104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Akkor megnyugodtam,hogy nem csak velem szórakozik a játék.Lehet,hogy ez nem is ritka eset.Eddig nem igazán figyeltem erre,mert nem szoktam súlyos milliókért vásárolni.Akkor mégis igaz,hogy vannak elnökök,akiket nem izgat ha eladósodik a klub,mert vesznek fel hosszútávú kölcsönt.Mondjuk elég nagy hülyeségnek tartom.De Olaszországban majdnem minden csapat törleszt a bankoknak.Ez is valamennyire tükrözi a realitást.
  • Sysfox
    " FM2012-es 40 milliót kaptam igazolni"

* "Az FM2012-es MENTÉSEMBEN 40 milliót kaptam igazolni"
  • Sysfox
    Ezt én magam sem értem. FM2012-es 40 milliót kaptam igazolni, az egyenleg pedig 20 millió. Könnyen kiszámolható, hogy ha mindet elköltöm, akkor -20 millión fog állni a büdzsé. Egyszer már megtettem, -20 millió körül kapott a klub elnöki kölcsönt kb. 35 milliót 30 évre, amiből 200e-t törlesztünk havonta. Az egyenleg egyből felugrott magasra.

Most azt nem tudom, ha az egyenleg 100 millión lenne, akkor vissza lehetne ezt fizetni?
  • G.Freeman
    FM 13+12 - 5e Ft
  • 00mate
    Hát ez a Fm 13 nem az én világom... nem értem, hogy tudtok sikeresek lenni ebben a játékban. Amit 12-ben bevetettem, itt semmit nem ér... eléggé lehangoló...kedvem is elment a játéktól. :D
  • Darthmushroom
    Feyenoordnál én is ezt csináltam fele játékos ingyen jött meg 16 évesen vettem és pár szezon múlva 120m eladásom volt egy szezonon belül :D repekedtek az emberek 20-40mért kifele az idősebbek meg 5-15mért
  • LasDen #90318
    én amúgy sose figyelek a pénzügyre. elköltöm amit kaptam az utolsó fillérig. És 10/10-szer mindig megdicsérnek, hogy milyen jól figyelek a pénzügyekre :D
  • korbin555
    Az is eszembe jutott,hogy annyira bent akarják tartani a csapatot,hogy inkább belemennek egy pénzügyi buktába is,aztán majd vesznek fel kölcsönt.Hál isten nem érdekel,mert most "szereztem"egy argentin wonderkidet,aki a Newell's-nél nem akart szerződést aláírni.Így csak a nevelési költsége(275k) kerül pénzbe.Még csak a lábát tette be ide,de már 1,1M az értéke.Év végén meg eladom 40M-ért.Minden évben két ilyen,aztán kit érdekel a büdzsé.
  • LasDen #90316
    nekem még nem volt részem tulajdonos váltásban, 1 alkalmat leszámítva. De akkor se változott semmi. Egyik olasz jött a másik helyett. Kár hogy nem pénzesek jöttek :D
  • Darthmushroom
    jaja, vagy pedig egy helyi üzletember. már az is jó szokott lenni, mert az is törleszt egyből az adósságokon. bár érdekes az Everton-om 2 szezonig volt eladó mire sikerült átvenni egy helyinek, de úgy h két havonta jöttek az ajánlatok.
  • korbin555
    Már?Két évet öregedtem a Serie B-ben.
  • Zenszkij
    Már feljutott? Első évében a seria A-ban bajnok lesz. Hajrá Korbeen!
  • LasDen #90312
    már feljutott, csak júniusban még ugye nem változnak ezek....
  • Zenszkij
    gázkezelt
  • Zenszkij
    vagy jön egy gázkzelt szíriai sugardaddy
  • Darthmushroom
    csináld, úgy se lesz semmi kirúgás. max akkor ha közbe nem eléred az elvárást, de seria b-be ennyi pénzzel nevetve feljutsz. onnan meg már még jobb szponzorok lesznek szóval ott se kell félni semmi anyagi helyzettől.
    Mu mentésemen kívül én az összes karrierembe elértem anyagilag sz@rok legyünk, de megéri mert gyorsabban jön a siker, onnan meg úgy is helyre áll a klub. pl. Honvéd mentésembe első évbe -2-3millió fontra vertem a számlát, de 2. év felére már 10m volt mivel sikerült bl csoportkör elsőre is. Feyenoord-nál,Everton-nál szintén hasonló volt csak még nagyobb mínusz. de itt is Feyenoord-dal 7 szezon alatt 3 bl-t nyertem, Everton-nal meg 4év alatt 2t. Lazio-val meg 3 év alatt 3 Seria A.
    Szóval biztos lehetsz benne h nem lesz semmi probléma ha az egészet elvered meg átcsoportosítod mivel úgy se lesz semmi csőd, legfeljebb tulajdonos váltás.
  • Szycsu
    Az hagyján, hogy nem tudom melyik csapat igazából. Azt nem értem miért kell nekik azt a nevet adni, hogy Red Star. Franciáknál is adnak ilyen nevet csapatnak, szerbeknél is meg még ki tudja hol. Jön a hír, hogy "Red Star ....." aztán hirtelen az ember nem is tudja, hogy melyik bolygón induljon a csapat keresésére :D
  • korbin555
    Most már csak megnéztem a klub teljes értékét,ami az új szponzorokkal,épületekkel,játékosokkal,meg a takarító nénivel együtt is 17,75M.Ezzel ott vagyunk a kisebb Serie A csapatok között,ezt még reálisnak is tartom.Ehhez képest adtak igazolni 29M-t.Azon spekulálok,hogy csinálok egy biztonsági mentést,aztán mind elköltöm.Akkor kirúgnak?Mert hogy csődbe megyünk,az tuti.
  • Darthmushroom
    már mint h nem tudod melyk klub? mert am a czveda belgrád, egyik évbe ez a neve másikba meg red star, én se nagyon vágom mit váriálnak
  • Zenszkij
  • Szycsu
    Ezeket a Red Star-okat nem értem. Egy csomó országban láttam már, de még nem jöttem rá, hogy mi ez a "Red Star"...
  • ozbom
    Bejutottam az Európa liga csoportkörébe. Spurs, Panathinaikos és Red Star Belgrád. Viszont bejutott két magyar csapat is a Győr és a Vidi, már pontot is szereztek. csoport
    Győr Vidi
    Tabella
    Meccsek
  • korbin555
    Ez igaz.Ezért úszik a játékban is a legtöbb olasz klub nyakig az adósságban.Minél nagyobb klub,annál nagyobb bankkölcsönöket nyög.Nem szeretnék közéjük tartozni.
  • Darthmushroom
    attól nem kell félned h pont levonásod lesz, gépnél már láttam, de én még ha -100mba voltam se csinált semmi csőd eljárást meg pont levonást. fizetési keretem is szinte minden klubnál meghaladom.
  • Szycsu
    Áhhhá. Akkor fantompénzt kaptál igazolni. Tényleg lehet, hogy a bunda is benne van ebben az olasz karrierben :DDDD
  • korbin555
    A másodosztályban sehol.Vannak új szponzorok.De én ettől nem ájulok el.Nagy pénzt úgysem adok senkiért,most hozok egy Nigériai gyereket 100k-ért,de azt is sajnálom.Amúgy is óvatos vagyok,mert ezek nem normálisak.Korábban is volt 100k fizetési keret,aztán hirtelen levették 40-re.A télen megint vissza 120-ra.És ezt még az új szponzor előtt,amikor épphogy pozitív volt a mérleg.Most meg ez.Ráadásul 2500 férőhellyel bővítik a stadiont,ami 3,3M-ba kerül.Ha csak a felét is elkölteném amit adtak,jövőre mi is pontlevonással kezdenénk a szezont.A tulajunk szerintem bukott matekból,vagy tud valamit,amit én nem.Tehát az egyetlen dolog,amit megengedek magamnak,az a fizetési keret felének felhasználása.Két év múlva pedig megkezdem a klasszis ifik kiárusítását,csillagászati összegekért.
  • LasDen #90298
    biztos jól gazdálkodott a pénzzel...vagy cheat :D
    De olaszország, így a bunda sincs kizárva...
  • Blum
    Wattaf...?

Honnan a francbol van ott ennyi love? :D
  • Szycsu
    Miből van annyi pénz Olasz másodosztályban? :D Nekem Lille-el, alig van most 4.5 millióm, folyamat csökken és még csak most jön november.... pedig nem költekeztem túl, fizetések is kordában, Joe Cole-t is hazazavartam, mert mindenre jó volt, csak játszani nem.
  • LasDen #90295
    habzsi dőzsi :D
  • korbin555
    Na eztmár szeretem.
  • Darthmushroom
    na azt nem tudom, szerintem biztos van csak szét kell nézni
  • Szycsu
    A 12-höz is vannak még átigazolási frissítések?

Korbin555: Nem unjuk, jöhet éjjel-nappal :D
  • korbin555
    Pro Vercelli 2013-2014.
    Arrivederci Serie B!Letudtuk itt a második szezonunkat is,azt kaptam,amit vártam,sőt egy kicsit többet is.Komoly riválisunk nem volt,gyakorlatilag semmiféle ellenállásba nem ütköztünk.A végére hárommal megdöntöttük a korábbi gólrekordot,de a száz nem jött össze.Tabella.Délután felraktam a fontosabb embereimről képeket,ennek tudatában ez a diadalmenet elég nagy szégyen a ligára nézve,de ez legyen az ő bajuk.Már télen látszott,hogy csak egy ebola járvány akadályozhat meg bennünket a győzelemben,más nem.Aminek nagyon örültem,az a kupa volt.Mert a Milan elkövette ugyanazt a hibát,mint korábban a Juve.Olyan csapattal állt ki ellenem,amelyik tele volt csalódott,átadólistás emberekkel,akik alig játszottak addig.Pl.Abate,Niang,Albertazzi,Amelia,Strasser,Pazzini,Antonini.Összesen sem játszottak tizenöt meccset a szezonban.Úgyhogy ők is beleszaladtak a késbe.A 30 éves Greco rúgta mind a négy gólunkat.A döntőben 11-esekkel megvert a Napoli.De erre sokkal büszkébb voltam,mint megnyerni ezt a piskóta bajnokságot.Áprilisban,mikor már minden eldőlt,kihagytam négy meccset(szabi),de nélkülem is simán behúzták mindet.(Amikor visszajöttem,akkor még én buktam velük egyet.Úgyhogy nagyon nem veregetem a saját vállamat.)A tavaszi meccsek egy része.Tehát ősszel Serie A+egy ajándék Európa Liga(a Napoli második lett a Serie A-ban).Utóbbi nem nagyon hiányzott,de a reputációnknak csak nem fog ártani egy csoportkör.Szóval jön az átigazolási szezon,egy wonderkidem már biztos lesz.A scoutok ajánlgatnak még egypár nagy jövő előtt álló srácot,alaposan körül fogok nézni.Az új szezon rajtja előtt majd jelentkezem,ha még nem unjátok a novelláimat.
  • Darthmushroom
    pár nap és itt az átigazolási update mivel mindjárt lezárul.
  • Zenszkij
    Majd a 14-ben, Szalai még nincs ott :D.
  • real22
    ja és a 89 percbe egyenlítettünk jese góljával aki csere ként állt be
  • Blum
    Aztarohadt :D
  • real22
    http://imagerz.com/QFdDWlkBBlA
    Így nyertük Bl-t :)
  • Darthmushroom
    akkor már inkább Schalke és Szalaiz :D