik scout.3,5M a kivásárlási ára,külföldi klubok esetén:http://kepkezelo.com/images/3zs7ky437sozcjjzi9yd.png Ráadásul 5k fizetést kér csak,ami egy vicc.El is hozom,jó lesz a rotációban.És ha nem válik be,ennél akkor is sokkal többért tudom majd eladni.Egyébként szépen alakul az új csapat,ha végleges lesz a keret,majd rakok fel képeket. -
banyai2000 #90046 2.igazolásom 1 milliómba fájt mindössze,hiába nagy fizetést kért szerintem elég jó vétel . -
banyai2000 #90045 Nagyon jók az írásaid és nagyon jól is játszol . Csak így tovább!