104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GOAAL
    De itt a helyes link: http://imagerz.com/QE5PXktvAwMCUF0fRwVQ
  • GOAAL

Csupa klasszis, csupa sztár! A Wellington ezekből áll
    Úgy gondoltuk feldobjuk az új-zélandi Wellington keretét, és velük vágunk neki a szezonnak:D
  • Darthmushroom
    elbúktuk az elsők csatáját, természetesen hulla fáradt sérültekkel teli csapattal álltunk ki...-.-
    Derby
  • Darthmushroom
    csak a szokásos.. 1m sincs a számlán, havonta kölcsönt fizettünk vissza, de basszunk még el pénzt :D bár most gondolkodok h lehet nem kéne elkölteni :/

• zyndar
    Én az Intert fogom ráncba szedni elsőnek.
  • Darthmushroom
    Féltáv. Nem állunk rosszul, bár nagyon sokat küzdünk a sok bekapott gól miatt, és h a 4 csatárból állandóan 1 max 2 áll rendelkezésre. A 4 vereségből is 2 alsóházi csapat ellen volt, 1 meg a Wigan ellen idegenbe a 90+2-be ment el.
  • Zenszkij
    Zsír. Akkor elég jó beszámolókra számíthatunk! :)
  • Blum
    Queen of the South

13-ban egesz jol kiismertem oket.
  • banyai2000
    Én ? :D
  • Darthmushroom
    válasz gombot tanuld már meg használni :D
  • Darthmushroom
    Merda Roma esélytelen jó legyen szerintem mivel legjobbjuk Lamela elment (nálam még vele is kiesés ellen küzdöttek). Napoli lehet ellenfél de nem tom utóbbi 2 fmbe mindig rommá vertem őket. Interbe meg a jók még túl fiatalok (sok karriert láttam h ki is estek).
  • banyai2000
    Védelmet kell,csak megerősíteni ott .
  • LasDen #90752
    napoli is elég jól igazolt. roma se rossz, de a mazzari féle inter is visszatérhet.
    nem lesz könnyű, bár tény, a Rossi-Gomez duó hangzatos.
  • Darthmushroom
    tegnap gondolkodtam h velük kezdek megint a friss db-vel, de végül elvettetem mivel ideibe volt már velük karrierem.
  • Darthmushroom
    elég rossz hagyomány :D de attól könnyebb dolgod lesz idén ezzel a durva kerettel. meg h kb. csak a Juve lesz ellenfél.
  • StephenKing
    Csak a Derby County, már lassan egy évtizede mindig azzal kezdek.
  • LasDen #90748
    fogalmam nem lesz a játékról, szóval alap. Am ebben is, meg előtte is, előtte is mindig kirúgtak. Hagyomány :D
  • Darthmushroom
    fő az önbizalom :D am amilyen kerete van most a Fior-nak alap elvárás lehet a BL
  • LasDen #90746
    Fiorentina, mint mindig. Valamikor November elején kirúgnak, aztán onnan vár a világ :D
  • fergusonpapa
    Ajax
  • korbin555
    Haladás,mint mindig.De előtte a Bétával még indítok jó néhány teszt karriert.Ott mindent ki fogok próbálni,meg az ellenkezőjét is.Hosszú karrierre csak akkor vállalkozom,ha tudom is,hogy mit csinálok.
  • zavbal
    Toulouse...Mi más . Bár ha reális verzió akkor lesz ott küzdés.Utána meg valami kiscsapat szintén.
  • Darthmushroom
    mint már 3 éve mindig Én a Celtic-el tanulom be a játékot :) utána a szokásos kedvencek Feyenoord, Lazio, Mu (csak fun mikor többihez nincs kedvem) meg tervbe lesz a Bastia, Dinamo Kijev a szimpatikus keret miatt. utána jöhet majd valami kis csapat.
  • Zenszkij
    Szeretnék köztünk fórumozók közt egy körkérdést indítani. Ki milyen csapattal tervezi kezdeni az FM 2014-es pályafutását?

Én feltehetően a Manchester Unitedet indítom majd be ismét, hogy kitapasztaljak pár dolgot.
  • korbin555
    Bele kell rakni a meglepetéseket a játékba,mert anélkül nem működne.Különösen a kiesés szélén táncoló csapatokkal kell nagyon vigyázni.Ott mindig benne van a bukta lehetősége.Én egyszer az utolsó előttitől kaptam nagy zakót.Ráadásul két és fél éves hazai veretlenség lett oda.Nincs ebben semmi különös.Ha összeszeded a világ húsz legjobb játékosát,előbb-utóbb akkor is elver valaki.Általában olyan,akire végképp nem gondolna az ember.
  • Darthmushroom
    16 forduló után 2. hely, 2 pont hátrány a Derby-vel szembe. 16 meccs 10 győzelem 3 döntetlen 3 vereség 34 rúgott 18 kapott gól. legfájóbb h 2 veresség is kieső zónás csapattól van.
  • banyai2000
    Az úgy nem semmi :O . Gratulálok . .Bajnokságban hogy állsz?
  • Darthmushroom
    Mivel a Schalke felb*szott (Szalai képtelen gólt lőni) ezért tegnap kezdtem egyet a nagy múltú szimpatikus kis csapattal a Sheff Wed.-el. előző fordulóban Blackburnbe kikaptunk 1:0-ra mert mindent kihagytunk, szóval volt min javítani.
  • banyai2000
    Bocsánt,csak elég idegesítő,hogy a Benficát konkrétan agyon vertük,még ha ez a 2-1-es eredményben nem is látszik és akkor jönnek ezek és 2 olyan mázlista gólt lőnek,hogy az hihetetlen .
  • LasDen #90735
    nem az a baj, hogy írni mertél. Írjál...
    de olyasmit próbáltál a játék számlájára írni, mint negatív dolog, ami hétköznapi.
  • Darthmushroom
    nem bántásként lett írva, de igaz h a valóságba is van ilyen, fmbe meg még rosszabb is. Nekem olyan volt h 1,5 éve veretlen voltam és fogadtam az tök utolsó újonc csapatott otthon aki még nem is nyert meccset és úgy kikaptunk mintha mi lettünk volna azok.
  • banyai2000
    Bocsánat,hogy írni mertem...
  • Darthmushroom
    főleg Portugáliába ahol tavaly a Benfica az utolsó 3 fordulóba bukta el a bajnokságot addig veretlenül. Estoril X meg Porto elleni vereség a 90+ba, utána meg hiába nyerte az utolsó meccsét.
  • LasDen #90731
    Mert ilyen a valóságban sosem történik O_o
  • banyai2000
    Sportingom megveri a Benficát majd a következő meccsen X a Gil Vicente ellen . Enyhén szólva érdekes .
  • korbin555
    Egy-két év,és úgyis visszavonul.Neki pont megfelelő hely a Salzburg.Levezet ott egy-két szezont,aztán nyugdíjazza magát.Harminc sok évesen már nincs benne ambíció, meg tudom érteni.
  • StephenKing
    Egy két év és megbánja hogy nem jött. De jobb is hogy nem fogadta el az ajánlatom mert borította volna a költségvetést.
  • Darthmushroom
    ha még az elején van érthető h inkább oda ment még negyed annyiért is, mivel az egy ált. bl részvevő klub nagy osztrák múlttal még a Derby régen se volt valami hatalmas klub.
  • Blum
    Nem er meg neki havonta +15K-t,hogy megtanuljon angolul. Eletszeru :)
  • StephenKing
    Az milyen már hogy Timo Hildebrand-ot csábítom hogy legyen a Derby kapusa, 27ezer heti fizetést kért de én csak 20ezret tudtam neki ajánlani, végül nem fogadta el a végső ajánlatomat hanem elment a Salzburghoz heti 5ezerért. Ez igen életszerű.