104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
addig ma már nem juttok el, talán majd vasárnap. még letolom az első bajnokit az újpest ellen és elég volt mára. :D -
Kösz! Nem egy nagy eresztés szerintem. -
De masnak meg jo :D -
akkor ennyi :D kb. csak tesztelni lehet mintha demo lenne :D -
a warezt a warezba! :)
innentől a többit szó nélkül törlöm... -
Gyerekek valami otlet?
Leszedtem a skidrow verziot uj update crackel mukodik nem crashel de szeptember 9 en lefagy a jatek...szabira megyek ugy is mindenhogy,
Leszedtem ezt a nosteamos verziot generaltam egy uj jatekot elmentem szabira de az is megall szept 9 en. -
Lewandowski -
Tudna valaki dobni Lewandowski-ról egy képet? FM 14 of kósz :D (már akinek már működőképes) -
ja meg akit hoztam két balhátvéd (ugyebár egy se volt) 2 meccsen lerúgták 5 hónap +2 hónap -
hm...
Utrecht-Honvéd -
Itt a Midtjylland gárdájánál nagyon komolyan veszik a feeder klubbal történő együttműködést. 2004 óta vannak ilyen kapcsolatban a nigériai FC Ebedei-el és 12 játékos van most onnan :) -
kipróbáltam ezt a "virágbolti" 14-t hát mint ne mondjak érdekes, db-be még vannak mindig lemaradások. Honvédba pl. nincs egy deka jobb hátvéd se.. se Perea. alapelvárás kiesés elkerülése, és akár mit ígérek 0 pénz és pont ugyanannyi fizu keret mint amit használunk. ez felettébb érdekes egy bronz csapattól. jó mondjuk huge db nélkül úgy se nagyon vágnék bele, főleg nem Mo.-n, csak nézelődök inkább, meg majd ha igazán bele vágok a szokásos Celtic lesz az első célállomás szerintem. -
Aki rosszat szól Huniról, megverem...
Lehet jelentkezni :D -
korbin555 #91711 Akkor jó. -
Solt #91710 Oké, de ez az akció ma lett bejelentve, ráadásul vastagon ki van emelve, hogy magyar vásárlásnak számít. Kétlem, hogy Huni átbaszna minket... :) -
fordjee #91709 Ha sír egy játékosom, hogy túl nehéz az edzés neki, vagy sok, hogy tudom lecsökkenteni? Vagy mit tudok tenni? -
grat! látom sajnos idén sem lesz sokkal nehezebb dolgunk mint az eddigi években... :( -
korbin555 #91707 Több,mint két hete fenn van azon az oldalon.Azokon az oldalakon,ahol EU CD Key volt írva,már kijavították CD key-re.Két napja még egy kereskedő sem tudta,hogy lesz region lock.Ezért van tele az SI/Sega fóruma reklamáló emberekkel.Úgyhogy én nem vennék mérget rá. -
Zenszkij #91706 Elröppent az első év a Sotonnal. Röhej, de féltávnál vezettünk. Man Cityt idegenbe ütöttük. Rengeteg olyan meccsem volt ami 0-0 lett és ilyen 32-16os kapuralövésem volt, tehát sokkal előbbre is végezhettünk volna. De sebaj irány a BL! -
fordjee #91705 Én már löknék képet, csak nem tudom kimásolni, sajnos. Pedig idegfelbaxó meccs volt.
-
Solt #91704 Ha valóban magyar vételnek számít, akkor tuti, hogy nem brazil kulcs. No meg gondolom Huni sem reklámozná, ha nem próbálták volna ki... -
Közben megjött az új patch is. 14.1.3 161 MB -
korbin555 #91702 Már két hete felfedeztem őket,de itt megint gond lesz a region lock.Mert ilyen olcsón csak a brazil/török kulcsot tudták beszerezni.Azt meg a Steam nem fogadja el. -
Zenszkij #91701 Most látom mekkora malacom volt a CDKEYDEALS-el. Sajnálom, hogy titeket meg szívatnak, jó lenne pedig látni a friss beszámolókat. Én lassan befejezem a szezont a Southamptonnal. Majd lökök egy beszámolót. Luke Shaw és Clyne egy állat :). -
Blum #91700 "they are not answering because they are in Halloween Holiday."
-
korbin555 #91699 Szóról szóra ezt a választ kaptam én is a Live Chat-en tíz perce.De legalább válasz,és áll a visszatérítési opció is.Mert aki most veszi,arra ez már nem érvényes. -
olcsón magyar, amit magyar vételnek is számolnak:
7500 Ft -
Persze, csak véletlen terveztem úgy a hosszúhétvégét, hogy rommá FM-ezem magam. Most várjak keddig...
"Hello,
Currently we have problem with beta key. We contact to our European Supplier about this problem but they are not answering because they are in Halloween Holiday.
So we will solve this problem until Tuesday. You will get new full version key or you will get refund. All will be clear on Tuesday.
Thank you for your patience.
Best Regards." -
ma is írtam nekik, de eddig még válaszolni sem válaszoltak
kezdek mérges lenni
addig elfoglalom magam... -
nepszter1 #91695 én azért kezdek aggódni picit a kulcsom miatt hogy nem kapom meg :/ mert eddig semmi -
Jó nagy a káosz. Én várok még 1-2 hetet inkább mielött megveszem :D -
fordjee #91693 Alt f9-el sem tudok képet kimenteni. Hogy kell csinálni? Hova kellene másolni? PAintbe? -
fordjee #91692 Aham, sejtettem, köszi. De akkor egy középpályás ezek szerint nem lehet célember. -
Ez a funkció konkrétan ki lett már belőle véve.
Egy célember akkor lesz célember, ha azt a role-t adod nekik. Az irányítóra ugyanez vonatkozik. -
Semmi hir :/ -
fordjee #91689 14-ben már nem lehet beállítani célembert, illetve playmakert? Illetve olyat, hogy célemberhez passzoljanak? -
ricsi0104 #91688 Én is tőlük rendeltem. Úgy éreztem a levelezésekből hogy eléggé meglepődtek a dolgon amikor kértem egy második cd kulcsot, de korrektek voltak akár a pénzt is visszaküldték volna. Végül az lett hogy stema giftként ma megkaptam a teljes játékot tőlük. -
Nekem is azt irtak tegnap 11fele :) -
Én mo-keysről rendeltem, most írtak hogy pár órán belül küldik a teljes értékű kódot.
-
Fastergameshoprol vkinek megjott a kod?