104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #91084 *amit -
Zenszkij #91083 Ez a grafika! Epic! Fejlődik a Football Manager, én 15 éve játszok a CM, FM-el, de ez a grafika, a itt látunk az új játékban korszakalkotó! Óriási idény lesz ez, végre komoly előrelépés! -
fordjee #91082 Azért vannak páran, akik csak olvasgatják a fórumot, de ritkán írnak. Pl. én.
A 2013 kimaradt nekem szinte teljesen, de a 14-et most rendeltem meg a Cd Galaxistól, szülinapra jó lesz, úgyse tudok mit kérni/venni magamnak:) -
ne aggódj, majd ellopják a vesédet :D -
jimyke1 #91080 Értem köszi. 9-én rendeltem, remélem holnap jön kód. -
Jelentem,én egy fizikailag a teljesítőképességem csúcsán levő makk egészséges 21 éves ifjú férfi vagyok! :D na de tréfát félre téve jobbulást az előttem íróknak!! :) -
korbin555 #91078 Én onnan rendeltem,időben meg is kaptam,de lehet,hogy csak holnap fogok nyilatkozni róla. -
jimyke1 #91077 cdkeysdeal.com - rol előrendelte valaki a játékot? Kapott béta kódot? Köszi -
Individual
tactics
itt látszik, hogy mi van a csúszkák helyett.
target mant, és Playmakert nem lehet külön beállítani, mert ha valaki target manként játszatja a csatárt, akkor ő lesz a target man. Vagy ha van playmakered, akkor Ő a playmaker. -
korbin555 #91075 Mind be is férnénk a válogatottunkba. -
jó kis félhalott közösségünk van :D -
Blum #91073 Ha ez vigasztal,en holnap megyek szerzodest bontani a munkahelyemmel. [Ez volt az utolso tappenzes het,direkt kihuztam meg,hogy legyen penz az FM-re! :D] Nalam egy nagyon franko csonthartya gyulladas all fenn,szinten a terdemben.
Ja es az elmult 10 honapban 2 alkalommal mutottek a hereimet. :O -
Zenszkij #91072 :(. Erre nehéz reagálni, de megpróbálok. Tarts ki, ma én se játszok, úgy érzem nem akarom beelőzni a Mestert a képekkel. Bevárom míg raksz pár képet. Addig Unicumozunk haverokkal, ünnepeljük az új FM kijöttét. Kitartást! -
korbin555 #91071 OFF:Ha nem kellene a fél életemet orvosi várótermekben töltenem,akkor ki is dobnám.Négy éven belül már a hatodik térd korrekciós műtétem lesz.Jobban jártam volna,ha hagyom levágni a fenébe.Állandóan csak kínoznak,mégsem javul semmit. -
Blum #91070 Dobd ki azt a tabletet.....
Amin nem fut az FM az szar. Fact. :DD -
korbin555 #91069 Pont most nem tudok a géphez férni,csak este későn.A tabletre sajnos nem tudom felrakni. -
Bétásoknak: Basszatok fel pár képet mánn ide, mer bajok lezsnek...!!! -
Zenszkij #91067 Köszi, megérkezett, most nagyon boldog vagyok :D. Kezdődhet a téma!!! -
Milyen borzalmas? Mit nem tudsz a taktikában megcsinálni? -
korbin555 #91065 Zenszkij,ha tényleg egy helyről rendeltük,akkor megjött a kódod.Mert az enyém tíz perce érkezett e-mail-ben. -
elég,a pótselejtezőhöz,és akkor is csak a legjobb 6 csoportharmadik mehet pótselejtezni :S -
ott már a 3. hely is elég, szóval akkor sincs vész :D -
VB 2014 csoportkör
Olaszország-Bosznia 3-2
Bosznia-Ausztrália 1-1
Kolumbia-Bosznia 2-2
2 pontot gyűjtöttünk,igazából minden meccsen megizzasztottuk az ellenfelünket,de ennél többre nem képes ez a keret. Várom a 2016-os EB selejtezőket,nehéz dolgunk lesz elérni a 2. helyet,még a csoportunkban van Belgium,és Románia is -
Neoncsoves #91061 petting? :D megjelenéskor max kijön egy 200 mb-s patch ami már csak pár dolgot foltoz be, a main featurek (taktika, 3d engine) ugyanazok fognak maradni.
FM13-nál is mindenki azt mondta, hogy a match engine nem marad ilyen szar. Aztán hiába foltozgatták ilyen FOS maradt. Ami a betaban ilyen, az a teljesben is ilyen lesz. -
Blum #91060 BETA verzotol ne varj tul sokat. Ez meg csak a petting. :) -
Mave07 #91059 csak nekem nagyon furi ez a 14?
taktika az borzalmas alig lehet valamit csinálni :S
a 3d meg kb olyan mint a 13-ban. -
Barca-Nyíregyháza-Monaco-Felcsút :D -
A tanulóidőszak után milyen karriertervek vannak uraim? -
Mave07 #91056 na elkezdtem a "tesztelést" :D
-
csak egy kicsit feldobja a hangulatot :D -
"FM13búki Baétábabe "
Lasden ittál? :DDDDDDDD -
Zenszkij #91053 Na én meg ahonnan rendeltem baxnak küldeni. Valszeg nem is fogják, nem vagyok pesszimista csak realista. -
mondjuk a steamről? :O -
Mave07 #91051 megjött a béta kulcs :D
már csak le kéne töltenem a gémet valahonnan :S -
2012 nyarán 28. volt a ranglistán a válogatott,most egy sikeres VB selejtező sorozat után 38.
-
Ami nem sikerült Hollandiával,az sikerült Boszniával :)
IRÁNY RIO !!!
Csoport végeredmény
Csoportmeccseink
Dzeko végigállatkodta a selejtezőket,9 meccsen 9 gól :) -
Jah és végig nézve a full matchet, tényleg látszik, az amit kérek. -
Nincsenek csúszkák. Csak a "gombok". Viszont mindenkinek tudsz egyedi beállításokat alkalmaznak. Sokkal jobban fognak számítani az "indivudal role"-ok. Hogy jobb-e, azt még nem tuodm, de hogy más...az biztos. Szerintem több szabadságot ad. Főleg, hogy el lehet menteni preseteket is. Így meccs közben mondjuk egy szélső védő lehet egyik percben nagyon támadó...a másikban, meg inkább védekező kb 1 gombnyomással. -
korbin555 #91046 Ilyet én sem láttam.25-24-et már igen.A hasonlóság csak annyi,hogy én is elbuktam. -
Blum #91045 Szerintem mar majdnem mindenkinek volt ilyen elmenye :)
Welcome to FM :D