104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mondom vagy lemondasz vagy kirúgnak :D -
8 forduló után
törökök 21
mi 16
románok 13 ponttal állnak...elbasztuk nagyon az egész sorozatot,kikapni andorrában,döntetlen az észteknél,vereség a törököknél....az első hely az elment,jobb esetben megyünk pótselejtezni :DDDDD azért ez gecinagy dicsőség egy holland kispadon :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
javított a csapat,az észteket 6-1-re,magyarokat 3-0-ra vertük meg :D de tényleg kurvagáz Andorrától kikapni :DDDDDD -
azt kell mondjam h le kell mondanod :D ez gyalázat :D -
ha esetleg valakinek nem jönne be a kép -
inkább ide tölts, imagerz szarakodik -
Kikaptam Andorrától :DDDDDDDD cirka 8 éves FM pályafutásom alatt ilyet még nem basztam :DDDDDDDDDDDDDDDDDD lefújta a bíró a meccset úgy elkezdtem nevetni,a könnyem kifolyt :DDDDD
-
ÓRIÁSI RESPECT! You made my day, man! :DDDDDDDDDDDDD -
Zenszkij #90956 Na kaptam választ tőlük. Annyit írtak, hogy október 29.-e a kiadás napja. Ezek szerint nem bétázunk XD. -
Zenszkij #90955 Akkor bizakodó vagyok, nekem nem reagáltak azonban az emailemre még. -
korbin555 #90954 Itt rendeltem nyáron a Civ V.Brave New World-öt.Azt minden gond nélkül,öt percen belül megkaptam. -
Zenszkij #90953 Korbin te rendeltél már korábban erről a CDKEYDEALS-ről? Egy két helyen azt olvastam nem valami megbízhatók. Remélem nem bukjuk el a pénzt. -
rajtam nem múlik :D
de ha az SG - ne adj isten - eltűnik, akkor megtalálható vagyok minden nap du. 2 és 6 között Kalocsán. Nyugodtan oda lehet jönni hozzám. Autogramot is adok, ha kértek, de fényképről is lehet szó... -
Lasden te beteg állat vagy :DDDDDDD még sokáig légy része az SG-nek,én azt kívánom! :D -
00mate #90950 Illetve Casemiro-val? :D -
00mate #90949 Van valakinek tapasztalata ezekkel a játékosokkal? Benzema, Di Maria? -
korbin555 #90948 Nem rossz referencia.De azért aludjál rá még egyet.Komolyan azt szeretnéd,hogy tíz millió ember anyázzon? -
te beteg vagy :DDDDDDdd -
-
Zenszkij #90945 Meghagyom Mészöly Gézukának :D. -
Gyerekek, lehet jelentkezni a pozícióra. Feltétel, minimum 1 Bajnoki, legfontosabb hauai kupa és egy BL-győzelem bármelyik cm/fm részből! -
Blackburn Rovers
FM 2012
7. év (2017-2018)
Bajnokság 2. helyezés
Europa Liga negyeddöntő
Carling Cup döntő
FA Cup 5. kör
Álomszerűen indult ez az év, és álomszerűen is ért véget. A szezon elején két fiatal, ámde nagy potenciállal rendelkező játékos érkezett a klubhoz, a Chelsea nevelés 21 éves Charlie Freeman az előző szezonban a Rangersben rúgott 17 góljának köszönhetően került a klubhoz, míg a spanyol Ruben Padilla pedig leginkább annak köszönhette a szerződését, hogy a Real Madridnál nem kínáltak neki új kontraktust (a marhák!). A 19 éves szélsőért őrült harc alakult ki az átigazolási piacon, nem vicc, legalább 30 klub érdeklődött iránta, de a végén minket választott. Nagy fogás volt, ráadásul ingyen!
Távozott a klubtól a beilleszkedni képtelen Alex Witsel, őt 4.9 millióért elpasszoltam az Olympique Marseille-nek, és szintén váltott a francia Laurent Koscielny, a 31 éves középhátvéden a kora miatt adtam túl. Érte 1.2 milliót fizetett a West Ham. Mauro Formica-t megvette az Inter, John Fleck pedig a Wiganhez került.
A szezon kezdetén 24 tétmérkőzésen keresztül veretlenek voltunk, Tom Ringgaard elképesztő formában futballozott, a jobb szélső támadó középpályás posztján az első 12 meccsen 10 gólt szerzett, és 7.81-es átlaggal állt a legjobban teljesítők listájának elején. Hasonlóképpen teljesített a csodagyereknek titulált francia David Masson, aki 31 bajnokin 23 góllal a 4. lett a góllövőlistán, és még az év fiatal játékosa címet is besöpörte. Az utolsó 4 bajnokin 8 gólt szerzett! Masson nagyon lassan indult neki a Rovers-es karrierjének, hiszen már-már a gyenge teljesítménye miatt az eladásán gondolkodtam, de megérte várni 1-2 szezont. És még mindig csak 20 éves… Csatártársa, Vojtech Novak a hosszú sérülése ellenére 19 bajnokin 12-szer volt eredményes. Az előkészítést Sarabia vállalta, 13 gólpasszt osztott ki a bajnokikon.
Tabella
Az év fiatal játékosa díj
Góllövőlista
Sajnos a mumusnak számító Manchester City mindkétszer legyőzött bennünket, és letaszíthatatlanok voltak a trónról, de a sorozatos győzelmekkel sikerült megszereznünk a kiváló 2. helyet. Volt egy időszak, amikor 4 fronton harcoltunk, és annyira fáradt volt a csapat, hogy szinte alig tudtam kiállni 11 épkézláb emberrel, pedig 30 fős az első csapat kerete! Természetesen a legrosszabbkor megsérült hosszú időre Zargo Touré, aki a védekező középpályás poszton nélkülözhetetlen, majd rá pár hétre a helyettese, Vincent Pajot is kidőlt. Mivel több hasonló poszton játszó játékost nem neveztem, ezért a középhátvéd Kyle Bartley lépett egy szinttel előrébb, és mit mondjak, maximálisan megoldotta a számára eleinte idegen posztot.
A szezon középen, januárban még két játékost igazoltam, a brazil Amoroso a középpályára, a mexikói Osvaldo Pineda pedig a balszélre került, mindketten erősítést jelentettek, illetve bővítették a lehetőségeket, igaz kettejüket 14 millió fontom bánta, ebből a brazil vitt el 10-et.
Az előző év bajnoki helyezése miatt az Europa Ligában selejtezőre voltunk kárhoztatva, a ciprusi Famagusta (1:0 és 4:1), a portugál Maritimo (2:0 és 3:0) nem jelentett nagy akadályt, így bejutottunk a csoportkörbe, ahol a Twente, a Cluj és az FC Koppenhagen várt ránk. Simán továbbjutottunk 4 győzelemmel és 2 döntetlennel. A következő kört már nehezebben vettük, a Sporting ellen 1:1 és 0:0, és idegenben lőtt góllal mi mentünk tovább. A Valencia ellen megszenvedtünk, a spanyol 3. helyezett az első mérkőzésen 2:1-re legyőzött bennünket, de a visszavágón Ilicic és Padilla góljaival 2:0-re visszahoztuk a továbbjutást. Aztán a Villareal elleni negyeddöntőben véget ért számunkra a nemzetközi szereplés, az otthoni összecsapáson csak 1:1-es eredményt értünk el, ami megpecsételte a sorsunkat, mert a visszavágón gyenge játékkal csak 0:0 lett.
A Carling Kupában a döntőben kaptunk ki egy őrült meccsen a Chelsea-től 4:3-ra, a FA Kupában hamar kiestünk, az 5. körben a nálunk sokkal gyengébb Burnley (!) ejtett ki bennünket (szégyen!).
Keret
Taktikám
A következő szezonban nagy változások várhatók, a klublegendának számító Morten Gamst Pedersen 36 évesen felhagyott az élvonalbeli focival, az utolsó hazai mérkőzésen 30 percet játszott, és a lefújáskor 31.000 ember éltette a norvég futballistát. Szezon közben a Liverpool 16 millió fontot ajánlott Daniel Sturridge-ért, amit hosszas gondolkodás után elfogadtam. Az angol válogatott csatár már 29 éves lesz, még 2-3 szezonja lehet ezen a szinten, és ott van Masson, Novak, Taylor, Freeman és Rochina helyette, így végül rábólintottam az ajánlatra. Kyle Naughton is távozik, neki nem ajánlottam új szerződést.
-
fordjee #90942 Köszi. -
alt + f9 -
fordjee #90940 Oké, köszi, akkor minden marad a régiben:)
Még egy kérdés, 2012-es Fm-ben hogy tudok képet kimenteni? Valahogy nem sikerül. -
Elég a 4 gb ram -
fordjee #90938 Azt már neccesebb laptopon cserélni:) Megvárom, amíg megjelenik, aztán majd meglátom.
Köszi a segítséget. -
Zenszkij #90937 Processzorfüggő is a móka. Ne ivesztálj be feleslegesen. -
fordjee #90936 Köszi-köszi, akkor hanyagolom az Ssd-t inkább. Memóriából van 4 giga, lehet, hogy abból kellene 8? Mondjuk így sem lassú, de tervezem megvenni a 2014-et, és jó lenne, ha még gyorsabb lenne. -
még mindig 17-én....:D -
szerintem meg akárhonnan veszi meg az ember pre orderbe a kulcsot,tolhatja a bétát,mert ugyanúgy steam-be kell beaktiválni,és a steam biztosítja a beta hozzáférést,nem a kulcsot áruló oldalak,szóval ha beaktiválják akkor 17.-én már tölthető/játszható a béta -
Zenszkij #90933 Köszi! -
korbin555 #90932 Még nem.A kibocsátás napjára ígérték,esetleg +1 nap.(az időeltolódás miatt,USA időzóna)Legalábbis ezt az infót kaptam.Tehát 17,vagy 18-án. -
Zenszkij #90931 Korbin, Te megkaptad már a kulcsot? Úgy tudom egy helyről rendeltük. -
korbin555 #90930 Én azt tapasztaltam,hogy az ssd csak a játék betöltésénél jelentett gyorsulást.A memória szerintem is fontosabb. -
Biztos érezhető lenne, de szerintem több memoria jobban megérződik. -
fordjee #90928 Bocs, hogy itt kérdezem.
Hdd-ről ssd-re váltva laptopban észrevehetően gyorsabb lenne a játék? Vagy nem érdemes emiatt lecserélni? -
Ezt a linket érdemes megnézni. Elviekben nem minden online keystore vásárlás esetén kapsz béta hozzáférést. -
mikor lehet bétázni. azt hiszem ezt mondták korábban.... -
Zenszkij #90925 Végül innen rendeltem, mikor jön meg a kulcs? Mik a tapasztalatok?