104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Persze, gyertek... Ilyet nem láttam még.
-
Ki mennyit költ fiatalkora egyébbként? Olcsó hús vagy drágákra utaztok mikor nagy tehetségeket akartok áthozni, de nem azonnal kezdőben hanem hogy nálatok teljesedjenek ki. Kiváncsi vagyok
Én vegyesen szoktam. Van akiért 2-3 milliot se sajnálok de jól meggondolom kiért adok akár 50e is. -
12-ben 17-es. Nem lennének gány fejbéli skilljei (kajak nem jut eszembe a rendes szó, pedig 3 percet gondolkodtam rajt, fejbéli....) még jó is lenne -
Én csapatra igazítom az első évben de már saját taktikám is játszatom a meccseken, és következő szezonban pedig már csak saját mindenki más rpül. Annyi klaszist adtam már el így mert nem illet a csapatba. Néha sajnálom őket de ez van. -
banyai2000 #90800 Csak nekem tünt fel,hogy a játékban Feczesin befejezése 18? :D -
Blum #90799 Tokeletes :) -
banyai2000 #90798 OFF:A PL egy Man.City,Chelsea meccsnek ígérkezik,de az Arsenal is beleszólhat akár,de inkább Blért mehetnek . A 3.-4.helyért meg lesz egy Arsenal,Spurs,Man.Utd és talán-talán Liverpool meccs . Mások véleménye is érdekelne ilyen téren :) . -
korbin555 #90797 Ha teljesen nem is sikerült lekopírozni,de azért gondolom a 4-1-nek is tudsz örülni. -
Blum #90796 Remelem ma este is valami ilyesmi eredmenyt latok majd a meccsen :) -
hmmm
Chelsea, Real, Roma, Fradika...
kemény kis csoport lesz :D -
Valladolid #90794 Korbin te jó isten szerintem hatásos a taktikád :http://imagerz.com/QE5PUEtvAwMCUFweEwVQ -
taktikát a kerethez, vagy a már meglévő kerethez igazitani a taktikát és a későbbiekben is tartani magad hozzá?
hogy szoktátok? 1 mentésen belül mennyit variáltok a taktikán és a felálláson miután már a keretet tudjátok alakitgatni? -
korbin555 #90792 Nem is fogok változtatni,mert nincs miért.Működött a 2009-ben is,és ugyanolyan jó most is.De mindenhol nem használható.Eszembe sem jutna például egy Real Madridnál szélsők nélkül játszani. -
Szpari? Aztán ovatóóósan vele. ;)
Korbin : kisértetiesen hasonlít a taktikád az enyémhez én kb 5 éve használom. Látom hasonlóak a meglátásaink. Bár hozzá teszem régen mindig változtatgatam, most már 1 taktika van és azt játsszák a fiúk, ha nagyon bénák egy meccsen sokszor egy lecseszés elég de még akkor is csak a passz stíluson finomitgatok. -
banyai2000 #90790 Nyugi 5.mondat végén már úgy voltam vele,hogy hagyom :DD . -
00mate #90789 Ejha, akkor gazdag leszek... :D -
Zenszkij #90788 15 MILL EURO -
00mate #90787 Mennyi pénzre lehet számítani a BL-ben a tv-s jogdíjakból? (Nyíregyháza 4. szezon) -
korbin555 #90786 Valahová ide:Football Manger 2013/graphic/pictures/logos.De nem elég csak bemásolni.Először át kell alakítani 180x180 png-re.Aztán kell hozzá az fm graphic configurator,ez csinál egy config.xml file-t.Az arcképekhez kellett az unique ID is. A Haladáshoz még a télen megcsináltam az egész hiányzó keretet.Mint kiderült, teljesen feleslegesen,mert az első szezon végén elzavartam az egész csapatot.Radó.Ugrai.Devecseri.A logóknál nem tudom,hogy működik,oda többféle méret is kell.Szóval nem olyan egyszerű.Hagyd a fenébe,a 14-ben már úgy is benne lesz. -
banyai2000 #90785 Igen. Ha jól gondolom,csak le kellett vonla szedni egy képet a Googleról és be kellett volna tenni (na azt nem tudom,hogy hova) ugye ? -
korbin555 #90784 Erre gondoltál? -
korbin555 #90783 Igen,döntően a 2.számút használom.(A kép csak illusztráció!)A támogató DM fontos ember,akár szélen is be tud segíteni a védekezésben,ha valamelyik WB netán CR7-nek képzeli magát.És kulcsfontosságú a két szélső hátvéd.Gyors,nagy munkabírású WB,aki vissza is tud érni időben.A középpályán három,elsősorban jól passzoló,de azért szerelni is tudó ember kell.Az sem hátrány,ha egyik-másik távolról is jól lő.Az ilyenek meccseket nyernek,ha a csatárok éppen gombát szednek.Ha van egy kreatív CM, akkor ő AP-t játszik.A 4-4-2 (de általában a szélsőkkel játszók)ellen mindig eszméletlen jó statisztikáim voltak.Még a jó képességű csapatokon is sokszor úgy megyünk át középen,mint az ütvefúró.Mindig a lehető legkeskenyebb pályát választom,így viszonylag könnyebb lezárni a széleket.Kiegyensúlyozott filozófia,nincs tekergés a pályán,és csak egy ember kap szabad kezet,az irányító.Fontos a rend és a fegyelem. Otthon mindenki ellen attack."Gyáva népnek nincs hazája".Idegenben is,ha gyengébb,vagy akár hasonló erősségű az ellenfél.Az erős,vagy nagy formában lévők ellen kontroll.Ilyenkor a két szélső hátvéd FB-t játszik.Akkor is,ha nagyon széles az ellenfél pályája,és villámgyorsak a szélsői.De akár itthon,akár idegenben, a kontra lehetősége mindig benne van a játékban.A passz stílus általában rövid,de idegenben szeretem a direktet is.Ha gyorsan átjátsszuk a középpályát,akkor már bajban is van az ellenfél.Elöl egy erős,magas CF/TM,aki képes labdát is tartani,és egy fürge lábú DLF/Poacher, aki állandó üresbe mozgással mutatja magát.Több éve használom,apróbb finomításokkal,és elmondhatom,hogy nálam(jól)működik. -
korbin555 #90782 Világos,mint a nap.Ennyi. -
banyai2000 #90781 Mert be akarom tenni a játékba a Cardiff logóját. Ennyi . -
korbin555 #90780 Öt perce mentél a Bordeaux-hoz.Minek neked a Cardiff logója? -
banyai2000 #90779 Cardiff új logóját akarom leszedni,de nem találom . Valaki tud linket ? -
úgy látszik ezt vezetősége válogatja. nekem EL-be kellett volna jutni, a 6. hellyel meg is lett volna, de a kupások miatt kiamaradtam, de így is elégedettek voltak velem... -
banyai2000 #90777 Sportingtól kirúgtak azért,mert nem voltam harcban a BL helyért,mikor 3 pontra voltam attól :D . A Francia bajnokságban tök utolsó Bordeauxhoz megyek így . -
Nekem a favorit felállásom a 4-3-1-2, 10 éves Palermos karrieremben erre építettem fel a csapatot, az ifik is ezt gyakorolják. Bajnokságot, olasz kupát nyertem már, még a BL serleg hiányzik. Próbálom hazai játékosokkal minél többre vinni, egyedül a tkp-m dél amerikai.
FM2010
Üdv mindenkinek! -
Én sose használok szélsőket, védelemben persze igen de gondolom nem arra vagy kiváncsi :D Szerintem sokkal labda biztosabb taktika. -
A 2. számút szoktad használni, igaz? (pl a Pro Vercelli-s mentésben is). Már korábban is gondoltam, hogy megpróbálkozok vele, eléggé szimpatikus és, ahogy néztem, mindenhol bejött neked. -
korbin555 #90773 Jelenleg messze ez a legjobb ár,6900 Ft.A Beta hozzáférést megkérdeztem,és ezt a választ kaptam:"You will get beta access 2 week before game release."Tehát van Beta hozzáférés.Ez egy verhetetlen ár,jobb nem lesz. -
Solt #90772 Én régebben sokat játszottam szélsők nélkül, mert jobban szerettem azokat a középpályásokat, akik labdaszerzésben is jók... :) Egy jól összeállított 4-3-1-2 elég hatásos tud lenni! :) -
Itsuki #90771 Hali,az lenne a kérdésem hogy eddig hol a leoccobb megvenni a 14-et amivel lehet bétázni? -
korbin555 #90770 Például.Felállás 1.Felállás 2. -
Blum #90769 Nem is olyan reg linkeltem be a Queen of the South taktikamat,ami egy 3-1-3-1-2,Narrow - Short Pass taktika volt. Pontrekorddal lettunk bajnokok :) -
volt itt valaki, aki nem használt szélsőket, de most meg nem mondom ki is volt az. alapvetően nem hülyeség. Életképes ötlet...:) -
Valladolid #90767 mi a véleményetek egy olyan taktikáról ahol nincsenek szélsők? nem próbáltam még esetleg valakinek van valami tapasztalata? -
az agyam eldobom...
nem találjátok ki hányadikok... természetesen segg utolsók..
-
sziasztok!
kezdtem egy új karriert a york city-vel, mivel az előző nem úgy sikerült, mint ahogyan azt vártam. pár hetes munkám van benne... már nem az írásban, hanem a kétszeri feljutásban :)
http://bit.ly/18GkowF