104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sosi81
    Üdv!
    Valaki vásárolt már a livekodok.hu -ról?
    Illetve ami még érdekelne, hogy a magyar nyelvű kézikönyv tartalmilag megegyezik az online manual -al?
  • korbin555
    Inbox.Ez minden,csak nem fehér.Mondjuk itt meg szürke van a szürkén.
  • korbin555
    Először folytatom ezt a Schalkét,mert itt iszonyat potenciál van.Ha már idecsöppentem, meglátom,mire viszem.Remélem,legkésőbb szerdára realizálódik a helyzet,és tudom folytatni.Addig meg lövöldözöm az atomrakétákat.
  • Zenszkij
    Kivel kezdesz?
  • korbin555
    A német válogatott után oda hívtak.De nem vagyok hajlandó játszani,amíg nem jön meg a kulcsom.Legutóbb ugyanis megint leállt a játék,amikor a fizetési keretet akartam átcsoportosítani.Úgyhogy most napi néhány órában taktikákat próbálgatok,meg olvasgatom a különböző fórumokat.
  • real22
    inbox-on nem lehet állattani? mert engem zavar hogy fehér (mondjuk én még csak demozok)
  • Zenszkij
    Schalke?
  • korbin555
    Egész pofás ez a dark skin.1,2.3.
  • zyndar
    Helyzetjelentés
  • zyndar
    Gyáá
  • korbin555
    Tisztára,mint az fm.
  • Szycsu
    bitedanke
  • real22
    http://www.supergamer.hu/football-manager-2012-p-201233.html
    itt megtudod venni!!! 1500 kiviszik
  • csasaet
    szintén :D
    Valaki elmagyarázná, hogyan kell?
  • zyndar
    Nekem durván meghaladja a képességeimet, hogy a Steam Workshopból letöltsek bármit is
  • Szycsu
    CD Galaxis-nál én is néztem, de nem találtam
  • zyndar
    Mondom jó fej leszek és megnézem neked Steamen, de csak a demot lehet letölteni.
  • Darthmushroom
    igen
  • zyndar
    Ez a dark skin?
  • Szycsu
    FM 2012-t meg lehet még venni valahol? Én csak azzal az évjárattal tudnám támogatni az SI-t, mert az újabbakat nem viszi a gép, de szívesen megvenném.
  • zyndar
    Árulja el nekem valaki, mi értelme van annak, hogy a dán kupában 4 cserével lehet kiállni és abból egy kapus kell, hogy legyen...
  • korbin555
    Köszönöm.Elég lehangoló.Nem emlékszem ilyesmire a korábbi évekből.
  • zyndar
    Random
  • Szycsu
    És a Stadler FC-ről senki nem beszél? ASDASD Viccet félretéve, itt Vp-ben is, a harmadosztályban döcög a foci, pedig mi is voltunk még anno az első osztályban is.. Ide építettek egy műfüves pályát, meg mellé még egy rendes méretűt + 1 kicsit, de mind csak ilyen edző pálya. Az utánpótlás szokott ott meccset játszani. A "városi stadion" meg úgy néz ki, mint amit még a világháborúban szétbombáztak... azt kellett volna felújítani inkább szerintem. De mindegy...
  • korbin555
    Egy kérdésem lennek azok felé,akik a kész játékkal játszanak.A VB selejtező csoportok állása,és eredményei abban is random szerűen vannak megállapítva,vagy kijavították?
    Köszönöm.
  • Neoncsoves
    Hát nem gyönge eredmény az tény, de a játék képe alatt lehetett volna ez több is 2-0nál. Egyébként izgalmas meccs volt.

remélem nem jutunk fel NB1be, mert a regisztráció nem pálya
  • korbin555
    Az legyen az ő bajuk.Nektek ez akkor is szép eredmény egy NB1-es csapat ellen.Hogy mennyire gyengék,este kiderül a Hali ellen.Bár rossz érzéseim vannak.Mindig akkor jön a pofon,amikor kezdenek jól alakulni a dolgok.
  • Neoncsoves
    Paks harmatgyenge, Magyar Kupában most szerdán vertük őket 2-0ra.
  • korbin555
    Semmi bajom ezeknek a kis városkáknak a csapataival,mégis jót tenne a focinknak,ha a 100 ezres városoknak lenne első osztályú csapata.Szombathely is kis város,kb 80 ezer lakossal,és mi még szerencsések vagyunk.Itt eddig még minden évtizedben összejött egy mag,ami képes volt valamennyire tartani a lépést.De hová tűntek a 60-70-es évek klassz csapatai?Dorog,Salgótarján,Oroszlány,Ózd,lehetne sorolni.Válogatottakat is adtak ezek a csapatok.Amikor a bányák bezártak,ezeknek a kluboknak is befellegzett. Bár most van Pápa,és van Paks,meg Felcsút.De személy szerint szívesebben látnék egy Szegedet,Békéscsabát,Nyíregyházát,Tatabányát az NB1-ben.Nagyobb tömegeket mozgatnának meg,az biztos.De hát ez van,ez nem kívánságműsor.A lehetőség elméletig mindenkinek adva van.
  • bakkerman
    Igen,hiányoznak ezek a nagy megyeszékhelyek az NB1-ből...nekem csak apám mesélte,hogy amikor ide költöztek,a Szpari meccsre külön járatok jöttek egész szabolcsból a meccsekre,10-15 ezer néző,nem volt "modern foci",akkor még szurkolás volt. Most meg 2-3 ezres nézőszámok vannak szinte mindenhol,kivéve persze a Fradit. Ebben a szezonban jó csapat jött itt össze,tele szabolcsi kötődésü fiatalokkal,egy-két rutinosabb öreggel,és persze a fantasztikus Bajzát Petivel,aki 32 évesen is odahugyozza a komplett nb2-őt,de szerintem az nb1-ben is bárki ellen képes lenne betalálni. Nagyon fanatikus a csávó,volt olyan most ősszel,hogy egyedül futott a stadionban körbe-körbe,a stadion parkolójában megállította egy idős bácsi,hogy miért volt itt egyedül,és azt mondta,hogy úgy érezte az előző meccsen gyenge volt,és lejött futni egy kicsit...Nagyon szeretik őt itt,nemhiába már másodjára igazolt ide. Remélem meglesz idén a feljutás,szerintem egy Nyíregyháza,egy ilyen csodás stadionnal inkább érdemel első osztályú csapatot,mint pl.: Mezőkövesd,vagy Felcsút...
  • Neoncsoves
    Jövünk (Dunaújváros) fel, mint a talajvíz. Eléggé esélyes, hogy így friss feljutóként is első 5-6 helyezést megcsíphetjük NB2-ben.
  • korbin555
    OFF:Emlékszem egy osztályozós meccsre 92-ből.Leküldtétek a Haladást az NB2-be.Nem voltam túl boldog.Nyíregyházán 12000,Szombathelyen 14000 néző volt,ez utóbbin Puhl Sanyi dirigált.Azóta csak figyelem,hogy a jelentősebb megyeszékhelyek csapatai hogyan eltűntek az élvonalból.Szeged,Békéscsaba,Nyíregyháza,Tatabánya,Dunaújváros,most a ZTE(ezt annyira nem bánom).Igaz,van helyettük falusi Felcsút,Mezőkövesd.Talán ebben a szezonban sikerül feljutnotok.Szorítok érte.
  • bakkerman
    született tirpák vagyok :D Nyíregyháza :) Persze ha a JóIsten egyszer Barcelonába sodorna,boldogan hagynám itt ezt a várost :) De tény hogy nem tudnám magam máshol elképzelni,szeretem Nyíregyet :)
  • korbin555
    Pontosan melyik is lenne a szeretett szülővárosod?Mert én eddig azt hittem,hogy Barcelonában születél.
  • bakkerman
    Első bajnoki szeretett szülővárosom kispadján ;)
  • fordjee
    Sziasztok!

Valaki mondhatta volna , hogy van egy mappa, ahova a képeket lementi automatikusan:)

Romával indítottam, Verona ellen teljesen érthetetlen meccs. Nem kicsit felbosszantott.

Napoli ellen pedig volt izgalom rendesen:)

Tabella
  • Kályha
    Sziasztok!

FM 2011. Spanyol meccsek előtt jön az üzenet, hogy mely játékosokat engedem a "B" csapatban pályára lépni. A legördülő menü nagyrészt szürke, hiába adom meg a kezdőt cserékkel együtt. Lehetséges vhogy egyenként kijelölni a játékosokat, ahogy más bajnokságokban? A gép kérdése alapján annak tűnik (marked as available), de nem találom a módját.
  • real22
    aha rájöttem már máshogy van
  • real22
    14-be a taktikát hol tudom beállítani részletesen tehát a csuszkával pl hely csere, rövid passz
  • Darthmushroom
    hát ez igazán honvédesre sikerült, 80.percig gyakorlatilag közünk nem volt a meccshez, a végén meg nyerünk :D még jó h nem éles karrier :D
    Újpest-Honvéd