104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én is feladtam már a bétával (ez továbbra is béta, hiába adtak ki hozzá már 3 toldos-foltos kis peccset), várok csüt hajnali 1-ig, vagy csüt estig, aztán new game. Hátha az már értékelhetőbb lesz.
Hivatalos fórumokon rengetegen panaszkodtak ezek miatt. A játékosok nem követik az utasításokat, a letámadás sokszor a 0-val egyenlő, védekezésnél sokszor csak kóvályognak az emberek, abszolút nem vesznek fel embert, hiába van beállatva a szoros emberfogás, szögletnél lefagy a védekező csapat stbstb.
Ráadásul úgy tűnik, hogy totál random eredmények születnek, a saját meccseken is, és nem tudsz ellene semmit tenni. Azt meg sem említem, hogy az egyes bajnokságokban mik voltak: pl. Bayern osztályozót játszott év végén, kiesési zónában ManUtd és tsai.
Azért nem aggódom, mert ezek tavaly is megvoltak a bétánál, aztán a játék teljes megjelenése után ezek azért kezelve lettek. -
Neoncsoves #91523 Arról ne is beszéljünk, hogy a Magyar Kupából úgy esek ki, hogy a bivalybasznádi Putnok játékosa 40 méterről úgy vág gólt hogy előtte áll a középpályásom... -
Neoncsoves #91522 Ez egy rakás szar ez a match engine. Beállítom, hogy Short passing. Minden játékosnál (ahol lehet) beállítom, hogy short passing. Full match bekapcs, nézem a meccset... A labdák nagy része előrevágott labda, túl hosszú indítás, értelmetlen előreívelés (30 méteres körzetben nincs senki, ő mégis odaíveli). Be more disciplined szintén beállítva. Nem egy Real Madrid, hanem Dunaújváros a csapat, de BAZDMEG ennyire szarok azért nem vagyunk. A taktikákat is teljesen ismerik... Nem értem, ez így egy nagy rakás szar. Szerintem SI-nél azt se tudják mi a faszt csinálnak, minden évben a megjelenés előtt 1 héttel kezdik játszható állapotba patchelni a játékot, kérdem én akkor mi a faszt csináltak 1 éven keresztül eddig? -
a vezetőségnél tudod kérni a networking résznél, bár ha nagyobb klubbal vagy nem fognak keresni. alsóbb osztályokba vagy kisebb bajnokságnál szoktak csak keresni (Nb1) -
mint tavaly? :D fél év után volt játszható? utolsó pár javítást meg fel se lehet rakni? :D -
Hunor1 #91519 a javítások is előbb utóbb kikerülnek azért.. -
Toto06 #91518 Sziasztok , olvastam külföldi fm-es oldalakon , hogy bevétel generálásoz érdemes "feeder club"-okat keresni. ennek pontosan mi a menete , hol lehet ezt egyáltalán beállítani a játékba :) köszi a választ -
de minek.. 13-ba is bebizonyosodott h kell az tud patchelni mert különben túl bugos volt, emlékszek az első hónapba vagy 5 kisebb nagyobb javítás jött ki. és nem úgy mint régen h 3 nagy javítás volt most, most steamen azért elég sok apróbb is volt. -
Hunor1 #91516 kinyitott a virágbolt.... :)
-
geo91 #91515 dettó
90%-ban csak a kereteket és a játékosokat nézegettem eddig -
szégyen nem szégyen, én a demóba nem tudtam úgy belemélyülni, hogy nincs tétje...megnézegettem mit tud, de nagyon nem bazirgáltam... -
staff felépítésével el is megy fél nap kb már annyira összetett a dolog, de megéri
-
#91499 nem -
kombány #91511 paypallal vetted? -
Neoncsoves #91510 Megjött a key, de a Demo is updatel valamit. -
korbin555 #91509 Elsőre sokkal hosszabbnak tűnt. -
az ehhez hasonló hosszúságú írásokat nem kell spoilerbe rakni. ennyi bőven belefér... -
korbin555 #91507 Látom,Bakkerman kolléga már kapta is az üzeneteket, hogy -5M-ban van az FFP-nél.Egy kicsit belemélyedtem ebbe a témába. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit az FFP figyel,az az átigazolási kiadások,beleértve az ügynöki pénzeket,és a bérek.Az épületekre, infrastruktúrára fordított összegek nem számítanak ide.Akkor sem költhet egy klub 40-50M-t átigazolásra,ha történetesen megengedheti magának(ha a bevételei egalizálják, akkor persze igen).Az ötlet szerintem is jó,de a szegény országokon ez nem hiszem,hogy segítene.Inkább azt elégelték meg,hogy a Top Ligákban,de főleg a Serie A-ban,és a La Ligában a közép,és kis csapatok több tíz milliós adósságokkal magas fizetéseket adjanak,és erőn felül vásároljanak.De ugyanez igaz a közepesen erős bajnokságok élcsapataira is,akik mindent megtesznek,hogy a nemzetközi kupákban versenyképesek legyenek.Platini szerint a túlköltekezést akarja visszaszorítani az UEFA,mert az Európai klubok több mint fele többet költ,mint amennyi a bevétele.A nagy klubokat ez nem érinti olyan érzékenyen,mert ott 100M-s szponzori,egyéni TV szerződések, reklámbevételek, etc.vannak)Nyilván ők más dimenziókban mozognak,de közülük is sokan a határon egyensúlyoznak,az irreális fizetések miatt.A Serie A-ban például a nagyobb klubok közül csak kettő(Napoli,Lazio)volt nyereséges.
Ez így nagyjából érthető lenne a számomra,de semmi nem fekete,és fehér.Főleg Angliában,ahol a sugar daddy vesz az unokatestvérének egy áruházat 1M fontért,aztán rajta keresztül reklámszponzor címén 50M-t ad a klubnak,ami csalás.De hát ez már csak ilyen világ.Csinálhat az UEFA amit akar,a szegény az szegény marad,a nagyok meg megtalálják a kiskapukat.
Az FFP bevezetése után 2011-ben a Third party ownership tilalmának feloldásáért is lobbizott a PL.Az angolok szerint így hátrányos kerültek a piacon.Az UEFA elutasította, és az ez évi,februári gyűlésen már az is felmerült,hogy mindenhol be kellene tiltani.Ez nyilván nem fog könnyen menni.Szóval mindenhol a pénz,meg a pénz.A játékos meg lassan már csak oda mehet ahová küldik,mint Amerikában.Már most is vannak példák arra,hogy a játékosnak semmi beleszólása nincs,hogy hová kerül.A befektetési társaság,amelyik a tulajdonjogát birtokolja,kezet ráz azzal,akiből a legtöbb pénzt tudja kiszedni,a srác meg már csomagolhat is.Mert ők 13-14-15 évesen azért veszik meg a tehetség tulajdonjogát,hogyha felment az értéke,pénzt keressenek rajta.Kicsit sem érdekli őket,hogy egy ember is van a számok mögött. -
csasaet #91506 Volt olyan free player akit a brazil 3. osztályba el tudtam hozni, szerintem érdemes megpróbálni az olaszokat -
nincs bizony :)
de köszi, jobban szeretem magam megkeresni őket, mint hogy megvegyem fixen azt az 5 játékost akit mindenki más használni fog egész évben. azért majd dobok rá egy pillantást! -
Zenszkij #91504 Hmm, ne aggódj. 24 órán belül megjöhet, utána gyanakodnék csak. De szerintem még az este küldik a kulcsot. -
nyugalom, én tegnap rendeltem onnan, és ma jött meg -
Neoncsoves #91502 Complete a status.
Igen, kaptam visszaigazoló mailt -
lehet a paymentwal átfutási ideje hosszabb
ha megnézed az oldalon a rendelést, mit ír ki státuszként? -
Zenszkij #91500 Elképzelhető. Visszaigazoló email jött, hogy kifizetted a játékot? -
Neoncsoves #91499 Az jelenthet valamit, hogy nem Paypallal fizettem, hanem Paymentwallal? A paypalom most szar mert a régi bankkártyám van bent (ami már nincs meg) és így nem tudom használni ilyen Security measure miatt. -
#91455 és #91450-ben a kollegák linkeltek hasznos oldalakat játékosról, gondolom Parmaban nincs olyan nagy büdzsé. -
Zenszkij #91497 Havernak onnan 5 perc alatt megjött. -
Neoncsoves #91496 1 órája rendeltem. -
mikor vetted meg? nekem kb 30-40 perc múlva írtak vissza, h küldjek jogsiról/személyiről 1 fényképet
ez megtörtént, pár percen belül érkezett a kulcs -
leccgó
-
leccgó
-
Neoncsoves #91492 Fastergameshop-on megvettem a játékot és nem nagyon akar jönni a kulcs
-
Ez fontos infó, köszi. Jó ötletnek tartom ám. -
korbin555 #91490 De igen,összeghez kötött.Három éves periódusokra van megadva.Az első a játék indításától számolva 2016-ig tart.A BL/Európa Liga szabályai szerint ez 4,99M euro. Magyarul,ha ebben a három évben eléri valaki az 5M veszteséget,jönnek a szankciók.A PL-ben ez az összeg 17,74M.Meg lehet nézni itt:Finances-Financial fair play summary.
Ha minden igaz, erről az infóról rendszeres időközönként tájékoztatást is fogunk kapni. Leginkább az esztelen költekezést szeretnék vele kordában tartani.Ahol nincsen bevétel,ami kompenzál,ott ezután már nem lehet költekezni következmények nélkül. Nem lehet vég nélkül tologatni a mínuszokat.Illetve lehet,csak az könnyen a távolból nézi majd a nemzetközi kupákat. -
itt részletesen van leírva minden
de a lényeg;
Only a club's outgoings in transfers and employee benefits (including wages) will be counted over income from gate receipts, TV revenue, advertising, merchandising, sales of players and prize money is included in the assessment. Any money spent on infrastructure, training facilities or youth development will not be included.[53] The legislation currently allows for eight separate punishments to be taken against clubs transgressing the rules, based in order of severity;
Reprimand / Warning, fines, points deduction, withholding of Revenue from a UEFA competition, Prohibition to register new players for UEFA competitions, Restrictions on how many players a club can register for UEFA competitions, Disqualification from a competition in progress and Exclusion from future competitions.
-
Hát nem hiszem, hogy összeghez kötött :) A mínusz az mínusz. -
jaaa,akkor gondolom ez a kis minusz 5 millió még nem olyan nagy baj -
a kitiltás a végső büntetés. de lehet pénz büntetés, EL,BL díjazás megvonása vagy a transzfer piacról kitiltás... -
Neoncsoves #91485 1-2 óra alatt ami lejött (egy kis összefoglaló az új játékkal kapcsolatban):
- Taktikailag talán kisebb variálhatóság (utáltam a csúszkákat, de úgy tűnt mintha többet lehetett volna állítani anno). Nem rossz, sőt jobban tetszik mint a csúszkás, de azért mégis.
- Az új UI elég modern, tetszik.
- A cloud save feature nem hiszem, hogy benne lenne a demoban, de ezt mindenképp pozitívumnak veszem, főleg hogy gép és laptop között ingázok általában, így egyszerűbbé teszi az életemet.
- A match engine a tavalyihoz képest 100x jobb, bár vannak érdekes momentumok (pl. Kitámad a védőm a labdát épp átvevő támadóra, és egyszerűen megáll a támadó mellett az meg simán elfut mellette. Értem én, hogy akkor most elkúrta a védőm a szerelést, de valami normálisabb megjelenítése is lehetne). Illetve a beadások talán túlzottan hatékonyak a mostani játékban.
- Az eladások szerintem jóval realisztikusabbak lettek.
A játék újdonságérzete miatt lehet megint nekiállok és elég valószínű, hogy 100 órát belepakolok alsó hangon.