104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
  • Mor3llo
    úristen, megnyertük az EL-t gec :D
  • Gerdzso
    Egy újabb győzelem :)
  • banyai2000
    Na megúnták és kirúgtak a Napolitól :D . Nézhetek új csapat után .
  • Blum
    Fasza,BL-ben megkaptuk a Juventust. Pedig nagyon remenykedtem,hogy a Braga,Montpelier,Lille harmasbol kifogjuk valamelyiket.
  • Blum
    Milyen ironikus,hogy egy eros BL csoportbol tovabbjut egy kis skot csapat,de a harmatgyenge skot bajnoksagban meg csak vergodunk. Egyszeruen nem ertem.
    Mint ahogy azt se,hogy 20M-t kaszaltunk eddig a szezonban,de atigazolasi penzt nem kapok.

• Szycsu
    Mindenkinek nagy grat. Igazi menedzser-mester mindenki :D
  • Mor3llo
  • zavbal

Én is.Elsőként.A Mu Napoli Fener csoportból.Kit kapok? Naná hogy a Benficát.Az egyetlen csapatot akit nem tudok akkor se leverni ha 6 emberrel állnának ki.
  • Blum
    AWWWWW YEAAAAH!!! Tovabbjutottunk bazdge!

• Mor3llo
    Az úgynevezett 6 pontos last minute meccs behúzva...a 8. hely már tuti, köv fordulóban a Swansea fogadja a Cityt, én megyek a már kieső Watfordhoz...

Kérdés: Burdissot sikerül beinjekcióznom, így játszott a Swansea ellen. A gép a meccs után ismét felajánlotta, hogy a Watford ellen is lehet egy ilyet nyomni...akkor van esély arra, hogy a Chelsea elleni meccsig telinyomjam injekcióval? :D
    Nem szoktam ezt az opciót használni (pl. többek között azért, mert ahogy Burdisso megkapta az injekciókat, a morálja egyből a legszarabb lett), de most elég fontos meccsek következnek, a Heitinga-Jagielka duó meg nem egy életbiztosítás...
  • Gerdzso
    Mármint a döntőkben.
  • Gerdzso
    Na PL megnyerve, BL-ben Juve ellen fogok játszani, ez könnyű menetnek tűnik, hiszen ezelőtti évben 6-0 ra vertem őket és nem sokat változott a keret, az FA kupában pedig a Liverpool lesz az ellenfél, akit szerintem szintén könnyedén legyőzök majd. :)
  • Mor3llo
    Éljen, Burdisso, a legjobb védőm, az utolsó meccsekre (köztük EL döntő) lesérült :)) lávdiszgém
  • zavbal
    nem ha a képességei megvannak és stabilan hozza a jó teljesítményt nem érdekel mennyi idős.
  • Gerdzso
    Olvasgatva a hozzászólásokat, csak én vagyok ilyen, hogy 18-20 éves gyerek is simán lehet kezdő? :D
  • Mor3llo
    19/107...bár a 13-ba közel sem raktam bele annyi órát (322 óra), mint az elődökbe. na meg profi sem vagyok :D
  • korbin555
    Elérkezett 2018,tehát a szezon fele eltelt.A bajnokságban ott vagyunk,amire számítottam,de lehetne jobb is.Nem is a vereségek fájnak,hanem az utolsó pillanatokban elszórakozott döntetlenek.Most van két rövid távú sérültem(két-három hét),de jól játszunk,elvertük a Man City-t is.A szezon előtt kitűzött célom minimum a negyedik hely volt.Ha ezt nem tudom elérni,csalódott leszek,mert háromnál több erősebb csapat nincs nálunk.Az új brazil csatárom közben portugál lett,(kettős állampolgár volt)braziléknál egy ilyet meg sem hívnak.Annyi ott a wonderkid,hogy lassan a Neymar sem fér be.(mégse viszi semmire a válogatottjuk)Közben megint kaptam egy ajánlatot,de nem érdekel.Ki az az Arsenal?Amúgy is berágtam rájuk,mert mert már két staffot is lenyúltak tőlem.Az Európa Ligában viszont nem ismerünk tréfát.Csoportelsőként mentünk tovább,közben a klub(dicsőséges)történetének legnagyobb győzelmét aratva.A Lille vár majd ránk.Ha addig kitart a jó formánk,nem sok jót jósolok nekik.A hülye Liga Kupából viszont még direkt sem tudok kiesni,pedig jó lenne egy kis pihenés.Szóval nyomom tovább,bár kétlem,hogy ma be tudom fejezni.Rengeteg meccs van még előttünk.
  • korbin555
    Egyáltalán nem.Két kivétel volt,az English hero és az Italian hero,ami amúgy is érdekelt,mindenképpen megcsináltam volna.
  • Darthmushroom
    az nice. challenge-kell is foglalkoztál:?
  • korbin555
    77/107
  • LasDen #90103
    hát ez nem sült el jól...erős bukta :D
  • Valladolid
    3. EL selejtező kört a Győri Eto-val játszom, valahogy mikor megláttam boldog lettem és megnyugodtam csak nehogy balul süljön el
  • Valladolid
    ja és megnyertem a Liga kupát szóval irány az EL :)
  • Valladolid
    itt is jöhetne egy dollár papa 1. szezonban 12. lettem kaptam 27 milliót igazolni szezon végén most 2. szezon végén 7. lettem úgy hogy a 6. chelsea-nek ugyan annyi pontja volt mint nekem az 5. Arsenalnak meg egyel több, és kaptam komoly 6 milliót igazolni... mondom az igen és akkro tartsam a nagyok mögött közvetlen a klubbot mikor azok felvásárolják fél europát nekem meg arra jó hogy át csoportosítsam és ingyen igazolható játékosok után kutassak
  • LasDen #90099
    akkor ott valószínűleg tulajdonos váltás lehetett. haladásnál láttam hasonlót. jöttek valami kínaiak, aztán azonnal egyeduralkodók lettek...
  • Valladolid
    Wolverhampton csapatát irányítom és felfigyeltem a 2. szezon végén hogy a frissen feljutó Sampdoria bajnok lett
  • Darthmushroom
    ja és ez 900 óra játékidő alatt :D
  • Darthmushroom
    61/107 57%
    legutolsó pont az Everton mentésbe a Childhood Dream (kedvenc csapat felkérjen edzőnek) de ebbe a hónapba van ilyen szépség: Highlight Reel (Your players collected 10 goal of the month awards)
    legjobban a Parked The Tank kéne de mindig ilyen 7-8 meccsnél kapok gólt, meg a Double Hat-Trick de 4-5 gólnál több nem akar a csatárnak összejönni. a 20+30 meccsig nem kapni gólt meg lehetetlen a 13-ba de még a 12-be is.
  • LasDen #90095
    Tényleg, kinek hány achievementje van már? Már aki eredetivel játszik ugye :D
    31/107...a legutóbbi a parked the bus volt...
  • SeLFisCH
    Valaki tudja, hogy lehet a taktikát visszarakni normál nézetre?

Visszaraktam klasszikusra, de az ideiben használhatatlan
  • Darthmushroom
    :D Good Luck!!! én most pihentettem kicsit az Everton-t de majd még folytatni akarom, sajnos a gyors 2 bl győzelem miatt azért már nem annyira élvezetes, de az új stadiont mindenképp megakarom várni főleg h tervezési fázisba van már. KELL AZ ACHI!!!! :D
  • Mor3llo
    Na, valami ilyesmire számítottam, egy percig nem volt kérdés a meccs kimenetele. A döntőben pedig a Chelsea vár ránk. Nagyon szép menetelés volt ez, de sajnos a döntő nem lesz a miénk. Eddig a Chelsea elleni mérlegem 3 vereség, 1 döntetlen...
    Közben meg tartalékolni sem tudok, 3 forduló van hátra, a Swansea megy 4 ponttal előttem a még EL-t érő 7. helyen. Igaz, most jönnek majd hozzám, utána fogadják a ManCityt. Nekem ratjuk kívül 2 könnyű (Watford I, Stoke O) meccsem van. Ha valami csoda folytán sikerülne megnyerni az EL-t, akkor lehet telibeszarom az utolsó Stoke elleni meccset :D

• Mor3llo
    teljesen korrekt így is :)

én pedig persze - miért is ne - hazai pályán kiszopok a Maritimotól 1-0-ra, úgy, hogy közük nem volt a meccshez :)
    ettól függetlenül bizakodó vagyok a visszavágóra, mert abszolút nullák voltak. Igaz, a mi helyzetkihasználásunk is borzalmasra sikerült.
  • korbin555
    Itt tartunk most:TabellaEgy kisebb hullámvölgyből is kilábaltunk:meccsekA 18.helyre várnak bennünket,de én így sem vagyok teljesen elégedett.Bár valahogy érzem,hogy lesz ez még jobb is.
  • Mor3llo
    nem rossz, nem rossz, kiváló poacher lenne belőle
  • korbin555
    Tony Watt
  • Mor3llo
    Benfica EL meccsek lementek. Idegenben egy rohadt gatya és undorító 2-2-t mákoltunk be. Összesen volt 4 kapuralövésünk, a portugáloknak 20+.
    Változtattam is a taktikán a hazai meccsre, ez már szebb lett, tovább is mentünk, az elődöntőben a Maritimo vár ránk.
    Bajnokság egyre neccsebb, a Swansea most előzött, lecsúsztam a 8. helyre...most megyek a Chelseahez...

Tony Wattról tud valaki valamit? Csak mert most vert 5 gólt a Szpartak Moszkvának az EL-ben.
  • Darthmushroom
    Legia Varsó 1 szezon, 1 félév. Bajnokságba szépen menetelünk a bajnoki cím felé amit már 2006 óta nem sikerült megszerezni a klubnak. EL-be utolsó selejtező körig simán elmentünk ahol a Newcastle csapatát kaptuk, akik ellen végül csak egy 90.percbe bekapott gól lett a vesztünk és idegenbeli góllal kiestünk (első meccs 2:1 oda, itthon 3:2 nekünk) egyenlőre ennyi :D
    FÉLTÁV
  • korbin555
    Igen,tavaly estek ki,de a Liverpool is csak hajszállal kerülte el.Az lett volna a szép,ha egyszerre tűnnek el a PL-ből.