104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az mitől van, ha az "unrealistic transfers"-t bejelölöm, eltűnik az összes játékos a listáról? A Beta-ban nem csinálta, a másik mentésnél is működik. -
Gerdzso #91963 "ugyanazt a youth rating-et kaptuk,mint az eszkimók."
Mennyi az annyi? :D -
korbin555 #91962 Nem. -
A 3 saját nevelés a kezdőbe nem sok kicsit? -
korbin555 #91960 A 13-ban 16M-t kapott a győztes,valakinek az is kevés volt.De úgyis csak az tölti majd le,akit érdekel.Ez most egy gazdag liga lett.Közben lepörgettem egy szezont.
Bajnokság 2014.Klub finances.Van még egy-két anomália az ifik körül,de holnapra kijavítom. -
13-ba láttam már pont a Boltonnál, meg a Pompeynál -
Zenszkij #91958 Szerintem a fele is sok, én kb olyan 3-at adnék a győztesnek. Abból is szép dolgokat lehet végrehajtani, de persze te látod. -
korbin555 #91957 1.Nem kötelező elkölteni.Vagy felezzem meg?
2.A kupainduló helyekhez nem nyúltam.A db.nélkül is így van a játékban. -
Zenszkij #91956
Ilyet még nem láttam. -
Zenszkij #91955 A prize money kicsit magas, nem? Továbbá a 4. csapat nem indul az UEFA kupában. -
korbin555 #91954 Tudom.Sok helyen rosszak az adatok. -
Neoncsoves #91953 Nem a tiedre gondoltam, hanem az alapjátékban. 500as nézőszámot ír ki, közben 1000 a minimum nézőszám általában :)
a stadion meg ha jól tudom 5ezer fős mivel nincs befejezve -
korbin555 #91952 Dunaújvárosba egy tízezres csili-vili stadion hatezer bérletessel jó lesz? -
Neoncsoves #91951 Izgalmasnak ígérkezik! Bár a szurkolói regisztráció miatt, a nézőszám nem túl fényes sajnos... Bár az a 300 néző amit kiírtak nálam Dunaújváros meccsre, az azért kevés. -
Az picit túlzás, most a Vidi-ben meccs végén párszor feltolták, de Anderlecht-ben kizárólag hátvéd volt. -
jimyke1 #91949 Első tétmeccsen kaptam is gyorsan 4-et a Dortmundtól..
kép
-
nem igazán követem a mennyei bajnokságot de ha jól tudom IRL is gyakran teszik fel csatárba. -
korbin555 #91947 Az idei játékhoz megint csinálok egy anyagilag erős magyar bajnokság dbc-t.Lesz bajnoki,kupa,és tv-s pénzdíj.Limitálva lesz a non-EU,és a foreign player szám, cserében viszont lesznek jó magyar ifik.Mert idén ugyanazt a youth rating-et kaptuk,mint az eszkimók.A match squad(18)játékosának legalább a fele(9), magyar játékos kell hogy legyen,és három saját nevelés kell a kezdőbe.Senki nem fog kiállni tíz kicsi négerrel.Az összes NB1-es csapat új(felújított)stadiont,és kitűnő training facilities-t kap,de az NB2-ben is mindenhol jó állapotok lesznek.Az összes NB1,és NB2-es klubnak lesz egy erős szponzora,ami fix újrakötési záradékot tartalmaz.Ez okos gazdálkodással mindenhol stabil jövőt biztosít.Nézők is lesznek, a jegyárak/bérletek pedig egy közepes nyugati csapat szintjére lesznek beállítva.Az MK-ban nincs kiemelés,így kis szerencsével egy kisebb csapat is messzire juthat.A Liga Kupa még függő,lehet hogy törölni fogom.Ha marad,ott is egyenes kiesés lesz.Jelenleg a szerkesztés fázisában vagyok,ami előreláthatóan holnapra kész lesz. Utána tesztelek,négy-öt szezont lepörgetek,kiszűrve a lehetséges hibákat.Rengeteg a munka,és ezer részletre kell figyelni.Ha valakit érdekel, természetesen fel fogom rakni.Bárki a saját szája íze szerint tovább alakíthatja,ha valami nem tetszik benne.A játék kezdetén nem lesznek milliós igazolási pénzek, ezen a téren az összes csapat egyenlő eséllyel indul majd.Jó játékosokat amúgy sem lesz könnyű idehozni,mert a liga,és a klubok reputációján nem változtatok.Ekkora pénzekkel anélkül is illik valami nagyot alakítani,de meg kell majd dolgozni érte.A youth rating-en is még gondolkodom.Szeretném,ha lenne sok jó magyar srác,de azt nem akarom, hogy magyar wonderkidek rohangásszanak szerte Európában.OTP Bank Liga. -
Pawlus #91946 Mesterhármassal zárta a meccset, 3-3 -
Pawlus #91945 Világos, rúgott is 2 gólt 5 perc alatt emberhátrányban. :) Félidőben Vidi-Fradi 2-3 -
Csak annyira véletlen, hogy az ő csatárként kezdte annó...:) -
Pawlus #91943 Az milyen beteg hogy a Vidi csatára ellenem a Juhász Roland (nem is posztja a csatár, bár nem teljesen fogalmatlan a játék szerint) és 3 minőségi csatáruk ül a padon? :) Másnál volt hasonló vagy csak valami véletlen hiba van? -
Ez a VIP-k kiváltsága...bitches
-
ez számomra is zavaró h nincs -
Neoncsoves #91940 kudarc*
[faszért nincs edit gomb sg-n???] -
Neoncsoves #91939 Na első karrierem (Dunaújváros) teljes verzióban novemberben kuNarcba fulladt. Zsinórban 4 vereség után kaptam egy ultimátumot (ha megverem idegenben Nyíregyházát akkor nem rúgnak ki), amit persze nem sikerült teljesíteni. Csúnya volt na, hihetetlen milyen csapatoktól kaptunk ki. (Nyírbátor ellen estünk ki a Magyar Kupából, tizenegyesekkel). Azt hiszem a taktikán is lesz mit csiszolnom, illetve a morál is a béka segge alatt volt már pár meccse, így elég nehéz dolgom volt. Micskó Márk remekelt, majdnem kijött a gól/meccs átlaga. Illetve a robotfekám (Godslove) is jól dolgozott a szélen, pár szép gólt szerzett. -
még Draxlert is :D
Götze-Draxler-Reus elöttük:
Lewa
ááá h gyilkolna :D -
ja szerintem is,ez olyan mint a szöglet bug. bár azt se lehet tökéletesre javítani mert 10-20 gól ellehet érni évente, jó mondjuk az se 30-40 mint mikor tényleg bug. -
jimyke1 #91936 Üdv.
6 év hallgatás után, (finoman szólva elfogyott a pénz) Sebastian Deisler is munkába állt, miután Pep visszamondta az állást a bayern kispadján. Ott szeretném folytatni ahol, Heynckes. Hatalmas ambíciókkal érkeztem. Szeretném megvédeni, az összes címet amit tavaly elnyertek. Kezdetnek elhoztam dortmundból Reus-t, vele be is fejeztem az átigazolást, majd még Lewandovski-val íratok alá szerződést januárban.
-
óje
-
Ráküldenek valamiféle javítást, én ezt biztosra veszem. Főleg ha tényleg sok gólt is lőnek. -
Zenszkij #91933 Igen, hasonló érzés van bennem is, de ez a taktik annyira jól szuperál, hogy az összes szélsőm eladtam vagy kölcsönbe van. Továbbá ki akartam próbálni a cwb-t.
Első évemben ezt az elmebeteg gyereket generálta nekem a gép. MU, City, Liverpool, Arsenal már vinné. -
meghalnék rendes szélső nélkül :D vagy 2-3 éve volt utoljára olyan taktikám h klasszikus szélsőm nem volt de 433-ba csatár mellet is azt használtam :D -
Zenszkij #91931 Eddig ez az a taktika, amire azt mondanám, hogy szinte minden helyzetben jól szuperál. Tavaly idegenben attack mentalitással ütöttem a Cityt, otthon a MU-t. Borzasztó sok kapura lövést is generál.
Adalék, hogy Martin Olsson a baloldali CWB-m csak épp sérült. Igazi csítplayer. -
Zenszkij #91930 A cwb-k vadbarmok, ha jó játékost teszünk oda. Mondhatni ők a csapat mozgatórugói. Iszonyat cheat pozíció lesz ez idén, hacsak egy peccs nem változtat ezen. -
csasaet #91929 Azt szeretném kérdezni, hogy a csatárokat hogyan állítsam be ilyen felállásnál? sk-cwb-cd-cd-cwb-dm-cm-dlp-am-?-? próbáltam dlf és af, de úgy szinte helyzetbe sem kerülnek. -
csasaet #91928 a cwb-kek nálad is remekelnek? nálam szinte minden meccsen rúgnak gólt -
12 forduló után 5 gólt rugtunk és 8at kaptunk, abból is utolsó két meccsen volt több gól.
Másik érdekesség a 7 döntetlen. :D Ilyet még nem nagyon láttam egy karrieremben sem. -
Nos, 442 nem szeretem,de úgy tűnik ez való a csapatnak. 1-1 a teszt csapat ellen. Lyon ellen pedig kikaptunk 2:1 re , úgy hogy 3 játékosom nem a posztján játszott hála a jó bíronak aki nem látta hogy rugdossák a játékosaim. Még így is nyerhetünk volna csak kaptak 2 büntetőt. Fél napom ráment de szerint ez lesz az amit vártam. -
kis csapatnál nem rég írtam szerintem nagyon jó a 4141. 14-be teszteltem honvéddal Utrechtet oda-vissza verve kivertük a EL-ből (0:2, 1:0) bajnokságot meg újpesten egy 0:2 győzelemmel kezdtük. +Celticnél első BL selejtező meccsünk 13:0 lett+idegenbe is 6:0 ha jól emlékszek most így fejből :D